Tässä Photoshop Effects -opetusohjelmassa opimme valostamaan valokuva värjäyttämällä useita värejä. Se on vaikutus, jonka olen nähnyt käyttäneen melko vähän valokuvatulostimien ja värien kalibrointiohjelmistojen mainoksissa.

Idea on yksinkertainen. Ota yksi valokuva, jaa se useisiin samankokoisiin osiin (yleensä neljään osaan) ja väritä sitten jokainen osa käyttämällä eri väriä tai samanvärisiä eri sävyjä, jotta saadaan mielenkiintoisia tuloksia. Esimerkiksi valokuvatulostinmainoksissa jokainen valokuvan osa väritetään yleensä yhdellä neljästä musteen pääväristä (syaani, magenta, keltainen ja musta). Värikalibrointiohjelmistoilmoitusten avulla jokainen valokuvan osa on sävytetty hiukan erilaisella värillä osoittamaan, kuinka sama kuva voi näyttää erilaiselta eri näytöillä, kun niitä ei ole kalibroitu oikein.

Nämä ovat vain kaksi yleistä esimerkkiä siitä, kuinka tätä valokuvatehostetta voidaan käyttää, mutta voit värittää kuvan millä tahansa haluamallasi värillä kuvan aiheesta ja mielialasta tai viestistä, jonka yrität välittää. Käytä punaisia, appelsiineja ja keltaisia ​​väreihin kuva lapsista, jotka leikkivät syksyllä, tai eri sinisillä sävyillä, jotta värittäisit kylmän, talvisen maisemakuvan. Tai väri kolme neljästä osasta samalla värillä ja korosta valokuvan tietty osa käyttämällä eri väriä. Tällaisen yksinkertaisen tehon saavuttamiseksi on olemassa monia eri tapoja.

Photoshop tekee tämän tehosteen luomisesta uskomattoman helpon. Ensin jaamme valokuvamme neljään osaan ohjeiden avulla, sitten käytämme useita sävyn / kylläisyyden säätökerroksia samoin kuin niiden kerrosmaskeja värittämään jokainen osa eri värillä. Kun olemme tehneet alkuperäisen tehosteen, näemme, kuinka voimme käyttää ylimääräistä sävyn / kylläisyyden säätökerrosta muuttaaksesi kaikki neljä väriä kerralla!

Tässä on kuva, jota käytän tässä opetusohjelmassa. Kuva on mustavalkoinen valokuva, mutta värillinen valokuva toimii yhtä hyvin. Kuvasi ei tarvitse ensin muuntaa mustavalkoiseksi, pidän juuri tästä kuvasta:

Alkuperäinen kuva.

Kuva näyttää seuraavalta: kun olemme valmiita. Muista, että sinun ei tarvitse käyttää samoja värejä, joita käytän. Tämä opetusohjelma näyttää yksinkertaisesti, kuinka luodaan tehoste. Käytetyt värit ovat täysin sinun vastuullasi. Kuten mainitsin, opetusohjelman lopussa näemme, kuinka voimme nopeasti muuttaa kaikki neljä väriä kerralla eri tuloksille.

Lopullinen väritetty kuva.

Kuinka värittää valokuva useilla väreillä

Vaihe 1: Lisää uusi pystysuuntainen opas, joka on 25%

Ennen kuin voimme aloittaa valokuvien eri osien väritys, meidän on ensin luotava osiot, ja sitä varten käytämme Photoshopin oppaita . Oppaat eivät ehkä ole kaikkein mielenkiintoisin osa Photoshopin kanssa työskentelemistä, mutta ne voivat varmasti tehdä elämästäsi helpompaa. Valokuvan jakamiseksi neljään samankokoiseen osaan tarvitaan kolme opasta. Lisäämme ensimmäisen. Siirry näytön yläreunassa näkyviin Näytä- valikkoon ja valitse Uusi opas . Tämä tuo esiin uuden oppaan valintaikkunan. Haluamme luoda pystysuorat oppaat, joten valitse Pystysuunta suunta- vaihtoehdolle. Kirjoita sitten valintaikkunan alareunaan 25% sijainti- arvolle:

Valitse pystysuunta suuntaukselle ja kirjoita 25% sijainti-arvolle Uusi opas -valintaikkunaan.

Napsauta OK, kun olet valmis poistumaan valintaikkunasta. Jos tarkastelemme kuvaa asiakirjaikkunassa, voimme nähdä, että olemme lisänneet ensimmäisen oppaan, joka kulkee pystysuoraan ylhäältä alas, istuen tarkalleen neljäsosa tiestä kuvan vasemmalta oikealle:

Ensimmäinen opas on lisätty kuvaan.

Vaihe 2: Lisää toinen pystysuuntainen opas, joka on asetettu 50%: iin

Lisäämme toisen oppaan. Palaa takaisin näytön yläreunassa olevaan Näytä- valikkoon ja valitse jälleen Uusi opas . Kun Uusi opas -valintaikkuna tulee näkyviin, varmista, että Pystysuunta on valittu Suunta-asetukseksi, ja kirjoita tällä kertaa sijainti- vaihtoehdon arvo 50% :

Aseta toisen ohjaimen sijainti 50%: iin.

Napsauta OK poistuaksesi valintaikkunasta. Näemme asiakirjaikkunaan, että olemme nyt lisänneet toisen pystysuuntaisen oppaan, joka kulkee suoraan kuvan keskellä:

Toinen opas on lisätty kuvaan.

Vaihe 3: Lisää kolmas pystysuuntainen opas, joka on 75%

Palaa takaisin Näytä- valikkoon, valitse Uusi opas ja kirjoita tällä kertaa Uusi opas -valintaikkunaan 75% : n sijainti Asetukset-vaihtoehdolle. Varmista jälleen, että Pysty on valittu Suunta-asetukseksi :

Aseta kolmannen ohjaimen sijainti 75%: iin.

Napsauta OK poistuaksesi valintaikkunasta, ja meillä on nyt kolmas opas, tämä kulkee kuvan ylhäältä alas kolme neljäsosaa tiestä:

Kolmas opas on lisätty kuvaan.

Lisättyjen kolmen oppaan ansiosta, yksi 25%: ssa, toinen 50%: ssa ja toinen 75%: ssa kuvan koko suunnasta, valokuva on nyt jaettu neljään samankokoiseen osaan. Voimme nyt aloittaa jokaisen osan väritys, jota teemme seuraavaksi!

Vaihe 4: Varmista, että "Napsauta ohjaimiin" on käytössä

Hetken sisällä alamme vetää valintoja neljään osaan ympäri suorakulmaisen telttatyökalun avulla, ja jotta asiat olisivat meille helpompia, Photoshop aikoo napsauttaa valintamme suoraan luomiemme oppaisiin. Tai ainakin, jos meillä on Snap To Guides -vaihtoehto käytössä. Siirry näytön yläreunassa olevaan View- valikkoon ja valitse Snap To . Alivalikko ilmestyy oppaita -vaihtoehdon yläosaan. Katso sanan "Oppaat" vasemmalle puolelle. Jos näet valintamerkin sanan vieressä, se tarkoittaa, että vaihtoehto on jo käytössä, joten sitä ei tarvitse valita. Jos et näe valintamerkkiä, napsauta sanaa "Oppaat" ottaaksesi vaihtoehdon käyttöön:

Varmista, että Snap To Guides -vaihtoehto on käytössä. Valintaruutu tarkoittaa, että vaihtoehto on käytössä.

Vaihe 5: Valitse Suorakulmainen telttatyökalu

Voimme nyt alkaa vetää valintaa ensimmäisen osan ympärille. Tartu suorakulmaiseen telttatyökaluun Työkalut-paletin yläosasta tai paina näppäimistön M- kirjainta valitaksesi sen pikakuvakkeella:

Valitse suorakaiteen telttatyökalu.

Vaihe 6: Vedä valinta vasemmalla olevan ensimmäisen osan ympärille

Kun suorakulmainen telttatyökalu on valittu, aloita kuvan vasemmasta yläkulmasta ja vedä valinta kuvan vasemmalla puolella olevan ensimmäisen osan ympärille. Huomaat, että kun siirryt lähelle ensimmäistä opasta, valinta napsahtaa siihen sen sallitun napsautusoppaan ansiosta. Jos kohdistimen sijoittaminen kuvan vasempaan yläkulmaan on vaikeaa, kun työskentelet asiakirjaikkunassa, siirry koko näytön tilaan painamalla näppäimistön kirjainta F ja vetämällä sitten valintaa. Se on hiukan vaikea nähdä kuvakaappauksessa, mutta kun olet valmis, sinulla pitäisi olla valinta koko kuvan ensimmäisen osan ympärillä:

Vasemmalla oleva ensimmäinen osa on nyt valittu.

Vaihe 7: Lisää sävy / kylläisyyden säätökerros

Kun valinta on aktiivinen, napsauta Uusi säätökerros -kuvaketta Tasot-paletin alaosassa ja valitse sävyn / kylläisyyden säätökerros luettelosta:

Valitse Tasojen / kylläisyyden säätökerros Tasot-paletin alaosasta.

Tämä tuo esiin Sävy / kylläisyys -valintaikkunan. Ennen kuin teemme mitään sen kanssa, katsotaanpa sitten lyhyesti, mitä Tasot-paletissa tapahtui. Meillä on nyt sävyn / kylläisyyden säätökerros istumassa kuvan yläpuolella Taustakerroksessa, mutta mikä vielä tärkeämpää, katso säätökerroksen oikealla puolella olevaa kerrosmaskin esikatselukuvaa . Huomaa, kuinka se on täytetty mustalla paitsi vasemmalla olevalla valkoisella osalla:

Kerrosmaskin esikatselukuva Tasot-paletissa.

Tämä johtuu siitä, että lisäsimme säätökerroksen, kun valinta oli aktiivinen asiakirjassa. Photoshop muutti säätökerroksen maskia valinnan avulla. Vasemmalla oleva valkoinen osa on alue, jonka valitsimme kuvassamme, ja valkoinen tarkoittaa, että mitä teemme sävyn / kylläisyyden säätökerroksella, on näkyvissä kuvan siinä osassa. Loput kerrosmaski on mustaa, mikä tarkoittaa, että mikään säätökerroksella tekemämme vaikutus ei vaikuta muuhun kuvaan. Tämän avulla voimme värittää jokaisen osan muista riippumatta.

Jos haluat lisätietoja kerrosmaskien toiminnasta, tutustu verkkosivuston Photoshopin perusteet -osiossa olevaan täydelliseen ymmärtämiskerrosten opetusohjelmaan.

Vaihe 8: Valitse "Väritä" -vaihtoehto Sävy / kylläisyys -valintaikkunassa

Nyt kun olemme tarkastelleet Tasot-palettia, käytämme Värisävy / kylläisyys -valintaikkunaa ensimmäisen osan värittämiseen. Ensinnäkin meidän on kerrottava Photoshopille, että haluamme värittää kuvan, joten valitse Väri- vaihtoehto valintaikkunan oikeasta alakulmasta:

Valitse Väri-vaihtoehto valintaikkunassa.

Vaihe 9: Valitse väri sävyliukusäätimellä

Kun Väritys-vaihtoehto on valittu, valitse haluamasi väri vetämällä Sävy- liukusäädintä joko vasemmalle tai oikealle pitämällä silmällä kuvaa, kunnes löydät haluamasi värin. Oletusväri on punainen, mikä mielestäni toimii hyvin kuvani kanssa, joten jätän Hue-liukusäätimen yksin toistaiseksi ja hyväksyn oletusvärin. Voit tietysti valita kuvan eri värin:

Vedä Sävy-liukusäädintä vasemmalle tai oikealle vaihtaaksesi väriä.

Napsauta OK, kun olet löytänyt värin, jota haluat käyttää poistuaksesi Sävy / kylläisyys -valintaikkunasta. Jos tarkastelemme kuvaa asiakirjaikkunassa, voimme nähdä, että vasemmalla oleva ensimmäinen osa on nyt väritetty valitulla värillä:

Valokuvan ensimmäinen osa on nyt väritetty.

Vaihe 10: Vaihda säätökerroksen sekoitustila tilalle "Väri"

Varmistamme, että vaikutamme vain kuvan väriin, ei kirkkauden (kirkkauden) arvoihin. Tätä varten meidän tarvitsee vain muuttaa säätökerroksen sekoitusmoodia . Kerrossekoitusmoodin vaihtoehdot löydät Tasot-paletin vasemmasta yläkulmasta. Oletuksena kerrokset on asetettu "Normaali" sekoitustilaan. Vaihda sekoitustilaksi Väri :

Vaihda säätökerroksen sekoitustilaksi Väri.

Ero kuvassasi voi olla hienovarainen valitsemastasi väristä riippuen, mutta nyt tiedämme varmasti, että muutamme vain kuvan väriä. Valitsemamme väri ei vaikuta kirkkausarvoihin. Tässä on minun kuvani, kun sekoitustila on vaihdettu väri:

Kun säätökerros on asetettu Värin sekoitus -tilaan, muutokset vaikuttavat vain kuvan väriin.

Yksi osa alas, kolme mennä!

Vaihe 11: Vedä valinta toisen osan ympärille

Vedä valinta toisen osion ympärille Photoshopin suorakulmaisen telttatyökalun avulla. Koska taas otimme Snap To Guides -vaihtoehdon käyttöön vaiheessa 4, huomaat, että valinta napsahtaa oppaisiin, kun olet tarpeeksi lähellä niitä. Kun olet valmis, toisessa osiossa pitäisi olla valinta sen ympärillä:

Vedä valinta toisen osan ympärille.

Vaihe 12: Lisää sävy / kylläisyyden säätökerros

Kun toinen osa on valittu, napsauta Uusi tasoituskerros -kuvaketta uudelleen Tasot-paletin alaosassa ja valitse Sävy / kylläisyys -säätökerros, aivan kuten aiemmin:

Napsauta Uusi säätökerros -kuvaketta ja valitse Sävy / kylläisyys.

Jos tarkastelemme Tasot-palettia, voimme nähdä, että meillä on nyt toinen sävyn / kylläisyyden säätökerros, ja koska valinta oli aktiivinen lisättäessä säätökerrosta, valinnan sisällä oleva alue näyttää valkoiselta kerrosmaskissa, joka tarkoittaa, että tämä toinen säätökerros vaikuttaa vain valittuun alueeseen. Kaikki muu on mustaa, mikä tarkoittaa, että muu kuva ei vaikuta siihen:

Valokuvan toinen osa näkyy valkoisena kerrosmaskin esikatselukuvassa.

Vaihe 13: Napsauta Väritys-vaihtoehtoa ja valitse toinen väri Sävy-liukusäätimellä

Valitaan väri toiselle osiomme. Valitse ensin Väritys- vaihtoehto Värisävy / kylläisyys -valintaikkunan oikeassa alakulmassa ja vedä sitten Värisävy- liukusäädintä joko vasemmalle tai oikealle pitämällä silmällä kuvaa ja valitse väri. Jälleen valitsemasi väri on täysin sinun vastuullasi. Haluan, että väreini ovat melko samanlaisia ​​toisiinsa, joten aion vetää Hue-liukusäädintä hiukan oikealle, kunnes Hue- syöttöruudun arvo on 20. Tämä antaa minulle punertavan oranssin värin:

Valitse Väri-vaihtoehto ja vedä sitten Sävy-liukusäädintä toisen värin valitsemiseksi.

Napsauta OK, kun olet valinnut värin poistuaksesi valintaikkunasta. Valokuvan toinen osa on nyt väritetty:

Valokuvan toinen osa on nyt väritetty.

Vaihe 14: Vaihda säätökerroksen sekoitustila tilalle "Väri"

Varmistamme jälleen kerran, että vaikutamme vain kuvan väriin muuttamalla toisen värisävyn / kylläisyyden säätökerroksen sekoitustila "Normaali" -väristä väriin:

Vaihda säätökerroksen sekoitustilaksi Väri.

Vaihe 15: Toista vaiheet 11-14 jäljellä oleville kahdelle osiolle

Meillä on nyt kaksi osastomme väritetty. Voit värittää jäljellä olevat kaksi osaa toistamalla vaiheet 11-14 jokaiselle osalle. Vedä ensin valinta osion ympäri suorakulmaisen telttatyökalun avulla, napsauta sitten Uusi tasoituskerros -kuvaketta Tasot-paletin alaosassa ja valitse Sävy / kylläisyys luettelosta. Kun Värisävy / kylläisyys -valintaikkuna tulee näkyviin, valitse Väri- vaihtoehto oikeassa alakulmassa ja vedä värisävy- liukusäädintä vasemmalle tai oikealle valitaksesi osan väri. Napsauta OK, kun olet valmis poistumaan valintaikkunasta. Vaihda lopuksi sävyn / kylläisyyden säätökerroksen sekoitustilaksi Väri .

Kun olet valmis, kerrospaletissa tulisi olla neljä sävyn / kylläisyyden säätökerrosta, yksi jokaiselle neljälle osiolle:

Jokaisella neljästä osasta on nyt oma sävyn / kylläisyyden säätökerros Tasot-paletissa.

Tässä on minun kuvani värjäyksen jälkeen kaikki neljä osaa. Kuten mainitsin hetki sitten, haluan, että kaikki neljä väriäni ovat melko samanlaisia ​​toisiinsa. Värisi voivat olla täysin erilaisia ​​toisistaan, se on sinun. Jos haluat käyttää samoja värejä, joita olen käyttänyt, asetin Sävy-arvoni arvoon 40 kolmannessa osassa ja 60: ssä neljännessä osassa:

Valokuvan kaikki neljä osaa on nyt väritetty.

Jos huomaat, kuten minä, että kuvasi värit näyttävät hieman tylsiltä, ​​älä huoli. Näemme kuinka korjata tämä opetusohjelman lopussa.

Vaihe 16: Poista oppaat

Nyt kun olemme väritys valokuvasi kaikki neljä osaa, emme enää tarvitse oppaita, joten päästämme eroon niistä. Siirry näytön yläreunassa olevaan Näytä- valikkoon ja valitse Tyhjennä oppaat :

Siirry kohtaan Näkymä> Tyhjennä oppaat, jos haluat poistaa oppaat asiakirjasta.

Oppaat ovat nyt kadonneet, mikä antaa meille paremman kuvan kuvanmme:

Ohjaimet on poistettu kuvasta.

Lisäämme viivan jokaisen neljän osan ympärille, jotta ne olisivat paremmin erotettavissa toisistaan. Teemme sen seuraavaksi, ja sitten näemme kuinka vaihtaa nopeasti kaikki neljä väriä kerralla!

Vaihe 17: Lisää aivohalvaus yhteen osaan

Jos tarkastelet Tasot-palettia, huomaat, että todennäköisesti Värisävyn / kylläisyyden säätökerros on Tasot-paletin yläosassa ("Sävy / Kylläisyys 4") valittu, koska se on viimeinen lisätty (nykyinen valittu kerros on korostettu sinisellä). Napsauta sitä valitaksesi sen, jos sitä ei ole valittu. Tämä säätökerros säätelee kuvan oikeassa reunassa olevan osan väriä. Lisäämme mustan viivan tämän osan ympärille. Napsauta Tasot-paletin alaosassa olevaa Tasotyylit-kuvaketta ja valitse esiin tulevan tasotyyliluettelon alaosasta Stroke :

Napsauta Tasotyylit-kuvaketta ja valitse aivohalvaus luettelosta.

Tämä tuo esiin Tason tyyli -valintaikkunan, joka on asetettu keskimmäisen sarakkeen Stroke-asetuksiin. Laske ensin iskun koko alas 1 pikseliin ja aseta sitten viivan sijainti sisäpuolelle . Napsauta lopuksi asetusvaihtoehtojen alareunassa olevaa värimallia, joka tuo esiin Photoshopin Värivalitsimen, ja valitse väri mustana musta, napsauta sitten OK sulkeaksesi värinvalitsimen:

Muuta punaisella pyöreät lyöntivaihtoehdot.

Kun olet valmis muuttamaan asetuksia, napsauta OK poistuaksesi Tasotyyli-valintaikkunasta. Jos katsomme kuvaa, voimme nähdä, että meillä on nyt ohut musta raita oikean reunan osan ympärillä:

Oikealla puolella olevassa osassa on nyt musta lyönti sen ympärillä.

Vaihe 18: Kopioi aivohalvaustyyli

Nyt kun olemme lisänneet viivan yhden osion ympärille, voimme yksinkertaisesti kopioida tasotyylin ja liittää sen nopeasti muihin kolmeen osaan! Siirry näytön yläreunassa olevaan Taso- valikkoon, valitse Tasotyyli ja valitse sitten Kopioi tasotyyli :

Siirry kohtaan Kerros> Tasotyyli> Kopioi tasotyyli.

Vaihe 19: Valitse kolme muuta kolme sävyn / kylläisyyden säätökerrosta

Napsauta Tasot-paletin kolmannen sävyn / kylläisyyden säätökerrosta (yksi yläosan alapuolella) valitaksesi sen, pidä sitten Shift- näppäintä painettuna ja napsauta ensimmäistä sävyn / kylläisyyden säätökerrosta (yksi suoraan taustakerroksen yläpuolella) ). Tämä valitsee kaikki kolme jäljellä olevaa säätökerrosta kerralla. Näet kaikki kolme korostettuna sinisellä:

Valitse kaikki kolme jäljellä olevaa säätökerrosta kerralla.

Vaihe 20: Liitä aivohalvaus säätökerroksiin

Kun kaikki kolme jäljellä olevaa säätökerrosta on valittu, palaa takaisin näytön yläreunassa olevaan Taso- valikkoon, valitse uudelleen Tasotyyli ja valitse tällä kertaa Liitä tasotyyli :

Siirry kohtaan Kerros> Kerrostyyli> Liitä tasotyyli.

Ja aivan kuten aivohalvaus kohdistuu nyt kaikkiin neljään osaan, erottaen ne hiukan paremmin toisistaan:

Kaikissa neljässä osassa on nyt musta aivohalvaus.

Ja siinä tärkein valokuvatehoste on valmis! Viimeistelemme asiat tarkastelemalla helppoa tapaa muuttaa kaikki neljä väriä kerralla sekä kuinka kirkastaa värejä tarvittaessa. Teemme sen seuraavana!

Vaihe 21: Lisää uusi sävyn / kylläisyyden säätökerros kaikkien muiden yläpuolelle

Toistaiseksi olemme käyttäneet värisävyn / kylläisyyden säätökerroksia kuvan jokaisen osan väritykseen. Nyt kun olemme tehneet alkuperäisen tehosteen, voimme käyttää vielä toista sävyn / kylläisyyden säätökerrosta vaihtaaksesi nopeasti kaikki neljä väriä kerralla! Tietysti, jos olet tyytyväinen valitsemiesi värien kanssa, et ehkä halua muuttaa mitään, mutta jos haluat muuttaa niitä, tässä on nopea tapa tehdä se. Valitse ensin säätökerros Tasot-paletin yläosasta ("Sävy / kylläisyys 4"). Napsauta sitten Uusi tasoituskerros -kuvaketta Tasot-paletin alaosassa ja valitse taas luettelosta Sävy / kylläisyys . Tämä lisää uuden sävyn / kylläisyyden säätökerroksen kaikkien muiden yläpuolelle. Huomaa, kuinka tällä kertaa säätökerroksen kerrosmaskin esikatselukuva on täynnä valkoista. Tämä johtuu siitä, että meillä ei ollut aktiivista valintaa lisättäessä sitä. Kun koko kerrosmaski on täynnä valkoista, mitä tahansa tällä säätökerroksella tehdään, se vaikuttaa koko kuvaan:

Lisää viides säätökerros muiden yläpuolelle.

Vaihe 22: Vedä sävyliukusäädintä muuttaaksesi kaikkia neljää väriä kerralla

Tällä kertaa emme halua värittää kuvaa. Sen väritys korvaa kaikki juuri lisäämämme värit yhdellä värillä, joten jätä Värisävy-vaihtoehto Värisävy / kylläisyys -valintaikkunassa valinnan ulkopuolelle. Sen sijaan vedä Sävy-liukusäädintä joko vasemmalle tai oikealle. Vedäessäsi sitä näet kuvassa kaikki neljä väriä muuttuvan eri väreiksi! Esimerkiksi, tässä olen vetänyt Sävy-liukusäätimen vasemmalle arvoon -123:

Vedä Sävy-liukusäädintä vasemmalle. Varmista, että Väri-vaihtoehtoa ei ole valittu tällä kertaa.

Tehosteeni värit ovat siirtyneet punaisista ja keltaisista bluesiin ja purppuraan:

Sävy-liukusäätimen vetäminen on vaihtanut efektin värejä.

Tällä kertaa vedän Sävy-liukusäätimen oikealle yli arvoon +170:

Vedä Sävy-liukusäädintä oikealle.

Kuvani värit ovat siirtyneet vihreiksi ja siniseksi:

Tehosteen värit ovat muuttuneet vihreiksi ja siniseksi niin, että Hue-liukusäädintä on vedetty oikealle.

Entä jos olet tyytyväinen valitsemaasi väreihin, mutta haluat kirkastaa niitä hiukan? Tässä on kuvasi jälleen valitsemillani alkuperäisillä väreillä:

Kuva alkuperäisillä väreillä.

Voit lisätä lisätyn sävyn / kylläisyyden säätökerroksen kirkkaasti nopeasti kaikkiin neljään väriin yksinkertaisesti vetämällä Kylläisyys- liukusäädintä. Vedä liukusäädintä vasemmalle vähentääksesi värikylläisyyttä, vähentääksesi värien voimakkuutta, tai vetämällä sitä oikealle lisätäksesi kylläisyyttä. Koska haluan tehdä väreistä kirkkaampia, vedän Saturation-liukusäädintä oikealle arvoon noin +40:

Vedä Saturation-liukusäädintä vasemmalle tai oikealle lisätäksesi tai vähentääksesi värikylläisyyttä, mikä muuttaa värien voimakkuutta.

Tehosteeni värit näyttävät nyt kirkkaammilta ja voimakkaammilta:

Kuva lisääntyneen värikylläisyyden jälkeen.