Opi tekemään valintoja Photoshopin valintatyökalujen avulla! Opit käyttämään suorakaide- ja elliptisiä telttatyökaluja, Magic Wand -työkalua, pikavalintatyökalua, värivalikoimaa, kynätyökalua, tarkennusaluetta ja paljon muuta!

Photoshop on maailman tehokkain kuvankäsittelyohjelma. Mutta tämän voiman avaamiseksi tarvitaan muutamia välttämättömiä taitoja. Yksi heistä tietää kuinka tehdä valintoja . Ilman valintoja meillä ei olisi tapaa säätää tai muokata kuvan tiettyjä alueita. Voimme vain säätää koko kuvan kokonaisuutena.

Onneksi Photoshop tarjoaa meille paljon valintatyökaluja, joista valita, ja jokainen työkalu on suunniteltu tiettyä tehtävää varten. Perusvalintatyökalut, kuten suorakulmainen telttatyökalu ja elliptinen telttatyökalu, sopivat erinomaisesti yksinkertaisten, geometristen muotojen valintaan. Haluatko piirtää vapaaehtoisia valintoja? Lasso-työkalu, monikulmainen Lasso-työkalu ja magneettinen Lasso-työkalu ovat mitä tarvitset. Magic Wand -työkalu ja Colour Range -komento valittavat alueet värin perusteella.

Pikavalintatyökalun avulla voimme nopeasti valita kohteita maalaamalla ne päälle. Tai viettää vähän aikaa Photoshopin Pen Tool -työkalun kanssa ja teet kirurgisesti tarkkoja valintoja melkein minkä tahansa suhteen! Voimme jopa valita vain tarkennetut kuvan alueet käyttämällä Photoshopin uutta Focus Area -komentoa!

Kun olet tehnyt alkuperäisen valintasi, se ei lopu tähän! Kuten opimme täyden valinnan perusvalintojen opetusohjelmassa, Photoshopin avulla on helppo lisätä uusia alueita valintoon, poistaa valinnan osia tai jopa pitää tai poistaa vain osa, jossa kaksi valintaa ovat päällekkäin!

Vapaa muuntaminen -komennon avulla voimme skaalata, kiertää, vinouttaa ja vääristää valitsemiasi objekteja, kun taas vähän tunnettu Transformer Selection -komento antaa meille mahdollisuuden muuttaa muotoa ja muuttaa kokojohtomme kokoa ennen kuin olemme valinneet mitään!

Photoshopissa valintojen tekemiseen on paljon opittavaa. Tässä oppimisoppaassa olemme pyöristäneet kaikki valintatyökalujen opetusohjelmat yhteen sopivaan paikkaan ja järjestäneet ne parhaalla mahdollisella tavalla oppiaksesi, jotta voit vähitellen kehittää valintasi tekemistä koskevia taitojasi ja saavuttaa nopeuden Photoshopin valintatyökaluilla kuten niin nopeasti kuin mahdollista!

Kaikki tämän sarjan opetusohjelmat ovat ladattavissa tulostusvalmiina PDF-tiedostoina! Aloitetaan!

01. Miksi tarvitsemme valintoja?

Photoshopissa on paljon tapoja tehdä valintoja, osa yksinkertaista, edistynyttä, mutta sillä on paljon tapoja tehdä jotain, mutta se ei selitä miksi meidän on tehtävä se ensiksi, joten tässä opetusohjelmassa tarkastellaan miksi meidän on tehtävä valintoja Photoshopissa ollenkaan, ja miksi Photoshop ei näe asioita kuin me.

Näytä opetusohjelma | Lataa PDF

02. Suorakulmainen telttatyökalu

Valokuvien kohteiden tai alueiden valinta on yksi tärkeimmistä Photoshop-taitoista, mutta kaikkien valintojen ei tarvitse olla monimutkaisia ​​tai aikaa vieviä. Suorakulmainen telttatyökalu, yksi Photoshopin perusvalintatyökaluista, sopii erinomaisesti valintojen tekemiseen yksinkertaisten geometristen muotojen perusteella.

Näytä opetusohjelma | Lataa PDF

03. elliptinen telttatyökalu

Suorakulmainen telttatyökalu voi olla yksi helpoimmista Photoshop-valintatyökaluista, mutta se ei ole meille paljon apua, kun meidän on tehtävä piirtein soikeita tai pyöreitä valintoja. Siellä elliptinen telttatyökalu tulee sisään. Itse asiassa elliptinen telttatyökalu on oikeastaan ​​vain suorakaiteen muotoinen telttatyökalu, jonka kulmat ovat erittäin pyöristetyt!

Näytä opetusohjelma | Lataa PDF

04. Avaa perusvalintojen täydet mahdollisuudet

Jos kaikki Photoshopin perusvalintatyökaluilla tekemäsi tekee uuden valinnan joka kerta, olet kadonnut. Tässä opetusohjelmassa opi kuinka avata heidän potentiaalinsa lisäämällä, vähentämällä ja katkaisemalla valinnat!

Näytä opetusohjelma | Lataa PDF

05. Lasso-työkalu Photoshopissa

Photoshopin Lasso-työkalu on luultavasti helpoin käytettävästä valintatyökalusta, jonka avulla voimme piirtää vapaan käden valintoja valokuvien kohteiden ympärille ikään kuin hahmottaisimme ne paperille kynällä tai kynällä. Opimme myös korjaamaan ongelma-alueet ja parantamaan tuloksiasi dramaattisesti!

Näytä opetusohjelma | Lataa PDF

06. Polygonal Lasso -työkalu Photoshopissa

Polygonal Lasso -työkalu, toinen Photoshopin geometriapohjaisista valintatyökaluista, antaa meille mahdollisuuden valita kohteita helposti suoralla, tasaisella pinnalla vain hiiren napsautuksella!

Näytä opetusohjelma | Lataa PDF

07. Magneettinen Lasso-työkalu Photoshopissa

Magneettinen Lasso-työkalu on yksi Photoshopin parhaista valintatyökaluista, joka antaa meille paljon parempia tuloksia kuin mitä tavallinen Lasso-työkalu tarjoaa lyhyemmässä ajassa ja vähemmän vaivaa ja turhautumista. Itse asiassa pienellä harjoituksella saatat löytää itsesi toivottomasti houkuttelemaan sitä!

Näytä opetusohjelma | Lataa PDF

08. Valintojen muuntaminen Photoshopissa

Oletko kyllästynyt piirtämään valitut kohteet väärään kokoon, muotoon tai sijaintiin ja yrittämään uudestaan ​​ja uudestaan, kunnes saat sen oikein? Opi korjaamaan jo tekemäsi valinta Photoshopin Transform Selection -komennolla ja luomaan hauska kuva kuvassa -tehoste, kun olet siinä!

Näytä opetusohjelma | Lataa PDF

09. Sulkavalinnat nopealla naamarilla

Monta kertaa meidän on suljettava tai pehmennettävä valintareunuksemme, mutta Photoshopin sulka -komento ei anna meille mitään mahdollisuutta esikatsella mitä teemme. Tässä opetusohjelmassa opi parempi tapa sulkea valinnat pikamaskitilassa!

Näytä opetusohjelma | Lataa PDF

10. Taikasauvan työkalu

Maaginen sauva, yksi Photoshopin vanhimmista ja perusteellisimmista valintatyökaluista, valitsee kuvan pikselit sävyn ja värin perusteella. Opi miten se toimii ja kuinka niin yksinkertainen työkalu voi tehdä taivaan korvaamisen valokuvassa nopeasti ja helposti!

Näytä opetusohjelma | Lataa PDF

11. Pikavalintatyökalu

Jos käytät Photoshop CS3: ta tai uudempaa, sinun kannattaa oppia kaikki pikavalintatyökalusta ja siitä, kuinka sen avulla voimme valita kuvan kohteita maalaamalla ne päälle!

Näytä opetusohjelma | Lataa PDF

12. Värivalikoima-komento

Kun kyseessä on kuvan väripohjaisten valintojen tekeminen, useimmat Photoshop-käyttäjät kääntyvät Magic Wand -työkalun puoleen, koska se on helppoa ja se on siellä Työkalut-paneelissa. Mutta jos kaivaa vähän syvemmälle, löydät Värivalikoima-komennon, ja tästä opetusohjelmasta opit miksi on aika räpätä Magic Wand hyvästi!

Näytä opetusohjelma | Lataa PDF

13. Valintojen tekeminen kynätyökalulla

Käytätkö Lasso-työkalua edelleen kaiken, joka ei ole suorakaiteen, neliön tai ympyrän kanssa? On aika viedä valintasi aivan uudelle tasolle! Opi kuinka rajata esineitä polkuilla kynätyökalun avulla ja kuinka muuntaa nuo polut helposti ammattimaisiksi valinnoiksi!

Näytä opetusohjelma | Lataa PDF

14. Tarkennusalueen valinnat

Photoshop CC (Creative Cloud) on päivitetty kiinnostavilla uusilla ominaisuuksilla vuodelle 2014! Tässä ensimmäisessä opetusohjelmassa opi kuinka fokusalue antaa meille mahdollisuuden tehdä valintoja kuvan tarkennusalueiden perusteella!

Näytä opetusohjelma | Lataa PDF

15. Tarkennusaluevalintojen parantaminen tarkentamalla reunaa

Tässä Photoshop CC 2014: n uudessa tarkennusaluevalintatyökalussa olevan opetusohjelman tässä toisessa osassa opi parantamaan ja hienosäätämään alkuperäisiä tarkennuspohjaisia ​​valintoja Photoshopin tehokkaalla tarkennuskomennolla.

Näytä opetusohjelma | Lataa PDF

16. Vapaa muuntaa välttämättömät taidot

Täydellinen opas oppimaan monenlaista tapaa muuttaa kohteita ja valintoja ilmaisella muunnelmalla Photoshopissa, Skaalasta ja Kierto-asennosta Kalle, Väärin, Perspektiivi, Loimi ja muihin!

Näytä opetusohjelma | Lataa PDF

17. Hiuksen valinta hienostuneella reunalla Photoshopista

Valokuvassa olevien hiusten valitseminen oli kerran tiukasti ammattilaisten hyväksi, mutta tässä opetusohjelmassa opi, kuinka Photoshop CS5: n parannettu ja tehokas tarkenna Edge-komento tekee hiusten valitsemisesta helpompaa kuin koskaan!

Näytä opetusohjelma | Lataa PDF