Ero StringBufferin ja StringBuilderin välillä

Merkkijonovertailuluokka on merkkijonopuskuri. Merkkijonopuskuri koostuu merkkijonon toiminnoista, itse asiassa se vie enemmän toimintoja ja ominaisuuksia kuin merkkijono. Me kaikki tiedämme, että merkkijonolla on muuttumaton ja kiinteän pituinen merkki, kun taas merkkijonopuskurissa on merkkejä, kuten korotettavissa kirjoitettavien sarjojen lisäksi. Merkkijonopuskurin etuna on, että se kasvaa automaattisesti, kun merkkien ja alamerkkien lisääminen on tarpeen niiden väliin tai alaosaan.

Merkkijonorakentaja on yksi javan muuttuvista merkkijono-objekteista. Merkkijonojen rakentajia voidaan muokata milloin tahansa menetelmäkutsujen avulla. Merkkijonojen rakennuksessa ei tapahdu synkronointia, joka muistuttaa olevan. Ei turvallinen ketju.

Merkkijonopuskurit vs. Merkkijonorakentajat ovat melkein samat, mutta merkkijonorakentaja ei ole niin turvallinen eikä synkronoitu, jos synkronointi vaaditaan, java käyttää merkkijonopuskuria. Ohjelmoijan etujen sallimien lisäominaisuuksien vuoksi Java 1.5: ssä, uusi versio, merkkijonorakentaja lisätään. Ja tämän lisäksi on joitain muunnelmia, joista voidaan keskustella tässä artikkelissa.

Head to Head -vertailu StringBuffer ja StringBuilder (Infographics)

Alla on 4 tärkeintä eroa StringBufferin ja StringBuilderin välillä:

Tärkeimmät erot StringBufferin ja StringBuilderin välillä

Keskustelemme muutamista suurimmista eroista StringBufferin ja StringBuilderin välillä:

 • String-puskuri otetaan käyttöön Java 1.4 -versioissa. Mutta String builder on uusin, joka esiteltiin 1, 5 java-versiossa.
 • Merkkijonopuskuri voidaan synkronoida, mutta merkkijonorakentaja ei ole synkronoitu.
 • Kierteiden turvallisuus on olemassa String-puskurissa, mutta String Builderissä ei ole langan turvallisuutta.
 • Merkkijonopuskuri on hitaampi kuin String Builder.
 • Merkkijonojen liittämisessä on käytettävä merkkijonojen rakennusta, ja se auttaa myös dynaamisessa merkkijonojen luomisessa, mutta jos tarvitset enemmän, on käytettävä vain merkkijonopuskuria.
 • Käyttämästämme Java-versiosta riippuen Plus (+) -operaattori käyttää implisiittisesti merkkijonopuskuria tai merkkijonorakentajaa merkkijonojen yhdistämisen aikana. Oletetaan, että jos käyttämämme Java-versio on 5 tai korkeampi kuin 5, on käytettävä merkkijonojen rakennusta ja jos versio on alle 5, on käytettävä merkkijonopuskuria.

Esimerkki merkkijonopuskurista:

// Java-ohjelma StringBuffer-luokan käytön osoittamiseksi.

public class BufferTest(
public static void main(String() args)(
StringBuffer buffer=new StringBuffer("hello");
buffer.append("java");
System.out.println(buffer);
)
)

Esimerkki jousenrakentajalle:

// Java-ohjelma StringBuilder-luokan käytön osoittamiseksi.

public class BuilderTest(
public static void main(String() args)(
StringBuilder builder=new StringBuilder("hello");
builder.append("java");
System.out.println(builder);
)
)

Lisämenetelmät, kuten osamerkkijono, kapasiteetti, leikkaus koon, pituuden mukaan jne., Voivat olla näkyvissä vain merkkijonopuskurissa, mutta näitä menetelmiä ei ole toteutettu merkkijonorakentajassa, koska siinä on oletusasetus.

StringBuffer vs StringBuilder -vertailutaulukko

alla on ylin vertailu StringBufferin ja StringBuilderin välillä

tahdistus

Merkkijonopuskuri: Merkkijonopuskurin menetelmät synkronoidaan.Merkkijonorakentaja: Merkkijonorakennuksen menetelmiä ei ole synkronoitu.

Esitys

Merkkijonopuskuri: Suorituskyky merkkijonopuskurissa on hidasta, koska synkronoidun merkkijonon ympäristössä yksi säie suorittaa vain toiminnot jakamatta työtä muihin säikeisiin.Merkkijonorakentaja: Merkkijonorakentajan suorituskyky on parempi verrattuna merkkijonopuskuriin, koska merkkijonorakentajaa ei synkronoida.

turvallisuus

Merkkijonopuskuri: Merkkijonopuskuri on lankavarma.Merkkijonorakentaja: Merkkijonorakentajaa ei ole kiinnitetty eikä se ole kierteitetty turvallisesti.

tehokkuus

Merkkijonopuskuri: Tehokkuus on vähemmän verrattuna merkkijonorakentajaan.String Builder: Tehokkuus on enemmän jousien rakentajalla.

johtopäätös

String-puskurin haitoista johtuen uusi merkkijono, nimeltään String builder, on luonut java 1.5 -versiot. Menetelmien vahvan toteutuksen takia tietyissä tapauksissa String Builder -sovellusta voidaan käyttää String-puskurin sijasta, koska merkkijonorakentajan suorituskyky on erittäin korkea ja nopea verrattuna merkkijonopuskuriin. Se on tunnettu tosiasia; Merkkijonorakentaja on melkein samanlainen kuin merkkijonopuskuri, jossa tietyt tekijät erottavat StringBuffer vs. StringBuilder. Meidän tulisi olla tietoisia siitä, missä merkkijonopuskuria käytetään ja missä merkkijonojen rakenninta on käytettävä.

Esimerkiksi synkronoimattomassa prosessissa jousimerkkijonoa on käytettävä parempien tulosten saavuttamiseksi suuren suorituksenopeuden mukana, kun taas jos tarvitsemme tulosta synkronointiympäristössä, meidän on käytettävä saumattomasti merkkijonopuskuria. Ja harkitse tekijää, jonka olemme nähneet yllä langan turvallisuudesta. Jos et ole paljon huolissasi langan turvallisuudesta, sen parempi valinta edetä jousien rakennusaineen muuten merkkijonopuskurin kanssa on paras valinta, kun langan turvallisuus on olemassa oleva skenaario.

Mutta toisin kuin erot, he molemmat keksivät muuttuvia merkkejä. Ja jos tarkastelet tarkkaan luokan StringBuilder.java syntaksia tai koodia, sinulla olisi selvennys, että se on vain synkronoimaton merkkijonopuskuri. Joten tällä tavoin saatat olla selkeämpi molempien luokkien, ts. Merkkijonopuskurin ja merkkijonojen, käytöstä.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas StringBufferin ja StringBuilderin väliseen eroon. Tässä keskustelimme myös StringBuffer vs StringBuilder-avaineroista infografian ja vertailutaulukon kanssa. Saatat myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja.

 1. Lean Six Sigma vs Six Sigma
 2. Savutestaus vs. terveysmittaus
 3. Lean Six Sigma vs Six Sigma
 4. AWT vs keinu
 5. Katsaus StringBuffer Java -sovellukseen
 6. Mikä on terveellisyystestaus ja miten se toimii?
 7. Kahdeksan suosituinta vertailua String vs StringBuilder