Päivät ovat muuttuneet. Tuolloin vanhempiemme päästyä yliopistosta he olivat varmoja, että he saavat työpaikan jossain. Tuolloin kovan taidotaidon hankkiminen oli tärkeää. Ihmisillä oli tapana suorittaa tekniikka ja pidettiin itsestään selvänä, että he saisivat työpaikan hyvässä yrityksessä. Nyt se, mitä rekrytoijat yrittävät yrityksissä, ovat paljon erilaisempia kuin edellinen aikakausi! He eivät etsi vain kovia taitoja ; pikemminkin he tarvitsevat pehmeitä taitoja kuten viestintä, johtaminen, neuvottelutaito, ihmissuhdetaito ja niin edelleen ja niin edelleen. Mutta luuletko, että pehmeiden taitojen puuttuminen on ainoa erottava tekijä työn saamisessa? Jos on, niin miksi niin monet ihmiset, joilla on molemmat, eivät pysty murtamaan Job-versiota 2.0?

Konkreettisten syiden esittämisen sijasta on aina parempi esittää kuulusteluja. Nämä kysymykset saavat viime kädessä ymmärtämään työttömyyden ja työllistymisen välisen kuilun ja pystyt myös luomaan sillan itsellesi.

Aloitetaan sitten. Miksi pätevimmät ihmiset eivät pysty murtamaan työkoodia? Selvitetään miksi.

 1. Mitä eroa silmän ja mielen välillä on?

Kuten aiemmin on kuvattu, kyseenalaistaa lausunto konkreettisen syyn sijaan. Kun olet esittänyt itsellesi tämän kysymyksen ja selvittänyt vastauksen, pystyt selvästi sanomaan, miksi et saa työtä.

Silmämäärä on hyvin yleistä. Se ei ole samanlainen kuin näkeminen; se tarkoittaa pikemminkin, kun arvioit asioita esiintymisen perusteella.

Vaikka mielenäkö on, kuinka koet näkemäsi.

Löydätkö eron?

Saanen kertoa teille tarinan tämän tarkentamiseksi.

Kaksi miestä haki työtä. Molemmat ovat 30-luvun puolivälissä, heillä on sama tausta, sama pätevyys ja molemmat lomautetaan jättiläisyrityksiltä kustannusten vähentämiseksi.

Molemmat alkoivat etsiä työpaikkoja. Nimesimme heitä herroiksi A ja herraksi B. Herra A ja herra B ovat molemmat etsineet työtä. Mutta sijoitettuaan viisi kuukautta (tutkimuksesta on osoitettu, että useimmat ihmiset luopuvat työnhaustaan ​​5 kuukauden kuluttua) päivittäisiin työnhakuihin, herra A sanoi, että työpaikkoja ei ollut ollenkaan. Hän ei löytänyt mitään syytä, miksi hänen pitäisi jatkaa työnhakua, kun sitä ei ollut. Siksi hän houkuttelee rohkeutta istua kotona ja alkoi valittaa elämästään kaikkien työttömien ystäviensä kanssa.

Kuvalähde: pixabay.com

Herra B: llä oli erilainen näkymä. Hän tiesi, että työpaikkoja oli. Jo 5 kuukauden ja tonnin hylkäämisen jälkeen hän jatkoi toimintaansa. Ja arvaa mitä uuden kuukauden kuluttua hän pääsi työhön, jolla oli suuri korvaus ja tuottoisa asema.

Mitä eroa on kahden välillä?

Ero on silmä-ja mielenäkö.

Yksi uskoi näkemänsä ja toinen loi erilaisen käsityksen samanlaisesta.

Toistaiseksi olet ollut herra A. Nyt voit olla herra B. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on muuttaa mieltäsi.

 1. Oletko työllistettävissä?

Kysy itseltäsi nämä kysymykset. Jos et ole varma tästä, siirry seuraavaan kysymykseen. Mutta jos sinulla on myös epäilyksen sävy, keskeytä ja vastaa seuraaviin kysymyksiin.

 • Kuinka monta kirjaa olet lukenut viimeisen 3 kuukauden aikana omasta verkkotunnuksestasi?
 • Kuinka monta kurssia olet käynyt viimeisen 6 kuukauden aikana?
 • Paransiiko viestintätaidosi?
 • Luuletko ansaitsevasi, että valitset parhaan ehdokkaan kaikkien joukosta? Jos ei, miksi?
 • Luotatko itsesi tarpeeksi?

Vastaus näihin kysymyksiin on vain yksi - “miksi?”

Jos menet syvälle ja löydät miksi, ryhdyt vilpittömästi tekemään työtä.

 1. Kuka on vastuussa työn saamisesta?

Parempi sanoa, kuka ei anna sinun saada työtä?

Ehkä sinulla on valtava lista. Hallitus ei tule päivittämään työttömiä koskevia sääntöjä, verot ovat erittäin korkeat, puolisosi ei tue sinua, perheesi ei anna sinun siirtyä seuraavaan vaiheeseen, yliopiston professorit aina lannistavat sinua, et ole kovin hyvä etsivät ja niin edelleen ja niin edelleen.

Mutta tiedättekö syyn kaikkien näiden tekosyiden takana?

Et halua ottaa vastuuta menestyksestäsi tai epäonnistumisestasi. Siksi haluat syyttää koko maailmaa siitä.

Motivaation isä Wayne Dyer kysyi - Elämme samassa maailmassa. Joillekin se on ystävällinen maailma ja toisille vihamielinen maailma! Kuinka niin?

Ei ole väliä mitä sinulle tapahtuu tai ei, se on kaikki sinun vastuullasi. Ehkä se, mitä tähän asti tapahtuu, ei välttämättä ole sinun syytäsi, mutta se on varmasti vastuusi.

Älä huuta ja syytä maailmaa. Jos haluat saada työpaikan, ota vastuu ja hanki se. Ei tekosyitä vaadita.

 1. Onko sinulla tavoite saavuttaa?

Jos sinulla on tavoite, voit todennäköisesti lyödä sen, jos yrität.

Mutta jos sinulla ei ole tavoitetta, niin varmista, että elämäsi on kuin ilmapallo, joka siirtyy ja purjehtii pilviä pitkin ja ilmassa, eikä määränpäätä ja mitään ole saavutettavissa.

Työllistyminen voi olla toiveesi, ei tavoite.

Jos se on tavoite, oletko kirjoittanut sen muistiin? Oletko selittänyt asteittaisia ​​toimintavaiheita, jotka sinun on suoritettava tavoitteen saavuttamiseksi? Oletko tehnyt mitään siitä?

Kuvalähde: pixabay.com

Jos ei, ota terävä paperi ja kirjoita 4 asiaa.

 • Tavoitteesi palkata
 • Miksi haluat työllistyä? (Suurin syy, jonka vuoksi haluat työtä. Syy voi vaihdella henkilöiden mukaan.)
 • Määräaika, jolloin haluat saavuttaa sen.
 • Kymmenen suoritettavaa vaihetta, jotka ajavat sinut kohti päämääriäsi.
 1. Opitko aina?

Suurin osa meistä viettää elämämme oletustilassa. Mutta jos haluat muuttaa elämääsi, voit. Liikefilosofi Jim Rohn sanoi sen parhaiten -

”Jos et pidä siitä mitä sinulla on, voit muuttaa. Et ole puu! ”

Oppiminen on uusi älykäs sovellus työhön tai menestymiseen.

Tutkimuksessa todettiin, että useimmat aikuiset Amerikassa viettävät 8 tuntia päivässä television katselun.

Kuvalähde: pixabay.com

Kuvittele, mitä tapahtuisi, jos otat 8 tuntia päivässä oppimisen ja tiedon soveltamisen omalla alueellasi? Muutaman kuukauden sisällä tiedät niin paljon, että yritykset eivät voisi hylätä sinua tietämyksen tai taidon puutteen perusteella. Se on valinta todella. Mikä haluat olla - uhri vai voittaja?

 1. Kuulostaako liian älykkäältä / liian itsevarmalta?

 • Oletko kokenut tämän, että jokaisesta kierroksesta onnistuneesti suoritettuaan lopussa hylätään?
 • Esittäminen kaiken mitä tiedät on taito.
 • Kuulostaa varmalta ja liian ylpeältä kuulolta toisistaan.
 • Kun olet varma, sanoisit - voin tehdä sen. Kun taas kun ajattelet itseäsi enemmän kuin olet, sanoisit - vain minä voin tehdä sen.
 • Totuus on, että et tiedä tarpeeksi. Vaikka tiedät paljon verkkotunnuksestasi ja sinulla on asiantuntevaa tietoa, on aina järkevää olla nöyrä ja olla valmis oppimaan lisää tarvittaessa.
 • Ennen haastattelua meillä ei aina ole aavistustakaan siitä, kuinka paljon meidän tulisi tietää aiheesta. Teemme parhaamme. Me valmistaudumme. Mutta lopussa, jos esitämme sen väärin, meidän on vaikea saada palkata.
 • Nöyryys on avain. Se avaa mahdollisuuksien tulvaportit sinulle.
 1. Tiedätkö työn avaamisesta unelmayrityksessäsi?

Tutkimuksessa on havaittu, että yli 3, 5 miljoonaa työpaikkaa ei mainosteta. Entä, jos haluat työpaikan ja et tiedä siitä? Sosiaalisten verkostoitumissivustojen tai työnhakusivustojen avulla on nyt mahdollista yhdistää ihmisiin, jotka työskentelevät unelmayrityksessäsi. Yksinkertaisesti sanottuna sinun on tehtävä verkottuminen hyvin, jotta pystyt murtamaan työn koodin tällä 21. vuosisadalla.

Paras tapa verkostoitumiseen on palvella henkilöä, jolta haluat apua. Se ei ole jonkinlainen antaa ja ottaa -suhde. Tarjoamalla palvelua, joka on arvokasta henkilölle, varmistat, että hän voi luottaa sinuun ja kykyysi pysyä rehellisenä ja ylläpitää koskemattomuuttaan heidän kanssaan. Ja arvaa mitä? Se rakentaa suhdetta. Ja sitten enemmän kuin työmahdollisuudet saat lopulta hyviä ystäviä.

Näin se toimii.

Palvele ensin, jos haluat palvella. Ehkä siitä syystä olet edelleen työttömänä tai et ole palkattu unelmayhtiöösi. Ota askel heti. Ota yhteyttä sosiaalisen verkostoitumisen sivuston henkilön kanssa, joka työskentelee unelmayrityksessäsi ja kysy - miten voit olla apua hänelle?

 1. Miksi myyt itsesi lyhyeksi?

Myytkö itsesi lyhyt? Aina?

Jos näin on, on luonnollista olla valittuna.

Ainoat ihmiset, jotka saavat mitä haluavat, ovat niitä, jotka sitä pyytävät.

Jos et arvosta itseäsi, ei ole merkitystä keskustella siitä, miksi et saanut työtä toistaiseksi! Tässä on idea, ainoa henkilö, joka antaa sinulle eniten arvoa olet sinä. Ja jos et, kuka muu tekee?

Tee SWOT-analyysi ymmärtääksesi, myytkö itsesi lyhyeksi vai ei. Selvitä vahvuutesi, heikkoutesi, mahdollisuutesi ja uhkasi. Ja sitten mieti, mitä sinun on kiinnitettävä huomiota ja mitä voit käyttää hyväksesi.

Kun sinulla on selkeä kuva siitä, kuka olet, mitä kykyjäsi ja parannusalueita sinulla on, et aliarvioi eikä korosta itseäsi.

Lyhytaikainen myyminen johtuu tunteesta, että et riitä pärjäämään haastattelussa ja et lopulta ole riittävän hyvä saadaksesi työn. Totuus on, että se on väärä uskomus, ja sinun on korvattava tämä uskomus tehokkaalla. Vakuuttaminen ”Olen avoin ja arvoinen kaikelle, joka on tulossa” auttaa myös positiivisella ajattelutavalla itsestäsi.

 1. Oletko pätevä?

Kirjaimellisesti sanottuna jokainen työ vaatii henkilön eri pätevyyden suorittamiseksi parhaimmillaan. Kun haet työpaikkaa, sinun on ensin tarkistettava, vastaavatko pätevyys sitä, mitä pyydetään mahdollisuudelle? Jos tunnet olevansa liian pätevä, älä hakeudu työhön, koska ansaitset parempia mahdollisuuksia. Jos huomaat, että sinulla ei ole riittävää pätevyyttä, jatka pätevyyden parantamista.

Kuvalähde: pixabay.com

Pätevyydellä on merkitystä, kun mikään muu ei tee. Koska tietyissä töissä ilman sertifikaattia tai pätevyyttä et voi suorittaa tehtäviä ja vastuita!

Joten ennen työnhakua, muista tarkistaa pätevyys, joka vaaditaan työn suorittamiseen.

 1. Onko sinulla tapana huijaa toisia?

Se on erittäin tarttuvaa. Kun sinulla on tapana huijata toisia, se menee luonnollisesti myös työelämääsi.

Siksi, kun sinulta kysytään, miksi poistit edellisestä työpaikasta, pidättäydy itsesi estämästä suurta suurta aikaisempaa yritystäsi. Antaa pikemminkin kurpiton vastaus kuten - Halusin kasvaa ja tunsin jotenkin, että profiili, joka minulla oli, ei auttanut minua kasvamaan.

Se on taito puhua haastattelijoiden edessä. Sinun on annettava monia, monia pilkkahaastatteluja voidaksesi puhua täydellisesti haastattelijoiden edessä. Ajan myötä huomaat, että kaikki mitä sinun täytyy sanoa, tulee ulos suustasi ilman tietoista vaivaa. Harjoittele ja jatka harjoittelua, kunnes olet valmis suorittamaan haastattelussa parhaimmillasi.

johtopäätös

Yllä olevat ovat 10 merkittävintä syytä, joiden vuoksi ihmisiä ei palkata. Mutta he eivät ole ainoita. Niitä on paljon enemmän. Mutta kun katsot niitä, huomaat, että kaikki muut syyt, joita ei mainita täällä, ovat sivutuotteet kaikesta, mitä täällä jaoimme.

Paranna itseäsi näistä kyvyistä ja saat taatusti työsi, jota rakastat ja ansaitset.