Johdatus Java-sovelluksiin

Sovelma on käsite, jota voidaan käyttää kauniisti Java-ohjelmassa selainten ja verkkosivujen yhdistämiseen tietyn tuloksen tuottamiseksi. Java-appletit voivat vaihdella yksinkertaisesta appletista erittäin monimutkaiseen. Yksinkertaisen hello World -sovelluksen avulla joku voi nähdä kuinka Java-perussovellus toimii ja sitä voidaan edustaa näytöllä. Tässä artikkelissa aiomme tarkistaa Java-perussovellukset ja toisen Java-sovelman, jota voidaan käyttää laajasti Java-ohjelmassa useiden ongelmien ratkaisemiseksi tosielämässä. Java-sovelmat voidaan toteuttaa tosielämässä useisiin muihin ohjelmointikieliin, kuten Python, Dot Net ja muihin koodeihin.

Appletien elinkaari Java-ohjelmassa

Tässä vaiheessa aiomme seurata sovelman elinkaarta.

Appletin elinkaarella on viisi perusvaihetta.

 1. Alustaa
 2. aloitti
 3. maalannut
 4. pysäytetty
 5. tuhonnut

Katsotaanpa mitä nämä 5 vaihetta tekevät:

 • Sovelma alustetaan. Init (): n avulla sovelma alustetaan kaikilla muuttujilla, joita tarvitaan sovelman suorittamiseen.
 • Sovelma on käynnistetty. Start (): n avulla appletti käynnistetään ja sovelma suoritetaan alustusvaiheen jälkeen.
 • Applet on maalattu. Maalilla () piirretään ja toteutetaan sovelman perustoiminnot.
 • Appletti pysäytetään.
 • Applet hävitetään. Se tarkoittaa, että kaikki sisältö poistetaan päämuistista, joka on tuhoamisen () tehtävä.

Appletien toiminta Java-ohjelmassa

Aina kun appletti suoritetaan, on olemassa useita toimintoja, joita kutsutaan peräkkäin, jotta voidaan löytää useita ulostuloja ajavan sovelman päätavoite.

Järjestyksessä kutsutut toiminnot ovat:

 • Init () = Init () on toiminto, jota kutsutaan ohjelman alussa eri muuttujien osoittamiseksi ohjelmalle ja niiden toteuttamiseksi reaaliajassa.
 • Käynnistä () - Käynnistä () kutsutaan yleensä init (): n jälkeen ja kutsutaan näkemään HTML-näyttö, joka on Java-koodauksen mukana. Aina kun käyttäjä poistuu avoimesta HTML-näytöstä ja palaa takaisin, hän menee alusta () ohittaen Init ().
 • Paint () - maali () kutsutaan, kun appletti aloittaa ohjelman suorittamisen. Maalilla () on parametri, joka tunnetaan nimellä Grafiikka ja Grafiikka g auttaa ohjelman suorittamisessa maalaamaan erilaisia ​​parametreja.
 • Stop () - Stop () kutsutaan, kun käyttäjä poistuu HTML-dokumentista ja siirtyy sovelmaan. Käynnistä () käytetään niiden käynnistämiseen uudelleen, kun Stop () lopettaa ohjelman ja työntää sen lopulta tehosteeseen.
 • Tuhoa () - Tuhoa () kutsutaan, kun sovelma on poistettava kokonaan muistista.

Esimerkkejä Java-sovelluksista

Alla on mainittu joitain esimerkkejä Java-sovelluksista:

Esimerkki # 1

Koodausesimerkissä näemme Hello World -sovelluksen perusversion. Alla olevassa kuvassa näemme, kuinka perussovellus Hello World on esitetty Bluej Java -ohjelmointiympäristössä.

Aina kun yritämme suorittaa sovelman, sovelma tarjoaa alla olevan ruudun, joka näyttää meille monia vaihtoehtoja, jotka voidaan valita useista vaihtoehdoista. Seuraavassa näytössä voimme luoda verkkosivun tai suorittaa sovelman Applet Viewer -sovelluksessa tai suorittaa sovelman Web-selaimessa. Nämä ovat joitain vaihtoehdoista, jotka olemme antaneet toimittamalla sovelman Bluej-ohjelmointiympäristössä. Appletin korkeus ja leveys voidaan myös ilmoittaa laatikossa ja korkeudesta ja leveydestä riippuen, mikäli Applet suorittaa tekemällä erillisen appletin, joka palvelee ratkaisuja eri ongelmiin.

Nyt näemme esimerkin koodaus- ja tuontipaketeista, joissa esitellään Hello World -näytekoodi. Tässä ohjelmassa toteutamme paketteja, kuten Applet ja Graphics. Grafiikkaa g käytetään maalaamiseen ja tulosteiden tarjoamiseen verkkoselaimessa tai halutulla välineellä halutulla tavalla.

Koodi

import java.applet.Applet;
import java.awt.Graphics;
public class HelloWorld extends Applet
(
// Overriding paint() method
@Override
public void paint(Graphics g)
(
g.drawString("Hello Great to be here!!!", 50, 50);
)
)

ulostulo

Sample-lähtö on myös esimerkissä ja Java-sovelmassa, meillä voi olla useita muita kommentteja asennettuna tuottamaan useita muita lähtöjä.

ulostulo

Nyt voimme tehdä monia sovelmia sovelluksia, kuten Käynnistä uudelleen, Lataa uudelleen, Pysäytä, Tallenna Käynnistä ja Klooni. Nämä ovat toimintoja, jotka appletti tarjoaa eri vaiheissa.

Esimerkki 2

Seuraavassa koodausesimerkissä aiomme nähdä joitain muita Java-sovelmien näkökohtia, joissa näemme Java-sovelmien perustoiminnot. Muutamme seuraavassa Java-sovelmassa Java-sovelman korkeuden ja leveyden ja toimitamme joitain perustoimintoja. Kirjoittaminen tulee enemmän keskelle. Alla on esimerkki koodausnäytteestä, joka suoritetaan tulostamaan lause "Hello World".

Koodi

import java.applet.Applet;
import java.awt.Graphics;
public class HelloWorld extends Applet
(
// Overriding paint() method
@Override
public void paint(Graphics g)
(
g.drawString("Hello World!!! Great to be here!!!", 150, 150);
)
)

ulostulo

Java-sovellusten edut ja haitat

Java-sovelman suorittamisella on useita etuja ja haittoja.

edut

Jotkut luetelluista eduista ovat seuraavat:

 • Sovelma toimii asiakaspuolella, joten vasteaika on erittäin pieni.
 • Applet on erittäin turvallinen ja vankka.
 • Se voidaan suorittaa monissa käyttöjärjestelmissä, kuten Unix, Linux ja macOS-käyttöjärjestelmä.
 • Applet yhdistetään HTML: n, CSS: n ja Javascriptin kanssa, jotta verkkosivulle saadaan enemmän toimintoja.
 • Applet on erittäin helppo rakentaa ja sisältää hyvin vähän redundanssia.

haitat

Jotkut appletien haitoista voidaan osoittaa myös asiakirjassa, joka kuvaa tukea näiden sovellusten käyttämättä jättämiselle. Haitat ovat:

 • Plugin tarvitaan asiakaspuolella sovelman toteuttamiseen.
 • Ilman asianmukaista laajennusta asiakassovelluksessa ei suoriteta sovelmaa.
 • Monimutkaisten sovelmien tekeminen on melko vaikeaa, ja siksi se on haitta.

johtopäätös

Tässä artikkelissa nähdään sovelman perustoiminnot, sovelman elinkaari ja eräitä perusohjelmia siitä, kuinka sovelma toimii Java-ohjelmointikielellä. Siellä voi olla hyvin monimutkaisia ​​sovelmia, jotka voidaan tehdä ja toteuttaa käyttämällä BlueJ: tä ja muita HTML- ja CSS-ohjelmistoja. Korostamme enemmän sovelmien teoriaosaa kuin pikemminkin sovelmien ohjelmointikonseptia.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas Java-sovellusten appletteihin. Tässä keskustellaan Java-sovellusten johdannosta, työskentelystä, Applet-tuotteiden elinkaaresta sekä eduista ja haitoista. Voit myös käydä läpi muiden ehdotettujen artikkeleidemme saadaksesi lisätietoja -

 1. Objekti Java
 2. Ylivoimainen Java
 3. SpringLayout Java
 4. JFrame Java
 5. Kommentit PHP: ssä esimerkit