Professional sopimussuhdekohtaisten Joka yritysorganisaatioihin tai yhteisöä, kuinka paljon hyvää olet työssäsi, mutta jonnekin ruodussa, saatat joutua kohtaamaan ihmisiä, jotka eivät mene mukaasi ja se on luonnollisesti niin. Tämä ei tarkoita, olet huono johtaja, se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä ideasi tai filosofiat menee vastoin ihmisiä, joiden kanssa työskentelet tai aikovat työskennellä. Se on yleinen suuntaus keskuudessa pysyä irti niistä kanssa olemme eri mieltä ja rajoitamme kontakti niihin. Tämä strategia voi työskennellä sinulle jossain määrin, mutta jos oli työskennellä hänen kanssaan mitään ratkaisevaa projektin joukkueena, niin jäljellä erakko henkilöltä ei varmasti työtä.

Tässä on joitain vinkkejä ammattiyhteyteen, joka menee raiteilta:

# 1. Selvitä, kannattaako kihlautuminen henkilöyn

Mikä tahansa järjestely tai suhde työtoveriin riippuu monista kolmesta tekijästä: työstä, luonteesta ja asemasta. On ammattimainen suhde sinun ja ihmiset ympärilläsi, kun työskentelet yksittäisen projektin, olet yhden osaston luonteesi ideoita tulitikut ja riippuu myös postitse te molemmat miehittävät. On yhdistyessä kaikki nämä tekijät ratkaisevat varten sellaista suhdetta olet. Jos näet tai tunnet merkkejä vetäytymisen välillä työtoverisi / s, se on parasta luottaa intuitioon. Siinä tapauksessa näet asiat menevät käsistä ja sinulla on tärkeämpääkin tekemistä, on parempi jättää ja keskittyisi edelleen tehtävään teillä edessänne. Sanotaan, että aika on suuri parantaja, joten jätä tämä aika parantua nämä vaurioituneet osat.

# 2. Ammatillinen suhde - selvitä mikä on vialla teissä

Se on ihmisen taipumus löytää vika toisissa ja häpeä kollega mutta on vaikea löytää vika itsessä. Ennen katsomalla muiden vika meidän pitäisi löytää omat virheemme, puutteita ja missä seisomme. Sinun täytyy keskittyy toisen henkilön negatiivisia piirteitä ja jatka käyttäytyä tavalla, joka pahentaa sitä. Lisäksi on tapahtumassa kuin olet ajatellut kumppani on melko luonteeltaan ja täytät aikaasi kokouksissa, mikä saattaa johtaa tulossa hiljainen. Jos luulet hän on huolimaton, voit alkaa hallita häntä niin paljon, että hän aloittaa hyväksymällä niin kutsutun ”opittu avuttomuus”, ja ehkä lopetettava uusia kokeiluja.

# 3. Ammatillinen suhde - Vaadi heidät keskusteluun

Jos olet päättänyt parantaa ammatillista suhdetta, aluksi kohtaat pettymykset saatat joutua kohtaamaan irrationaalinen tai ärsyttävää käyttäytymistä. Tässä tilanteessa saatat tuntea, että yrityksesi on mennyt viemäriin. Mutta temppu ei jää pettynyt sijaan yrittää taivutella heitä keskusteluun. Löytää tekosyyn aloittaa sitä kuin tilalla keskustelun alkua hanke tai uudenvuoden päätöslauselman, joka voi tarjota sinulle mahdollisuuden puheeksi aihe.

# 4. Ammatillinen suhde - Muuta työmallien dynamiikkaa

Vaihtaa tyyliä ja malli, että olet seurannut läpi ja sitten nähdä ero se toisi teidän suhteeseen. Toinen osoittautunut strategia on, että muistiin pisteitä, mitä oli sanottu kukin teistä, jotka voisivat auttaa analysoinnissa malleja ja nähdä millä tasolla te molemmat pelaavat peliä työntää ja vetää toisiaan.

Ajattelemme usein, että meidän yhteydet joko hyvää tai haitallisia ovat pysyviä ja se ei ole mahdollista, että voimme tulla toimeen, mutta olemme väärässä itsestämme ja se, jonka olemme eri mieltä. Tietenkin se on aivan totta, että et voi muuttaa hänen persoonallisuutensa mutta voimme ainakin tehdä hänestä eri henkilö ja ymmärtämällä erilaisia ​​vaikutuksia ihmissuhteissa, voimme tehdä paljon muutoksia ja käännä vihamielinen suhde positiiviseksi.

# 5. Ammatillinen suhde - selvitä epätasapainon syy

Suhteita, jotka vaativat korjausta ei koskaan näy samanlaisia ​​eikä näyttää samankaltaisia, koska on olemassa eri luokkiin ja syvyys monimutkaisuuden. Saatat olla mikä työtoverisi saattaa pitävät yllä vaatimustaso tai on myös mahdollista, et käsitellä henkilö, kun hän tulee toimistoon jälkeen tai jättää toimiston. Kirjoita muistiin, mitä tulee tapahtumaan koettu suhdetta niin, että tiedät, mitä tarvitsee tehdä. Yleensä ristiriitaisuuksia tapahtuu myös silloin, kun on aukko viestintää tai kun ei ole ideoiden tai tietoja keskenään, se voi myös olla, koska kulttuurin eroja ja ymmärtämättömyys käyttäytymisen välillä. Olipa syy mikä tahansa, on aina parasta ottaa muistiin tilanne, jossa asiat menevät pieleen. Jos olemme löytäneet virheemme, voimme myös korjata ne.

# 6. Päästä eroon egostasi

Saada takaisin ammatillisen suhteen raiteilleen, se edellyttää myös teitä saada vuodattaneet ego ja ylpeys. Olemme usein pohtia asioita kuten kuka on oikeassa tai kuka väärässä, ja kun olet tiukkoja teidän pisteeseen, että olet oikeassa, et voi ajatella palauttaa suhdetta. Väärentää mitään suhdetta on parasta tunnustamaan virheet ja yrittää vakuuttaa muille, että asiat olisivat vastavuoroisesti päätetty. Yritä löytää ratkaisu sen sijaan, että paeta ongelmasta.

# 7. Ammatillinen suhde - Löydä epäkohdat

Myötätunnon ja ymmärryksen osoittaminen on terveen ammatillisen suhteen perusta. Luo tila näyttää tunteesi kollegallesi. Arvioi ongelma tutkimalla toisen henkilön näkökulmaa. Miten henkilö nähdä asiat, hän tunne hämmentynyt, ei erehtynyt vai väärin? Mutta älä ennakoida ajatuksiaan ongelma tai kysymys hänen ajattelutapa on luonnollisesti erilainen kuin sinun, joka on syy, miksi erot ovat tapahtuneet näiden kahden välillä.

# 8. Epätasaisuuden poistamiseksi etsi neutraalia maata

Kun olet päättänyt lähestyä toista ihmistä, että olet korjannut kokouksen neutraalissa paikassa. Mennä joitakin mukava ravintola, ja sen sijaan heittäytyvät keskustelusta, jossa asiat menivät pieleen, yrittää luoda keskinäinen väli kahden. Se voisi olla suureksi avuksi voit keskittyä suuremman kuvan tai yhteinen tavoitteemme paljon isompi tasolla tai yhteisölle. Tunnette sitten yhdessäolon tunteen. Mutta muista, että suhde ei muutu yhdessä yössä se saattaa kestää muutaman päivän, mutta ainakin epäsopua tai rotuvihaan, joka oli siellä kahden ainakin on vähintään tuettu.

# 9. Älä yritä yliarvioida mitään

Älä yritä vakuuttaa muita väitteillä, että olet luottamuksen arvoinen henkilö. Älä koskaan yritä itse korostaa liikaa. Yksi parhaimmista tavoista on tarjota toiselle henkilölle etsimättä mitään vastineeksi. Tämä luo laki vastavuoroisuuden ja elvyttää vahva sidos ja varmista säilyttää lupauksesi. Olemalla uskollinen itsellesi, voit helposti syventää vahvaa suhdetta toistensa välillä.

# 10. Voit ottaa mukaan myös muita ihmisiä

Se tapahtuu, kun suhde muuttuu hapan, ja ei ole mitään mahdollisuuksia lähti voit keskinäisen ratkaista eroja. Jota jossain yhteinen ystävä / s, joka tuntee sekä sinulle on luotettava auttaa selvittämään asioita. Tämä strategia on sovellettavissa kaikissa tilanteissa, missä suhteet ovat mukana, onko se henkilökohtainen tai ammatillinen. Kutsuessasi kolmannen osapuolen saat sovitun ratkaisun helposti.

# 11. Älä osallistu minkäänlaiseen juoruttamiseen

Vaikka sinulla on kaunaa joku, joka ei oikeuta sinua ottamaan turhautumistaan ​​mutta jos haluamme vilpittömästi parantua suhteeseen ja saada takaisin ystävillesi luottamusta, rakkautta ja yhteistyö, pysäytys juoruilua. Juoruilu vain näyttää huonoon valoon, mutta jos jatkat sitä tai kuinka paljon olet turhautunut. Tiedäthän juorut vain rakentaa jännitystä ja stressiä teissä, se tuhlaa aikaa ja näyttävät sinut huonoon valoon ei vain henkilö, jonka kanssa olet kehittänyt hapan suhdetta, mutta kokonaan toimistossa tai ympäristölle. Gossipetuista ihmisiä pidetään vain lyhyemmän ajan.

# 12. Opi kuuntelemaan

Yleensä se tapahtuu aina meillä on hapan suhde otamme tutustu turhautuminen puhumalla äänekkäästi ja ankarasti. Usein se muuttuu rumaksi räjähdykseksi. Ihmiset vain yrittää keskittyä oman näkökulmansa ajattelematta toiset jopa ihmisistä, jotka istuvat siellä ja tahattomasti tulossa katsojan oman tappeluissa. Tätä tulisi välttää hinnalla millä hyvänsä. Jos haluat puhua, sinun tulisi oppia kuuntelemaan. Hyväksy toisen henkilön anteeksipyyntö ja pyydä anteeksi. Antaa hyvän kuunnellaan kunkin ja kaikki, mitä sanotaan ja välittää Kiitos. Jos tilanne tulee, että te molemmat pyytänyt anteeksi niin voit löytää itsesi laskeutui avoimella kentällä tulevaisuutta. Nämä polttava sillat ja kysymyksiä voidaan jättää pitkällä aikavälillä, jos oppia virheistä. Paikkasi työssäsi ja molemmat keskenään solmitut suhteet ovat erittäin arvokkaita. Sinun tulisi varmista, että olet laskemisesta kaikki pyrkimykset säilyttää positiivinen suhde työpaikalla niin, että molemmat ovat edelleen yhdistetty toisiinsa läpi koko uran span.

# 13. Älä pidä tärkeitä tietoja

Vaikka sinulla on hapan suhde työtoverisi, älä pidä mitään tärkeää tietoa itse. Se ei ole ammattilainen, koska se tarkoittaa, että olet pettää yhtiön eikä henkilö. Tietenkin te molemmat ovat osa tiimille yhteisessä hankkeessa niin piilottamalla tärkeät tiedot voivat aiheuttaa hirvittävän saarto toiminnassa tai jopa tappiota yrityksellesi. Jos ei itsensä hyväksi, mutta ammattimaisesti liian sellaista tietoa, joka on strategisesti erittäin tärkeä, ja jota ilman työtoverisi havaittu kykenemätön työhön olisi välittömästi tiedotettava. Tämä vaiheesi voi jälleen palauttaa luottamuksen näiden kahden välillä.

# 14. Auta kollegoitasi tarvittaessa

Sanoisit miksi auttaisi työtoverisi, jos hän ei ole kiinnostunut, ja on tehnyt vikaa. On aivan ymmärrettävää, että tätä mieltä, mutta jos ajattelemme toisinpäin, jos autat työtoverisi, jos hän on ongelma tai jolla on jokin ongelma tahansa projektin, et auttaa häntä, mutta auttaa yritys, jolle olet työ. Toiseksi, jos haluat palauttaa suhteen, mikä on enemmän parempi strategia voi hyväksyä kuin tämä.

Lyhyesti sanottuna, kun olet purettu yritys tai organisaatio, on selvää, että joudut kohtaamaan monenlaisia ​​ihmisiä joidenkin voit jatkaa melko hyvin, mutta muiden kanssa, se olisi vaikeaa voit edes puhua. Mutta meidän täytyy muuttaa itsemme päästä maailman ensimmäisenä, jos haluamme muuttaa muille. Vaikka edellä mainitut seikat eivät ehkä ole käytännössä mahdollista monille voit seurata, mutta ainakin voit löytää oman heikkoutensa ja parantaa samoja ja hitaasti muutit persoonallisuus olisi houkutteleva ja tuottoisa muille.