Ero Bitcoinin ja Ethereumin välillä

Sekä Bitcoin vs Ethereum ovat erilainen osa kryptovaluuttaa (tunnetaan myös nimellä virtuaalinen / digitaalinen valuutta) ja niillä on oma ainutlaatuisuus ominaisuuksien suhteen. 'Krypto' tai 'virtuaali' tai 'digitaalinen' valuutta ei ole muuta kuin digitaalinen omaisuus, jota käytetään vaihtovälineenä valuutan sijasta. Mikään maan hallitus ei kuitenkaan tue kryptovaluuttaa. Sitä käytetään laajasti varainsiirtoon tekemällä kaikenlaisia ​​kauppoja Bitcoin vs Ethereum jne. Välillä. Kunkin salauksen arvo ilmoitetaan Yhdysvaltain dollareina ja arvo muuttuu erittäin epävakaiseksi, koska tällä digitaalisella valuutalla käydään kauppaa joka tunti ja nykyinen kysyntä ja tarjonta tarkoittaa nykyistä arvoa (jota ei ole kiinteä).

Bitcoin on kryptovaluutan muoto, jota myöskään hallitus ei tue, ja se on erittäin alttiina "rahanpesuun", "veronkierrokseen" jne. Tällaisia ​​maksuja sovelletaan vain toimittajan ja kuluttajan välillä, jotka vain ottaa maksuun Bitcoinit. Mekanismi, jossa Bitcoin toimii, sisältää useita salattuja hash-koodeja. P-to-näyttö on läsnä, joka tarkistaa siirrot Bitcoin vs Ethereum välillä. Bitcoinin kurssi ei pysy kiinteänä pitkään, koska on kauppiaita ja keinottelijoita, jotka käyvät kauppaa usein ja siten arvo muuttuu epävakaiseksi. Esimerkiksi, jos nykyinen hinta 1 Bitcoin = 100 USD tietyllä hetkellä ja se maksetaan toimittajalle tietyn ajan kuluttua päivästä, jolloin toimittaja sai bitcoin-määrän, summa voi poiketa suuremman epävakauden vuoksi, oletetaan, että nykyinen hintamuutokset @ 102, 5 USD. Toimittaja tuli siten hyödyksi epävakauden vuoksi. Vaihtelujen määrittämiseksi on kuitenkin olemassa useita algoritmikaavoja, joita tarvitaan laskentaan tekoälyn menetelmällä.

Toisaalta, on alusta tai käyttöjärjestelmä, jossa salaustekniikan kaltaisella eetterillä käydään kauppaa tai sitä siirretään vain Bitcoin vs Ethereum -yhtiön välillä. Toisin sanoen foorumi, jolla digitaalinen valuutta toimii ja jolla kansalaiset käyvät kauppaa. Eteeri keksittiin ensimmäisen kerran myöhäisessä Vitalik Buterinissa vuonna 2013, ja lopulta se spattoi kahteen erilliseen lohkoketjuun, nimittäin Ethereum ja Ethereum Classic (vanha versio). Ethereumin valuutan arvo kasvoi 13000% vuonna 2017.

Bitcoin vs Ethereum Infographics

Alla on 4 parasta vertailua Bitcoinin ja Ethereumin välillä

Keskeiset erot Bitcoinin ja Ethereumin välillä

Sekä Bitcoin vs Ethereum ovat suosittuja valintoja markkinoilla; keskustelemme joistakin tärkeimmistä eroista Bitcoin vs Ethereum:

  • Etherumin lohkoaika on 14-15 sekuntia, kun taas Bitcoinin estoaika on 40% pienempi (noin 10 sekuntia).
  • Uusien kolikoiden tuottaminen louhitaan eetterin louhinnalla, joka on yleensä erittäin johdonmukaista, kun taas Bitcoinin osuus puolittuu yleensä neljän vuoden välein.
  • Ethereumin mekanismi tehdään Ethash-algoritmilla, joka vähentää ASIC-kaivosten vaikutusta. Bitcoinin louhinta suoritetaan hash-algoritmilla, joka tuottaa toistettavan, mutta ei-palautettavan merkkijonon, joka on täysin erilainen kuin Ethash-algoritmi.
  • Transaktiomaksut eroavat toisistaan ​​Bitcoin vs Ethereumissa. Kun eetteri suoritetaan, maksut peritään laskennallisista monimutkaisuuksista, tallennustarpeista ja käytön jakamisesta. Mutta toisaalta, Bitcoin on palkkiot, jotka peritään tapahtuman koon perusteella.
  • Tapahtuman määrä määritetään Ethereum-kaasuyksiköllä, joka mitataan Gweinä, kun taas transaktiomaksu liittyy satoshisiin tavua kohti.

Head to Head -vertailu Bitcoinin ja Ethereumin välillä

Alla on luettelo pisteistä, jotka kuvaavat vertailua Bitcoinin ja Ethereumin välillä

Bitcoinin ja Ethereumin vertailun perusteetBitcoinEthereum
LiittyenkryptovaluuttaEther-kaltaisen kryptovaluutan alusta.
merkitysVirtuaalivaluutta, jota ei ole missään maassa, mutta jolla voidaan käydä kauppaa yhteisellä alustalla ja jota voivat käyttää vaihtovälineenä etuyhteydessä olevat osapuolet, jotka hyväksyvät tietyn virtuaalisen valuutan. Jokaisella digitaalisen valuutan haltijalla on oma tallennettu ohjelmoitu nimeltään digitaalinen lompakko.Yhteinen foorumi, jolla eetterillä (digitaalinen valuutta) käydään kauppaa, tunnetaan nimellä Ethereum. Eetteri toimii virtuaalisena valuuttana, ja alustaa ohjataan useilla systemaattisilla algoritmilaskennoilla.
RahoitusvaratBitcoin on taloudellinen omaisuus ja sillä on oma arvo.Ethereum on alusta, joka muodostaa useita laskelmia, joiden avulla digitaalisen valuutan arvo voidaan määrittää milloin tahansa.
PääomaTämä ei ole pääomaomaisuus, koska sitä käytetään vaihtovälineenä.Alusta on pääomaomaisuus, koska tämän alustan kehittämiskustannukset ovat valtavat ja se auttaa Bit-kolikon toiminnassa vaihtovälineen sijasta.

Lopulliset ajatukset

Kryptovaluutat saadaan jatkuvasti kasvavalla lohkoketjulla, joka tarvitsee tiettyjä muutoksia prosessin jokaisessa vaiheessa. Sekä Ethereum että Bitcoin seuraavat erilaista mekanismia, mutta loppukäyttäjä on sama. Ethereum on vain alusta ja kaupallinen virtuaalinen valuutta on eetteri, kun taas Bitcoin on virtuaalinen valuutta, jolla on oma luontainen arvo.

Suositellut artikkelit

Tämä on ollut opas suurimpaan eroon Bitcoinin ja Ethereumin välillä. Tässä keskustellaan myös Bitcoin vs Ethereum -erot infografioiden ja vertailutaulukon kanssa. Saatat myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja -

  1. Ero Litecoinin ja Ethereumin välillä
  2. Nettotulot vs. bruttotulot
  3. Välillisen verotuksen ja välittömän veron välinen merkitys
  4. Miksi Financial Analytics on tärkeää
  5. Omistettu kauppa | Mikä on oma kauppa ja esimerkkejä