Saapuva markkinointistrategia

Useimmat ihmiset ajattelevat markkinointia kustannustehokkaana pyrkimyksenä, joka sisältää mainostilan varaamisen sanomalehdissä, aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa ja fyysisen läsnäolon varmistamisen myös koteloiden, esitteiden ja lentolehtisten avulla.
Digitaalisen aikakauden synty ja Internetin nopea leviäminen ovat nyt antaneet markkinoijille mahdollisuuden saada asiakkaat tulemaan etsimään tuotteitaan ja palveluitaan ehkä paljon halvemmalla. Tervetuloa saapuvan markkinoinnin maailmaan, jossa sisältösi ohjaa liikennettä verkkosivustollesi, sosiaalisen median sivuille Facebookissa, Twitterissä, linkitetyissä, Pinterestissä ja muissa medioissa. Tai se voi olla vierasviestisi muille verkkosivustoille ja mobiilisivustoille.

Monet ovat ottaneet käyttöön saapuvia markkinointistrategioita viimeisen vuosikymmenen aikana, mutta niitä on havaittu entistä enemmän nyt. Mainittujen syiden joukossa voisivat olla taantumasuuntaukset kaikkialla maailmassa, lisääntynyt kilpailu, alan marginaalien puristuminen, mikä saattaa johtaa yrityksiin taloudellisesti brändimarkkinointitoimiin.

Tässä on tehokas ja suosittu media, jonka kautta saapuvaa markkinointistrategiaa tehdään:

 1. sivustot

Internetin levinneisyyden kasvaessa maailmanlaajuisesti paras strategia tavoittaa potentiaaliset asiakkaat on verkkosivusto. Monet yritykset, jotka mainostavat painetussa mediassa, sähköisessä mediassa ja koteloissa, korostavat nyt verkkosivustonsa osoitetta, jotta asiakkaat voivat kirjautua kyseisiin verkkosivustoihin saadakseen lisätietoja.

Yrityksen verkkosivuilla olevaan sisältöön, kuviin, videoihin ja muihin tietoihin on kiinnitettävä erityistä huomiota. Tuotekuvausten, kuvien ja videoiden lisäksi tiedot promoottoreista, tuotantolaitosten sijainti, jakeluverkko, lanseeratut uudet tuotteet, foorumi palautteiden ja valitusten toimittamiseen tuotteista, maksuton yhteys asiakaspalveluun, online-chat-palvelu, online Tuotteiden tilaustila houkuttelee sivustolle uusia kävijöitä.

Vierailijoita voivat olla ihmiset, jotka ovat kuulleet yrityksestä jostain ja halunneet tietää enemmän. Se voi olla ihmisiä, jotka ovat etsineet Googlesta tiettyä tuotetta tai palvelua ja laskeutuneet sivullesi.

Tällaisille vierailijoille annettujen tietojen relevanssi, niiden merkitys asiakkaalle, tuotteen tuotekuva, tietojen uskottavuus, HTML-sivujen suunnittelu ja ulkoasu, kaikkien sivujen latausajat vaikuttavat siihen, miten kuluttaja havaitsee yrityksen ja tuotemerkin. Yksinkertainen, yksinkertainen suunnittelu ja sujuva navigointi osioiden välillä menisi pitkälle kävijöille, jotka palaavat sivustoon tiedoksi, mikä johtaisi myyntitutkimukseen ja muuntamiseen.

Sosiaalisen median kasvun myötä verkkosivustoja edistetään paremmin, jos ne on linkitetty säännöllisesti päivitettäviin sosiaalisen median sivuihin.

 1. Blogit

Ihmiset ovat bloginneet jo pitkään enimmäkseen kirjoittaakseen henkilökohtaisista ajatuksista tai erikoistuneista aiheista, joita jakaa yleisölle. Jotkut ihmiset ovat ansainneet kohtuullisen hyvät tulot bloggaamalla Google AdSense -sopimuksella. Nyt yritysten huomio keskittyy kuitenkin enemmän blogin käyttämiseen liiketoiminnan edistämisen työkaluna. Saapuvan markkinointistrategian blogin osiot päivitetään nyt säännöllisesti yritysten verkkosivustoille, ja sisäiset sisällöntuottajat, aiheiden asiantuntijat ja analyytikot voivat kirjoittaa ne, mikä lisää sivustoon lisäarvoa. Joskus yrityksen asiantuntija voi myös kirjoittaa blogeihin, joita itsenäiset ihmiset tai ryhmät ylläpitävät yritystarkoituksiin, ja joilla on laaja seuranta. Tämä lisää myös uskottavuutta yritykselle tulevassa markkinointistrategiassa. Kyse voi olla uudesta tekniikasta, uusista tutkimustuloksista tai jonkin markkinoille tuodun uuden tuotteen merkityksestä.

Yritykselle, joka haluaa aloittaa blogin kirjoittamisen ilman sijoituksia, WordPress ja Tumblr tarjoavat käyttäjäystävällisen alustan aloittaa artikkeleiden, valokuvien ja kommenttien lähettäminen ja jakaa niitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi enemmän ajomatkaa.

Tietografiikan käyttö blogeissa menisi pitkälle tekemällä saapuvan markkinointistrategian sisältöä houkuttelevaksi etenkin, jos se liittyy markkinointiin, teknisiin tai tieteellisiin aiheisiin.

 1. Sosiaalinen media

Facebook, Twitter, Pinterest, LinkedIn Muutama vuosi sitten sosiaalinen media oli vain markkinointistrategia, jota käytettiin täydentämään yritysten perinteisiä markkinointitoimia. Analyytikot ovat kuitenkin nyt ennustaneet, että sosiaalinen media on nyt nousemassa omaksi välineeksi samoin kuin verkkosivusto. Sitä voidaan mitata sillä, että hakukonejohtaja Googlella on sopimus Facebookin ja Twitterin kanssa. Yksityishenkilön, organisaation tai yrityksen on melko helppo aloittaa sosiaalisen median sivu. Parempia tuloksia saadaan kuitenkin silloin, kun tällaisten saapuvien markkinointitekniikan alustojen maksettuja palveluita hyödynnetään potentiaalisten ostajien kattavuuden ja altistumisen lisäämiseksi.

Siellä on myös tutkittava, kuinka paljon vaivaa, aikaa, energiaa ja rahaa erilaisille vaihtoehdoille on käytettävä yrityksen toiminta-alueen, tuotteiden ja palveluiden perusteella. FaceBook olisi ihanteellinen, jos julkaistavia kuvia ja kuvasisältöä on enemmän. Medialle uutiset, tieteelliset ja tekniset tuotteet Twitter ja LinkedIn voivat olla houkuttelevampia. Muoti, viihde, kauneus, ruoka ja kulutustavarat voisivat keskittyä enemmän FaceBookiin.

Aina on hyvä, että aloitussivulla on kävijöitä, jotka saavat lisätietoja FB: n, Twitterin kautta joko rekisteröidäksesi tai ostaaksesi tuotteen tai palvelun. Jos asianmukaista aloitussivua ei ole, kävijät saattavat hämmentyä ja poistua sosiaalisen median sivuilta haluamatta, jakamatta tai kieltäytymällä tulemasta seuraajaksi kuten Twitterissä.

Sosiaalinen media on hyödyllinen myös tapahtumaviestien luomiseen, tärkeiden tapahtumien tapaamisten jakamiseen yrityksen sisällä, tuotelanseerauksiin, asiakaspalautteen saamiseen ja niin edelleen. Mitä enemmän tykkäämisiä ja jakamisaktiviteetteja on sosiaalisen median sivulla, sitä parempi on luotu bränditietoisuus ja sen seurauksena myyntitulokset.

Organisaatiomarkkinointi voidaan tehdä parhaiten LinkedIn: n kautta, joka on ammattimainen verkottumisfoorumi. Uusista tapaamisista, uusien tuotteiden lanseerauksista, mielipiteistä markkinoiden strategioista ja suuntauksista voidaan keskustella Linkedin-viestien ja myös LinkedIn-pulssin kautta.

Suositellut kurssit

 • SEO Analytics -koulutuskurssit
 • Ilmainen digitaalisen markkinoinnin sertifiointikurssi
 • Online-sertifiointikoulutus PMI-aikataulutuksen ammattilaisella
 1. YouTube

YouTube on noussut suosituksi välineeksi videoiden jakamiseen muotiteollisuuden, musiikin, elokuvateollisuuden, motivaatiokaiuttimien, yrityskoulutusyritysten, markkinatutkimuksen, markkinatietojen, analyysien ja neuvojen, ravitsemuksen, terveyden, kuntoilun, urheilun, taiteen, tanssin, uutisten avulla tiedotusvälineet ja muut ammatit. YouTube-videoita, jotka ovat tyypillisesti kolmesta minuutista viiteen minuuttiin, etsitään tai jaetaan sen mukaan, kuinka mielenkiintoinen tai osuva aihe on suurelle yleisölle. Niille videoille, jotka on ladattu YouTubeen ja jaettu myös sosiaalisen median kautta, ei ole rajoitettu.

Vaiheet saapuvan markkinoinnin strategiassa

Alla on vaiheet tulevassa markkinointistrategiassa:

 • Vetää puoleensa

Ensimmäinen askel saapuvan markkinoinnin strategiassa on houkutella potentiaalisia asiakkaita yritykseesi. Tätä varten kaikki edellä kuvatut tiedotusvälineet - verkkosivustot, sosiaalinen media, blogit ja YouTube on optimoitava asiaankuuluvalla sisällöllä. Sisällön laatu, niiden merkitys kohdeyleisöllesi, tiedon aitous, muotoilu ja ulkonäkö estetiikka lisäävät sisällön vetovoimaa houkutella yleisöä.

 • muuntaminen

Ei riitä, että houkuttelee yleisöä verkkosivustollemme tai sosiaalisen median sivulle, heidän on pysyttävä sivulla pidempään ja pystyttävä myös toimimaan vuorovaikutuksessa yrityksen kanssa. Sen tulisi sisältää täytettäviä lomakkeita, toimintakehotus, kuten sovelluksen lataaminen, tai valkoinen kirja, seminaariin osallistuminen, aloitussivu tietojen keräämiseen, sähköpostitiedot palataksesi vierailijalle. Sisääntulevan markkinoinnin automatisoinnin salliminen paikan päällä helpottaisi saapuvan sähköpostimarkkinoinnin seurantaa tai jos he seuraavat Twitterissä ja FaceBookissa, asianmukaiset jatkotoimet voidaan tehdä myös näiden alustojen kautta.

 • Myynnin lopettaminen

Kahden ensimmäisen saapuvan markkinointistrategian vaiheet houkuttelemisesta ja muuntamisesta tulee huippua myynnin päättymiseen. Markkinoijien käytettävissä on tätä tarkoitusta varten erilaisia ​​saapuvan markkinoinnin tekniikoita ja työkaluja. Asiakkuussuhteiden hallintatyökalu (CRM) auttaa seuraamaan kaikkia yhteyksiä, yrityksiä ja kauppoja, jotka mahdollistavat yhteydenpidon oikeisiin näkymiin. Vakaa yritysresurssien suunnittelu (ERP) taustalla tarjoaisi CRM: n toimintaan tarvittavan tuen. Tarjoamme joukon keskitettyjä sähköpostiviestejä myynnin lopettamiseksi.

 • Luominen ostajien henkilöitä

Kuten yritystoiminnan (B2B) markkinoinnissa, myös ostajien henkilöiden tai kuvitteellisten profiilien luominen potentiaalisille asiakkaille on tärkeää, jotta voidaan valmistaa sisältöä ja muuta heille merkityksellistä tietoa. Ostoksesta annettujen Personals -sovellusten lisäksi hiukan tutkimusta avainsanoista, vähävaikutteisista, suurvaikutteisista avainsanoista (pitkävaikutteiset avainsanat) auttavat lisäämään napsautuksia, tuloksia ja myyntiä.

 • uudelleenkohdistaminen

Tämä on strategia, jolla tiettyjä napsautuskohtaisia ​​mainoksia siirretään asiakkaille heidän selaushistoriansa mukaisesti. Kosmetiikkayrityksen sivulla käyvä henkilö alkaa nähdä Facebook-mainoksia yrityksiltä, ​​jotka myyvät kosmetiikkaa, kauneuspalveluita ja kampauspalveluita. Se on tehokas strategia, koska se muistuttaa asiakkaita jatkamaan aloittamansa matkaa kuulostamatta aggressiiviseksi myyntitapaksi, saapuvan markkinointistrategian asiantuntija Peter Cartierin mukaan.

Miksi saapuvan markkinoinnin strategia tulee suosituksi vuonna 2016?

 • Adblockers

Digitaalisen markkinoinnin avulla Adblockers on estänyt heidän mainospyrkimyksiään verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Mainonta, joka on lähtevä menekinedistämistoiminta, on myös kalliimpaa. Mainossalpaajista on tullut suosittuja, koska ihmiset eivät pidä sivustossa esiintyvistä mainoksista, kun he etsivät innokkaasti hyödyllistä tietoa tai varaavat jotain palvelua tai tuotetta verkossa. Luovuudesta, tekniikasta, kuten animaatiosta ja 3D: sta, huolimatta, joka menee verkkomainokseen, katsojat voivat yksinkertaisesti sulkea sen Adblockers-sovelluksella, estäen sen pääsyn laajalle yleisölle. Siksi on järkevää harjoittaa passiivista lähtevää markkinointia, joka houkuttelee yleisöä omin ansioinsa sen sijaan, että yrittäisi kiinnittää heidän huomionsa tunkeilemalla katselukokemukseen.

 • Kustannustehokas

Yrityksille on erittäin pakottava syy keskittyä saapuvaan markkinointistrategiaan. Se on sen kustannustehokkuus verrattuna lähtevään markkinointiin. Aikaisemmat tutkimukset ovat osoittaneet, että saapuva markkinointistrategia on noin 60% halvempi kuin perinteinen markkinointistrategia. Suosituilla verkkosivustoilla maksa napsautuksella -hinnat ovat erittäin korkeat, eikä myynnin muuntamiselle ole mitään takeita. Lisäksi verkkosivustojen ja sosiaalisen median näyttömainosten napsautussuhde on alhaisempi kuin tekstimainosten.

 • Uskottavuus

Saapuva markkinointistrategia varmistaa paremman uskottavuuden nykyisten ja potentiaalisten kuluttajien keskuudessa, koska painopiste ei näytä olevan suoraan liiketoiminnan saamiseksi. Täällä yritys näyttää osaamisensa, tuotteet, teknologian, henkilöstövoiman ja tutkimuskapasiteetin suurelle yleisölle. Puhtaasti pelattava lähtevä strategia nähdään kaikin tavoin tuotteen vakuuttamiseksi ja myymiseksi, joten se ei ole riittävä luotettavuuden luomiseen yleisön keskuudessa.

johtopäätös

Markkinoinnissa saapuva strategia on ollut olemassa jo kymmenen vuotta, ja monet ovat saavuttaneet paremman sijoitetun pääoman tuoton (ROI) verrattuna perinteiseen markkinointiin. Tämä johtuu osittain taantumasta, jonka Yhdysvaltojen vuoden 2008 talouskriisi päästi vapaaksi ja jonka jälkeen sen vaikutukset levisivät Eurooppaan, Aasiaan ja Afrikkaan.

Saapuvaa markkinointistrategiaa ei tule pitää kertaluonteisena toimintana, ja sen on jatkettava pyrkimyksiä saada parempia tuloksia. Joten se, että jotkut ihmiset ovat pitäneet asiakkaista ja kääntyneet niihin, eivät tarkoita, että se tapahtuisi ikuisesti. Siksi yritysten on sitouduttava heihin, ilahduttava heitä ja saatava heidät tuotteiden promoottoreiksi suusanallisesti tai osakkeita digitaalisen välineen kautta. Näiden kyselyjen saavuttamiseksi älykkäät toimintakehotukset, älykäs teksti ja sosiaalinen seuranta on tehtävä säännöllisesti.

Asiakkaille voidaan antaa kyselylomakkeet saadakseen selville palautteensa ja mitä uusia tuotteita he etsivät. Tapahtumaan, tuotteeseen tai palveluun olisi oltava älykkäät toimintakehotukset, rekisteröinti, äänestäminen tai ilmoittautuminen. Nykyisillä saapuvan markkinointitekniikan alustoilla - verkkosivustolla, blogissa ja sosiaalisessa mediassa tulisi edelleen olla pakottavaa saapuvan markkinoinnin strategia-sisältöä, joka on räätälöity yleisön etujen ja vaatimusten mukaan. Tämän pitäisi auttaa heitä löytämään ratkaisu kohtaamiinsa ongelmiin, saavuttamaan tavoitteensa tuomalla markkinoille uusia tuotteita ja ideoita.

Saapuvan markkinointistrategian sisällön ei tarvitse olla tarkoitus myydä tai markkinoida, joskus se voi olla vain tiedottaa ja saada kuluttajat tietoisiksi heidän oikeuksistaan, tai terveys- ja ravitsemusteollisuuden tapauksessa voi olla kyse siitä, miten voittaa markkinointi sairauden trauma, kuinka pitää terveellisinä, kuinka valita oikea ikäravinne ja niin edelleen. Jos kyse on maaliteollisuudesta, se voi olla vinkkejä siitä, kuinka ulko- ja sisäseinät voidaan pitää sieninä, kosteudeltaan ilmaisina ja termiittienkestävinä tai niihin liittyvissä kysymyksissä. Yrityksellä, jolla on kuluttajan ongelmia ennen kaikkea kuin tuotteensa myymisellä, syntyy parempi uskottavuus ja tuotemerkin arvo. Se antaa heille mahdollisuuden ylittää kilpailu pitkällä tähtäimellä.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas saapuvan markkinoinnin strategiaan. Täällä olemme keskustelleet viidestä tehokkaimmasta ja suositummasta vaiheesta saapuvan markkinoinnin strategiassa.

 1. 10 yksinkertaista markkinointitutkimusta yrityksille
 2. WordPress ja Joomla
 3. 5 yksinkertaista digitaalisen markkinoinnin strategiaa menestykseen
 4. 10 globaalin markkinointistrategian edut yrityksille
 5. 10 tehokasta palvelumarkkinointistrategiaa (arvokasta)