Mahdollisuus ei koputa, se esittelee itsensä, kun lyö ovea.

Kyle Chandler

Haastattelun sulkeminen - Haastattelu antaa valtavan mahdollisuuden jokaiselle ammattilaiselle; Olipa kyseessä ensimmäinen haastattelu tai toinen tai monet, innokkuus ja ahdistuneisuus muuntaa haastattelupuhelu on edelleen sama. Onko sinulla ollut hanhi-iskuja työpaikan menettämisestä, kun postilaatikossa näet kutsun työhaastatteluun? Tuntuuko sinusta sopimatonta suhteessa joihinkin tarvittaviin näkymiin, kun menet työhaastatteluun? … .Jos kyllä, niin sinun on ymmärrettävä, että sinun on aika tehdä muutoksia, ennen kuin murtaat toisen haastattelun ja joudut pettymään. Teollisuuden ammatillinen ympäristö on eri aloilla erilainen ja riippuu työn kysynnästä, mutta kaikilla sektoreilla säilyy samana työpaikan oppilas, jota on hallittava ja säänneltävä työskentelevien ihmisten keskuudessa.

Ammattilaista pidetään hyvin arvostettuna ja palkitaan monista syistä, lukuun ottamatta hänen työnsä saavutuksia, koska alan uudelle tulijalle on ymmärrettävä ohjeet, joita ei välttämättä mainita kutsukirjeessä, mutta joita noudatetaan tiukasti koko teollisuudessa. Halkeilua haastattelupuheluissa ei ehkä ole vaikein asia, jonka olet tavannut, mutta itsesi esittäminen sopivimmalla tavalla kuten mikä tahansa muu ammattilainen, voi olla tehtävä oppimiseksi. Epäammattimainen asenne tai asianmukainen lähestymistapa on täysin mahdoton hyväksyä kaikilla toimialoilla, koska edustamasi työntekijä voi olla organisaation edustaja ja julkisen kuvan pilaantuminen on epäasianmukaista eikä sitä missään nimessä sallita. Joten ymmärrämme, mikä kaikki on tärkeää haastatteluihin osallistuvalle henkilölle, jotta vältetään tilanteet, jotka hylätään hänen esittämiensä haastatteluvaiheiden vuoksi.

Odota, sinun on luettava tämä ennen kuin lähdet talostasi haastatteluun tänään. Se voi olla erittäin hyödyllinen ja informatiivinen samaan aikaan. Alla mainitut ovat kymmenen haastatteluvaihtoa, jotka sinun on varmistettava välttääksesi tänään.

# 1 - haastatteluvaihdot - väärä pukeutumiskoodi

Haastattelussa ei ole tarkoitus tavata ystäviäsi missä olet vaatteissa, sen värillä, kengillä tai tossilla ei ole merkitystä. Ajattele sitä……. Aiot tavata ammattilaisen esitelläksesi itsellesi mahdollisuuden, ja siksi myös lähestymistavan on oltava ammattimainen. Vaatteet, kengät, laukku jne. Antavat haastattelijalle selkeän ensivaikutelman persoonallisuudestasi; hän osaa arvioida lähestymistapaa, jota voit käyttää työssäsi ”Muodollinen lähestymistapa tarkoittaa ammatillista toimitusta”. Epävirallinen pukeutuminen kuvaa rentoa lähestymistapaa eikä ole vakavaa mahdollisuuden suhteen.

Haastattelupaneelin tekemä sopimaton pukeutuminen olisi helppoa arvioida yksi väärin. Ei ole tärkeää käyttää kalliita vaatteita, mutta niiden on oltava puhtaita, silitettyjä ja perusvärisävyisiä. T-paidan tai löysähousujen käyttäminen on haastatteluun ehdottomasti ei-kiellettyä. Tällainen pukeutuminen saattaa saada haastattelijan tuntemaan kuin olisit tullut kurjaan päiväretkiin ja haastatteluun osallistuminen on vain muodollisuus. Ihmisarvoiset vaaleat värit tuovat kaiken huomion sinua kohtaan haastattelun aikana, luoden sinulle miellyttävän vaikutelman.

# 2 - Haastattelujen sulkemiset - Ei tietoja rekrytoijista

Haastattelupuhelun saaminen ei riitä; sinun on tiedettävä yrityksen tiedot sisälle ja ulos ennen haastatteluun osallistumista. Haastattelija odottaa haastateltavan olevan valmistautunut siihen, että hänellä on kaikki vaadittavat asiakirjat hyvin sarjassa, haastattelupöydällä oleva klikki aiheuttaisi kiusallisen tilanteen molemmille osapuolille. On tärkeää kiinnittää huomiota haastatteluaseman vaatimukseen ja hakea sitä. Jos kyseessä on markkinointimahdollisuus, kaikkien tekemäsi markkinointitehtävien on oltava mielessäsi ja yhteenveto CV: stä sekaannusten välttämiseksi. Sinun on luettava hyvin yrityksen tiedot ymmärtääksesi miten ne toimivat ja kysyä omaa toteutettavuutta organisaatiossa.

# 3 - haastattelujen sulkemiset - epäterveellinen

Nykyään raha ja aika kulkevat rinnan … arvostat aikaa; rahat tulevat sinulle automaattisesti. Oletko miettinyt sitä aiemmin? Jos ei, niin tee siitä ensimmäinen asia tarkistusluettelossasi tällä kertaa ennen haastattelua. Aika on itse hallittu ja kurinalaisuus noudattaa sitä, sinun on tiedettävä tämä, jotta haastattelusta saadaan positiivinen vaikutelma. Kukaan ei halua viihdyttää ehdokasta, joka myöhässä myöhäisillä tekosyillä, koska on todennäköistä, että hän tekisi saman, jos organisaatio rekrytoi. Siirtymisen muuttaminen on hyväksyttävää, kun otetaan huomioon aito syy, mutta sen tekeminen tapana on täysin epäammattimaista. Varhaisessa vaiheessa saavuttaminen haastattelupaikkaan ei vahingoita sinua, vaan antaa sinulle aikaa tottua ympäristöön, antaa sinulle mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa saman organisaation työntekijöiden kanssa sekä haastattelua varten siellä olevien kanssa. Joten älä ole myöhässä haastattelullesi milloin tahansa, koska opetuslapsi parantaisi varmasti mahdollisuuksia saada mahdollisuus.

# 4 - haastattelun lopettaminen - valmistautumattomuus

On erittäin tärkeää olla varautunut haastatteluun. Jos sinulla ei ole päivitetyn ansioluettelosi tai et ole henkisesti valmistautunut haastatteluun, se voi osoittautua kohtalokkaalle, koska valmistautuminen paljastaa aktiivisen ja vastuullisen persoonallisuuttasi. Haastattelut ovat vain askel kohti uutta organisaatiota, hakijalle on erittäin tarpeellista saada ajan tasalla oleva ansioluettelo ja tietää, mitä kaikki siinä on mainittu, mukaan lukien pätevyys, saavutukset jne. Varmista, että sinulla on erityisiä ja tietyt vastaukset kaikkiin kysymyksiin, joita haastattelija voi kysyä. Ole valmis kaikille odottamattomille kysymyksille tai tilanteille, joita haastattelija saattaa asettaa. Valmistautuminen tarkoittaa ehdottoman valmiutta pukeutumisen, asiakirjojen ja henkisen tason suhteen.

# 5 - haastattelujen sulkeminen - huono kehon kieli

Haastattelijat eivät pidä palkata hakijoita, jotka ovat kunnossa tai joilla on suljettu persoonallisuus. Jos olet väsynyt tai surullinen, haastattelija ei valitse sinua haluamaasi työhön. Siksi ruumiinkielellä on tärkeä rooli haastatteluprosessin aikana. Istuminen suoraan lämpimällä hymyllä tai tiukka kädenpuristus, positiivinen aura ympärilläsi jne. Ovat erittäin tärkeitä.

Oikein kuunteleminen ja vastaaminen ilman hämmentävää ovat avaintekijät. Laid takaisin-asenne, ristissä kädet tai jalat jne. Osoittavat, että työnhakija ei ole kiinnostunut haastattelusta, luoden siten negatiivisen kuvan. Vihainen tai aggressiivinen tai "tiedän kaiken" -asenne voi myös aiheuttaa ongelman.

Kehon kieli sisältää myös hajun. Haastattelussa esiintyminen savun tai lounaan jälkeen on haastatteluvälitys. Laitama tuoksu tai hajuvesi on myös tärkeä. Älä laita liikaa hajuvettä ajattelemalla, että haastattelu saattaa viedä paljon aikaa, koska se saattaa toimia sinua vastaan. Kevyt kukkais tuoksu naisille tai kevyt myskiöljy sukupuolielimille voi olla loistava valinta haastattelun aikana.

# 6 - haastattelukatkaisut - positiiviset tai negatiiviset kommentit viimeisistä töistä

Haastattelija kysyy viimeisimmästä työstäsi, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta. Kysymyksiä, kuten “miksi jätit viimeisen työpaikkasi?” Tai “kuinka kokemuksesi oli viimeisessä organisaatiossa?” Jne. Ja niin edelleen. Pelaa älykkäästi, koska tämä on erittäin hankala tilanne. Korosta enemmän vastuusi ja saavutuksesi organisaatiossa sen sijaan, että kommentoisit aiempien organisaatioiden negatiivisia tai positiivisia puolia.

Muista olla tekemättä kielteisiä huomautuksia pomostasi, johdostasi tai viimeisimmän yhteistyökumppanisi työkulttuurista. Paljon positiivisia kommentteja voi pilata tilanteen myös, koska se osoittaa, että asut edelleen viimeisimmässä organisaatiossasi ja että mielessäsi on ennakolta luotu paljon odotuksia.

# 7 - Haastatteluvaihdot - Ole liian suoraviivainen ja kerskaat itseäsi

On hyvä olla rehellinen ja suoraviivainen, kun on kyse kertoa itsestäsi ja kokemuksestasi, tai se saattaa asettaa kyseenalaiseksi rehellisyytesi. Heikkouksien tai epäterveellisten tapojen paljastaminen vie kuitenkin haastattelun viemäriin. On aina suositeltavaa puhua heikkouksista, joiden pohjalta olet työskennellyt parantaaksesi itseäsi.

Itsestäsi puhuminen ja saavutuksistasi kertominen on hyvä, mutta itsestäsi urkaaminen on tärkeä haastatteluväli. Haastattelijat eivät pidä hakijoista, jotka käyttävät "minä" koko ajan, varsinkin kun mainitaan mikä tahansa saavutus. Aina on hyvä ottaa huomioon koko joukkueen ponnistelut, mikä osoittaa, että olet joukkuepelaaja ja kunnioitat kaikkien tekemiä ponnisteluja.

# 8 - Haastattelun lopettaminen - Unfit Resume

Ansioluettelon tai ansioluettelon tulee olla esittelevä ja oikein muotoiltu. Avain hyvään jatkamiseen on ”pysy kiinni perusteista”. Varmista, että käyttämäsi fontti ja väri ovat samat koko jatkamiselle eivätkä eri osiot. Käytä Aerial tai Times New Roman ja käytä mustaa väriä, koska niitä pidetään muodollisina.

Ansioluettelo paljastaa kaiken sinusta, koska se on ainoa tietolähde, joka haastattelijalla on jo ennen työnhakijan ilmestymistä haastatteluun. Sinun on oltava erittäin varovainen kehystäessäsi jatkamista. Käy läpi näytteen jatka Internetissä. Tarkista, että kaikki tarvittavat yksityiskohdat on mainittu lyhyesti ja selkeästi.

Toinen tärkeä asia on sähköpostiosoitteesi. Sen pitäisi olla muodollinen ja siinä on oltava nimesi, kuten johnbrown @ abc. com, eikä jotain funkyä, kuten sugarbaby @ mitä tahansa. com tai hellboy @ jotain. com. jne.

Ansioluettelossa tulisi olla selkeät ja täydelliset tiedot yhteystiedoista, tavoitteestasi, pätevyydestäsi, työkokemuksistasi ja saavutuksista.

# 9 - Haastattelun lopetus - Jätä matkapuhelimesi päälle

Pidämällä matkapuhelimesi päällä haastattelun aikana voi viedä sinut oven ulkopuolelle, jos se soi tai jopa värisee. Muista, että et ole presidentti tai liiketappuri, joka sinun on osallistuttava jokaiseen puheluun tai piilotettava puhelimen näytölle jokaista viestiä varten. On erittäin tärkeää pitää puhelin joko hiljaisena tai sammuttaa se vain haastattelun aikana. Istut haastattelussa, joka päättää urasi tulevaisuudessa, joten kaikki puhelut tai viestit voivat odottaa, kunnes haastattelu on valmis. Matkapuhelimen käyttö on merkittävä haastatteluvälitys haastattelussa, koska se osoittaa epäammattimaisuutta ja antaa kuvan epäselvyydestä ja epäkunnioittelusta haastattelijaa kohtaan.

# 10 - haastattelun lopettaminen - ei kysymysten esittäminen

On aina tärkeää tietää kysyä tai tyhjentää epäilyksesi, jos et ole ymmärtänyt, mitä sinulta kysytään, koska se osoittaa, että olet osallistava ja uskot selkeään ja raikkaaseen keskusteluun. Paitsi tämä, myös kysymys yrityksen kulttuurista tai sen kasvupolitiikasta jne. On merkittävää. Siksi haastattelijan on tärkeää kysyä organisaatiota koskevia kysymyksiä, kuten sen ylennyspolitiikka, työkulttuuri, roolit ja vastuut sekä organisaation odotukset hakijalta. Kysymysten esittäminen osoittaa myös kiinnostuksesi hakemaasi työrooliin. Se osoittaa myös, että olet valmis uuteen rooliin, välittäen siten vastuuntuntoisen ja dynaamisen persoonallisuusominaisuuden.

Joten olet valmis seuraavaan haastatteluosi, on aina hyvä tietää mitä et tiedä, ja tärkeää on harjoittaa uutta ehdotusta, koska tätä kutsutaan elämän oppimiskäyräksi. Haastattelu on mahdollisuus, ja minkä tahansa mahdollisuuden hyödyntäminen on oikea kasvupolku ammatilliseen menestykseen. Anteeksi antaa mahdollisuus päästä siitä ansaitsemallesi tasolle tai asemalle kalibraaristasi ja koulutuksestasi riippuen, se on typerää. Päällekkäin syy hylkäykseen osoittamalla haastatteluvälityksiä haastatteluistunnossa on sitäkin pahempaa. On erittäin varma, että jos pidät nämä kolme ehdotusta mielessä ennen lähtöä haastatteluun, mahdollisuutesi soittaa puhelu on ehdottomasti parempi ja kirkkaampi. Joten älä ajattele paljon ja aloita valmistautuminen tänään.