Johdatus tuulettimien haastattelukysymyksiin

Jokainen yritys on riippuvainen työntekijöistään ja sen kasvu riippuu täysin siinä työskentelevien työntekijöiden ammattitaidosta, joten tämä on jokaiselle yritykselle erittäin tärkeää palkata hyviä ja älykkäitä työntekijöitä, jotka auttavat hyödyllisiä taitojaan yrityksen kasvussa. Jokaisella yrityksellä on erilaiset roolit ja asemat, ja löytääkseen parhaimman sopivan ehdokkaan tehtävään, yritys yleensä suoritti rekrytointihaut. Joten ennen rekrytointia, HR-osasto analysoi työn roolin ja määrittää, minkä tyyppisiä ehdokkaita vaaditaan virkaan. Työtyypin ja tehtävän roolin viimeistelyn jälkeen haastatteluun valmistellaan kyselylomake. Tällä kyselylomakkeella on paljon merkitystä rekrytointiprosessissa, koska se selvittää ehdokkaiden ominaisuudet ja heidän tietämyksensä sekä analyysit, jotka sopivat työhön. Joten aion havainnollistaa joitain uusia haastatteluun liittyviä kysymyksiä haastattelussa.

Joitakin haastattelukysymyksiä tuulettimille

Oletetaan raikastajien yleiset haastattelukysymykset.

1. Antakaa lyhyt esitys pätevyydellä?

Vastaus :
Nimeni on ABC, olen tehnyt B. Konetekniikan tekniikan korkeakoulusta. Sain 75% arvosanat valmistumisesta. Harrastukseni ovat pelata krikettiä, lukea kirjoja jne. Perheeni mukana minulla on isä, äiti ja kaksi sisarusta. Isäni on liikemies ja äitini on kotiäiti. Tavoitteenani elämässäni on tulla rikkaalle liikemiehelle.

2. Mitä tiedät yrityksestä ja miksi haluat liittyä tänne?

Vastaus :
Sain tietää tästä yrityksestä ystävältäni, joka myös työskentelee täällä. Sikäli kuin tiedän yrityksestä, tämä yritys käsittelee lähinnä asiakastukea, meneillään on monia prosesseja ja suurelta osin tehtäväni on tukea asiakkaita tiedusteluillaan. Haluan liittyä tähän yritykseen yrityksen tarjoaman kohtuullisen palkan vuoksi ja haluan myös altistua IT-alalle, joten pidän tätä työtä sopivana minulle.

3. Mitkä ovat positiiviset ja negatiiviset pisteet?

Vastaus :
Ensinnäkin, jos puhun positiivisista näkökohdistani, olen erittäin luova ihminen, minulla on hyvät viestintätaidot ja myös syvät tiedot tietokoneen perusteista. Nyt jos puhun negatiivisista pisteistäni minussa, en löytänyt minusta mitään negatiivisia kohtia, mutta kyllä, olen vähän ujo ja uskon epäröi olla vuorovaikutuksessa uusien ihmisten kanssa, joten mielestäni tämä on negatiivinen kohta, mutta työskentelen siitä ja vakuutan sinulle pian, että pääsen eroon siitä.

4. Missä näet itsesi 5 vuoden kuluttua?

Vastaus :
Olen hyvin optimistinen tyyppi ja olen asettanut elämässäni lyhyen aikavälin tavoitteita tavoitteeni saavuttamiseksi. Mutta kyllä, jos ennustan tällä hetkellä, niin mielessäni tuli vain yksi asia, että asun tilanteessa, jossa olen erittäin tyytyväinen.

5. Kerro tapahtumalle, joka muutti ajattelutapaasi elämässäsi.?

Vastaus :
Elämässäni on tapahtunut monia tapauksia, mutta jos puhun tietystä tapauksesta, joka muutti tavoiteasetuksen tapaani, viimeiseen opiskeluvuoteeni mennessä olin täysin tyhjä siitä, mitä minun on tehtävä elämässäni, tunnen olevani erittäin stressaantunut niille päivinä, mutta eräänä päivänä vieraileva luennoitsija tuli luokkaamme ja hän alkoi kertoa meille, kuinka asettaa tavoitteesi elämässäsi, joten kun toteutin nuo temput itse, se antaa minulle tavoitteeni. Joten tämä on elämää muuttava esiintyvyys.

6. Mikä on paras tapa ratkaista monimutkainen ongelma? Anna mielipiteesi?

Vastaus:
Ongelma voi olla monentyyppinen, ja sen ratkaisemiseksi on erilainen lähestymistapa eri ongelmille. Mutta paras tapa ratkaista jokainen ongelma on ensin analysoida se oikein ja sitten työskennellä sen kanssa. Koska ilman analysointia emme pysty toimimaan oikein ja se johtaa ajan ja resurssien tuhlaukseen.

Siirrytään seuraavaan haastattelukysymyksiin tuulettimille.

7. Mitä modeemi ymmärtää?

Vastaus :
Modeemi on laite, jota käytetään tietokoneessa, joka on muodostettu yhdistämään tietokone Internetiin, se toimii yhteytenä tietokoneen ja palveluntarjoajan välillä ja sen lyhenne on modulaatio ja demodulointi.

8. Onko sinulla erityisiä ominaisuuksia?

Vastaus:
Kyllä, pidän itseäni erityisenä, koska minussa on monia ominaisuuksia, kuten olen luottavainen, minulla on hyvä persoonallisuus ja olen myös ahkera eikä jätä tehtäviä väliin ennen kuin olen suorittanut ne. Sen lisäksi, että olen insinööri, minulla on hyvät analyyttiset ja ongelmanratkaisutaitot, joita jokainen yritys vaatii, ja minusta tuntuu, että voin käyttää näitä taitoja tässä yrityksessä ja osaltaan lisätä päivittäistä työtä. Joten nämä asiat erottavat minut muista ehdokkaista.

9. Mitä tiedät MS-OFFICE: sta?

Vastaus:
MS-OFFICE on paketti erilaisia ​​työkaluja tai ohjelmistoja, jotka sisältävät MS-Excel, MS-Word, MS-Access jne. Näitä työkaluja käytetään moniin erilaisiin töihin, kuten MS-Excel, jota käytetään laskentataulukon ja myös reaaliaikaisena seurantajärjestelmänä. MS-Wordia käytetään kirjallisten ja graafisten tiedostojen tekemiseen virallisiin tarkoituksiin .

Siirrytään seuraavaan haastattelukysymyksiin tuulettimille.

10. Kuinka paljon palkkaa odotat, koska tämä on ensimmäinen työsi?

Vastaus :
Tämä työ on alkanut urani ja minulla on monia unelmia mielessäni ja tämän työpaikan saamisen jälkeen haluan toteuttaa joitain haluani, ja tämä tapahtuu vain, jos saan kunnollisen palkan kädestäni. Mutta palkan lisäksi tämä työ tarjoaa minulle työkokemuksen, mikä on minulle arvokkain asia ja tämän kokemuksen edessä rahalla ei ole väliä. Joten jätän sen yrityksen päättää palkkani määrittämisestä ja olen melko varma, että analysoinutani kaikki tietoni ja haastatteluyritykseni antaa minulle parhaan markkinoilla.

Suositeltava artikkeli

Tämä on ollut opas luetteloon haastatteluun liittyvistä kysymyksistä ja vastauksista tuulettimille, jotta ehdokas voi helposti puuttua näihin haastattelukysymyksiin. Voit myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja -

  1. HR-haastattelukysymykset ja vastaukset
  2. Mikä on Big Data Technology?
  3. Groovy -haastattelukysymykset
  4. Temppuja Crack Campus -haastattelukysymyksiin