Johdatus SEO-käytäntöihin

SEO-käytännöt ja SEO-käytännöt verkkosivustoille -

On olemassa kaksi päätekijää, joilla on ratkaiseva rooli SEO käytännöissä. Sivun SEO ja sivun ulkopuolella tapahtuva optimointi Jotta saataisiin suurin mahdollinen näkyvyys hakukoneissa, sekä sivun että sivun SEO on tärkeää. Sivun SEO sisältää kaikki ne toimet, jotka voidaan tehdä verkkosivustollasi auttaaksesi sinua parantamaan sijoitustasi. Oletko koskaan ajatellut miksi sivustosi ei ole sijoittunut ensimmäiselle sijalle?

Joten, tässä on tarkistuslista hyvästä sivulla olevista SEO-tekniikoista, joita sinun tulee käyttää SEO-käytäntöjen aikana verkkosivustoille.

Sivun SEO hyvien käytäntöjen tekniikat:

 1. Sisältö palvelee ensin

Verkkosivusto, joka on hyvin suunniteltu selkeillä koodeilla, mutta jolla on huono sisältö, ei ehdottomasti selviä SEO-maailmassa. Mutta hyvää sisältöä sisältävä verkkosivusto saavuttaa suuria korkeuksia joko SEO-käytäntöjen kanssa tai ilman niitä verkkosivustoille.

 1. Mitä hyvä sisältö tarkoittaa?
 2. Haluatko kohdistaa viestisi kohdistettuun ja lisätä liikennettä?
 3. Haluatko saada hakukoneen sijoittamaan verkkosivustosi korkeampaan asemaan?
 • Alkuperäinen sisältö - sisältö, jota ei kopioida muualta
 • Laadukas sisältö - Laatu sisältö on kuningas SEO parhaiden käytäntöjen alalla. Kirjoita laadukas sisältö jokaiselle sivulle
 • Sisältö, joka julkaistaan ​​ensin sivustossasi - Jos olet kirjoittanut sisällön, mutta jos olet jo julkaissut sen toisella sivustolla, sitä ei pidetä tuoreena sisällönä.
 • Tekstin kuvaus - omaa tekstikuvaus kaikille videoille ja kuville, jotka lisätään sivustoosi
 • Hyödyllinen sisältö - Julkaise sivulla SEO-käytäntöjä tarkoituksenmukaisille ja hyödyllisille verkkosivustojen sisällölle. Älä julkaise nimeä kotimaiseen sisältöön. Lisäämäsi sisällön pitäisi tuoda lisäarvoa sivustoosi.
 • Pitkä sisältö - Pituus on toinen vahvuus sivustojen SEO-käytännöissä. Pidempi sisältö osoittautuu paremmaksi kuin lyhyt. Mutta katso, että sisällössä on paljon tietoa
 • Tutkittu sisältö - Tee tutkimusta aiheestasi ja kirjoita sisältöä, joka on johdettu luotettavasta lähteestä. Sisältösi on tarkistettava plagioinnin varalta ennen sen julkaisemista sivustollesi.
 • Lähettämistiheys - Päivitä sisältö usein tuoreella sisällöllä. Korjaa aikaero ja noudata sitä julkaistaksesi viestejä.
 • Sisällön kiinnostaminen - Tee kävijöistä houkuttelevampia sivustosi sisällön kautta. Kirjoita sisältöä aina asiakkaiden näkökulmasta. Voit saada sivustosi kiinnostavat ihmiset esittämään kysymyksiä tai pyytämällä heitä lähettämään mielipiteensä.
 • Sosiaaliset jakamispainikkeet - Tee ihmisille helppo jakaa sisältöäsi. Käytä sivun sosiaalisen jakamisen painikkeita, jotta sisältösi jakautuu eri sosiaalisten alustojen kesken. Tämä merkitsee myös hakukoneelle, että sisältösi on arvokkaampaa. Usko meihin Sivulla SEO + Sosiaaliset verkostot sopivat täydellisesti.
 1. Sivunimikkeet, tunnisteet, kuvaus ja muotoilu

Tekijöitä, jotka hakukoneet huomioivat sijoitettaessa sivua, ovat sivun otsikko, kuvaus, otsikko ja toinen sivuston muotoilu. Hakukoneet indeksoivat sivut helposti vain, jos he ymmärtävät sivun. Tekijät mainitaan alla yksityiskohtaisesti

 • Sivunimikkeet - Jokaisella sivustosi sivulla tulisi olla yksilöivä otsikko, joka auttaa hakukonetta ja käyttäjiä ymmärtämään sivua. Voit lisätä avainsanoja otsikkoosi.
 • Kuvaukset - Monet sivuston omistajat unohtavat lisätä sivuilleen metakuvaukset. Metakuvaus on lyhyt sisältö, joka näkyy hakijalle hakukoneen tulossivulla. Sen pitäisi olla lyhyt ja terävä, ja se voi olla enintään 150 merkkiä. Kuvauksen tulisi olla houkutteleva, jotta se saa hakijan napsauttamaan linkkiäsi ja pääsemään sivustoosi.
 • Sisällönkuvauskentät - Jokainen sivu voi sisältää joukon avainsanoja sisällönkuvauskenttien muodossa. Avainsanojen tulee olla osuvia sivun sisältöön.
 • Rungotunnisteet - jaa sisältö aina pienempiin osiin, jotta se olisi helppo lukea. Nämä osiot voidaan varustaa otsikoilla, joissa on tunnisteet, kuten H1, H2, H3 jne. Yleensä H1-tageja käytetään mainitsemaan pääsivun otsikko. Nämä otsikkotunnisteet antavat hakukoneelle tietää mikä osa sisällöstä on tärkeämpää. Kirjoita otsikot, joissa on runsaasti avainsanoja ja joita hakukoneiden robotit indeksoivat helpommin.
 • Alustus - Sivuston sivut on muotoiltava oikein otsikoilla, alaotsikoilla, fonttikokolla, kappaleilla, lihavoituna, alleviivattuina ja kursivoituna. Tekstin muotoilu tekee siitä houkuttelevamman lukijoille.
 • Kuvat - kuvat ovat toinen tapa houkutella asiakkaita sivustoosi. Mutta sen ei pitäisi lisätä sivusi latausaikaa. Voit ladata tehokkaita kuvia sivustollesi noudattamalla näitä yksinkertaisia ​​ohjeita.
  • Käytä alkuperäistä kuvaa
  • Mukauta kuvien kokoa
  • Käytä kuvan Alt-tunnistetta saadaksesi hakukone ymmärtämään kuvaa
  • Käytä kuvaavia tiedostonimiä kuville, jotka voivat sisältää myös avainsanasi
  • Käytä sisällönjakeluverkostoa, jos olet lisännyt paljon kuvia yhdelle sivulle. Tämä auttaa sivua latautumaan nopeammin kuin ennen.
 1. URL-rakenne

Hakukoneystävälliset URL-osoitteet ovat erittäin tärkeitä sivustolle, koska hakukoneet indeksoivat paremmin näihin URL-osoitteisiin. URL-rakenne on periaatteessa jaettu neljään osaan.

 • Pysyvät linkit

Nämä ovat linkit jokaiselle sivuston sivulle. URL-osoitteessa ei saa olla yli 250 merkkiä, ja URL-osoitteen eri osien erottamiseen käytetään aina tavuviivoja. Vältä erikoismerkkien käyttöä URL-osoitteissa.

 • Luokat

Sivun ryhmittäminen eri luokkiin auttaa vierailijaa ja hakukonetta löytämään helposti etsimänsä. Voit myös olla alaluokkia, mutta liian paljon pilaa rakennetta.

 • Leipärumpun navigointi

Tämä on selaus, joka näytetään käyttäjälle saadakseen hänet tietämään, missä kyseinen sivu tarkalleen sijaitsee kyseisellä verkkosivustolla. Se tarjoaa linkit takaisin edelliselle sivulle. Sen avulla käyttäjä voi navigoida sivustosi sisällä jäsennellyllä tavalla.

 • Sivukartta

Sivustokartta on verkkosivuston organisoitu malli, jonka avulla käyttäjät tai indeksoijat voivat helposti selata sivustoa. Se on kuin asettelukartta suuressa ostoskeskuksessa.

Suositellut kurssit

 • Ohjelma Google Adwordsissa
 • Online-sertifiointikurssi projektin tuottavuuteen
 • Liiketoiminta-analyysin koulutuskurssi
 • SEO-käytännöt sivujärjestyksen parantamiseksi
 1. Sisäinen linkitys

Sivustosi päätavoitteena tulisi olla se, että hakukoneet ja käyttäjät siirtyvät syvälle sivustoosi. Tämä on mahdollista sisäisen linkityksen avulla.

Sisäinen linkittäminen on tärkeä ase On-sivun SEO Practices -kampanjassa. Sisäinen linkitys auttaa hallitsemaan poistumisprosenttia. Sisäisen linkityksen käytöt on lueteltu alla

 • Se saa kävijät liikkumaan helposti sivustosi ympäri.
 • Se auttaa hakukonetta indeksoimaan sivustollesi nopeammin
 • Se auttaa rakentamaan sivun osuvuutta ja puolestaan ​​lisäämään sivusi sijoitusta

Sisäistä linkittämistä pidetään tärkeämpänä sivusivun SEO käytännöissä, koska

 • Hakukoneiden hämähäkki seuraa sivun linkkejä. Jos sivustosi on vain täynnä sisältöä ilman linkkejä, hakukone vain lukee sivusi ja menee. Mutta jos linkkejä on, hakukone ohjataan automaattisesti tälle sivulle
 • Sisäinen linkitys on paras tapa ilmoittaa hakukoneelle muista sivuistasi, joita ei ole vielä löydetty.
 • Tällä tavalla voit keskittyä tärkeimmälle sivulle lähettämällä lisää sisäisiä linkkejä sivulle.
 • Tämä on paras tapa lisätä aikaa, jonka käyttäjä viettää sivustollesi. Siten se lisää poistumisprosenttia ja sivujen määrää käyntiä kohden.
 1. Käyttäjäkokemus

Sivusto, joka tarjoaa hyvän käyttökokemuksen, sijoittuu todennäköisemmin hakukoneissa korkeammalle. Seuraavassa käsitellään hyviä kokemuksia tarjoavia tekijöitä

Lisää sivuston nopeutta

Sivuston sanotaan olevan käyttäjäystävällinen, kun se latautuu nopeammin kuin muut sivustot. Nopeampi sivusto voi lisätä sijoitusta hakukoneissa.

Hakukoneet, kuten Google, viettävät paljon webin nopeuttamiseksi. Hakukoneet ovat lisänneet nopeuden yhdeksi tärkeimmistä ranking-tekijöistä, jotta sivuston omistajat ymmärtävät latausajan merkityksen.

Jos et tiedä miten saada sivustosi latautumaan nopeammin, lisää työkalua nopeuden lisäämiseksi työkalulla ja ota myös yhteyttä palveluntarjoajaasi

Hakukoneet tarjoavat myös joitain suosituksia sivustosi nopeuden lisäämiseksi.

Yksi parhaimmista tavoista on käyttää sisällönjakeluverkkoa (CDN) lisätäksesi sivuston nopeutta.

Vastuullinen muotoilu

Responsiivinen suunnittelu mahdollistaa sivuston ulkoasun mukauttamisen mihin tahansa laitteeseen, jota käyttäjä selaa. Se auttaa käyttäjää liikkumaan helposti sivuston ympäri, houkutteleen lisää asiakkaita sivustoon.

 • Reagoiva suunnittelu on myös yksi tekijä lisäämällä liikennettä sivustoosi.
 • Responsiivinen suunnittelu lisää sivuston napsautussuhdetta
 • Se parantaa sivuston On SEO -käytäntöjen suorituskykyä
 • Se lisää vierailijoiden aikaa päällä

luettavuus

Onko fonttikoko liian pieni tai liian vaikea lukea?

Sisältösi voi olla hyvälaatuista, mutta jos sitä ei toimiteta asianmukaisella tavalla, tavoitteesi epäonnistuu.

Varmista, että sivustosi sisältö on helposti luettavissa. Se auttaa saamaan kävijät kiinnostumaan sivustostasi.

Jos sivustosi ei ole oikein muotoiltu ja fontti, poistumisprosentti nousee. Tämä osoittaa hakukoneelle, että sivusto ei tarjoa arvoa.

Organisoitu sisältö

Onko sisältösi hyvin järjestetty?

Voiko lukija helposti ymmärtää sisältöä?

Pidä sisältösi aina jäsennellyllä tai organisoidulla tavalla, jotta jopa ihmiset, jotka vain vilkaisvat sisältöäsi, voivat saada siitä tietoa.

 1. Avainsanan tiheys

Asiaankuuluvien avainsanojen tai lauseiden sisällyttäminen koko sisältöön on tärkeämpää sivulla olevien SEO-käytäntöjen kannalta. Koska se auttaa hakukoneita ymmärtämään sisältöäsi.

Mutta avainsanojen liikakäyttö vaikuttaa myös sivustoosi. Avainsanojen liiallinen käyttö estää sinua hakukoneista.

Pidä avainsanasi tiheys noin 2 - 5%.

Sen sijaan, että käyttäisit samoja avainsanoja toistuvasti, etsi vaihtoehtoisia sanoja, joilla on sama merkitys, ja käytä niitä sisällössäsi. Tällä tavoin voit välttää kiellon riskin.

 1. Lisää lähteviä linkkejä

Sellaisten linkkien tarjoaminen sivustollesi, jotka linkittävät muihin yritykseesi liittyviin verkkosivustoihin, vaikuttaa positiivisesti sivun SEO käytäntöihin. Linkkien lisääminen ulkoisiin sivustoihin luo hyvän suhteen hakukoneille.

Lähtevät linkit antavat käyttäjän syventyä sivuston sisältöön.

Tärkein asia, joka on pidettävä mielessä tällaisten linkkien luomisessa, on aina linkki luotettuun lähteeseen tai sivustoon.

Nämä linkit kertovat hakukoneelle, että sisältö tuo lisäarvoa lukijoille ja tämä auttaa sivustoa saamaan korkeamman sijoituksen hakukoneessa.

 1. Ulkoinen Javascript tai CSS

Ulkoista Javascript ja CSS-koodit, jotta sivustosi latautuu nopeammin.

 1. geotagging

Käytä paikkatunnisteominaisuutta sivustossasi, jotta käyttäjät ja hakukoneet löytävät helposti yrityksesi sijainnin.

 1. kirjailijanura

Hakukone on valmistautumassa seuraavan sukupolven On-SEO-käytäntöihin verkkosivujen sijoittamiseksi. Hakukoneet ovat päättäneet sijoittaa sivuston korkeammalle, jos ihmisten kirjoittamalla sisällöllä on valtaa heihin.

Käytä Tekijänoikeutta saadaksesi valtuudet sivustossasi julkaisemaasi sisältöön.

Yksi tapa valvoa sisältöä on julkaista sisältö Google+ -profiilin kautta.

johtopäätös

Nämä tekniikat ovat vain muutamia tapoja parantaa sivulla olevan SEO-käytäntöjäsi. Nämä uudet sivussa olevat SEO tekniikat tulevat

 • Auttaa sinua saamaan korkeamman sijoituksen sivustollesi
 • Paranna sivustosi liikennettä
 • Anna hakukoneiden robotien indeksoida koko sivustoosi
 • Lisää kaikkien sivujen arvoa
 • Lisää sisäisten sivujen osuvuutta

Näiden tekniikoiden käyttöönotto sivustolla vie jonkin aikaa. Mutta jos se tehdään, se antaa sinulle paremman tuloksen, joka kestää pitkään. Se on tekemisen arvoinen.

Suositellut artikkelit

Joten tässä on artikkeleita, jotka auttavat sinua saamaan lisätietoja SEO hyvistä käytännöistä, verkkosivustojen SEO käytännöistä ja myös SEO hyvistä käytännöistä, joten käy vain alla olevan linkin läpi.

 1. SEO-käytäntöjen merkitys digitaalisessa markkinoinnissa
 2. Kehittyvät SEO-käytännöt ja niiden merkitys markkinoinnissa (uusi)
 3. 5 tehokasta SEO-käytäntöä koskevia vinkkejä & 8 myyttiä, joista sinun on oltava varovainen