Katsaus SEO Ranking-tekijöihin

Seuraava artikkeli, SEO Ranking Fators, antaa pääpiirteet SEO: n tärkeimmistä tekijöistä. Sijoittaminen hakukoneissa on jotain, joka päättää, miten yritys toimii verkossa. Paitsi korkea sijoitus auttaa osoittamaan, että olet parempi kuin kilpailijasi markkinoilla. Monissa tapauksissa online-ansiot ovat suora tekijä, koska suurin osa ihmisistä tekee ostoksia korkean tason sivustoilla. Näistä syistä haluat, että sivustosi sijoittuu mahdollisimman korkealle.

Kuinka hakukoneet sijoittavat sivustot?

Google, Bing ja muut hakukoneet luottavat algoritmeihin päättääkseen, mikä sivusto sijoitetaan korkeammalle. Joitakin vuosia sitten käänteiset linkit olivat kaikki tärkeitä Googlelle, mutta viime vuosina hakukone jättiläinen on yrittänyt sijoittautua etenkin Panda- ja Penguin-päivityksiin. sivustot, joilla on paras sisältö, sivun sisäinen ja sivun ulkopuolinen SEO ja paras käyttökokemus. Tässä viestissä keskustellaan siitä, mitkä hakukoneiden tärkeimmät sijoitustekijät ovat ja kuinka ne vaikuttavat SERP: iin.

SEO Ranking tekijät

Tässä on kaikki SEO-luokituksen tekijät, joista sinun pitäisi tietää: -

1. Verkkosivusto on itse hakukoneiden käytettävissä

Hakukoneet käyttävät indeksointirobotteja verkkosivustojen indeksointiin hakutuloksissa. Haluat, että sivustosi rakenne on helppo indeksoida.

Jotta sivustosi olisi paremmin indeksoitu, tarvitset seuraavat:

 • Robot.txt-tiedosto, joka voi kertoa hakukoneille minkä osan indeksoida ja mitä jättää huomioimatta. Tyypillisesti haluamme, että artikkelit ja mediatiedostot indeksoidaan ja hakukone ohittaa laajennukset ja järjestelmätiedostot.
 • Sivusto tulisi tehdä käyttämällä hyvää CMS: ää tai verkkosivustojen rakentajaa, joka käyttää koodausstandardeja, jotka hakukoneet voivat ymmärtää.
 • Kotisivusi linkittää sivustokarttatiedoston. Se toimii kuin kartta verkkosivustollesi hakukoneille ja auttaa ymmärtämään, kuinka sivuston sisältö on muodostettu.

2. Verkkosivun nopeus tai sivunopeus

 • Google suosii sivustoja, jotka latautuvat salamannopeasti, yleensä jos sivun lataaminen vie yli 3 sekuntia, yli 80 prosenttia kävijöistä poistuu sivustosta. Jotta verkkosivusto pysyy nopeana, voit pienentää koodin, poistaa turhia laajennuksia ja sisältöä sivulta ja käyttää muun muassa sisältöjakeluverkkoja.
 • Internetissä on tonnia työkaluja verkkosivusi nopeuden mittaamiseen. Yksi yleisimmin käytetyistä työkaluista on nimeltään Sivunopeus-oivallukset, jotka Google itse teki. URL: Verkkosivun nopeus

3. Sivustojen saapuvat ja lähtevät linkit

Vaikka linkit eivät ole kaikkea muuta vuonna 2019, nämä ovat yksi tärkeimmistä tekijöistä, kun kyse on sijoittelusta Googlessa tai muussa hakukoneessa. Hyperlinkit tekevät nykyaikaisesta internetistä nykyisen, ja yleensä voimme jakaa ne kolmeen tyyppiin:

 • Sisäiset linkit: Nämä ovat linkit sivustosi sisäisille sivuille sivustollasi, esimerkiksi kun linkit sivustosi Tietoja-sivulle etusivulta, sitä pidetään sisäisenä linkinä.
 • Saapuvat linkit: Nämä ovat linkkejä toiselta sivustolta sivustoosi.
 • Lähtevät linkit: Sivustosi linkkejä ulkoisiin sivustoihin kutsutaan lähteviksi linkkeiksi.

Näistä kolmesta, mieluiten, haluat linkittää sisäiset sivusi asiaankuuluviin sisäisiin sivuihin, linkittää tarvittaessa korkealaatuisiin ulkoisiin sivustoihin ja saada saapuvia linkkejä korkean auktoriteetin sivustoilta, jotka ovat teollisuudellesi merkityksellisiä.

Saapuvien linkkien suhteen saapuvien linkkien laatu on SEO-sijoitukselle paljon tärkeämpi kuin määrä.

4. Sivun hakukoneoptimointi

Sivuston optimointi sivulla tarkoittaa sitä, että sivun sisällöstä tulee helppotajuinen hakukoneille. Sivustolla olevaan SEO-työhön pyrimme lisäämään sivulle metatietoja, joita hakukone voi käyttää ymmärtämään, mistä sivu on kyse, ja kuinka se voidaan näyttää hakutuloksissa, kun sivu on luokiteltu. Kun luot verkkosivua, sinun on pidettävä seuraavat seikat mielessä:

 • Käytä oikeita otsikoita sivulla: Käytä H1-otsikkoa vain kerran - viestin otsikossa. Käytä alaotsakkeissa oikeaa h2 - H7-hierarkiaa.
 • Metakuvaukset: Metakuvaukset eivät ole näkyvissä käyttäjille, mutta ne ovat yksi ensimmäisistä asioista, joita hakukoneindeksoija näkee sivulla. Lisää noin 160 merkin pituiset metakuvaukset viestiisi ja varmista, että kohdesanasi on mukana. Käyttäjät näkevät sen hakutuloksissa heti viestin otsikon alla, joten yritä tehdä siitä houkutteleva ja vakuuttaa heidät, että viestisi antaa heille mitä he etsivät.
 • Sivunimikkeet: Varmista, että viestisi otsikko sisältää avainsanan, jota etsit. Varmista myös, että se ei ole liian pieni eikä liian pitkä, jotta käyttäjät näkevät viestin täydellisen otsikon hakutuloksissa.
 • Alt-tunnisteet: Hakukoneet käyttävät kuvan indeksointiin alt-tunnisteita kuvassa, koska indeksoijat eivät oikeastaan ​​näe ja ymmärrä kuvaa verkkosivulla, he käyttävät alt-tunnistetta kuvan ymmärtämiseen ja sisällyttämiseen kuvahakutuloksiin. Yritä pitää viestiin liittyvät alt-tunnisteet.

5. Sivuston sisältö

 • Kuten Bill Gates on sanonut, sisältö on kuningas. Hakukoneiden tapauksessa se on totta. Ennen sisällön luomista avainsanatutkimuksen tekeminen auttaa sinua kirjoittamaan viestit, jotka sisältävät avainsanat ja mahdolliset synonyymit.
 • Uusille sivustoille sisällön kohdistaminen LSI: n tai piilevän semanttisen indeksoinnin avainsanojen ympärille on hyvä valinta, koska se poistaa suurimmat sivustot ja vähentää kilpailua.
 • Luo sisältöä, joka on perusteellista ja kattaa aiheen olematta liian tylsää tai monimutkaista ymmärtääksesi. Käytä sisäistä linkittämistä linkittääksesi samanlaisia ​​viestejä sivustosta ja linkittää korkealaatuisiin sivustoihin, jos käytät niitä viitteenä viestissä.
 • Asiaankuvien visuaalien ja videoiden lisääminen on myös hyödyllistä.
 • Varmista, että sisällön ensimmäinen ja lopullinen kappale sisältää avainsanan, ja jaa viestisi helposti ymmärrettäviin otsikoihin ja alaotsikoihin.
 • Muista, että avainsanojen täyttö tai liian monien avainsanojen täyttäminen viestissä on negatiivinen sijoituskerroin ja että saman aiheen tai kapealla olevat sivustot toimivat yleensä hyvin myös hakutuloksissa.

6. Sivuston verkkotunnus ja Domain Authority

 • Oletko koskaan huomannut, että hakutulosten ensimmäisellä sivulla olevat sivustot ovat melko suosittuja ja liittyvät kapeaseen? Tämä johtuu siitä, että Google ja muut hakukoneet pitävät verkkotunnuksen auktoriteettia ja sen ikää suurena tekijänä.
 • SERP: ssä verkkotunnuksesi nimi ja sen ikä ovat tärkeitä. Jos verkkotunnuksesi nimi on vanhempi, se on plus ja jos sivustosi verkkotunnus sisältää avainsanoja, se on iso plus myös useimmissa olosuhteissa.
 • Domain Authority on yhdistelmä sivun ulkopuolista SEO: ta, kuten tausta- ja sosiaalisen median signaaleja ja korkealaatuista sisältöä sivulla.
 • Voit tarkistaa sivuston verkkotunnuksen käyttöoikeuden Moz Open Site Explorer -ohjelmalla. Jos sinulla on korkeampi auktoriteetti, sinun on helppo sijoittua hakutuloksissa.

7. Suojattu verkkosivusto

Google ja muut hakukoneet pitävät verkkosivuston turvallisuutta tärkeänä tekijänä. SSL: n käyttö sivustollasi auttaa ja jos sivustoosi hakkeroidaan tai se sisältää koodia, joka voi asentaa haittaohjelmia kävijöiden tietokoneisiin ja puhelimiin, saatat olla luokiteltu sivuilta tai jopa poistettu tuloksista.

8. Sivuston mobiili saatavuus

Koska suurin osa verkkoliikenteestä tulee mobiililaitteista, hakukoneet pitävät sivuston mobiiliystävällisyyttä tekijänä, kun hakutuloksia näytetään mobiilikävijälle. Parhaan mahdollisen tuloksen saamiseksi varmista, että verkkosivustosi on reagoiva suunnittelussa ja että se voi mukautua mihin tahansa näytön kokoon. Varmista myös, että napsautettavat alueet ovat tarpeeksi suuria, jotta sormet voivat koskea niihin ja että sivustossa oleva sisältö ei ylity horisontaalisesti näytön koon yli. Jos mahdollista, AMP: n ottaminen käyttöön verkkosivustollasi on myös hyvä apu sijoituksessa ja sivunopeudessa.

9. Käyttäjän vastaus sivustoon

Google ja monet muut hakukoneet kiinnittävät paljon huomiota siihen, kuinka käyttäjät käyttäytyvät, kun he ovat valinneet sivuston hakutuloksista. Jos liian monet käyttäjät tulevat takaisin nopeasti, Google luulee, että sivuston sisällöstä ei ollut hyötyä ja sivustosi voidaan alentaa hakutuloksissa. Samoin napsautussuhde, viipymisaika ja poistumisprosentti ovat kaikki tärkeitä tekijöitä SEO-sijoituksissa.

10. Sosiaaliset signaalit

Vaikka Google ei tunnusta sitä virallisesti, monet SEO-asiantuntijat uskovat, että sosiaaliset signaalit ovat tekijä SEO-rankingissa. SEO: n sosiaaliset signaalit keskittyvät siihen, miten sisältö menee sosiaaliseen mediaan. Tyypillisesti sisältöä, joka on jaettu monta kertaa sosiaalisen median sivustoissa, kuten Facebookissa, Twitterissä ja Redditissä, pidetään korkealaatuisena ja sitä pidetään korkeampana.

Johtopäätös - SEO Ranking-tekijät

Nyt kun olemme kattaneet kaikki tärkeimmät hakukoneiden ranking-tekijät, tiedät mitä tehdä ja mitä huomioida kirjoitettaessa sisältöä ja suunnitellessasi verkkosivustoasi. SEO: sta on yksi asia, joka jokaisen bloggaajan tulisi ymmärtää: Jos haluat luoda sivustoja käyttäjille ensin, ja kun se on tehty, hakukoneet ymmärtävät ja sijoittavat myös sinun sisällön.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas SEO Ranking -tekijöihin. Tässä keskustellaan SEO yleiskatsauksesta ja kymmenestä parhaasta sijoituskertoimesta. Voit myös käydä läpi muiden ehdotettujen artikkeleidemme saadaksesi lisätietoja -

 1. SEO-suorituskykytyökalut
 2. 13 teknisen hakukoneoptimoinnin tärkeitä näkökohtia
 3. SEO-tekniikoiden optimoitu verkkosivusto
 4. Ura SEO: ssa
 5. Mikä on käänteinen linkki SEO: ssa?