Kuvalähde: pixabay.com

Mitä työharjoittelu tarkoittaa?

Työharjoittelu on yrityksen ja opiskelijoiden välinen sopimus kokemusten vaihtoa palvelusta varten. Se on työhön koulutuksessa valkokauluksen tai ammatillisen uran suhteen.

Työnharjoittamisella tarkoitan koulutusta, joka otetaan yrityksen työhön yrityksen kokeneen henkilöstön keskuudessa. Kauppaa ja ammatillista työtä varten harjoittelujaksoa kutsutaan oppisopimuskoulutukseksi, mikä tarkoittaa, että se on tapa harjoitella seuraavan sukupolven ammattilaisia ​​tai ammattilaisia ​​antamalla heille työharjoittelu.

Näihin ohjelmiin liittyy joskus teoreettista koulutusta, joka voi olla luokkahuoneessa tai jotain luettavaa aihetta. Vastineeksi harjoittelupaikasta maksetaan joko vähimmäismäärä rahaa todistuksella harjoittelujakson työkokemuksesta heidän palveluistaan.

Monesti yrityksen harjoitellaan harjoittelijoita vakinaisena työntekijänä, joka perustuu täysin heidän suoritukseensa. Muuten työharjoittelu on vakituinen virkakausi viikosta vuoteen.

Miksi sinun täytyy työskennellä harjoittelijana?

Olet ehkä työskennellyt kovasti tutkimalla urallasi opiskeluasi, ja se on yksi lukemattomimmista ja parhaimmista lukuvuoden opiskelijoista opettajan suosituksella; etsit kuitenkin edelleen työtä, koska sinulla ei ole kokemusta aloittamisesta.

Kyllä, yritys tarvitsee nykyään harjoittelukokemusta suorittaakseen joitain monimutkaisimmista työstään; olet kuitenkin tuoreempi, mistä ansaitset kokemuksen? Työharjoittelu on tapa tehdä se.

Työharjoitteluyrityksessä työskenteleminen yrityksessä ei ehdottomasti ansaitse sinulle hyvää pakettia tai erittäin hyvää rahaa; se kuitenkin ansaitsee sinulle kokemuksen, joka johtaa urasi oikeaan suuntaan ja auttaa ansaitsemaan isot dollarit.

Milloin sinun on aloitettava harjoittelijana?

Yleensä työharjoittelu alkaa heti, kun lopullinen lukukausi on ohi. Sinun on kuitenkin varauduttava paljon ennen lukukauden päättymistä, koska sinulla on paljon tutkimusta tekemistä.

Tutkimus alkaa siitä, mikä yritys tarjoaa harjoittelupaikkaa ja mitkä eivät. Milloin he alkavat palkata, mitä voit tehdä päästäksesi valitsemallesi yritykselle harjoittelijana? Mitä sinun on työskenneltävä ja myös päästäksesi valituksi työharjoitteluun?

Joitakin vaiheita, jotka voivat auttaa sinua valitsemassasi harjoittelupaikassa

Kun olet poissa yliopistosta, se on erilainen maailma. Kaikki ovat kiireisiä ja työskentelevät urakehityksen saavuttamiseksi. Nyt sinun on mietittävä, kuinka pääset tämän kokenut erän väliin oman identiteettisi luomiseksi?

Työharjoittelupaikassa voit ansaita kokemuksen lisäksi myös rahaa, olipa se vähemmän, rahalla on aina arvoaan; Voit myös saada mahdollisuuden imeytyä yrityksen palvelukseen yhtenä vakinaisena työntekijänä, jos yritys ja senioreit pitävät suorituskyvystäsi ja työasenteestasi.

Nyt sinun on valittava oikea yritys käynnistääksesi itsesi yritysmaailmaan. No, olet ehkä ehdottomasti suunnitellut, minkä yrityksen kanssa aloittaa nyt, sinun on suunniteltava, miten päästä läpi tämän yrityksen.

Jos olet valinnut vain yhden yrityksen, varmista, että olet laatinut luettelon ja valinnut muutama muu, joihin kohdistua.

 1. Pukeudu kuten ammattilaiset

Aloita ulkonäön muuttamisella. Ensimmäinen vaikutelma on siitä, kuinka kannat itseäsi ja kuinka hyvin pystyt ylläpitämään itseäsi. Muista, että ensimmäinen näyttökerta on viimeinen vaikutelma. Nyt sinun on luotava ensimmäinen oikein.

Mene ostoksille ostaaksesi itsellesi hyviä muodollisia kenkiä ja muodollisia vaatteita. Pidä itsesi muodollisesti pukeutuneena, koska haluat tottuneena muodolliseen pukeutumiseen ennen kuin aloitat työskentelyn oikein?

Joten aloita nyt ja on helpompaa kantaa itsesi hyvin, kun aloitat harjoittelutyön tai aloitat työskentelyn. Sinun täytyy olla taju pukeutumisesta, kun hiuksesi ovat kunnolla, vaatteet hyvin silitetty ja kengät kiillotettu.

 1. Kehitä hyvä sosiaalinen verkosto

Käytä Internetiä kasvattaaksesi arvoasi ja lisätäksesi tunnustustasi ihmisten keskuudessa. Aktiivinen sosiaalinen aktiivisuus sosiaalisten verkostoitumissivustojen, kuten Facebook, Whats App, Viber, Linkedin, Twitter jne. Kautta voi auttaa sinua kohtaamaan ihmisiä, joiden kanssa olet menettänyt yhteyden, sekä luoda uusia kontakteja ja tuntea enemmän ihmisiä.

Näiden ihmisten joukossa voit tavata jonkun tai ehkä muutaman ihmisen, jotka kuuluvat alallesi ja voivat auttaa sinua valitsemasi yrityksen kautta. Mene ulos ja tutustu muihin ihmisiin; et koskaan tiedä ketkä voivat olla hyödyllisiä sinulle ja urallesi.

 1. Tunne yritykset

Jokaisella toimialalla on useita yrityksiä aloittamiseen, nämä yritykset voivat olla sekä suuria että pieniä. Sinun on varmistettava, että tutkit yrityksiä, jotka palkkaavat työntekijöitä koulutusalueeltasi ja verkkotunnukseltasi.

Valitse valintasi ja aloita tutkimalla yritystä ja uraa yrityksen kanssa. Ensinnäkin, tarkista onko yrityksellä tilaa harjoittelijoille vai sallivatko he koskaan harjoittelupaikkaa yrityksessä.

Älä vain liimaudu yhteen yritykseen, pidä vaihtoehdot avoinna. Yhdellä yrityksellä ja yhdellä erikoistumisella voi olla useita verkkotunnuksia, joista voit valita, mutta varmista, että olet valinnut toimintalinjaasi ja koulutuksenne liittyvän verkkotunnuksen.

 1. Palkkaavatko yritykset edelleen harjoittelijoita?

Nyt se on kysymys ja vastaus, joille eroavat yrityksittäin. Jotkut yritykset vaativat tuoretta verta, joka on aktiivista, innostunutta, täynnä energiaa ja ideoita, joten ne sallivat harjoittelupaikan. Jotkut saattavat yksinkertaisesti päästä korkeakouluihin ja rekrytoida kampuksella tai ehkä kampuksella harjoittelupaikkoja.

Jotkut saattavat vain löytää sen verkkosivuillaan uravaihtoehtovaihtoehtojen kautta harjoittelupaikoille eri verkkotunnuksille. Sinun on oltava valpas ja tartuttava tilaisuuteen varmistaaksesi, että et menetä mahdollisuutta työskennellä yhdessä alan parhaiden yritysten kanssa.

Nyt toisin kuin yritykset, jotka tykkäävät rekrytoimaan tuoreempia ja harjoittelijoita, on yrityksiä, jotka rekrytoivat vain kokeneita työntekijöitä. Joten varmista, että kohdistat oikeaan yritykseen, joka kutsuu ja kouluttaa uutta sukupolvea kehittämään heidät yhdeksi kokeneista eristä.

 1. Erota itsesi muista

Kuvalähde: pixabay.com

Ennen kuin aloitat etsiä työtä tuoreempana tai harjoittelupaikkana, neuvot opettajiltasi ja vanhuksiltasi ansioluettelon tai CV: n luomisesta. Onko se tarpeeksi? Heille kyllä ​​se riitti, koska kilpailu oli vähemmän.

Mikä voi erottaa teidät toisistaan? Mikä voi auttaa sinua eristymään monissa tuoreimmissa? Mitä voit tehdä, on luoda hakemuskirje. Varmista, että valitsit yksinkertaisen ja ammattimaisen kielen varmistaaksesi, että et tee virheitä sen luomisessa ja esittämisessä. Voit myös luoda esittelykirjeen varmistaaksesi, että yrityksen HR lukee sen. ja valitsee sinut haastatteluun.

Ansioluettelosi on oltava erittäin ammattimaista ja toimialastandardien mukaisten ansioluetteloiden mukainen, standardi-ansioluettelossa voit yrittää luoda oman henkilöllisyytesi.

 1. Yhdistä ja tunne työnantajia sosiaalisen verkostoitumisen ja verkkosivujen kautta

On erittäin tärkeää olla yhteydessä työnantajiin, käyttää yhteyksiä sosiaalisiin verkostoitussivustoihisi ja heidän verkkosivustoihinsä. Lue heidän uransa vaihtoehdot ja mahdollisuudet varmistaaksesi, että et menetä mahdollisuutta, joka on merkityksellinen sinulle ja urallesi.

Varmista, että tiedät muutokset, jotka tapahtuvat yrityksessä ja teollisuudessa. Sinun on annettava työnantajille tuntemusta paljon aikaa varmistaaksesi, että vastaat heidän esittämiinsä kysymyksiin asianmukaisesti.

 1. Tiedä oikeutesi

Minkä tahansa toimialan työlainsäädännön mukaan, jos annat palveluitasi jokaiselle yritykselle, joudut maksamaan vähintään minimipalkan, yritys ei voi yksinkertaisesti käyttää palveluitasi maksamatta sinulle mitään.

Joten lue työlakeja huolellisesti tietääksesi oikeutesi ja varmista, että kukaan teollisuuden ja yrityksen edustaja ei koskaan hyödynnä etuasi vain siksi, että olet uusi ja sinulla ei ole kokemusta ja tietoa, osoita heille, että tunnet paremmin.

 1. Aseta erikoistunut tavoite

Tämä on aika, jolloin olet juuri tullut markkinoille ja voit antaa itsellesi oikean suunnan. Ansioluettelossasi alas erikoistumisasi ja varmista, että pidät niistä kiinni.

Yrityksen henkilöstö voi yrittää palkata sinut palkkaamaan sinut työskentelemään jollakin muulla kuin erikoistumisalueellasi. Jotta pääset harjoittelupaikkaan, älä tee kompromisseja verkkotunnuksessasi ja liity vain yritykseen.

Kysy verkkotunnukseen, työhösi, arviointiprosessiisi jne. Liittyviin HR-kysymyksiin, niin sinulla on joukko kysymyksiä valmiita.

 1. Saavuta nämä työmessut

Työmessut ovat paikka, jossa törmäät isoihin ja pieniin työnantajiin. Sinun täytyy mennä sinne ja myydä itsesi ja taitosi. Nyt vaikka heillä ei olisi mahdollisuuksia harjoitteluun, varmista, että luot vaikutelman, jotta he muistavat sinut, kun aukot tulevat esiin.

Sitä varten sinun on mentävä yritysten järjestämille työmessuille, koska et halua menettää mahdollisuutta. Sinun on oltava pukeutunut ammattimaisesti myydäksesi itsesi ja kertoaksesi yrityksille, että olet valmis aloittamaan.

 1. Aloita

Jotkut ammattitekniikat ja etiikka on porattava sisällesi, jotta heidät valitaan harjoittelupaikkaan ja jotta ne voivat myös erottua yhdeksi parhaimmista harjoittelijoista, joita yritys voi ajatella säilyttämisestä. Muutamat vaiheet alla auttavat sinua entistä fiksumpana ammattilaisena.

 1. Pidä avoin lähestymistapa ja avoin työskentelytapa. Tietenkin, sinut rekrytoidaan erityiselle verkkotunnukselle, mutta sinun ei pitäisi koskaan sanoa kieltäytymistä uusien asioiden oppimisesta, mikä lisää kokemukseesi.
 2. Tee uusien asioiden oppimisesta tapana. Yrityksessä vanhuksesi seuraavat sinua ja työtäsi sekä asennettasi. Varmista, että sanot "kyllä" oppiaksesi uusia asioita ja aloita työ niin kuin varattu.
 3. On erittäin hyvä tehdä aloitteita; siellä istuu kuitenkin eläkeläisiä, joilla on enemmän kokemusta, muista kuulla heitä ennen aloitteen tekemistä.
 4. Pyydä palautetta työn suorittamisesta ja ota negatiiviset palautteet myönteisesti parannusta varten
 5. Pidä ulkonäkösi edustava ja ammattimainen.
 6. Pidä ammattilaisten asenne. Älä käyttäydy kuin harjoittelija, joka on paikalla vain työtodistuksen saamiseksi. Varmista, että opit pois tarjoamastasi mahdollisuudesta. Tämä voi auttaa sinua aloittamassasi työssä ja vielä pidemmälle uralla. Pitämällä oikean asenteen et koskaan tiedä, että sinut saattaa imeä sama yritys, jonka kanssa harjoittelet harjoitteluasi. Joten älä tuhlaa mahdollisuutta ja mahdollisuutta.
 7. Ennen kuin kävelet haastattelua tai kampushaastattelua varten, varmista, että olet valmis työharjoitteluun. Suorita kotitehtäväsi oikein, tarkoitan tutkimusta yrityksestä ja teollisuudesta hyvin. Pidä HR vaikuttuneena ja haluaa puhua kanssasi.
 8. Yrityksille ja sen työntekijöille aika on rahaa. Sinun on varmistettava, että olet nopea ja sopiva työhösi maksimoidaksesi aikasi ja oppiaksesi eniten.
 9. Kun työskentelet, sinun on oltava hyvä monitehtävissä. Yksi tärkeimmistä asioista, joita vaaditaan, kun olet yritysmaailmassa

Ennen kuin aloitat uran työharjoitteluvaiheen, varmista, että tiedät eniten teollisuudesta ja yrityksestä ja olet valmis huomenna, kun menet haastatteluun tai kun olet alkanut työskennellä heidän kanssaan.

Maksimoi aikaasi ja kokemustasi tarjoamalla yritykselle mahdollisuus.

Suositellut artikkelit

Tässä on artikkeleita, jotka auttavat sinua saamaan lisätietoja harjoittelupaikasta, joten käy vain linkin läpi.

 1. Tärkeimmät vinkit saada ja käyttää erinomaisesti hyviä työreferenssejä
 2. Tärkeimmät vinkit tehokkaan jatkamisvirheiden luomiseksi
 3. 4 vinkkiä kesäharjoittelupaikan (2018) hallintaan Harjoittelujakson loppu
 4. 10 parasta vinkkiä saadaksesi ja käyttääksesi hyviä työreferenssejä
 5. Parhaita tapoja saada rahoitustyötä suunnittelusta (infografia)