Optimoidut SEO-tekniikat määritellään prosessiksi, jota käytetään parantamaan verkkosivuston näkyvyyttä hakukoneissa tavoitteena saavuttaa enemmän potentiaalisia asiakkaita liiketoimintaan. Tämä yksinkertainen määritelmä ei auta vastaamaan kysymyksiisi, kuten

Kuinka optimoit sivustosi hakukoneille?

Kuinka paljon aikaa sinun täytyy viettää SEO-tekniikoihin?

Kuinka voit selvittää mikä on hyvä SEO ja huono SEO -työkalu?

Mielenkiintoisempaa on se, että voit hyödyntää SEO-tarkastustyökalua saadaksesi enemmän liikennettä, viittauksia, myyntiä ja vuorostaan ​​enemmän tuloja yrityksellesi

Miksi SEO-tekniikat ovat tärkeitä?

 • Ihmiset etsivät asioita jatkuvasti hakukoneissa. Tällainen liikenne voi olla erittäin voimakasta, koska se on hyvin erityistä ja tarkoituksellista liikennettä.
 • SEO-tekniikat auttavat sinua sijoittamaan sivustosi kriittisimmälle paikalle ostoprosessissa tai aina kun joku tarvitsee sivustoasi.
 • SEO-tekniikat auttavat luomaan saumattoman käyttökokemuksen. Se on myös yhteydessä hakukoneeseen niin, että hakukoneet suosittelevat verkkosivustoasi hakijoiden tekemiin merkityksellisiin hakuihin.
 • Jos katsot sivua, mistä tiedät, onko sivu optimoitu SEO-työkalupakkiin?
 • Etsivätkö kaikki sivumäärät hakukoneet kaikkia ominaisuuksia?
 • Jos et tiedä vastausta tähän kysymykseen, tämä artikkeli on tarkoitettu erityisesti sinulle.

Mad Hatter on ehdottomasti melko loony

Tämä on kuuluisa lyhenne, joka liittyy SEO-auditointityökaluun ja joka auttaa sinua muistamaan SEO: n perusteet, jotta hakukoneet löytävät sivustosi helpommin ja lisäävät liikennettä sivustoosi. Tämä lyhenne selittyy tällä tavalla

T - otsikkotunniste

M - Metakuvaus ja avainsanat

H - otsikkotunniste

I - kuvatiedostojen nimet ja alt-tunnisteet

D - Monipuoliset avainsanat

R - osuvuus

L - Linkit

Tarkastellaan kaikkia näitä tekijöitä yksityiskohtaisesti yksi kerrallaan

Avainsanatutkimus

Ensimmäiset asiat ensin. Tärkein vaihe SEO-tekniikoissa on löytää avainsanat, joilla voit optimoida sivustosi. Tee avainsanatutkimus ja tunnista yleisimmät termit, joita ihmiset käyttävät hakukoneissa etsimiseen. Valitse avainsanat, jotka liittyvät yritykseesi ja joille haluat sijoittaa verkkosivustosi hakukoneessa. Avainsanatutkimus kuulostaa hyvin yksinkertaiselta, mutta se on vaikeaa työtä ja siihen liittyy monia tekijöitä, jotka mainitaan alla

 • Hakumäärä - Jos avainsanan hakumäärä on korkea, voit tavoittaa suuren määrän yleisöä valitsemalla kyseisen avainsanan.
 • Relevanssi - Keskittyminen suoriin avainsanoihin on tärkeää. Yritä myös keskittyä avainsanoihin, jotka liittyvät liiketoimintaasi.
 • Kilpailu - Jos kilpailu tietystä avainsanasta on liian korkea, sinun täytyy kuluttaa liikaa saadaksesi avainsanan. Joten valitse avainsana, jolla on vähemmän kilpailua ja joka voi samalla lisätä liikennettä sivustoosi. Ole fiksu

Seuraava askel on ymmärtää kohdeasiakkaat. Sinun tulisi tietää, kuka olet asiakas, mistä he ovat kiinnostuneita, mistä he ovat, mitä ratkaisua he tarvitsevat ja mistä muualta he ostavat tuotteen tai palvelun. Kaikki nämä auttavat sinua valitsemaan parhaan avainsanan SEO-tarkastustyökalulle.

Saatavilla on paljon työkaluja, jotka auttavat sinua avainsanatutkimuksessa, kuten Googlen avainsanatyökalu, Word streamin avainsanatyökalu tai Ubersuggest. Voit myös käyttää erityisiä avainsanatyökaluja selvittääksesi avainsanan, joka on kilpailijasi paras.

Sivun SEO-tekniikat on optimoitu

Keskustelemme muutamasta sivun peruselementistä, jotka auttavat sinua lisäämään liikennettä sivustoosi.

 1. Otsikkotunniste

Tämä on minkä tahansa verkkosivun tärkein elementti. Varmista, että sisällytät vain yhden otsikkotunnisteen yhdelle verkkosivulle. Voit sisällyttää avainsanat ja termit otsikkotunnisteeseesi, jonka haluat hakukoneen sijoittavan sivustosi. Otsikkotunniste ei ole se, joka näkyy ensisijaisena otsikkona, vaan se, joka näkyy selaimesi yläosassa.

Otsikkotunniste ei saa olla yli 60 merkkiä. Sen pitäisi olla luonnollisessa ja vakuuttavassa sävyssä. Otsikkotunniste on se, joka näkyy SERP: ssä. Joten tämän tulisi aina olla houkuttelevampi ja osuvampi, jotta se tuo kävijöitä sivustoosi.

 1. Metakuvaukset

Seuraava tärkeä elementti on Meta kuvaus, joka on toinen koodi, joka on lisätty sivun yläosaan. Mutta sitä ei näytetä varsinaisella sivulla, kuten otsikkotunniste. Metakuvaus on sivun kuvaus, joka sisältää lyhyt kuvaus kyseisestä sivuston sivusta. Jotkut yritykset kopioivat sivuston kotisivun metakuvauksen kaikille muille sivuston sivuille, mutta se päätyy päällekkäiseen sisältöön. Metakuvaus näkyy myös SERP: ssä, mikä saa selaimet napsauttamaan sivustoasi ja lisäämään sivuston liikennettä. Tässä on esimerkki SERP: n meta-kuvauksesta

 1. Sisältö

Kirjoita aina sisältöä ensin ihmisille ja sitten hakukoneille. Luo laadukasta sisältöä ja vältä päällekkäistä sisältöä sivustollasi. Lisää jokaiselle sivulle sisältöä, joka on sivun kannalta merkityksellistä. Käytä avainsanoja sisällössäsi, mutta älä optimoi sitä liikaa. Hakukoneet tunnistavat ehdottomasti laadukkaan sisällön. Muutamia tärkeitä asioita on pidettävä mielessä luotaessa sivulle sisältöä

 • Paksu ja ainutlaatuinen sisältö - muista sanamääräsi. Kirjoita vähintään 250 sanaa sivua kohden, koska taktiikka on, jos kirjoitat sisältöä sopivan pituiseksi, niin SEO-tarkastustyökalu katsoo, että sinun olisi pitänyt sisällyttää avainsanalle osuvampia termejä. Jos sivun sisältö on liian lyhyt tai kopioitu, olet pulassa
 • Sitoutuminen - Sisällön päätavoitteena tulisi olla asiakkaiden sitoutuminen sivustoosi ja käyttökokemuksen parantaminen. Varmista, että sivusi latautuvat nopeasti ja että niissä ei ole liikaa sisustuselementtejä.
 • Jaettavissa olevat - Kirjoita sisältöä, joka saa ihmiset jakamaan sitä sosiaalisten verkostojen sivustoilla, kuten Facebook, Twitter, Pinterest ja muut. Tämä ilmoittaa hakukoneelle, että sivustosi sisältö on laadukasta. Yritä lähettää sisältösi sivustoille, kuten Reddit, Delicious, Digg ja muut. Se auttaa sinua saamaan lukijoita.
 1. Otsikkotunniste

Otsikkotunniste tai H1-tunniste on sivun pääotsikko. Sivulla pitäisi olla vain yksi H1-tunniste. Sen pitäisi toimia koukuna vierailijoille. Yritä käyttää avainsanoja otsikkotunnisteissa, koska hakukoneet pääsevät niihin vähiten sijoitusasteena. Vaikka se kantaa vähemmän painoarvoa, se voi myös laskea paljon, kun kyse on sivustosi sijoituksesta. Otsikkotunnisteen kopioimisen välttämiseksi otsikkotunnisteeseen. Tee sisällöstä luonnollisempaa ja kutsuvampaa.

 1. Kuvatiedostojen nimet ja Alt-tunniste

Kuvien merkitseminen voi vaikuttaa tapaan, jolla hakukoneet näkevät sivusi. Image alt tagit ovat toinen tärkeä tunniste. Alla on esimerkki kuvatunnisteesta

Alt-tunniste kertoo hakukoneelle, mistä se on kyse. Kuvan kuvaus voi parantaa niiden näkökulmaa hakukoneissa. Älä täytä kuvakuvausta avainsanoilla. Tallenna kuva myös tiedostoon, jolla on kuvan kannalta merkityksellinen nimi. Alt-tunnisteita ei voi käyttää koristekuviin.

 1. URL-rakenne

Sivuston URL-rakenne on erittäin tärkeä sekä seurannan että jakamisen kannalta. Käytä SEO-ystävällisiä URL-osoitteita. URL-osoitteesi tulee olla lyhyt ja kuvaava. Sen pitäisi olla helppo kopioida ja liittää, ja kävijöiden on voitava muistaa se helposti. Joten älä tee siitä monimutkaisempaa. Älä muuta URL-osoitteitasi. Jos sinun on muutettava URL-rakennetta, suorita oikea sivun uudelleenohjaus.

 1. Link-rakennus

Linkittämistä pidetään edelleen tärkeänä sijoitustekijänä. Jos sivustollasi ei ole linkkejä, sivustosi ei näy hakukoneissa. Laadukkaat linkit lisäävät liikennettä sivustoon. Linkkejä sivustoon on paljon, mutta hakukoneiden algoritmeja päivitetään usein, joten siitä on tullut vaarallisempaa.

Voit saada linkkejä sivuillesi muista luotettavista lähteistä. Voit esimerkiksi olla tekemisissä toimittajan kanssa, jolla on verkkosivusto, ja voit pyytää häntä linkittämään linkin takaisin sivullesi. Mutta älä vaihda linkkejä.

Lähtevät linkit auttavat myös hakukonetta selvittämään, mistä sivullasi on. Se uskoo myös, että sivun sisältö on korkealaatuista.

Hanki linkkejä sivustoosi hyvämaineisilta sivustoilta, ja se tekee sivustostasi arvovaltaisemman ja luotettavamman.

 1. Ankkuriteksti

Ankkuriteksti käyttää kuvaavaa tekstiä linkkinä yhdistääksesi sivustosi sivulle. Esimerkiksi “Tässä on linkki yhteyden muodostamiseen verkkosivustolleni” on ankkuriteksti. Hakukoneet keskittyvät myös ankkuritekstiin, joten ole varovainen ankkuritekstin luomisessa. Se kertoo hakukoneelle, mistä sivusta on kyse. Google käyttää sitä yhtenä algoritmeistaan ​​sivuston sijoittamiseen. Muista aina, että sinun ei pitäisi laittaa avainsanoja ankkuritekstiin.

 1. Nofollow-linkit

Nofollow-linkkejä käytetään ankkuritekstin sisällä alla olevan kuvan osoittamalla tavalla

Tämä ominaisuus kertoo hakukoneelle, ettei se seuraa linkkiä seuraavalle sivulle pitämällä sitä linkkimehuna. Tällä tavalla voit ohjata hakukoneen sivuille, jotka ovat mielestäsi tärkeämpiä. Tätä käytetään yleisimmin kommenttiosassa blogeissa roskapostin käyttäjien välttämiseksi.

 1. Kaanoninen tunniste

Kanoninen tunniste tuli esiin äskettäin ja siitä on tullut tärkeämpi. Kaanoninen tunniste kertoo hakukoneelle, mihin sivulle heidän tulisi kiinnittää huomiota. Tällä tavalla päällekkäinen sisältö voidaan välttää. Kaanonisia tunnisteita voidaan käyttää myös tunnistamaan kuka käyttää sisältöä heidän verkkosivustolla ja ohjaamaan sen sivustollesi alkuperäisenä lähteenä. Kaanonisia tunnisteita voidaan käyttää myös asettamaan ensisijainen URL-osoite sisältöllesi.

 1. monimuotoisuus

Yritä käyttää ensisijaista ja toissijaista avainsanaasi sisällössäsi. Tämä saa hakukoneen tuntemaan, että sisältöä ei ole liian optimoitu avainsanojen kanssa. Tämä tekee myös sisällöstäsi luettavan, ymmärrettävän ja mielenkiintoisen. Jos teet sisällöstäsi mielenkiintoisempia kävijöitä varten, voit saada heidät kiinnostumaan sivustostasi. Poistumisprosentin lasku saa hakukoneen tuntemaan sivuston luotettavuuden.

 1. Sivunopeus

Hakukoneet ovat nyt lisänneet sivuston latausnopeuden algoritmiinsa verkkosivun sijoittamiseksi. Paitsi hakukoneet, myös vierailijat ovat kiinnostuneita nopeasta lataamisesta. Jos käyttäjäkokemus kasvaa, se lisää sivustosi konversioprosenttia. Tietyt tekijät, kuten javascript, graafiset kuvat, sisällön koko ja muut, vaikuttavat sivuston nopeuteen. Google on kehittänyt työkalun, joka antaa sinulle ehdotuksia siitä, mitä voidaan muuttaa sivuston nopeuden lisäämiseksi.

 1. Mobiiliystävällinen

Sivustosi tekeminen mobiililaitteeksi ystävälliseksi vaikuttaa suuresti sivustosi sijoitukseen. Optimoi sivustosi mobiililaitteille. Testaa, toimiiko sivustosi oikein kaikissa mobiililaitteissa ja älypuhelimissa. Tee muutoksia olemassa olevaan sivustoosi, esimerkiksi muuttamalla sisältöä, sisällön kokoa, sivun pituutta jne., Jotta siitä tulee mobiiliystävällinen. On myös työkaluja, joilla testataan onko sivusto mobiiliystävällinen.

johtopäätös

SEO-tekniikat muuttuvat jatkuvasti. Vuonna 2015 tärkeämpinä pidettyjä tekijöitä ei pidetä niin tärkeinä vuonna 2016. Mikä näyttää nyt tärkeämmältä, saattaa tulevaisuudessa muuttua vähemmän tärkeäksi. Joten päivitä sivustosi jatkuvasti, kun hakukoneiden algoritmi muuttuu. Pysy ajan tasalla SEO teknisiin muutoksiin.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas SEO-tekniikoihin, jotka on optimoitu, ja ne määritellään prosessiksi, jota käytetään parantamaan verkkosivuston näkyvyyttä. Nämä ovat seuraavat SEO tekniikoihin liittyvät ulkoiset linkit.

 1. 15 hyödyllistä tehokasta myyttiä tietämään SEO: sta
 2. 10 parasta SEO suorituskykytyökalua | Määritelmä ja seuranta
 3. 10 asioita, joista useimmat ihmiset unohtavat paikallisen SEO: n
 4. Opas SEO -haastattelukysymyksiin
 5. Kuinka On-Page SEO tekee työskentelystä niin helppoa?