Mikä on SEO-työkalut?

SEO tarkoittaa hakukoneoptimointia. Käytännössä on optimoida verkkosivustosi sijoittaaksesi ne hyvin Googlen tai muiden hakukoneiden hakutuloihin. Orgaaninen SEO on keskittynyt verkkosivustojemme parempaan sijoitteluun.

Työkalut Seo?

Nyt siirrymme eteenpäin SEO-työkalujen avulla yksitellen -

1. Google Analytics

Google Analytics on ilmainen Google-verkkoanalyysityökalu verkkosivustosi analysointiin. Vaikka verkkoanalytiikka kuulostaa hyvin pieneltä osalta digitaalisesta läsnäolostasi, Google Analyticsilla on valtavia vaikutuksia. Tämä johtuu siitä, että verkkosivustosi toimii kaiken digitaalisen liikenteen keskittimenä useimmille yrityksille. Jos teet markkinointitoimenpiteitä, kuten hakumainoksia tai sosiaalisen median mainoksia, on todennäköisimmin, että kuluttajasi käyvät verkkosivustollasi jonnekin reitillä. Siksi Google Analyticsia käyttää yli 50 miljoonaa verkkosivustoa ympäri maailmaa. Jos et käytä sitä, sinun pitäisi määrittää tämä nyt.

2. Vastaa yleisölle

Julkinen vastaus on vastaava työkalu, joka tarjoaa sisällönmyyjille arvokasta tietoa verkossa esitettyihin kysymyksiin. Kun avainsana on syötetty, avainsana kerää yleisiä kyselyjä ja tuottaa hienon kaavion aiheista ja lauseista, kun ihmiset etsivät kyseistä avainsanaa. Vastaus Yleisö tarjoaa myös avainsanoja, joissa käytetään valmisteita "versus", "like" ja "with". Ja parasta tässä on ilmainen käyttö.

3. MozBar

MozBAR toimii Chromen selaimen kanssa ja on ilmainen työkalu käytettäväksi. Tämä on Backlink Analysis -työkalu. Se tarjoaa helpon pääsyn edistyneisiin mittauksiin sivustoissa ja SERP: issä. MozBarilla voit helposti käyttää mitä tahansa sivua tai sivuston sivua ja verkkotunnusta koskevia tietoja. Katselemallasi sivulla voit löytää avainsanoja, korostaa ja erottaa linkit ja vertailla SERP: ien eri sivustojen linkitietoja. MozBar on yksi parhaista vaihtoehdoista, jos sinun on suoritettava SEO-tutkimukset tien päällä. Voit avata entistä parempia ominaisuuksia MozPro-tilauksella, kuten sivun optimointi ja avainsanavaikeudet.

4. Mobiiliystävällinen testi

Tätä varten Googlen Mobile Test -työkalu on suunniteltu auttamaan sinua määrittämään, onko verkkosivustosi optimoitu älypuhelimiin ja tablet-laitteisiin. Kirjoita vain verkkosivustosi URL-osoite ja se kertoo, onko verkkosivustosi mobiiliystävällinen. Monet työkalut ovat nopeasti vapaasti saatavilla Internetissä siirrettävään tenttiin verkkosivustolla. Voit suorittaa mobiilitestauksen verkkosivustolla käyttämällä yhtä näistä testityökaluista. Tämä arvosanan keskiarvo tukee sinua ja saat idean verkkosivustollesi, joka tarjoaa erinomaisen mobiilikokemuksen vai ei. Google kiinnittää nyt huomattavaa huomiota sivustoihin, joiden lataaminen vie suhteellisen vähemmän aikaa ja näyttää hyvältä työpöydällä, tablet-laitteilla ja mobiililaitteilla kaikilla alueilla.

5. Ahrefsin backlink-tarkistus

Tämä Ahref aikoo näyttää sinulle 100 parasta käänteisen linkin verkkosivustoa ilmaiseksi. Se näyttää myös viisi linkitetyintä verkkosivustoa, suosituimmat ankkuritekstit ja viitattujen verkkotunnusten ja käänteisten linkkien kokonaismäärän. x uusien linkkien hyödyntämiseksi heti.

6. Avainsanatyökalu

Avainsanatutkimus on luultavasti yksi tärkeimmistä tehtävistä, jotka jokaisen SEO on suoritettava, mutta avainsanojen etsiminen vie aikaa ilman pääsyä parhaisiin työkaluihin. Avainsanatyökalu tunnetaan ilmaisena vaihtoehtona Googlen avainsanojen suunnittelijalle ja tarjoaa monia asiaankuuluvia avainsanan ehdotuksia kaikentyyppisille tutkimuksille. Se tarjoaa noin 700+ hakuryhmää avainsanoja, joita olet tutkinut. Ja paras osa tätä avainsanatyökalua on tämä, joka tarjoaa sinulle pitkän aikavälin avainsanan blogiisi. Voit myös valita minkä kansakunnan haluat etsiä avainsanoja, millä alustalla ja millä kielellä (Google, YouTube, amazonit jne.). Jos valitset Premium-version, voit tuottaa jopa 2x enemmän avainsanoja.

7. XML Sitemaps Generator

Kuten Google määrittelee, ”Sivustokartta on tiedosto, joka tarjoaa tietoja ja suhteita verkkosivustoihin, videoita ja muita verkkosivustosi asiakirjoja. Hakukoneet, kuten Google, lukevat tämän tiedoston indeksoidaksesi verkkosivustosi älykkäämmin. Sivustokartta kertoo indeksoijalle, mitkä tiedostot ovat sinulle tärkeitä sivustossasi, ja antaa myös arvokasta tietoa niistä. Tämä työkalu auttaa sinua rakentamaan XML- ja HTML-muunnelmien sivustokartan verkkosivustollesi. Ilman rekisteröitymistä voit saada sivustokarttasi valmiiksi pian. Tulokset sisältävät sivunumeron, katkenneet yhteydet, XML-tiedoston sisällön ja linkin karttatiedostoon.

8. SEOquake

SEOquake on yksi vapaimmin saatavilla olevista SEO-työkaluista. Laajennus näyttää SEO-yleiskatsauksen mistä tahansa sivusta työkalurivin tai SERP-peittokuvan kautta. SEO järistyslaajennus on asennettava selaimeesi. Tukea tarjotaan Chromelle, Mozillalle, Safarille ja Operalle. Näet työkalurivin selaimessa heti, kun laajennus on asennettu. Tämän työkalun avulla voit suorittaa täydellisen SEO-auditoinnin mistä tahansa verkkosivustosta nopeasti. SEOquake tarjoaa myös ilmaisen paikan päällä suoritetun tarkastustyökalun, jotta tiedät, jos verkkosivustossasi on virheitä, he antavat vinkkejä näiden virheiden korjaamiseksi.

9. LinkMiner

LinkMiner on Chrome-laajennus, jonka avulla voit katkaista fly-yhteydet mille tahansa Internet-sivulle. On hyödyllistä löytää rikki yhteydenmuodostusmahdollisuuksia. Jos LinkMiner-sivulta löytyy useita rikkoutuneita yhteyksiä, vie ne CSV: hen, liitä koko luettelo Ahrefsin Eräanalyysityökaluun ja lajittele verkkotunnuksen viitesarakkeen mukaan. LinkMiner on helppo käyttää työkalua linkkien tarkistamiseen, jotka voidaan helposti toistaa. Työkalu on suunniteltu suodattamaan ja tallentamaan mielenkiintoisia linkkejä arvioimaan backlink-tietoja erilaisilla mittareilla, upotettujen linkkien esikatseluilla ja ominaisuuksilla.

10. Samanlainen verkko

Samanlainen verkko on digitaalinen yritys, joka on suunniteltu kilpailevien yritysten markkinoiden arviointiin ja tunnistamiseen. Ohjelmisto auttaa sinua tunnistamaan nousevat trendit, potentiaaliset kilpailijat ja strategoimaan parhaat tulokset. SimilarWeb antaa sinun löytää liikekumppaneita ja ottaa yhteyttä yritykseesi kiinnostuneisiin henkilöihin. SimilarWeb on herättänyt paljon kansainvälistä sijoitushuomiota ja kasvanut 1, 1 miljoonalla dollarilla. Samana vuonna SamWebiin lisättiin selainlaajennus. SimilarWeb tarjoaa sinulle yksityiskohtaisia ​​tietoja verkkosivustojen yleiskatsauksista ja verkkosivustojen yleisöstä sellaisissa asioissa kuin globaalit sijainnit, liikenteen osuudet, yleisön edut jne.

11. SEO-sivuston tarkastus

Seuraamme tarkasti Googlen ja muiden merkittävien hakukoneiden, mukaan lukien Bing ja Yahoo, Ranking-kriteerejä takaamaan alan viimeaikaiset ja parhaat käytännöt. Tämä päivittää työkalun niin kauan kuin Google-sivuston pisteytysalgoritmia muutetaan. Jos jatkat, asiat ovat entistä mielenkiintoisempia. Vain ensimmäisellä napsautuksella ”Yleinen SEO” -mittarit ja verkkosivustojen tarkistustietojen tiedot tuovat sinut edelleen näkyviin. verkkosivuston pisteetarkistin ottaa ja näyttää verkkosivustosi työpöydän ja mobiililaitteiden kuvakaappaukset suunnittelun parantamiseksi paremman sijoituksen saamiseksi.

12. Netpeak Spider

Netpeak Spider on SEO-indeksointirobotti säännölliseen SEO-auditointiin, nopeaan hakuongelmiin, järjestelmäanalyysiin ja verkkosivuston jäsentämiseen. Se on työpöytälaite, jonka avulla voit asentaa sen Windows-käyttöjärjestelmässä. Sinun on luotava ilmainen Netpeak-tili tietokoneellesi tai kannettavalle tietokoneelle ja asennettava Netspeakin hämähäkki. Napsauta työpöydän hämähäkkikuvaketta avataksesi ohjelmiston asennettuna. Tämän työkalun avulla voit analysoida saapuvia ja lähteviä linkkejä, löytää rikki linkkejä ja uudelleenohjauksia, ottaa indeksointiohjeet huomioon ja tunnistaa päällekkäisen sisällön. Otsikot, metakuvaukset, H-1-otsikot ja kokonaiset verkkosivustot voidaan analysoida helposti Netpeak Spider -sovelluksen avulla. ”Kaapiminen” on toinen ainutlaatuinen ominaisuus. Lähdekoodin ja tekstin haku ja poimiminen on mahdollista neljällä tyypillä: 'Sisältää', 'RegExp', 'CSS-valitsin' tai 'XPath. '

13. Google.com inkognito-ikkunassa

Tämä on Google Chrome -vaihtoehto, jonka avulla voit selata yksityisesti. Jatka Internetin selaamista inkognito-tilassa seuraamalla evästeiden historiaa ja selaamista. Inkognitohaku on erinomainen tapa selvittää, kuinka yleiset avainsanasi ovat ja mitkä ovat kapealla yleisimmät hakutermit. Käytä Incognitoa perusteellisena tutkimuksena (jota saatat tarvita) yhdistääksesi tämän tekniikan muihin luettelossa oleviin instrumentteihin, sinun on kuitenkin ehdottomasti käytettävä sitä perusteellisen arvioinnin tekemiseen. SimilarWeb on keskitetty palvelupiste kaikkiin verkkosivustosi tarpeisiin. Olet vastuussa markkinointistrategiastasi, kilpailijoista, verkkosivustojen sijoittelusta, liikenteestä ja optimoinnista.

14. Hiiva SEO

Yoast SEO on kuuluisa WordPress-laajennus, joka auttaa verkkovastaavia optimoimaan hakukoneiden WordPress-sivustoja. Ollakseni rehellinen: Voit kirjoittaa otsikoita ja metakuvauksia viesti- ja verkkosivustoeditoriin yhä useammille WordPress-aiheille. Mutta hieno asia Yoastissa on, että voit pitää kaikki sivusi metatiedot ennallaan, vaikka vaihtaisit aiheita. Voit jopa esikatsella sisältösi ulkonäköä, kun ihmiset jakavat sitä sosiaalisessa mediassa… Jos päivität Yoast Premium -sovellukseen, ennen kuin se ilmestyy julkaisuun. Se on yksi SEO: n parhaista työkaluista.

15. Ahrefsin backlink-tarkastaja

Ahrefsin Backlink Checker sallii kattava linkkianalyysin, joka tarjoaa 100 parasta linkkiä mille tahansa verkkosivustolle tai URL-osoitteelle. Se näyttää myös linkkien ja viittaavien verkkotunnusten kokonaismäärän, ts. Linkit yksilöllisistä sivustoista, Domain Rating (DR) ja URL Ratings.

16. Google-trendit

Google Trends tarjoaa aiheiden hakusuosituksen, josta on hyötyä tietämyksen saamiseksi siitä, millä alueella ja kielellä verkkosivustomme ovat suosittuja. Se tarjoaa analyysin graafisessa muodossa. Voimme verrata useita tuotoksia saadaksesi selville suhteellisen suosion.

17. SERP-simulaattori

SRP-simulaattorin avulla voit esikatsella, kuinka verkkosivustosi näyttävät Googlen hakutuloksissa. Tässä työkalussa näet, kuinka otsikko, metatiedot ja kuvaus näyttävät hakutuloksissa ennen verkkosivun julkaisemista. Se tukee työpöydällä ja mobiililaitteissa

18. Kulma SEO

Voimme nähdä verkkosivustomme tavalla, jolla hakukone näkee sen. Tässä meidän on annettava sivustomme nimi tai URL-osoite, sitten Brow Seo tulee näkyviin. Kuinka hakuhämähäkkejä tekevät hakuja verkkosivuiltamme. Tämä menetelmä on hyödyllinen verkkosivuston elementtien hierarkian näkemisessä.

19. XML-sivukartat SEO-työkaluissa

XML-sivukartan avulla. Voimme rakentaa verkkosivustokartta. Se kysyy sivustollemme URL-osoitetta tai nimeä ja joitain valinnaisia ​​parametreja, ja XML-sivustokartat luo sivustokartan, jonka voimme lähettää Google Search Consoleen ja Bing Webmaster Tools -sovellukseen.

20. Copyscape

Tämä työkalu tarkistaa päällekkäisen sisällön. Meidän on annettava blogi-viestin tai verkkosivuston URL-osoite, sitten Copyscape etsii sisältöä syvästi, onko kyseistä sisältöä verkossa. Sen jälkeen se antaa meille plagiointia tuloksia. Tämän perusteella voimme muuttaa sisältöä voittaaksemme plagiointia koskevan kysymyksen.

21. URL-profiilit

Tätä työkalua käytetään backlink-analyysiin. URL Profiler tarjoaa tietoja, kuten Domain Authority, linkkien lukumäärä, joiden tiedot ja sosiaaliset osuudet. Tämän työkalun pääpiirteenä on, että se tarjoaa yllä annetut tiedot myös suurelle URL-osoitteiden luettelolle. Vaikka tämän mukana tulee maksettu versio, URL-osoitinprofiili on yksi parhaista SEO-työkaluista.

22. SEO Web -sivun analysoija

Tämän työkalun avulla voimme analysoida verkkosivustosi täydellisesti sivulla. SEO Web Page Analyzer suorittaa kattavan sivuanalyysin, joka auttaa selviytymään ongelmista, kuten puuttuvat kuvamerkinnät, sivun paisuminen, otsikkorakenteen virheet jne.

23. Keyworddit

Se purkaa avainsanat Redditistä. Meidän on syötettävä alaluokka esimerkiksi / / r / SEO: lle ja näytettävä avainsanaluettelo ja kuukausittaiset hakumäärät. Se on hyödyllinen käyttäjien vaatimusten analysoinnissa, koska se kokoaa avainsanat eniten etsittyjen määrien perusteella.

Olemme etsineet / r / SEO-alaluokkaa ja saaneet tulokset seuraavasti

Suositellut artikkelit

Tämä on ollut Seo Tools -oppaan opas. Tässä olemme keskustelleet erityyppisistä työkaluista, jotka ovat hyödyllisiä liikenteen lisäämisessä. Voit valita annetut työkalut vaatimukseesi. Voit myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja -

  1. SEO-myytit
  2. SEO-trendit
  3. Mikä on XPath?
  4. SEO-tekniikat
  5. Internet-markkinoinnin työkalut
  6. Mikä on käänteinen linkki SEO: ssa?
  7. Regex-toiminnot Pythonissa (esimerkki)

Luokka: