Tämä opetusohjelma näyttää sinulle, kuinka valita värejä tyypillesi Photoshopissa näytteistämällä ne suoraan kuvasta. Vaiheittainen Photoshop CC, CS6 ja aiemmat versiot.

Tekstin lisääminen kuvaan Photoshopilla on riittävän yksinkertaista, mutta tekstin näyttäminen kuvan sisältämältä ei ole aina helppoa. Valitsemasi fontti on tärkeä, mutta myös väri. Yksi tapa yhdistää tekstiä kuvan kanssa on valita fonttisi värit suoraan kuvasta. Tässä opetusohjelmassa esittelen sinulle, kuinka näytteitä yksi väri tyypillesi ja miten saada luovampi valitsemalla eri värit kuvasta eri kirjaimille! Aion käyttää Photoshop CC: tä, mutta jokainen vaihe on täysin yhteensopiva Photoshop CS6: n ja aiemman kanssa.

Täältä näet, millainen lopputulokseni näyttää, kun jokaisen yksittäisen kirjeen väri on näytteenotettu kuvan eri osasta. Tämän opetusohjelman tavoitteena ei tietenkään ole luoda tarkkaa ilmettä, vaan vain oppia vaiheet, jotta voit käyttää niitä omien ideoidesi herättämiseen:

Lopullinen tulos.

Aloitetaan!

Kuinka valita tyyppivärit kuvasta Photoshopilla

Vaihe 1: Avaa kuvasi

Aloita avaamalla kuva, johon lisäät tekstin. Tässä on kuva, jota käytän. Latasin tämän Adobe Stock: lta:

Alkuperäinen kuva ilman tekstiä. Valokuvaluotto: Adobe Stock.

Vaihe 2: Lisää teksti

Lisää tekstiä kuvaan. Olen mennyt eteenpäin ja lisännyt sanan "VÄRIT". Kirjeet ovat kaikki mustia, jotka eivät näytä hyvältä, joten opimme kuinka muuttaa värejä seuraavaksi:

Kuva alkuperäisen tekstin lisäämisen jälkeen.

Vaihe 3: Valitse Tyyppityökalu

Valitse kirjoitustyökalu työkaluriviltä, ​​jos sitä ei ole jo valittu:

Tyyppityökalun valitseminen.

Vaihe 4: Valitse tyyppikerros

Varmista, että Tyyppi-taso on valittu Tasot-paneelista:

Tyyppikerroksen valitseminen.

Vaihe 5: Napsauta Type Color Swatch

Napsauta värimallia Asetukset-palkissa, jos haluat muuttaa tyyppiäsi väriä:

Napsauttamalla värimallia.

Vaihe 6: Ota näyte väri kuvasta

Tämä avaa Photoshopin värinvalitsimen . Tavallisesti uuden tyyppisen värin valitsemiseksi valitsemme värin suoraan itse Värivalitsimesta, mutta se ei ole mitä haluamme tehdä täällä:

Colour Picker avautuu.

Jos haluat valita uudentyyppisen värin kuvasta, siirrä hiiren osoitin kuvan päälle. Osoittimesi muuttuu Piippaustyökalu-kuvakeksi . Napsauta kuvan väriä näytteen ottamiseksi. Valitsen punaisen yhdestä marjoista:

Napsauttamalla kuvan punaista aluetta näyte väri.

Heti näytöksesi väri tulee tekstin uudeksi väreksi. Jos et pidä valitsemastasi väristä, yritä uudelleen napsauttamalla toista aluetta. Kun olet tyytyväinen väriin, sulje värinvalitsin napsauttamalla OK. Teksti näyttää jo paremmalta:

Tyyppi kuvan värien näytteenoton jälkeen.

Vaihe 7: Korosta yksi kirje tyyppityökalulla

Toistaiseksi olemme oppineet kuinka näytteitä yksi väri kuvasta käytettäväksi koko tekstin värinä. Entä jos haluamme valita eri värejä kuvasta eri kirjaimille? Kun Tyyppityökalu on valittu, napsauta ja vedä kirjainta yli korostaaksesi sen. Korostan ensimmäisen kirjaimen "O":

Korosta yksi kirjain napsauttamalla ja vetämällä sen yli Type-työkalulla.

Vaihe 8: Napsauta uudelleen Type Colour -värimallissa

Kun kirjain on korostettu, napsauta uudelleen värivalikoimaa Asetukset-palkissa:

Muuta kirjeen väriä napsauttamalla värimallia.

Vaihe 9: Napsauta kuvaa ja ota näyte uudesta väristä

Tämä avaa uudelleen Värinvalitsimen . Aivan kuten aiemmin, siirrä hiiren kohdistin kuvaan ja napsauta uutta väriä, jota haluat käyttää. Otan värin yhdestä lehdestä:

Napsauttamalla näyteä uusi väri korostetulle kirjaimelle.

Vaihe 10: Napsauta valintamerkkiä

Sulje värinvalitsin napsauttamalla OK. Poista kirjeen valinta napsauttamalla valintaikkunaa Asetukset-palkissa:

Napsauta valintamerkkiä hyväksyäksesi uusi väri.

Ja nyt yksi korostani kirje on täynnä kuvan eri väriä kuin muut:

Vaikutus vain yhden kirjaimen värin vaihtamisen jälkeen.

Toista vaiheet muille kirjeille

Muuta muiden kirjainten väri noudattamalla samoja vaiheita. Korosta ensin kirjain Tyyppi-työkalulla ja napsauta sitten värivalintaluetta Asetukset-palkissa avataksesi Värivalitsin. Napsauta kuvan uutta väriä näytteen ottamiseksi ja sulje sitten Värinvalitsin napsauttamalla OK. Kun olet vaihtanut värit, napsauta valintamerkkivalintaa Asetukset-palkissa.

Tässä on lopputulokseni näytteen ottamisen jälkeen kuvan eri väreistä jokaiselle jäljellä olevalle kirjaimelle:

Lopullinen tulos.

Ja siellä meillä se on! Näin voit valita tekstillesi värit suoraan kuvasta Photoshopilla! On myös muita luovia tapoja tehdä kuvan tekstistä erottuva. Opi, kuinka muokata tyyppiä Smart Objects -ohjelmalla Photoshopissa tai kuinka muokata muokattavia Smart-suodattimia tekstiin! Tai sen sijaan, että asetat tekstiä kuvaan, miksi et aseta kuvaa tekstin sisälle! Käy lisää ohjeita Photoshop Basics -osiossa!