Katsaus taustan poistamiseen Illustratorissa

Adobe Illustrator voidaan määritellä luonnos- ja grafiikkasuunnitteluohjelmaksi, joka toimii sujuvasti sekä Mac- että Windows-alustoilla. Illustrator on vektorikuvien kannalta huippulaatuinen ohjelmisto tietokonealalla. Illustratorin avulla voit tuottaa mitä tahansa helpoista kuvakkeista monikerroksisiin kaavioihin. Voit myös työskennellä kuvien kanssa Illustratorissa. Joskus joudut poistamaan kuvan kuvasta, joka on mahdollista Illustratorissa. Voit poistaa kuvan taustasta Adobe Illustrator -sovelluksessa käyttämällä taikasauvaa tai kynätyökalua eturintaman muodostamiseen. Napsauta sitten kuvaa hiiren kakkospainikkeella ja valitse ”Tee leikkausmaski”. Kun napsautat sitä, on helppo poistaa tausta ja sisällyttää kuvasi verkkosivustoihin tai muihin luoviin hankkeisiin.

Kuinka poistaa taustakuvat Illustratorista?

Vaiheet taustan poistamiseksi Illustratorissa.

1. Kynätyökalun käyttäminen:

Käytämme yllä olevaa kuvaa esimerkkinä. Tässä kuvassa me vain pidämme jäätelöä ja poistamme taustan.

Vaihe 1: Aloita uusi projekti ja vedä kuva leikepöydälle. Kuvan taustan poistamiseksi valokuvasta on tuotettava tarkka muoto valokuvan alueelle, jonka haluat säilyttää. Hyödyntämällä zoomaustyökalua on parasta saavuttaa tämä tarkkuustaso. Voit painaa Z tai voit valita työkalun työkaluriviltä.

Vaihe 2: Valitse nyt kynätyökalu työkaluriviltä. Tämän työkalun avulla voit valita objektin tuottamalla ääriviivat napsautusjonolla. Jokainen napsautus auttaa sinua luomaan yhden kiinnityspisteen. Koska ylimääräiset ankkuripisteet pudotetaan, linja näyttää ulkonäöltä, liittymällä uusi piste sen edeltäjään. Tuottaaksesi ensimmäisen kiinnityspisteen napsauttamalla kerran eturintaman esineellä. Viime kädessä haluat luoda ääriviivat, jotka ympäröivät näistä kiinnityspisteistä rakennettua eturintaman objektia.

Vaihe 3: Napsauta lähellä kohteen reunaa tuottaaksesi ääriviivat, kunnes olet saavuttanut ensimmäisen ankkuripisteesi. Napsauta eturintaman kokonaista ääriviivaa, kunnes palaat takaisin aloituspaikkaasi. Jos pysyt mahdollisimman lähellä reunaa, Illustrator auttaa sinua korjaamaan napsautuksesi tarkkuuden vuoksi.

Voit napsauttaa ensimmäistä kiinnityspistettä uudestaan ​​lopettaaksesi ääriviivat. Nyt katkoviiva ympäröi objektia.

Vaihe 4: Jos haluat näyttää kaikki objektit, napsauta valitsemalla työkalua. Kuvittelemasi kuvan alue katsotaan nyt omaksi esineeksi. Sekä hiljattain valitussa objektissa että sen taustalla on nyt valitut ääriviivat ja ne ympäröivät niitä.

Vaihe 5: Napsauta eturintamassa olevaa objektia kerran, pidä sitten Shift painettuna napsauttaessasi taustaa. Tämä auttaa valitsemaan molemmat objektit kerralla.

Vaihe 6: Napsauta hiiren kakkospainikkeella eturintamassa olevaa objektia ja valitse sitten tee leikkausmaski. Tämä muuttaa taustan valkoiseksi. Nyt kynätyökalulla piirretty eturintamassa on erotettu taustasta. Ja sitten saamme lopullisen kuvan ilman taustaa.

2. Magic Wand -työkalun käyttäminen

Jos objekti, jonka haluat erottaa, on yksivärinen, voit valita värin täyttämisen. Jos valitset tämän vaihtoehdon, jos napsautat taika sauvatyökalulla objektia, se valitsee kaiken kuvan, joka täydentää napsautuksen täyttöväriä.

Jos valitsemaasi objektia ympäröi tietty väriviiva, voit valita viivan värin. Stroke-väri viittaa esineen ympäröivän viivan väriin, kun taas täyttöväri on alue, joka on viivan sisällä. Jos käytät kriteerinä viivan väriä, napsautat objektia ympäröivää viivaa kuvaamaan väriä, ei objektin sisäosaa. Kun napsautat taikasauvan työkalua tietyllä väririvillä, kun tämä kriteeri on valittu, kaikki objektit, joiden viivan väri on läsnä, valitaan.

Toleranssikehyksen avulla voit lisätä numeron pikseleinä, jotka voivat olla välillä 0-100 CMYK: lle ja 0-255 RGB: lle, kun valitset joko viivan värin tai täyttövärin. Sallittuvuuskentässä syöttämäsi numero vaikuttaa siihen, kuinka taipuisa työkalun tulisi olla, kun kaikki alueen värit sovitetaan yhteen, kun napsautat taikasauvan työkalua.

Oletusarvo on 32 kuvapistettä, mikä tarkoittaa, että napsauttamalla yhtä väriä valitaan kaikki, joka vastaa tätä väriä. Jos esineellä on kaltevuus, voit laajentaa toleranssin valittaviin lisäväreihin. Oletusarvo on hieno suurimmalle osalle objekteja.

Voit valita minkä tahansa värin rivit, joilla on samanlainen paino, valitsemalla viivan paino. Tämä valitsee kaikki rivit, joiden paksuus on samanlainen kuin valitset. Aivohalvauksen toleranssikenttä sallii numerot välillä 0-1000 pikseliä. Alin numero määrää tarkemman ottelun. Oletusarvo on 5 pikseliä, mikä ei todennäköisesti ole erityisen tarpeellista ohuempien rivien kohdalla.

Vaihe 1: Käytämme samaa kuvaa uudelleen. Valitse taikasauvatyökalu työkaluriviltä.

Vaihe 2: Napsauta objektia kuvassa, jonka aiot säilyttää. Napsauta kerran eturintamassa olevaa objektia valitaksesi sen taika sauvatyökalun asetuksissa määritellyn standardin mukaisesti. Pisteviiva toteutuu valitun objektin ympärillä, kun napsautat sitä.

Vaihe 3: Voit valita sekä taustan että eturintaman objektin painamalla Shift-näppäintä ja napsauttamalla taustaa.
Napsauta hiiren kakkospainikkeella eturintamaa ja valitse sitten tehdä leikkausmaski.

Vaihe 4: Tämä poistaa taustan, jättäen vain etupään kuvan ja valkoisen taustan. Ja sitten näet lopullisen kuvan

johtopäätös

Tällä tavalla kynätyökalun ja taikasauvan avulla voit poistaa taustan kuvasta Illustratorissa. Joten kynätyökalu ja taikasauvatyökalu palvelevat Illustratorissa erilaisia ​​tarkoituksia.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas Poista tausta Illustrator -sovelluksesta. Tässä keskustellaan käsitteestä ja askel askeleelta selitys siitä, miten tausta poistetaan Illustratorista. Voit myös käydä läpi muiden ehdotettujen artikkeleidemme saadaksesi lisätietoja -

  1. Teroita työkalu Photoshopissa
  2. Mukautettu muoto -työkalu Photoshopissa
  3. Adobe Photoshop -työkalut
  4. Automaation testaustyökalut
  5. Efektit Illustratorissa
  6. Poista valkoinen tausta Illustratorissa