Luo sarja taulukkoon - Johdanto

Tableau on Business Intelligence -työkalu tietojen visuaaliseen analysointiin. Kaikki, mitä teemme, myötävaikuttaa yhä enemmän valtavan määrän tietoihin, joita organisaatiot voivat hyödyntää hyödyntääkseen liiketoimintaansa. Tableau-tuotteet muuttavat tapaa, jolla ihmiset käyttävät tietoja ongelmien ratkaisemiseksi. Tableau-ohjelmisto on maailmanlaajuinen johtaja nopean tulipalon yritystiedusteluohjelmissa. Tableau mullistaa tietojen käyttöä. Yritykset, akateemiset tutkijat ja monet valtion organisaatiot käyttävät taulukkoa visuaalisen datan analysointiin. Tableau voi muodostaa yhteyden tiedostoihin, relaatio- ja Big Data -lähteisiin tietojen hankkimiseksi ja käsittelemiseksi.

Aseta yleiskatsaus:

Sarja ovat mukautettuja kenttiä, jotka luodaan Tableau Desktop -sovellukseen tietolähteesi mittasuhteiden perusteella. Tableau käyttää suodattimia, ryhmiä ja asettaa tietojen järjestämiseen. Joukkoa voidaan pitää mukautettuina segmenteinä, mutta toisin kuin mittakentät, ne ovat aina binaarisia. Tableau -sarja on mukautettu tiedosto, jota käytetään datan alajoukon pitämiseen joidenkin ehtojen perusteella. Taulukkojoukon avulla voit eristää tietyt segmentit ulottuvuudesta, ja sitä voidaan sitten käyttää useilla eri tavoilla tietojen ymmärtämiseen. Taulukossa asetettuja tietoja käytetään alajoukkojen luomiseen tiettyjen käyttäjän määrittelemien ehtojen perusteella.

Mikä on asetettu:

Aseta ovat tietosi osajoukkoja, jotka voidaan luoda manuaalisesti tai laskea. Joko mittoja tai mittoja voidaan käyttää määrittämään, mikä joukko sisältyy tai suljetaan pois ehdollisen logiikan avulla. Joukko voidaan luoda siten, että sillä on osajoukkotietoja kymmenestä parhaimmasta asiakkaasta, joilla on eniten myyntiä.

Voit valita yksittäiset ulottuvuusjäsenet sijoitettaviksi joukkoon, olet asettanut perustumaan kvantitatiivisiin kynnysarvoihin, jotka on luotu ylä- tai alaosaa suorittavien ulottuvuusjäsenten kanssa ja paljon muuta. Sarjassa on tiettyjä käyttötapauksia. Jotkut näistä käyttötapauksista sisältävät tietyn kriteerin täyttävän datan korostamisen, ulottuvuuden manuaalisesti valittujen jäsenten tutkimisen, joukon jäsenten vertaamisen ja kontrastin verrattuna niihin, jotka eivät ole (IN / OUT), yhdistelmäjoukon luomisen ja paljon muuta.

Reaaliaikaisessa Tableau -sarjassa Set voidaan luoda valitsemalla jäsenet luettelosta tai kirjoittamalla mukautettu ehto tai valitsemalla muutama ylä- tai alaosa tietueista mittauksen arvon perusteella jne.

Tableau-alueella sarjan kuvaketta edustaa pieni Venn-kaavio (kaksi lukitusrengasta). Sarjat sisältyvät myös Tableau-tietolähteisiin (* .tds-tiedostot), Tableau-tietojen otteisiin (* .tde-tiedostot) ja pakattuihin Tableau-tietolähteisiin (* .tdsx).

Tableau - Kuinka luoda joukko Tableau:

 1. Staattinen sarja

Staattisen joukon luominen taulukkoon on erittäin helppo ja suoraviivainen menetelmä. On olemassa erilaisia ​​tapoja - käyttäjä voi luoda joukon taulukkoon. Kuten alla olevassa kuvassa näkyy - Käytän Myynti sarakkeessa -kentän ja Asiakkaan nimen riveillä -summaa. Käytän oletusdataa - Tableau: n toimittama Superstore-tietokokonaisuus.

 1. Olen järjestänyt tiedot asiakkaan järjestyksessä, jolla on eniten myyntiä.
 2. Olen valinnut 10 parasta asiakkaan nimeä
 3. Napsauta hiiren kakkospainikkeella ja luo joukko pienessä Venn-diagrammissa näkyvässä kuvakkeessa

 1. Olen antanut Nimi Top 10 -asiakkaalle asetetun nimen ja napsauttanut OK-painiketta.

 1. Kuten alla olevassa kaaviossa näkyy - Voit nähdä, olen luonut joukon 10 parasta asiakasta. Sarja ilmestyy paneelin vasemmalla puolella olevaan Hyllyyn.

Tämä sarja kertoo meille, kuuluuko jokainen asiakkaan nimi myydyimpien asiakkaiden joukkoon vai ei. Tämä sarja on käytettävissä analyysiimme. Tämä luotu sarja on luonteeltaan staattinen, eli kun uusi asiakas saa kymmenen parhaan joukon, se ei muutu dynaamisesti.

 1. Dynaaminen sarja :

Voit luoda dynaamisen joukon. Se tarkoittaa, että dynaaminen joukko antaa sinun muuttaa arvoa, kun tietojoukko päivittyy. Alla on vaiheet dynaamisen joukon luomiseksi:

1. Voit valita mitat alla esitetyllä tavalla. Olen valinnut 15 myydyintä arvoa. Napsauta hiiren kakkospainikkeella ja luo joukko pienessä Venn-diagrammissa näkyvässä kuvakkeessa

2. Olen antanut Name Top 15 -myynnin yleisnimeksi ja napsauttanut OK-painiketta.

3. Kuten alla olevassa kaaviossa esitetään - Voit nähdä, olen luonut joukon 15 suosituinta myyntiä. Sarja ilmestyy paneelin vasemmalla puolella olevaan Hyllyyn.

Yllä oleva dynaaminen joukko päivittää dynaamisesti tietojaan, kun heidän myyntiarvot päivittyvät. Dynaaminen joukko on hyvä reaaliaikaiseen analyysiin.

5 tapaa käyttää Set:

Sarjaa voi käyttää viidellä tavalla.

 1. Voit käyttää asetusta suodattimena. Koska sarjat ovat binaarisia, voit lisätä ne suodattimeksi. Voit käyttää käyttämällä napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella sarjaa Aseta hyllystä ja valitsemalla Näytä suodattimet.
 2. Voit käyttää asetusta koodausmerkeinä. Se voidaan tehdä vetämällä sarja set hyllystä värimerkille.
 3. Voit käyttää asetusta lasketulla kentällä. Sitä voidaan käyttää kuten mittoja ja mittoja.
 4. Voit käyttää asetusta mittakenttinä. Se voidaan tehdä lisäämällä kenttiä sarakehyllyyn tai rivhyllyyn, näkymä leikataan ja paloitetaan kyseisen mittakentän avulla.
 5. Voit haastaa mukautetun hierarkian asettelun. Sen avulla käyttäjä ja loppukäyttäjä voivat porata voitetut ja varmuuskopiot helposti eri mittoihin.

Suodatin: Suodattimia voidaan käyttää jopa mittojen tai mittojen loogisten olosuhteiden kanssa palautettavien tietojen osajoukon muuttamiseen. Tämä näyttää paljon paremmalta kuin sarjan toiminnallisuus kuin mitä ryhmästä näimme.

Ryhmät: Ryhmiä käytetään yksinkertaistamaan visualisointia, joka käyttää ulottuvuutta suurella jäsenyydellä. Ryhmät on luotava ulottuvuuden sisällä. Yksinkertaistaa suurta määrää ulottuvuusjäseniä yhdistämällä ne ylemmän tason luokkiin.

Johtopäätös - Luo sarja taulukkoon

Tässä olemme analysoineet taulukossa Tableau: Kuinka luoda joukko ja taulukko, joka on yksi edistyneistä BI-työkaluista. Tableaua käytetään ensisijaisesti tarinan luomiseen tietoistasi. Taulukkoa käytetään raporttien ja interaktiivisten kojetaulujen luomiseen. Sitä käytetään enimmäkseen datan visualisointiin ja tietosuuntausten luomiseen. Tableau on itsepalvelun vedä ja pudota -työkalut Business Intelligence -sovellukseen. Taulukkoa voidaan käyttää yksinkertaiseen tilastolliseen analytiikkaan.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas Luo sarja taulukkoon. Täällä olemme keskustelleet eri sarjoista, joista on apua luodaksesi taulukon. Saatat myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja -

 1. Tableau-käyttö
 2. Erinomaiset Tableau -haastattelukysymykset
 3. Visual Analytics vs. Tableau
 4. Looker vs. Tableau

Luokka: