Tämä on kaikkein paras verkkokauppasivusto

Ei ole parempia aikoja aloittaa verkkoyritystä parhaiden verkkokauppasivustojen kanssa tai laajentaa yritystäsi Internetiin kuin nyt. Vaikka jotkut saattavat väittää, että sähköisen kaupan verkkosivustojen luetteloteollisuus on jo täynnä, totuus on, että toimiala on hyvällä paikallaan. Se on tarpeeksi nuori, jotta markkinoille pääsyn esteet ovat edelleen suhteellisen alhaiset, kun taas tarpeeksi kypsiä, jotta heillä olisi laaja asiakaskunta ja jotka aiheuttavat pienille yrityksille vähemmän liiketoimintariskejä.

Yrityksen omistajana sinulla on myös käytettävissäsi useita vaihtoehtoja verkkokauppasivustojen luettelotoimintojen määrittämiseen. Parhaiden verkkokauppasivustojen rakentaminen ei ole niin pelottavaa kuin ennen, kun käytettävissä on niin monia työkaluja ja palveluita. Jos haluat rakentaa yhden, voit valita kahdesta päätyypistä sisällönhallintajärjestelmistä tai CMS: stä. Ensimmäinen on avoimen lähdekoodin omaisäntäinen CMS ja toinen hallittu tai ylläpidetty verkkokauppasivustojen ilmainen alusta. Valintasi riippuu tarpeistasi ja teknisestä osallistumisesta. Tässä on tarkempi kuvaus kustakin vaihtoehdosta:

Isännöi parhaita verkkokauppasivustoja

Isännöidyt alustat eivät vaadi käyttäjiä lainkaan koodaavien verkkokauppasivustojen ilmaisiksi verkkosivustoiksi. Voit perustaa parhaat verkkokauppasivustosi ilman kokonaan kehitysryhmää. Ylläpito on myös jaettua, mikä alentaa palvelimen kustannuksia. Tämä on valtava plus niille, jotka haluavat pienimuotoisen verkkokauppasivustojen luettelon tutkia markkinoita. Suurin osa hyvistä alustoista tarjoaa vahvan teknisen tukitiimin, joka auttaa käyttäjiä ongelmien ratkaisemisessa, ja mukana oleva taustaohjelma on myös käyttäjäystävällinen, suunniteltu niille, joilla on vähän tai ei ollenkaan teknistä tietoa

Parhaat verkkokauppasivustot CMS

Avoimen lähdekoodin parhaat verkkokauppasivustot CMS on hiukan tekninen, mutta sillä on useita etuja. Yhdessä on useita teemoja, lisäosia ja laajennuksia, jotka itse yhteisö on luonut, lisäämällä toimintoja, jotka eivät olisi mahdollisia itse isännöimillä alustoilla.

Nämä järjestelmät tarjoavat myös enemmän vapautta ominaisuuksien muokkaamisessa ja lisäämisessä, mikä on valtava pluskohta niille, jotka haluavat luoda räätälöidyn tuotemerkin, teeman ja suunnittelun verkkosivuilleen. Sivustoa voidaan jatkuvasti parantaa ja parantaa, mikä on erittäin tärkeää pysyä ajan tasalla kasvavan kilpailun kannalta.

Isännöityjen parhaiden verkkokauppasivustojen alustat ovat myös hyviä laajemmille ja monimutkaisemmille verkkosivustoille. Tarjottavien luokkien tai tuotteiden määrää ei ole rajoitettu. Täällä aiomme tutkia joitain parhaista avoimen lähdekoodin parhaista verkkokauppasivustoista, jotka ovat ilmaisia ​​tai saatavissa kohtuuhintaan. Yhdistelmässä on hyvä yhdistelmä yhteisön tukea, skaalautuvuutta ja muokattavuutta, joita et löydä isännöityjen yritysten parhaista verkkokauppasivustojen ratkaisuista.

Tällaisia ​​alustoja on valittavana useita, ja jokaisella niistä on omat edut ja haitat. Tässä on tarkempi katsaus kymmeneen:

 1. Magento- yhteisöpainos

Kun useimmat ihmiset ajattelevat parhaita verkkokauppasivustoja, Magento on yksi ensimmäisistä nimistä, jotka tulevat mieleen. alustasta on tullut niin yleistä parhailla verkkokauppasivustoilla. Biggenit, mukaan lukien Samsung ja Nike, käyttävät Magento Enterprise Edition -alustaa. Mukana on myös iso hintalappu. Mutta haluat kappaleen tuosta Magentosta ilmaiseksi, siellä on Community Edition.

Magento Community Edition sisältää myös joukon ominaisuuksia, joita ei ole saatavana muihin kilpaileviin avoimen lähdekoodin järjestelmiin. Voit hallita esimerkiksi useita kauppoja ja valita, hallita ja tarjota erilaisia ​​valuuttoja ja kieliä.

Magento on myös erittäin suosittu alusta, jolla on paljon käyttäjiä, jotka suunnittelevat jatkuvasti uusia laajennuksia ja laajennuksia. Tämä tekee heidän alustastaan ​​erittäin skaalautuvan ja joustavan. Yksi tämän foorumin parhaista ominaisuuksista on kuitenkin myös sen suurin haittapuoli. Yhteisö on niin suuri, että se voi olla todella hankala navigoida. Vietät melko vähän aikaa vain oppia alustan hyviä puolia, ja sinulla on oltava kunnollinen tekninen tietopohja tai palkata yksi, jolla on se, käyttämään Magentoa. Lisäksi useille laajennuksille ja laajennuksille tulee kustannuksia. Joten vaikka yhteisöpainos on ilmainen, saatat joutua kuluttamaan suuren määrän ohjelmistoon.

 1. PrestaShop

PrestaShop on toinen suosittu valinta parhaalle verkkokauppasivustoille, ja sen suurin USP on sen helppokäyttöisyys. Ohjelmiston asentaminen ja mukauttaminen on melko helppoa ja nopeaa, ja hyvin rakennettu käyttöliittymä on melko intuitiivinen. Voit joko hankkia itse isännöidyn version saadaksesi enemmän teknistä ohjausta tai ladata kokonaan isännöidyn version. Molemmat ovat ilmaiseksi ladattavia ja käytettäviä. Yli 250 000 myymälää on tähän mennessä käyttänyt alustaa.

Mukautettavuus on kuitenkin melko rajallinen. Et voi kokeilla paljon graafisten elementtien kanssa, ja sinun on ostettava enemmän parhaita verkkokauppasivustojen malleja ja teemoja hypätäksesi koodiin, jos todella haluat päästä mukauttamiseen.

 1. OpenCart

Tämä erityinen alusta on melko suosittu pienyritysten keskuudessa, joilta puuttuu paljon ohjelmointitaitoa. OpenCart on myös melko yksinkertainen käyttää, eikä siinä ole paljon toimintoja, jotka saattavat hämmentää sinua. Toimintojen puute on tietysti myös ongelma, jos haluat laajentaa verkkokauppasivustojen luetteloa myöhemmässä vaiheessa. Tällä alustalla on silti paljon tekemistä, jos sinulla on tarpeeksi ohjelmointitietoja tai sinulla on ohjelmoija. Voit myös valita laajan valikoiman laajennuksia lisätäksesi uusia ominaisuuksia sivustoosi.

On todella tärkeää huomata, että OpenCart on yksi palvelimen vähiten vaativista alustoista. Koska se on niin yksinkertainen, alusta ei todennäköisesti vedä palvelimellesi. Vaikka OpenCart on tietysti vaativampi lisäämällä laajennuksia, OpenCart on edelleen yksi nopeimmista alustoista tässä luettelossa. Ja tämä riippuvuus laajennuksista on myös yksi sen suurimmista virheistä. Sinulla voi olla plugin-yhteensopivuusongelmia, ja luotat lopulta liikaa plugin-kehittäjiin kuin OpenCart-ohjelmiin sivustosi ajan tasalla pitämiseksi.

Suositellut kurssit

 • ASP.NET-verkkokoulutuksen hallitseminen
 • Java Swing GUI -sertifikaatin kurssi
 • Pelit Unity Training
 • Java-kattava koulutuskurssi
 1. osCommerce

osCommerce on toiminut jo yli 15 vuotta, ja sen yhteisö on tehnyt yli 7000 lisäosaa, joka kertoo kaiken, mitä sinun on tiedettävä tästä alustasta. Sinulla on paljon vaihtoehtoja verkkosivustosi suunnittelun ja toiminnallisuuden mukauttamiseen. Alustalla on myös yli 260 000 kehittäjää, palveluntarjoajaa ja myymälän omistajaa.

Kaiken kaikkiaan on selvää, että osCommercella on valtava tukiverkosto ja yhteisö, joka auttaa sinua verkkosivustosi räätälöinnissä ja vianetsinnässä. Jos sinulla on verkkosivusto- tai laajennusongelmia, ainakin muutamia ihmisiä auttaa ratkaisemaan ne. OsCommercen haittapuoli on se, että se on 15-vuotias, ja tässä avainsana on 'vanha'. Tämä tarkoittaa, että alustalla ei ole niin monta ominaisuutta tai kapasiteettia kuin uudemmilla lisävarusteilla. Se ei myöskään ole niin skaalautuva, ja siitä puuttuu ominaisuuksia, joita löydät uudemmista alustoista.

 1. Zen Cart

Jos sinulla on kohtuullinen määrä tuotteita tarjottaviksi suosituimmilla verkkokauppasivustoilla, Zen Cart on luultavasti yksi parhaimmista vaihtoehdoista suosituimmalle verkkokauppasivustolle. Yksi sen suurimmista eduista on tuotteen hallintajärjestelmä. Voit hallita ja hallita varastoja, tehdä erikoistarjouksia ja myyntiä ja paljon muuta helposti. Mutta myös järjestelmä on yleensä hidas, jos lisäät useita uusia tuotteita, joten se ei ole niin hyvä vaihtoehto, jos sinulla on valtava määrä tuotteita. Zen Cart ei myöskään ole parhaiten näyttäviä alustoja. Voit työskennellä sen kanssa tehdäksesi siitä entistä edustettavamman, ja tarjolla on paljon malleja. Jos osaat koodata, voit tehdä paljon enemmän. Mutta jos haluat jotain, joka näyttää hyvältä heti lepakossa, saatat olla pettynyt, kun avaat Zen Cartin ensimmäistä kertaa.

 1. Spree-kauppa

Tämä on yksi käytettävissä olevista uusimmista vaihtoehdoista, ja yksi sen tärkeimmistä eduista on, että se perustuu Ruby on Rails -versioon. Alusta on modulaarinen, ja sitä on helppo päivittää ja määrittää mielesi mukaan. Monet nykypäivän uusimmat yritykset, kuten Nutrisystem ja 3D Robotics, käyttävät Spree-kauppaa.

Itse asiassa Spree tukee myös useita saatavilla olevia laajennuksia, mikä on valtava plus kun haluat päivittää verkkosivustosi oikeaan aikaan. Alusta on erittäin skaalautuva ja joustava, joten voit mukauttaa verkkosivustosi sydämesi sisältöön. Kaiken kaikkiaan Spree on hyvä valinta edgy- ja moderneille yrityksille.

 1. WooCommerce WordPressille

Monien mielestä WooCommerce on paras WordPressin avoimen lähdekoodin alusta. Sillä on valtava, nopeasti kasvava yhteisö, ja se integroituu lähes saumattomasti WordPressiin, joten sen asettaminen ja hallinta on helppoa. Monet WordPress-pohjaiset sivustot valitsevat tämän alustan parhaimpiin verkkokauppasivustoihin. Toinen suuri plus WooCommercelle on se, että se on mobiiliystävällinen heti lepakon jälkeen. Jos suunnittelet parhaiden verkkokauppasivustojen luomista pöytätietokoneille, tablet-laitteille ja matkapuhelimille (mitä sinun pitäisi), tämä on hyvä foorumi rakentaa se. Voit jopa luoda mobiilisovelluksen myymälääsi varten yksinkertaisella lisäosalla.

WooCommerce toimii kuitenkin vain WordPressin kanssa, mikä tekee siitä vähemmän houkuttelevan niille teistä, jotka valitsivat toisen CMS: n tai joilla on itsenäinen verkkosivusto. Jos verkkosivustosi on WordPress-pohjainen, WooCommerce on kuitenkin erittäin skaalautuva. Jälleen kerran kipulaajennukset tekevät tästä alustasta vähemmän houkuttelevaa, mutta tässä vaiheessa olisi arvata, että joudut maksamaan ylimääräistä lisätoiminnoista.

 1. Jigoshop WordPressille

Tämä alusta on myös WordPressille ja uudemmalle vaihtoehdolle WooCommercelle. Jigoshop on saavuttanut tasaisen määrän käyttäjiä keveytensä takia. Lisää toimintoja lisäämällä voit ostaa paljon laajennuksia, teemoja ja laajennuksia. Jigoshop, kuten WooCommerce, on melko helppokäyttöinen. Sen mukana tulee kuitenkin pieni hikka; et voi linkittää muunnelmia ohjelmistoon. Esimerkiksi, jos haluat lisätä mustavalkoisia ja suuria ja pieniä T-paitoja, sinun on luotava kaikki neljä vaihtoehtoa: musta pieni, musta iso, valkoinen pieni, valkoinen iso. Jigoshop on myös melko yksinkertainen, vaikka voit ostaa päivityksiä.

 1. VirtueMart Joomlalle

Joten olemme keskustelleet kahdesta WordPress-käyttöjärjestelmästä, mutta missä on rakkaus toiseen valtavaan CMS-alustaan: Joomla? No, tässä se on. VirtueMart on loistava valinta Joomla-käyttäjille, koska saat myymäläsi toimimaan erittäin helposti. Sillä on myös Multilanguage-tuki, joten siitä on houkutteleva valinta, jos aiot tarjota tuotteitasi tai palveluitasi muille kuin englanninkielisille alueille. Puhumattakaan VirtualMart I: stä, joka on erittäin SEO-ystävällinen, mikä auttaa sinua lisäämään orgaanista liikennettä myymälällesi. Se on kevyt, yksinkertainen ja tarjoaa myös varaston ja laskutuksen hallintaominaisuuksia. Siinä puuttuu muutama kilpailijoiden ominaisuus, mutta Joomla-integrointi tekee käyttäjille suuren valinnan.

 1. Drupalin kauppa Drupalille

Päätämme luettelon toisen suosituimman verkkokauppasivustojen ilmaisten sivustojen alustan kanssa, joka on suunniteltu integroitavaksi toiseen suosittuun CMS: ään: Drupal.

Drupal Commerce on SEO-ystävällinen ja erittäin joustava, ja sillä on helppo hallintojärjestelmä. Se voi käsitellä myös joitain melko monimutkaisia ​​maksumalleja, kuten liittymäpohjaiset maksut. Kuten kaksi edellä mainittua vaihtoehtoa, Drupal Commerce on yksinoikeudella Drupalille. Se on myös erittäin yksinkertainen, o alkaa, mutta sinulla on Commerce Kickstart -paketti lisätäksesi lisää lisäosia ja välttämättömiä toimintoja heti laatikosta.

Voit lisätä myös muita valmistajien lisäosia, mikä tekee siitä käyttökelpoisen ratkaisun, kunhan Drupal on sisällönhallintajärjestelmäsi. Se on hyvin yksinkertainen ja muokattavissa, ja sen tulisi olla Drupalin käyttäjien ensimmäinen valinta.

johtopäätös:

Yllä oleva luettelo ei ole kattava eikä tyhjentävä, eikä vaihtoehtoja ole myöskään lueteltu tietyssä järjestyksessä, yksinkertaisesti siksi, että on mahdotonta päättää vain yhdestä ”parhaasta” alustasta. Oikea alusta riippuu yrityksesi tarpeista, strategiasta, tuotteista ja palveluista. Jos haluat vain sähköisen kaupankäynnin perussivuston, voit valita sellaisen, jota ei voi mukauttaa tai skaalata, joten mene yksinkertaisemmalle verkkokauppaympäristölle. Mutta jos tarvitset enemmän monipuolisuutta ja sinulla on kehittäjätaitoja, voit valita skaalautuvamman, käytännöllisen verkkokauppaalustan. Lopullinen valinta on sinun, mutta muista, että päätöksesi heijastaa lopullista verkkokauppasivustosi suunnittelua. Ota aikaa ja päätä hyvin, koska muutto toiseen olisi tuskaa.

Suositellut artikkelit

Tämä on ollut opas parhaaseen verkkokauppasivustoon. Tässä keskustelimme parhaiden verkkokauppasivustojen luettelosta, jotka ovat hyviä suurempien verkkosivustojen kannalta. Voit myös käydä läpi joitain ehdotettuja artikkeleita saadaksesi lisätietoja -

 1. WordPress vs Joomla: Edut ja erot
 2. 10 mahtavaa vinkkiä menestyvän verkkokaupastrategian luomiseen
 3. 10 parasta verkkokauppasivustoa, joihin voit ehdottomasti luottaa ja kokeilla
 4. Verkkokaupan ja pilven välinen suhde
 5. Paras opas ASP.NET- ja C # -sovelluksissa
 6. Drupal vs Joomla: Mitkä ovat ominaisuudet
 7. Magento-haastattelun edullisimmat kysymykset
 8. C # Array vs List: Amazing Guide
 9. WordPress- tai Tumblr-edut
 10. WordPress vs Weebly