Lähde: pixabay.com

SEO-työkalut verkkosivustoille

Jotta pääset SERP-pisteiden kärkeen, verkkosivustosi on oltava luokan paras. Sen on oltava alan paras. Verkkosivustoille on olemassa joukko ilmaisia ​​SEO-työkaluja, joiden avulla voit saavuttaa sivustosi tavoitteen.

Avainsanatutkimuksen SEO-työkalut

Alla on luettelo verkkosivustojen SEO-työkaluista, jotka auttavat sinua löytämään parhaat avainsanat.

 1. WordStreamin

Wordstream on ilmainen avainsanojen SEO-työkalu verkkosivustoille, jotka tarjoavat tuhansia avainsanaehdotuksia valtavasta tietokannasta. Tämä ilmainen työkalu toimii erittäin hyvin kuin jotkut markkinoilla saatavilla olevista maksettuista avainsanan ehdotustyökaluista.

 1. Avainsana eye basic

Avainsanan silmän perustyökalu on myös avainsanan ehdotustyökalu, mutta se on enemmän visuaalista tyyppiä. Tämä työkalu on paras aivoriihiistuntoihin.

 1. YouTube-avainsanatyökalu

YouTube-avainsanatyökalu on avainsanatutkintotyökalu, joka toimii parhaiten paitsi videoiden lisäksi myös kaikenlaisen sisällön suhteen.

 1. Ubersuggest

Ubersuggest on paras työkalu ainutlaatuisten pitkähäntäisten avainsanojen tai ilmausten luomiseen. Tämän työkalun avulla saat heti paljon avainsanan ehdotuksia todellisista käyttäjäkyselyistä. Näitä avainsanoja voidaan käyttää online-markkinoinnin tehostamiseen.

Sisällön kehittäminen

Alla on luettelo työkaluista, jotka auttavat sinua kehittämään ainutlaatuista sisältöä parhailla avainsanoilla.

 1. Ankkuroi teksti SEO-työkalujen optimoinnin yli

Tämä työkalu auttaa tunnistamaan ankkuritekstin aiheuttamat riskialueet optimoinnin yli. Jos jotakin avainsanaa tai ilmausta käytetään liikaa, tämän työkalun avulla voit tunnistaa nämä avainsanat helposti ja muuttaa toimenpiteitä tiettyjen linkkien ankkuritekstin.

 1. Muunna Word-asiakirjat puhtaaseen HTML-muotoon

Tämä on ilmainen muunnostyökalu, jonka avulla millä tahansa tekstinkäsittelyohjelmalla luodut asiakirjat voidaan muuntaa HTML-muotoon.

 1. Copyscape

Copyscape on ilmainen online-plagioinnin tarkistustyökalu. Tämän työkalun avulla voit kirjoittaa URL-osoitteen selvittääksesi, onko päällekkäistä sisältöä. Tämän työkalun avulla voit helposti tarkistaa, onko sisältö alkuperäinen.

Suositellut kurssit

 • Täydellinen suorituskyvyn johtamisen koulutus
 • Ilmailualan kurssi
 • Digitaalisen markkinoinnin sertifiointikurssi

Tekniset SEO-työkalut

Alla on luettelo verkkosivustojen teknisiin SEO-työkaluihin.

 1. Xenun linkki Sleuth

Xenu's Link on hämähäkkinohjelmisto, joka tarkistaa verkkosivustojen vaurioiden varalta. Tämä työkalu tarkistaa normaalit linkit, kuvat, kehykset, taustat ja paikalliset kuvakartat. Käyttäjät voivat johtaa raportteja tästä työkalusta.

 1. Robots.txt-generaattori

Robots.txt on tiedosto, joka sijaitsee kotihakemistossasi. Hakukoneet tutkivat tätä tiedostoa ennen sivustolle pääsyä tietääksesi, mitkä tiedostot tai hakemistot eivät saa nähdä. Tämä työkalu estää myös ei-toivotut hämähäkit, jotka indeksoivat sivustoosi vain saadaksesi tietoja yrityksestäsi.

 1. Robots.txt-tarkistus

Robots.txt Checker on ohjelma, joka analysoi robots.txt-tiedoston järjestelyt tarkistaakseen, onko muoto kelvollinen.

 1. URI-valet

Käytä URI Valet Check Header Services -palvelua katsellaksesi HTTP-pyyntöjen kokonaismäärää, lataamiseen kuluvaa aikaa, sisäisiä ja ulkoisia linkkejä. Se tarkistaa myös kaikkien linkkien palvelimen otsikot.

 1. Otsikon ja kuvaus -optimointityökalu

Tämä työkalu antaa sinulle tietoa alan parhaimpien kilpailijoiden käyttämistä nimikkeistä ja kuvauksista. Tämä työkalu antaa sinulle tietää kilpailijoiden strategian.

 1. Image SEO -työkalu

Image SEO -työkalu auttaa määrittämään, ovatko tietyn verkkosivuston kaikki kuvat perustiedon SEO tekniikoiden mukaisia. Kirjoita verkkosivustosi URL-osoite tähän työkaluun ja napsauta lähetä. Tämä työkalu tarkistaa kuvan nimen, määritteet ja mitat. Jos työkalu löytää virheen, se antaa hälytyksen käyttäjälle.

 1. Kaavan luoja

Tämä työkalu auttaa sinua luomaan HTML. Kaaviota käytetään tunnistamaan tuotteen tiedot

 1. Google-katkelman esikatselu

Google-katkelman esikatselu näkyy Google-haussa ja auttaa lisäämään näyttöä Googlen hakijoille.

 1. Jäsennelty tietojen testaustyökalu

Strukturoitu tietojen testaustyökalu on yksinkertainen työkalu minkä tahansa jäsennellyn tietotyypin validoimiseksi verkkosivustoilla. Voit kirjoittaa URL- tai HTML-koodisi suoraan. Työkalu ilmoittaa virheistä.

 1. XML-sivukarttageneraattorit

Tämä työkalu luo ilmaisia ​​Google-sivustokarttoja verkossa. Tämä työkalu auttaa hakukoneita indeksoimaan blogisi entistä paremmin.

 1. XML-sivustokartan tarkastaja

XML-sivukartta-tarkastaja vahvistaa XML-sivukartan.

 • Kirjoita sitemap.xml URL-osoite tekstikenttään.
 • Napsauta Validate-painiketta
 • Työkalu tarkistaa, ovatko kaikki sivustokarttasi linkit virheettömiä
 • Lataa virheetön sivustokartta
 • Ping kaikille hakukoneille
 1. Pingdom-verkkosivuston nopeustyökalu

Tämä työkalu testaa sivun latausnopeuden, tutkii sen ja löytää esteet.

 1. Pelimanni

Fiddler on web-virheenkorjaustyökalu, joka tallentaa kaiken HTTP-liikenteen tietokoneesi ja Internetin välillä. Tämä on mahtava työkalu ymmärtää sivustosi suorituskykyä paremmin.

 1. Microsoftin ilmainen SEO-työkalupakki

Microsoft on luonut ilmaisen SEO-työkalupakin SEO-auditointiin ja yksityiskohtaisten raporttien lähettämiseen verkkosivustostasi.

 1. GTmetrix

GTmetrix-työkalu on jälleen yksi työkalu sivustosi sivunopeuden tutkimiseksi. Se antaa sinulle myös ideoita verkkosivustosi olennaisen osan parantamiseksi. Tämä työkalu on käyttäjäystävällinen ja luotettava.

 1. Wayback Machine

Wayback-konetyökalu on sivuston historiallinen arkisto. Se toimii etsivätyökaluna. Jos jokin sivustoltasi on muuttunut eikä sinulla ole siitä varmuuskopiota, voit selvittää tämän tapahtuman avulla tämän työkalun avulla.

 1. HootSuite

Sosiaalisella medialla on tärkeä rooli SEO ja markkinointikampanjoissa. Hootsuite on työkalu tällaisen sosiaalisen median hallintaan. Se on hyödyllistä mainostaa uutta sisältöä ja pysyä mahdollisuuksien päällä.

 1. SEOquake

SEOquake on suosittu SEO-työkalu, jonka avulla voidaan saada tietoa monista parametreistä, kuten sivutaso, liikenne, linkit, Google-hakemisto ja muut. Tämä työkalu korostaa myös, ettei seuraa linkkejä. Tämä työkalu on helppo asentaa ja käyttää.

Ilmaiset Google SEO -työkalut

Olipa yrityksesi tai toimialasi, sinulla on ehdottomasti rakkaus- tai vihasuhde Googleen. Google tarjoaa paljon ilmaisia ​​työkaluja, joiden avulla voit optimoida markkinointitoimesi.

Tässä on luettelo ilmaisista Google SEO SEO -työkaluista Googlen tarjoamista verkkosivustoista, jotka sinun tulee harkita SEO-kampanjassasi.

 1. Google Analytics

Tiedämme kaikki avainsanatietojen analyysin turhautumisesta. Tämä ilmainen työkalu auttaa sinua mittaamaan myyntiäsi ja tuloksia. Sen avulla voit myös tietää vierailijasi käyttäytymisen. Google-analytiikka antaa sinulle mahdollisuuden

 • Ymmärrä sivustosi korkean suorituskyvyn sivut
 • Mittaa sosiaalisten verkostojesi menestystä
 • Luo paremmin kohdistettuja mainoksia

Jos et käytä analytiikkaa markkinointikampanjassasi, olet kilpailun takana.

 1. Google Webmaster Tools / Google Search Console

Google Webmaster -työkalu tunnetaan nyt nimellä Google Search Console. Tämä työkalu on luumuvalinta, jota käytetään pitämään kaikki sujuvasti sivustossasi. Google Webmaster Tool auttaa tietämään, kuinka Google-hämähäkki saavuttaa sivustosi ja indeksoi sen. Tämä työkalu auttaa sinua

 • Löydä suosituin hakukysely, joka lisää liikennettä
 • Löydä linkkejä, jotka johtavat enemmän viittauksia
 • Jakaa sivuihin ja sivuston näkyvyyteen liittyvät tiedot
 1. Google-hakuhaku

Tämän työkalun avulla voit verrata hakutuloksia eri alueiden, luokkien ja aikataulujen välillä. Tämä työkalu auttaa tunnistamaan eniten käytettyjä hakutermejä ja löytämään potentiaalisia asiakkaita tällaisten hakuraporttien avulla.

 1. Google Adwords-avainsanatyökalu

Google Adwords on merkittävin työkalu avainsanojen määrän selvittämiseen. Tämä on työkalu, jonka avulla voit toimittaa parhaan sisällön kävijöillesi tunnistamalla parhaat avainsanat. Se lisää johtaa sivustoosi, mikä lisää hakutasoa.

 1. Google-ilmoitukset

Tällä työkalulla on tärkeä asema monien online-markkinoijien sydämissä. Google-ilmoitukset ovat sähköpostiviesti, joka lähetetään sinulle, kun Google löytää uusia hakusanasi liittyviä tuloksia. Google-hälytystyökalun avulla voit seurata kilpailijan strategiaa avainsanoilla. Se auttaa sinua myös seuraamaan uusinta avainsanaa, joka on läheisesti yhteydessä avainsanasi. Vanhat hyvät Google-ilmoitukset.

 1. Google-trendit

Google Trends on loistava työkalu eri hakutermien liikenteen vertaamiseen. Tämän työkalun avulla voit löytää suositumpia hakutermejä, jotka liittyvät yritykseesi tai tuotteeseesi. Voit verrata useita avainsanoja kerrallaan. Se on erittäin hyödyllistä houkuttelevan sisällön luomisessa. Tämä työkalu auttaa ehdottomasti SEO-kampanjassasi tuntemaan kilpailijasi.

 1. Google-verkkosivuston optimoija tai sisältökokeet

Niin kutsuttua Google Web-sivuston optimoijaa kutsutaan nyt Google Analytics -sisäkokeiksi. Itse nimi viittaa siihen, että se on nyt yhteydessä Google Analyticsiin. Se on Googlen verkkosivustojen testaus- ja optimointityökalu. Se testaa verkkosivuston kokonaiset sivut ja auttaa tietämään sivustosi tehokkaan sivun. Tämä on hieno tapa upottaa varpaat veteen ennen valtavan sijoituksen tekemistä. Selvittämällä tehokkaan sisällön ja sivut voit noudattaa samaa strategiaa saadaksesi lisää viitteitä sivustoosi.

 1. Tuplaklikkaa Ad Planner

Double Click Ad Planner -työkalu auttaa sinua luomaan onnistuneen verkkomarkkinointikampanjan. Työkalun avulla voit seurata kilpailijan sivustoa avainsanoihin ja näkymiin liittyvien tilastojen suhteen. Tällaiset tilastot auttavat sinua räätälöimään markkinointikampanjasi.

 1. Google-sivun nopeus

Sivuston nopeudella on vaikutusta sivustosi näkyvyyteen. Onneksi Googlen Sivunopeus -työkalu auttaa sinua löytämään syyt sivustosi hitaalle latausprosessille. Tämä työkalu sisältää Page Speed ​​Insights -selaimen laajennuksen Chromelle ja Firefoxille, joka tarjoaa vielä enemmän yksityiskohtia. Sivuston latausajan nopeus määrää muuntokurssit ja poistumisprosentit.

 1. Google+

Google on luonut Google+: n jakamaan, luomaan ja toimimaan yhdessä. Brändisi tai tuotteesi markkinointi Google+ -piireissä auttaa sinua saamaan linkkejä verkkosivustollesi.

 1. Kauppiaskeskus

Tämän Kauppiaskeskus-työkalun avulla voit lähettää tuotteidesi tiedot Google-haku-tuoteosioon ja muihin Googlen hakupalveluihin, jolloin ostajat voivat löytää tuotteesi helposti Googlessa.

 1. Google-sivukartta

Etsitkö vielä yhtä ilmaista verkkosivustojen työkalua sivustosi näkyvyyden lisäämiseksi tai lisää liikennettä?

Valitse Google Sitemap

Lähettämällä sivustokartan Googlelle, hakukone tietää yksityiskohtaisesti kaikista sivustosi sivuista. Tämän työkalun avulla voit ilmoittaa Googlelle aikataulujen tai sisällön uusimmasta päivityksestä.

 1. Googlen kuluttajatutkimukset

Yleisön ymmärtäminen on avaintekijä sivustosi menestymiseen. Google Consumer Survey on ilmainen työkalu sivuston tyytyväisyyden mittaamiseen. Voit tutustua yksityiskohtiin siitä, kuinka asiakkaasi näkevät sivustosi ja mikä on heidän kokemuksensa sivustosta. Tästä on paljon apua, kun avaat uuden sivuston tai uuden konseptin.

 1. Google My Business

Google-asiakkaiden löytämät

Google My Business antaa sinun olla yhteydessä suoraan asiakkaisiisi haun, Mapsin tai Google+: n kautta. Se on jälleen yksi ilmainen työkalu, joka asettaa yritystietosi hakuihin, Mapsiin ja Google+: een, jotta sinut näkyy paremmin asiakkaillesi. Se auttaa asiakkaita löytämään oikeat tiedot oikeaan aikaan, mikä lisää uskollisten asiakkaiden määrää.

 1. Google Tag Manager

Ohjaa tunnisteesi tällä työkalulla. Google Tag Manager antaa sinulle mahdollisuuden

 • Päivitä tunnisteet ja koodinpätkät sivustossasi tai mobiilisovelluksessa suoraan ilman verkkosivuston kehittäjän tai IT-henkilön osallistumista
 • Päivitä mobiilisovellusten kokoonpano- ja lippuarvot

Sen sijaan, että odottaisit kuukausia päivittääksesi sivukoodiasi, Google Tag Manager antaa sinun luoda uusia tunnisteita vain muutamalla napsautuksella.

Joten siinä se - 15 ilmaista SEO-työkalua Googlen verkkosivustoille avainsanojen tutkimuksesta sisällön kehittämiseen. Tällaisilla työkaluilla voi tehdä paljon enemmän. Olemme juuri luetelleet muutaman tärkeän ilmaisen työkalun, mutta verkkosivuille on myös muita ilmaisia ​​ja maksettuja työkaluja, jotka voivat auttaa tavoitteesi saavuttamisessa.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas verkkosivustojen SEO-työkaluille. Tässä keskustellaan erilaisista SEO-työkaluista. Tässä on artikkeleita, joiden avulla saat lisätietoja -

 1. Parhaat Internet-markkinointityökalut: Ilmaiset SEO-työkalut (liiketoiminta)
 2. 10 parasta SEO suorituskykytyökalua | Määritelmä ja seuranta
 3. Paras 13 vaihetta SEO-tekniikoille optimoidun verkkosivun luomiseen
 4. 12 Google-markkinointityökalua, jota sinun on käytettävä parempiin tuloksiin | strategiat