Johdanto käyttöliittymäkehittäjään

Verkkosuunnitteluun perustuva käyttöliittymä on ydin ja tietotekniikan kehittämisala, joka on pääasiassa suunnattu koodaamaan ja rakentamaan näkyvä, mikä on pääasiassa verkkosovellusten tai verkkosivustojen muodossa. Perinteisten kehitysmenetelmien ja -menetelmien lisäksi se sisältää myös mobiilisovellusten tai sovellusten kehittämisen. Henkilö, joka vastaa tällaisten sovellusten asettelun tai kaavan luomisesta, on käyttöliittymän kehittäjä.

Käyttöliittymäkehittäjä on henkilö, joka käyttää mitä tahansa kehystä tai pakettia, kuten Jquery, Angular JS, Angular JS 2, NodeJS, ReactJs, backboneJS, Bootstrap jne., Jotka kaikki perustuvat pääasiassa HTML: ään ja CSS: ään, jotka muodostavat käyttöliittymän kehityksen perusta. Voidaan sanoa, että käytännössä muunnetaan tavallinen data graafiseksi käyttöliittymäksi paljon loppukäyttäjän käyttöä ja viihdettä varten, jotta hän voi katsella ja olla vuorovaikutuksessa tekemällä visuaalista ja digitaalista vuorovaikutusta JavaScriptin, HTML: n ja CSS: n kanssa. Kieli (kielet.

Kuinka käyttöliittymäkehittäjä tekee työskentelystä niin helppoa?

  • Käyttöliittymän kehittäjä on henkilö, jolla on eniten käsitys siitä, millaista kehityskuvaa ja visuaalista asettelua ihmiset yleensä pitävät ja arvostavat. Hän käyttää sisällönhallintajärjestelmiä (CMS), kuten Magentoa, mikä tekee työskentelystä erittäin helpon. Muita ovat esimerkiksi WordPress, Wireframing jne.
  • Hänellä on myös taitoja selainten välisessä testauksessa ja testaamisessa eri alustojen ja laitteiden välillä sekä yksikkö- ja esteettisyystestaukseen, joka on toimeksianto suurimmalle osalle nykyisin kehitettävistä verkkosivustoista ja verkkosovelluksista.
  • Hän on perehtynyt myös hakukoneoptimointiin (SEO) ja SEM: iin sekä vuorovaikutukseen käyttöliittymäsuunnitelmien kanssa. Kun nämä taitot ovat kädessä ja tietävät myös web-fonttien upotuksista, sisältöstrategia, joka on jotain vain digitaalisen markkinoinnin ihmisille, olisi tietoinen ja kuinka robotit ja indeksointirobotit käyttäytyvät tietyn tiedon tai asettelun suhteen.
  • Hän tuntee organisaation perusstrategian ja sen, mitä pyydetään toimittamaan, ja siksi se, mitä häneltä pyydetään, tarjoamaan täydellisen sekoituksen molempien välillä. Työ ei ole ehdottomasti helppoa, mutta se on hauskaa ja kaikki nämä taidot sekä Internetissä oleva valtava tieto tekevät hänelle työskentelystä niin helppoa.

Käyttöliittymäkehittäjän rooli

Käyttöliittymäkehittäjän tehtävänä on toteuttaa visuaalisia ja vuorovaikutteisia elementtejä, joista on apua käyttäjien houkuttelemisessa hyödyntämällä verkkoselaintaan käyttäessäsi verkkosovellusta, jota yleensä tukevat palvelimen luomisesta vastaavat takaosakehittäjät. -sovelluslogiikan ja muun integraatioasioiden osan tekevät käyttöliittymäkehittäjät. Vastuuseen sisältyy yleensä UI / UX-kehyksen muuntaminen todelliseksi koodiksi, mikä auttaa tuottamaan tuotteen todelliset visuaaliset elementit.

Front End -kehittäjälle vaadittavat taidot

Käyttöliittymäkehittäjän on oltava kirjaimellisesti HTML-, CSS- ja Javascript-asiantuntija tai hänen on oltava hyvin perehtynyt kirjoittamaan joihinkin muihin Jquery-tyyppisiin kehyksiin, kuten Angular JS, nodeJs jne., Lukuun ottamatta vain tietämistä ja työskentelyä nämä puitteet ja tekniikat hänen tulisi myös olla erittäin perehtynyt esikäsittelyosaan, etenkin sellaisiin kuin Cascading Style Sheets.

Kuten minkä tahansa muun hyvän kehittäjän, hänen ei tulisi paitsi osata kirjoittaa logiikkaa tai koodia, vaan myös kyetä toimimaan projektissa liiketoimintaympäristönä, ja siksi hänen olisi pitänyt työskennellä minkä tahansa versionhallintatyökalun, kuten GIT tai Subversion, kanssa. Samalla tavalla hänen tulisi myös olla perehtynyt jatkuviin integraatio- ja jatkuvatoimisiin työkaluihin, kuten TeamCity tai Jenkins, joilla on tärkeä rooli kehittäjän elämässä, koska ne auttavat hallitsemaan ja automatisoimaan rakennuksia, joilla on ratkaiseva merkitys, kun on kyse kehityksestä, samoin, hänellä tulisi olla myös hyvät käytännöt erilaisille rakennustyökaluille, joita nykyään saatavana teollisuudessa, kuten Maven, Ant, jne.. Hyvä kehittäjä ei ole vain se, joka rajoittuu tekniikkaan, vaan myös henkilö, jolla on kokemusta organisaatiosta ja joka siksi työskentelee ketterien ja muiden menetelmien kanssa, on tärkeä osa hänen osaamistaan.

Miksi tarvitsemme käyttöliittymäkehittäjää?

Käyttöliittymäkehittäjä on se, joka tarjoaa muodon ja visuaalit kaikelle, mitä taustalla tapahtuu. Ilman häntä käsittelemme vain sovellusliittymiä ympäri. Kuvittele, kuinka outoa olisi luonut verkkosivusto verkkosivustoista, jotka koskisivat matkapuhelimia ja ostaisi niitä, mutta et pystyisi katsomaan puhelimen kuvia ja vain katsomaan niitä jossain muodossa hakemaan tai lähettämään sovellusliittymiä. Normaalilta käyttäjältä vaaditaan normaalit taidot, ja siksi käyttöliittymän kehittäjä tulee peliin.

Kuinka tämä tekniikka auttaa sinua urakehityksessä?

Tämä on yksi tekniikoista, joka ei koskaan mene mihinkään, koska jokainen käyttäjä tarvitsee visuaalisia tehtäviä helpottamaan ja houkuttelemaan. Vain käyttöliittymän kehittäjällä on edellä mainitut ominaisuudet ja hän voi saada nämä asiat tapahtumaan. Se riippuu tietenkin ammatillisista taidoista, mutta jos joku, jolla on yksityiskohta silmä ja joka tietää, mikä on väärä verkkosivustossa tai jos siihen voidaan tehdä teknistä kehitystä, voi tehdä ihmeitä ja mahdollisuudet ovat hänelle lähes rajattomat.

Kuten kaikki muutkin teknologian käyttöliittymäkehityksen verkkotunnukset, on jotain, jota ilman web-kehitys on puutteellista, ja lähitulevaisuudessa ei vaikuta olevan oikein tai helppoa korvata tätä työtä millään muulla markkinoilla vallitsevalla satunnaisella työprofiililla, joten jos sinulla on innokas kiinnostaa tätä roolia ja ovat kiinnostuneita valitsemaan sen, miksi odottaa. Hyppää sisään ja anna menestyksen puhua puolestasi. Toivottavasti pidit artikkelistamme. Pysy kuulolla näistä enemmän.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas Mikä on käyttöliittymäkehittäjä. Tässä keskustellaan kuinka käyttöliittymäkehittäjä tekee työskentelystä niin helppoa käyttöliittymäkehittäjän roolien, taitojen ja urakehityksen kanssa. Saatat myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja -

  1. Ohjelmistokehitys vs. Web-kehitys
  2. Verkkosivuston kehittäjän työkalut ja resurssit
  3. Ura verkkokehityksessä
  4. Etukäteen kehittäjien haastattelua koskevat kysymykset