Content-Aware Fill on nyt suurempi ja parempi kuin koskaan Photoshop CC 2019: ssä, ja siinä on tehokkaat uudet ominaisuudet, joiden avulla voit poistaa esineitä tai korjata kuvia kuin koskaan ennen!

Sisältötietoinen täyttö on suunniteltu tekemään toivomattomien esineiden tai häiritsevien elementtien poistaminen valokuvista mahdollisimman helpoksi. Yksinkertaisesti piirtämällä valinnan alueen ympärille, Photoshop voi korvata sen heti uusilla ympäristötietojen yksityiskohdilla.

Adobe lisäsi ensin Content-Aware Fill takaisin Photoshop CS5: ssä uutena vaihtoehtona Täytä-valintaikkunassa. Mutta nyt Photoshop CC 2019: ssä Content-Aware Fill saa oman erillisen työtilansa (tai "tehtäväalueen", kuten Adobe kutsuu sitä). Tehtävätila lisää tehokkaita uusia ominaisuuksia ja antaa meille paljon enemmän hallintaa siitä, mitä "hyviä" kuvan osia käytetään ei-toivottujen alueiden korvaamiseen. Voimme nyt muuttaa alkuperäisen valinnan kokoa, kiertää, skaalata ja peilisisältöä, esikatsella tuloksia ja paljon muuta! Ja nyt on entistä helpompaa työskennellä Content-Aware Fill -sivustolla tuhoamatta.

Tässä opetusohjelmassa käydään läpi jokaisen Content-Aware Fill -toiminnon ominaisuuden ja näytän sinulle askel askeleelta kuinka saada hyviä tuloksia. Seurataksesi tarvitset Photoshop CC: n. Jos olet jo Creative Cloud -tilaaja, varmista, että kopio Photoshop CC: stä on ajan tasalla. Aloitetaan!

Kuinka käyttää sisältötietoista täyttämistä

Photoshop CC 2019: n Content-Aware Fill -työtila sisältää useita uusia ominaisuuksia, jotka on suunniteltu parantamaan tuloksiasi poistaessasi valokuvistasi ei-toivottuja esineitä. Mutta kaikki nämä uudet ominaisuudet eivät ole hyödyllisiä kaikissa tilanteissa. Joten oppiaksemme miten asiat toimivat, tarkastelemme muutama esimerkki.

Tässä on lyhyt yhteenveto sisältötietoisen täytön käytön vaiheista:

 • Vaihe 1: Piirrä valinta korvattavan objektin tai alueen ympärille
 • Vaihe 2: Avaa uusi Content-Aware Fill -työtila (Muokkaa> Content-Aware Fill)
 • Vaihe 3: Muuta näytteenottoalueen kokoa Näytteenharja-työkalulla
 • Vaihe 4: Muuta alkuperäisen valintasi kokoa Lasso-työkalulla
 • Vaihe 5: Käytä täyttöasetuksia parantaaksesi tuloksia entisestään
 • Vaihe 6: Tulosta tulokset uudena kerroksena

Aloitetaan perusteista ja peitetään vaiheet, joita käytät koko ajan. Tässä kuvassa haluan poistaa keskellä olevan naisen (jolla on punainen yläosa):

Alkuperäinen kuva. Valokuvaluotto: Adobe Stock.

Piirrä valinta ei-toivotun kohteen ympärille

Aloita piirtämällä valinta objektin (tai henkilön) ympärille, jonka haluat poistaa. Tartun Lasso-työkalun työkaluriviltä:

Lasso-työkalun valitseminen.

Sitten piirrän karkean valinnan ääriviivat naisen ympärille. Saat parhaat tulokset pysymällä lähellä ihmistä, mutta myös pitämällä vähän tilaa heidän ympärillään, jotta Photoshopilla on jotain tekemistä:

Piirustus valitulle alueelle, joka poistetaan.

Avaa sisältötietoinen täyttö

Kun valinta on paikallaan, siirry valikkopalkin Muokkaa- valikkoon ja valitse uusi Content-Aware Fill -komento. Huomaa, että Photoshop CC 2019: ssä voit silti valita Content-Aware Täytä-valintaikkunassa. Mutta et pääse uuteen tehtävätilaan tai sen ominaisuuksiin:

Siirry kohtaan Muokkaa> Content-Aware Fill

Uusi Content-Aware Fill -työtila

Tämä avaa uuden Content-Aware Fill -työtilan. Otetaan pikakierros:

Uusi Content-Aware Fill -työtila Photoshop CC 2019: ssä.

Työkalut ja työkalurivi

Tehtäväalueen vasemmalla puolella on työkalurivi, josta voi valita neljä työkalua (sekä piilotetun, jota tarkastelemme hetkessä):

Content-Aware Fill -työkalurivi.

Näytteenharjatyökalu

Ensimmäinen yläreunassa oleva työkalu on näytteenottoharjatyökalu, jota käytetään ohjaamaan mitä kuvan osia Photoshop voi ottaa näytteensä valittaessa sisältöä valitun alueen täyttämiseksi:

Näytteenharjatyökalu.

Lasso-työkalut

Näytteenharjatyökalun alla on Lasso-työkalu. Ja jos napsautat ja pidät painettuna Lasso-työkalua, löydät Polygonal Lasso -työkalun piiloon sen takana, jolloin työkalurivin työkalujen kokonaismäärä on viisi. Näitä työkaluja käytetään tarkentamaan alkuperäistä valintaa, jonka teimme ei-toivotun kohteen ympärille. Voimme lisätä alkuperäiseen valintaan tai vähentää siitä alueita:

Lasso-työkalu ja Polygonal Lasso -työkalu (oletusarvoisesti piilotettu).

Käsityökalu ja Zoom-työkalu

Ja näytteenottoharjan ja Lasso-työkalujen alla ovat Photoshopin vakiokäsityökalu (kuvan panoroimiseksi ja selaamiseksi) ja Zoom-työkalu (zoomaamiseksi ja loitontamiseksi):

Käsi- ja zoomaustyökalut.

Asetukset-palkki

Työkalurivin yläpuolella on Asetukset-palkki, jossa valitsemme erilaisia ​​vaihtoehtoja sen mukaan, kumpi työkalu on tällä hetkellä aktiivinen:

Asetukset-palkki.

Työalue ja esikatselupaneeli

Content-Aware Fill -työtilan keskellä ovat työalue (vasemmalla) ja Esikatselu-paneeli (oikealla). Työalueella voimme säätää näytteenottoalueen (josta Photoshop etsii korvaavaa sisältöä, merkitty vihreänä) ja valintaa kohteen ympärillä. Ja Esikatselu-paneelissa esikatsellaan tuloksia muutosten tekemisen jälkeen:

Työalue (vasen) ja Esikatselu-paneeli (oikea).

Content-Aware Fill -paneeli

Ja oikealla puolella on Content-Aware Fill -paneeli, jossa on näytteenottoalueasetukset, täyttöasetukset ja lähtöasetukset:

Content-Aware Fill -paneeli.

Näytealuevaihtoehdot

Näytteenottoalue-asetukset ohjaavat näytteenottoalueen peittokuvan ulkonäköä työalueella:

 • Napsauttamalla värimallia voit muuttaa peittokuvan väriä. Oletusväri on vihreä.
 • Vedä Peittävyys- liukusäädintä säätääksesi peiton läpinäkyvyyttä. Oletusarvoinen opasiteetti on 50%.
 • Ota päälle tai pois päältä Näytä näytteenottoalue -valintaruudun yläreunassa.
 • Käytä osoittaa -vaihtoehtoa muuttaaksesi, osoittaako peitto näytteenottoalueen (oletus) vai poissuljetun alueen.

Näytteenottoaluevaihtoehdot.

Täytä asetukset

Täyttöasetukset ovat tehokkaita vaihtoehtoja, jotka kuvastasi riippuen voivat parantaa huomattavasti sisältötietoisen täytön tuloksia. Katsomme tarkemmin näitä vaihtoehtoja myöhemmin, mutta tässä on lyhyt yhteenveto:

 • Värisovitus voi säätää täytetyn alueen kirkkautta ja kontrastia vastaamaan paremmin sen ympäristöä. Tämä voi olla erittäin hyödyllinen, kun poistat kohteita alueilta, joissa väri- tai kirkkaussiirrot ovat vähitellen.
 • Kierto-mukauttaminen antaa Photoshopille kääntää sisältöä vastaamaan paremmin kulmaa ja suuntaa. Erinomainen kaareviin tai kääntyviin kuvioihin.
 • Scale antaa Photoshopille säätää sisällön koon, kun objekteja poistetaan perspektiivistä.
 • Ja Peili kääntää sisällön vaakatasossa, täydellisesti symmetrisiin kuviin tai kuvioihin.

Täyttöasetusten neljä vaihtoehtoa.

Lähtöasetukset

Ja lopuksi, meillä on lähtöasetukset, joiden avulla on helppoa käyttää Content-Aware-täyttöä tuhoamatta:

 • Uusi kerros (oletusasetus) tuottaa vain täytetyn alueen itselleen.
 • Duplicate Layer asettaa koko kuvan kopion uudelle tasolle.
 • Ja Nykyinen kerros tuottaa tuloksen samalle tasolle, jolla työskentelet. Tämä johtaa tuhoavaan muokkaukseen, eikä sitä suositella.

Kolme lähtövaihtoehtoa (nykyinen kerros, uusi kerros ja kopiokerros).

Näytteenottoalueen koon muuttaminen näytteenottoharjatyökalulla

Jos tarkastelemme Esikatselu-paneelia, näemme, että alkutulokseni Content-Aware Fill -tarpeella ei ole suuri. Photoshop käyttää vasemmalla olevan naisen pikseliä täyttääksesi keskellä valitsemani alueen:

Alkutulos. Photoshop käyttää vääriä alueita objektin korvaamiseen.

Näytteenottoalueen tarkastelu

Työalueella näemme ongelman. Muu kuin keskellä oleva valinta, koko kuvan peittää vihreä peittokuva . Peittokuva edustaa näytteenottoaluetta, josta Photoshop etsii korvaavaa sisältöä. Tässä tapauksessa se näyttää kaikkialta, mitä emme halua:

Peittokuva näyttää nykyisen näytteenottoalueen.

Peiton värin muuttaminen

Jos joudut vaihtamaan peittokuvan värin jollekin muulle kuin vihreälle, siirry näytteenottovaihtoehtoihin oikeanpuoleisessa Content-Aware Fill -paneelissa. Napsauta värimallia ja valitse sitten toinen väri Värivalinnasta:

Napsauttamalla värimallia voit muuttaa peittokuvan väriä.

Kuinka muokata näytteenottoaluetta

Tulosten parantamiseksi Content-Aware Fill -työkalun avulla voimme muokata näytteenottoharjatyökalua näytteenottoalueella ja poistaa kuvan osia, joista emme halua Photoshopin hakevan korvaavaa sisältöä. Valitse näytteenottoharjatyökalu vasemmalla olevan työkalupalkin yläosasta:

Näytteenharjatyökalun valitseminen.

Sitten maalaa vain niiden alueiden päälle, jotka haluat poistaa. Maalaan vasemmalla olevan naisen päälle poistaakseni hänet peitosta:

Maalaa osa näytteenottoalueesta näytteenottoharjatyökalulla.

Harjan koon muuttaminen

Jos haluat muuttaa harjakokoa näppäimistöltä, käytä vasenta ja oikeaa haarukanäppäintä ( ( ja ) ). Vasen kiinnikepainike tekee harjasta pienemmän ja oikea kiinnikepainike suurentaa.

Voit myös säätää harjan kokoa valitsemalla Asetukset-palkin Koko- vaihtoehdon:

Asetukset-palkin Harjakoko-vaihtoehto.

Kuvan zoomaaminen ja panorointi

Voit lähentää kuvaa pitämällä Ctrl + välilyönti (Win) / Command + välilyönti (Mac) -painiketta painettuna ja siirtyäksesi väliaikaisesti Zoom-työkaluun, napsauttamalla sitten kohtaa, johon haluat zoomata. Ja loitontaaksesi, pidä Alt + välilyöntiä (Win ) / Optio + välilyönti (Mac) ja napsauta.

Panoroidaksesi ja vierittääksesi kuvaa, pidä välilyöntiä itsestään ja napsauta ja vedä kuvaa sen siirtämiseksi.

Tulosten tarkasteleminen Esikatselu-paneelissa

Tarkistetaan tulokset Esikatselu-paneelissa. Koska olen poistanut vasemmalla puolella olevan naisen näytteenottoalueelta, Photoshop ei enää käytä häntä valinnan täyttämiseen, mikä on hyvä. Mutta nyt meillä on uusi ongelma. Photoshop on siirtynyt oikealle naiselle, jättäen minulle kelluvan pään kuvan keskellä:

Yhden ongelman korjaaminen loi uuden.

Lisää näytteenottoalueen poistaminen

Joten silloin, kun näytteenottoharjatyökalu on edelleen valittu, maalaan oikealla olevan naisen päälle poistaakseni hänet myös näytteenottoalueelta:

Maalata pois enemmän näytteenottoaluetta.

Ja kun olen siinä, maalaan myös kuvan vasemmalla ja oikealla puolella olevat puupylväät, koska en myöskään halua Photoshopin sisältävän näitä alueita:

Poistaminen kaikesta, jota ei pidä sisällyttää täytettyyn alueeseen.

Kuinka lisätä näytteenottoaluetta näytteenottoharjatyökalulla

Oletusarvoisesti näytteenottoharjatyökalu poistaa kaikki maalaamasi kuvan osat näytteenottoalueelta. Lisää näytteenottoalueeseen pitämällä näppäimistön Alt (Win) / Option (Mac) -näppäintä painettuna. Miinusmerkki (-) harjakohdistimen keskellä muuttuu plusmerkkiksi (+). Maalaa lisättävien alueiden päälle ja vapauta sitten Alt / Option-näppäin.

Voit myös vaihtaa Lisää- ja Poista-tilan välillä Asetukset-palkista. Mutta koska vietät suurimman osan ajasta alueiden poistamiseen peittokuvasta, pikanäppäin on nopeampi:

Lisää ja poista kuvakkeet Asetukset-palkissa.

Esikatselupaneelin edistymisindikaattorit

Kun olet tehnyt muutoksen työalueelle, Esikatselu-paneelin päivitys voi kestää jonkin aikaa. Odottaessasi näet kaksi edistymiskuvaketta Esikatselu-paneelin oikeassa alakulmassa.

Ensimmäinen näyttöön tuleva kuvake (pienet ympyrät, jotka kiertävät keskellä) tarkoittavat, että Photoshop työskentelee muutoksiesi parissa. Ja hetken kuluttua sen viereen ilmestyy varoituskuvake. Varoituskuvake tarkoittaa, että näet tällä hetkellä matalan resoluution esikatselun ja Photoshop työskentelee edelleen korkearesoluutioisen version kanssa. Molemmat kuvakkeet katoavat, kun korkearesoluutioinen versio näytetään:

Esikatselupaneelin oikeassa alakulmassa olevat edistymiskuvakkeet.

Tulosten esikatselu

Esikatselu-paneeli osoittaa, että asiat paranevat ehdottomasti. Mutta jälleen kerran, meillä on toinen uusi ongelma. Photoshop on korvannut osan keskustassa olevasta ruohosta joihinkin taustalla olevista kasveista ja puista. Temppu tämänkaltaisten ongelmien ratkaisemisessa on kuvan skannaaminen etsimällä paikkaa, josta ei-toivotut pikselit tulevat. Tässä tapauksessa he ovat alueelta vain vasemmalla puolella oikealla olevaa naista:

Etsi ei-toivottujen pikselien lähde.

Maalaan kyseisen osan päälle poistaakseni sen näytteenottoalueelta:

Maalaus ongelman lähteen yli.

Ja nyt Esikatselu-paneeli näyttää paljon paremman tuloksen. Se ei vieläkään ole täydellinen, mutta se on parantunut huomattavasti alkuperäiseen tulokseen ja kevyitä vuosia eteenpäin siihen, mitä Content-Aware Fill pystyi aikaisemmin:

Näyteharjatyökalu vie Content-Aware-täytön kokonaan uudelle tasolle.

Alkuvalinnan koon muuttaminen Lasso Tools -sovelluksella

Yhdessä näytteenottoalueen koon säätämisen kanssa uuden Content-Aware Fill -työtilan avulla voimme myös muuttaa alkuperäisen valintasi koko objektin kohdalla jommallakummalla Lasso Tools -sovelluksella (vakio Lasso-työkalu tai sen takana oleva polygonal Lasso -työkalu ). Valitsen tavallisen Lasso-työkalun työkaluriviltä:

Lasso-työkalun valitseminen.

Valintatilat (uusi, lisää, poista, leikkaus)

Oletusarvon mukaan Photoshop lisää alueita nykyiseen valintaan. Voit poistaa osan valinnasta pitämällä Alt (Win) / Option (Mac) -painiketta painettuna vetäessäsi työkalulla. Voit myös vaihtaa tilojen välillä (Uusi valinta, Lisää valintaan, Poista valinnasta ja Yhdistä valintaan) Asetukset-palkissa:

Vasemmalta oikealle: Uusi, Lisää, Poista ja Kohta valitsemalla.

Lisäys alkuperäiseen valintaan

Piirrän työalueelta valinnan karkean ruohon ja lian ympärille pohjan lähellä lisätäksesi sen alueelle, jonka Photoshop korvaa:

Lisäys alkuperäiseen valintaan Lasso-työkalulla.

Ja Esikatselu-paneelissa näemme, että Photoshop teki melko hyvää työtä korvaamalla alueen uudella sisällöllä. Jälleen kerran, se ei ole täydellinen. Naisen jalan vieressä oikealla puolella on pieni tahri ja toistuvat kuviot. Voisin poistaa nämä toistuvat osiot näytteenottoalueelta näytteenottoharjatyökalun avulla. Tai voin vain jättää heidät toistaiseksi ja poistaa ne myöhemmin Kloonileima-työkalulla:

Valintaan lisätty alue korvataan uudella sisällöllä.

Kuinka purkaa ja tehdä uudelleen vaiheet Content-Aware Fill -sovelluksella

Photoshop antaa meille useita peruutuksia Content-Aware Fill -työtilassa. Joten jos et pidä tuloksesta muutoksen tekemisen jälkeen, voit kumota sen helposti.

 • Paina Ctrl + Z (Win) / Command + Z (Mac) siirtyäksesi taaksepäin historian läpi, yksi askel kerrallaan.
 • Tee vaiheet uudelleen painamalla Shift + Ctrl + Z (Win) / Shift + Command + Z (Mac).

Voit myös peruuttaa ja toistaa vaiheet Muokkaa- valikosta:

Muokkaa-valikon Kumoa ja Tee uudelleen -komennot.

Kumoan viimeisen vaiheen, ja nyt kuva on palannut entiseen tapaan:

Kuva viimeisen vaiheen kumoamisen jälkeen.

Content-Aware Fill -paneelin Täyttöasetukset

Olemme nähneet, että näytteenottoharjatyökalu yksinään voi parantaa huomattavasti sisältötietoisen alkutuloksen alkutulosta. Mutta se ei lopu siihen. Kuvasta riippuen voit parantaa asioita dramaattisesti entisestään käyttämällä Sisältötietoisen täyttö -paneelin Täyttöasetuksia (Värisovitus, Rotation Adaptation, Scale ja Mirror). Katsotaanpa muutamia esimerkkejä nähdäksesi kuinka nämä vaihtoehdot toimivat:

Neljä täyttöasetusta.

Värien mukauttaminen

Ensimmäisen vaihtoehdon, Värisovitus, avulla Photoshop voi säätää täytetyn alueen kirkkautta ja kontrastia vastaamaan paremmin ympäristöä. Tämä voi olla erittäin hyödyllinen, kun korvataan objekti alueella, jolla on hienovaraiset väri- ja kirkkaussiirtymät. Värisovitus on oletusarvoisesti käytössä ja asetettu oletusasetukseksi. Mutta valittavana on myös kolme muuta asetusta (korkea, erittäin korkea ja ei mitään):

Värisovitusasetukset.

Tässä kuvassa haluan poistaa tuulimyllyn ja jättää taustalle vain auringonnousun. Menen eteenpäin ja piirrän valintamallin tuulimyllyn ympärille:

Tuulimyllyn valitseminen sen poistamiseksi Content-Aware Fill -sovelluksella. Valokuvaluotto: Adobe Stock.

Sitten avaan Content-Aware Fill -työtilan siirtymällä Muokkaa- valikkoon ja valitsemalla Content-Aware Fill :

Siirry kohtaan Muokkaa> Content-Aware Fill

Värisovituksen tulosten vertailu

Ja tässä on vertailu tuloksista, jotka saan eri värisovitusasetuksilla. Vasemmalla puolella on tulos, kun Color Adaptation -asetukseksi on asetettu Ei mitään, missä näemme ongelman selvästi. Täytetty alue näyttää erittäin ankaalta auringonnousun hienoista kaltevuuksista.

Keskellä on oletusasetus . Täällä asiat näyttävät paljon paremmalta, mutta voimme silti nähdä laikkuja horisontin yläpuolella.

Ja oikealla puolella on paljon tasaisempi tulos Color Adaptation -asetuksen ollessa Very High . Värisovituksesta saama tulos riippuu kuvan yksityiskohtaisuudesta. Alueilla, joissa on erittäin yksityiskohtainen, Oletus- tai Ei mitään -asetukset toimivat parhaiten. Tasaisempien alueiden saamiseksi kokeile Korkea tai Erittäin korkea:

Tulos värisovituksella on Ei mitään (vasen), Oletus (keskellä) ja Erittäin korkea (oikealla).

Pyörimissovitus

Täyttöasetusten toinen vaihtoehto on Rotation Adaptation . Tämän avulla Photoshop voi kääntää täytetyn alueen sisältöä. Tästä on hyötyä, kun poistat objektin alueelta, jolla on kaarevia tai pyöriviä kuvioita. Rotation Adaptation -asetukseksi on oletuksena asetettu Ei mitään, mutta voit valita Low, Medium, High tai Full:

Rotation Adaptation -asetukset.

Tässä kuvassa haluan poistaa leppäkertun kukasta. Mutta kun kukka pyörii keskuksensa ympäri, se voi olla haaste. Valitsen leppäkertun ja avaa sitten kuvan Content-Aware Fill -työtilassa:

Leppäkertun valitseminen sen poistamiseksi. Valokuvaluotto: Adobe Stock.

Rotation Adaption -tulosten vertailu

Kun Rotation Adaptation -asetus on Ei mitään (vasen), tulos näyttää kauhealta. Osa kukan keskustasta on nyt kiinni sivussa. Mutta kun Rotation Adaptation -asetuksena oli korkea (oikea), Photoshop pystyi kiertämään kuvioita vastaamaan kukan kiertoa:

Tulos Rotation Adaption -asetuksen ollessa Ei mitään (vasen) ja Korkea (oikea).

asteikko

Kolmas vaihtoehto Täyttöasetuksissa on Skaala, jonka avulla Photoshop voi muuttaa täytetyn alueen sisällön vastaamaan paremmin ympäröivien tekstuurien näkökulmaa. Asteikosta voi olla hyötyä, kun korvataan kulmassa kuvattujen kuvien kohteita. Oletuksena skaala on pois päältä:

Skaala-vaihtoehto.

Tässä kuvassa haluan poistaa heijastavan kyltin tiiliseinän keskeltä:

Kyltin valitseminen sen poistamiseksi. Valokuvaluotto: Adobe Stock.

Skaala tulosten vertailu

Kun Scale ei ole käytössä (vasen), tulos näyttää taas kauhealta. Photoshop vain täytti valinnan satunnaisilla seinäosilla. Mutta kun skaala on päällä (oikealla), tekstuurien kokoa muutetaan niiden parempaan kohdistamiseen perspektiiviin. Se ei ole täydellinen, mutta antaa minulle paljon paremman lähtökohdan:

Tulos skaalaus pois (vasen) ja päällä (oikea).

Peili

Ja lopuksi, Peili- vaihtoehto voi kääntää tekstuurit vaakasuunnassa kuvan yhdeltä puolelta toiselle. Peili on hieno tapa poistaa tai korjata esineitä, jotka ovat osa symmetristä kuviota. Oletuksena peili on kytketty pois päältä:

Peili-vaihtoehto.

Tässä viimeisessä kuvassa haluan korjata perhonen siiven puuttuvan vasemman kulman. Piirrän valinnat yleisen alueen ympärille, missä puuttuvan osan pitäisi olla, ja aion sitten kuvan Content-Aware Fill -työtilassa:

Piirustus valitulle alueelle, joka on korjattava.

Peilitulosten vertailu

Kun Peili ei ole käytössä (vasen), Photoshop voi vain kopioida ja liittää osan siipistä puuttuvaan alueeseen. Mutta peilin ollessa päällä (oikealla), melkein kuin taikuutta, Photoshop pystyi ottamaan siipikulman perhonen oikealta puolelta ja kääntämään sen vasemmalle puolelle. Koska perhonen on kiertynyt kulmassa, asetin myös Rotation Adaptation (jota katsoimme aikaisemmin) -asetukseksi Full, mikä johtaa lähes täydelliseen korjaukseen:

Peili-vaihtoehdolla, samoin kuin Rotation Adaptation -laitteella, ei ole vaikeuksia siiven korjaamisessa.

Lähtöasetukset

Kun olet muokannut kuvaa, käytä Content-Aware Fill -paneelin Tulostusasetukset -painiketta tulostamaan lopullinen tulos takaisin asiakirjaan. Oletusasetus, New Layer, tulostaa vain täytetyn alueen uudelle tasolle kuvan yläpuolella. Ja Kopiokerros tulostaa kopion koko kuvasta, mukaan lukien tekemäsi muokkaukset, uudelle tasolle. Kumpikin näistä vaihtoehdoista on hyvä valinta, koska molempien avulla voit työskennellä tuhoamatta.

Kolmas vaihtoehto, Nykyinen kerros, korvaa alkuperäisen kuvan muokatulla versiolla, mikä johtaa tuhoavaan muokkaukseen. Vältä tätä vaihtoehtoa aina kun mahdollista:

Kolme lähtövaihtoehtoa (nykyinen kerros, uusi kerros ja kopiokerros).

Hyväksy muutoksesi ja sulje Content-Aware Fill -työtila napsauttamalla OK. Tai napsauta Peruuta sulkeaksesi työtilan tallentamatta muutoksia:

Hyväksy muutokset ja sulje tehtävätila napsauttamalla OK.

Ja siellä meillä se on! Näin voit poistaa esineitä tai korjata kuvan osia käyttämällä Photoshop CC 2019 -työkalua Content-Aware Fill! Tutustu Photoshopin perustiedot -osaan saadaksesi lisää oppaita! Ja älä unohda, kaikki oppaamme ovat nyt ladattavissa PDF-tiedostoina!