Jotta ymmärrät ominaisuudet, joita HR-ammattilaisilla on oltava, sinun on ymmärrettävä, kuka on HR-ammattilainen. Henkilöstö on yksi organisaation tärkeimmistä resursseista, se on toisin kuin muut yrityksen tarvitsemat resurssit. Kukaan yritys ei voi toimia ilman työntekijöitä; näiden työntekijöiden johtaminen on kuitenkin vaikeinta työtä yksinkertaisesti siksi, että jokainen henkilö on erilainen. Yrityksen työntekijöiden ryhmä, jota kutsutaan HR-ammattilaisiksi hallita tätä organisaation erittäin tärkeää resurssia.

Henkilöstöammattilainen on henkilö, joka saa HRCL: stä ammattitutkinnon tai sertifikaatin henkilöstösertifikaatista, joka vahvistaa, että henkilöllä on sekä teoreettista että käytännön tietoa henkilöstöhallinnon hallinnassa. Jotta hallitset minkä tahansa tietoryhmän tai kentän, sinun on suoritettava koe ja henkilöstöhallinnon ammattilainen tarvitsee tämän hallinnan. Kurssin ulkopuolella kukaan ammattilainen ei pysty hallitsemaan ja hallitsemaan tätä organisaation erittäin tehokasta resurssia, joten on olemassa joukko näitä ammattilaisia, jotka hallitsevat organisaation ihmisten käsittelyä.

Jokainen tämän joukkueen henkilö on erilainen; Jokaisella henkilöstöalan ammattilaisella on kuitenkin oltava joitain yhteisiä ominaisuuksia, joita heillä on oltava voidakseen käsitellä organisaation ihmisiä. Katsokaamme näitä ominaisuuksia alla olevissa huomautuksissa.

Ominaisuudet Kaikille HR-ammattilaisille

HR-kurssin suorittamisen jälkeen et todellakaan halua löytää itsesi samalle nimitykselle vuosia. Ja jos et ole vielä HR-tutkinnon suorittanut, niin ennen kurssin aloittamista katso alla olevat huomautukset ymmärtääksesi, sopivatko alla annetut ominaisuudet sinulle jatkumiseksi HR-ammattilaisiksi.

Henkilökohtaiset ominaisuudet

Aluksi aloitetaan joihinkin henkilökohtaisiin ominaisuuksiin. Henkilökohtainen etiikka ja arvot ovat erittäin tärkeitä kaikessa työssä, jota teet elämässä. Katsotaanpa joitain yleisiä arvoja, jotka HR-ammattilaisilla on oltava.

 1. Itsekuri

Missä tahansa maapallolla ei ole työtä, johon voit menestyä ilman jonkinlaista itsetuntoa. Tämän laadun tulisi olla jokaisen ammattihenkilön riippumatta ammatista, johon he kuuluvat. Itsekuri tai HR-ammattilaisten kurinalaisuuteen vaikuttavat tekijät ovat esimerkkejä organisaation muille. Perusasiakirja, kuten aikaiseen töihin tulo, joka on oikea-aikainen, voi olla muutama minuutti ennen aikataulua, on hyvä esimerkki organisaation työntekijöille ja tiimisi jäsenille. Jokainen organisaatiossa työskentelevä henkilö on riittävän kypsä, koska heidän kaikkien on aikuisammattilaisia, jotka joutuvat asettamaan oman standardinsa etusijalle käyttäytymiselle organisaatiossa. Yksilön käyttäytymisen on oltava asianmukaista, tai muuten kaikki työntekijän asettamat ponnistelut menevät viemäriin hänen epäasianmukaisesta ja mahdottomasta käytöksestään johtuen.

 1. luotettavuus

Luottamus on erittäin tärkeä elementti sekä henkilökohtaiselle että työelämällesi. Työskentele missä tahansa haluat työskennellä missä tahansa osastossa ja millä tahansa nimityksellä, jos vanhuksesi, kollegasi ja alaasi eivät pysty luottamaan työskentelytapaan ja tulee vaikeukseksi sekä sinulle että ympärilläsi oleville ihmisille. Varmista, että pidät kiinni sitoumustasi tai kiinni sanoistasi. On ymmärrettävää, ettet pysty tyydyttämään odotuksiasi kerralla, vaikka säännöllisesti puuttuvat sitoumukset, vetävät mittariasi tai luottamus alas. Organisaation HR-ammattilaiset odottavat useita odotuksia. Hänen sanoihinsa vastaaminen luo ja kehittää luottamusta organisaation työntekijöiden keskuudessa.

 1. Ajanhallinta

Yksi tärkeimmistä laadusta, jälleen kerran jokaiselle yksilölle. Muista, että työ ei lopu koskaan tai lopu koskaan. Sinut pommitetaan ja aina pommitetaan paljon työtä; sinun on kuitenkin tiedettävä, kuinka priorisoida mikä työ millä hetkellä. Kunkin työn tärkeys on tunnettava, jotta se priorisoidaan oikein. HR: llä on useita tehtäviä hoitaa o hallintaa, joten ajanhallinta on erittäin tärkeää jokaiselle HR-henkilölle. Jos haluat kasvaa yksilönä tai HR-ammattilaisena, ajanhallinnan on oltava erittäin tärkeä osa rutiiniasi. Lista päivässä olevat työpaikat paperille niiden prioriteettien mukaan, aseta työillesi aika ja työskentele vastaavasti.

HR: n yleiset ominaisuudet

Otamme läpi tärkeät henkilökohtaiset ominaisuudet, jotka jokaisella yksilöllä tulisi olla. Katsokaamme nyt joitain HR: n yleisiä ominaisuuksia, jotka ovat tärkeitä päivittäisessä rutiinissasi.

Suositellut kurssit

 • Sertifiointikurssi Internet-markkinoinnin perusteista
 • Vihanhallinnan sertifiointikoulutus
 • Verkkomarkkinoinnin psykologian kurssi
 1. Mitä vertailla ja mitä ei?

Monta kertaa ihmisenä meillä on tapana vertailla ihmisiä, mikä ei ole lainkaan oikein. HR-ammattilaisena sinulla ei kuitenkaan ole varaa verrata ihmisiä. Tärkein syy on, että työsi käsittelee henkilöitä ja jokainen henkilö on siis erilainen. Eri ihmisillä on erilaisia ​​ominaisuuksia, mahdollisuuksia, kykyjä jne., Joita ei voida verrata. Siksi, jos vertailet ihmisiä, et pysty arvioimaan paremmin, eikä vertailu ole myöskään reilua. On suositeltavaa, että vertaat työntekijöiden suorituksia, työntekijöiden tilanteita ja olosuhteita, mutta et vertaile kahta henkilöä. Ihmisten vertailu voi johtaa organisaation ongelmiin ja kiistoihin.

 1. Sinun täytyy rakastaa numeroa ja tietoa, ennusteita ja analyysejä

Yksi tärkeä syy siihen, miksi HR-ammattilaiset eivät pääse neuvotteluhuoneeseen, on se, että heidän työnsä kiertää teorioita ja politiikkaa. Se hetki, kun puhut numeroista, tiedoista, analysoinnista ja heille projisoimisesta, on HR-osasto aivan kuin voi, he eivät tiedä, mistä organisaation toinen osa puhuu. Nykyään jopa jokaisen yrityksen HR-tiimin on työskenneltävä lukuisten tietojen kanssa. Pieni excel-tietotaito ja asiantuntemus voivat yksinkertaisesti auttaa sinua muuttamaan ihmisten käsitystä organisaatiosi HR-tiimistä. Excel on erinomainen ohjelmisto, jossa tämän ohjelmiston avulla kuka tahansa voi helposti käsitellä, hallita, tallentaa, vertailla ja käyttää tietoja päivittäiseen ja pitkäaikaiseen käyttöön. Kehitä ja luo rakkautta ja intohimoa numeroihin ja varmista, että erotut HR-ammattilaisten ryhmässäsi, jossa ihmiset voivat luottaa sinuun näistä pienistä, mutta tärkeistä syistä.

 1. Olisi innostunut jakamisesta, kehittämisestä, valmennuksesta ja ohjaajasta

HR-ammattilaiset ovat kuuluisia otsikkoominaisuuksista. Henkilöstöjohtajana sinun on oltava intohimo jakamaan hyvät ja huonot tiedot, jotka molemmat ovat käytettävissä jaettavaksi lopussa. Sinulla on oltava intohimo ajatella yrityksen kehitystä, yrityksessä työskenteleviä työntekijöitä, tiimiäsi ja lopulta itseäsi. Valmennus ja koulutus ovat erittäin tärkeä osa kehitystä jokaiselle organisaatiolle. HR-henkilöinä sinun on tiedettävä, mikä työntekijä tarvitsee minkälaista koulutusta ja milloin, valmennus tai työntekijöiden lähettäminen valmennukseen tai valmennusistuntojen järjestäminen yrityksessä on HR-ammattilaisten erittäin tärkeä tehtävä. Hr-henkilöllä on myös oltava asiantuntemus neuvontaa yrityksessä työskenteleviä työntekijöitä. Neuvonta antaa sinulle kuvan yrityksen kunkin osaston toiminnasta ja tarvittavista korjauksista. Joten intohimo yllä mainittuihin ominaisuuksiin on erittäin tärkeää.

Laadut perustuvat toimialaan ja yritykseen

Nyt kun olet teollisuudessa ja organisaatiossa, on joitain perusominaisuuksia, jotka sinulla on oltava tietyillä aloilla. Seuraavat muistiinpanot voivat auttaa sinua kehittämään näitä ominaisuuksia.

 1. Tiedot teollisuudesta

Aloitetaan teollisuudesta. Jos ymmärrät toimialan, pystyt ymmärtämään paljon alan työntekijöitä ja työkulttuuria. Alan ymmärtäminen tarkoittaa, että sinun on ymmärrettävä, mitä teollisuus käsittelee, toimialan vaikutukset osakemarkkinoihin ja kuinka paljon se vaikuttaa, mihin ala on erikoistunut ja mitä ammattilaisia ​​sinun on rekrytoitava alalle. Yritystyypit ja mukana olevien yritysten lukumäärä mukaan lukien suuret ja pienet yritykset, työskentelevien työntekijöiden tyyppi ja heidän keskimääräinen palkka-asteikko. Kaikki tämä tieto on erittäin tärkeää HR-ammattilaiselle, joka tuntee alan. Voit ehdottomasti valita työskennellä valitsemallasi alalla.

Oikean toimialan valitsemiseksi sinulla on oltava perustiedot kaikista toimialoista, ennen kuin haet työpaikkaa yrityksiin. On täysin mahdollista, että joillakin toimialoilla on parempi ulottuvuus ja kasvu HR-ammattilaisille kuin toisilla. Joten valitse oikea teollisuus ja oikea yritys vastaavasti. Itse asiassa teollisuuden ymmärtäminen on erittäin tärkeää, koska se auttaa myös rekrytoimaan organisaatiossa oikein ja ymmärtää paremmin työntekijöitä ja heidän vaatimuksiaan.

 1. Ymmärrä organisaatio

Nyt kun tunnet teollisuuden ja erityyppiset toimialat, sinun on nyt tunnettava paremmin työskentelevä yritys. Useimmiten ennen työn aloittamista tai jopa ennen hakemusta organisaatiossa sinulla on perustiedot yrityksestä, jopa heistä ennen työntekijöiden palkkaamista, sinun on ymmärrettävä paremmin. Aluksi sinun on tiedettävä organisaation vaatimukset työntekijöille, heidän työtehtäviinsä kohdistuvat odotukset, arviointijärjestelmä, visio ja organisaation tehtävä. Organisaation työstandardit, säännöt ja määräykset ovat myös erittäin tärkeä osa organisaation ymmärtämistä.

Ei vain ymmärrystä, joudut selittämään äskettäin rekrytoiduille työntekijöille ja myös vanhoille työntekijöille organisaation visiosta ja tehtävästä, siitä, miten yritys aikoo pyrkiä tavoitteensa saavuttamiseen jne. Selittämään työntekijöillesi HR-ammattilaisina tarvitsee tuntea yrityksen sisällä ja ulos, sen säännöt ja määräykset, lait ja lait, työntekijät ja urakoitsijat jne. Sen vuoksi ymmärtäminen teollisuudesta on myös erittäin tärkeää.

 1. Ymmärrä yrityksen visio ja tehtävä yhdessä kunkin osaston tavoitteen kanssa

Jokaisella yrityksellä on tehtävä ja visio tavoittaa tehtävä. Jokaisen työntekijän on erittäin tärkeää ymmärtää nämä kaksi yrityksen näkökohtaa, jotta se voisi toimia paremmin. Näiden näkökohtien parempi ymmärtäminen on parempi tapa saavuttaa organisaation tavoite. Jokainen organisaatio toimii useiden eri osastojen avulla, jokaisella osastolla on erilaiset asiantuntijat, jotka erikoistuvat eri aloille, jotka voivat auttaa ja hyödyttää organisaatiota.

HR-ammattihenkilön on ymmärrettävä yrityksen tehtävä ja myös sen visio ja polku tämän tehtävän saavuttamiseen. Heidän on myös ymmärrettävä jokaiselle osastolle asetetut tavoitteet ja miten he pyrkivät saavuttamaan tavoitteensa. Seuraaminen osastojen kanssa on erittäin hyvä ja erittäin tärkeä ominaisuus ymmärtää heidän vaikeutensa ja asetettujen tavoitteiden saavuttamista koskevat vaatimukset.

johtopäätös

Ihmisellä on joitain ominaisuuksia, ja hänen ei tarvitse oppia tai harjoittaa niitä; jokainen ei kuitenkaan ole täydellinen, ei edes henkilöstöhallinto, joten tiedä ja ymmärtää ominaisuudet, joita vaaditaan menestymiseen HR-ammattilaisina hyvin kasvamiseksi. Muista, että ominaisuudet tarvitsevat paljon harjoittelua, he eivät tule sinuun pelkästään päättämällä sisällyttää tietty laatu laatuihisi, joka koskee ihmisten käsittelyä. Muista ja käytä kuuluisaa ”Harjoittelu tekee ihmistä täydelliseksi” taitojen harjoittamiseen. Luettele kaikki hyvät ja tärkeät ominaisuudet, joita sinulla on, ja myös ne, joita sinun on parannettava, liitä työpisteesi lähelle, niin että sinulle muistutetaan jatkuvasti siitä, kuinka paljon ja missä kaikessa sinun on työskenneltävä. Hyvät ominaisuutesi pitävät sinut motivoituneena ja vahvana; luettelo ominaisuuksista, joiden kanssa sinun on työskenneltävä, pitää sinut kuitenkin mieleen niiden harjoittamisesta.

Suositellut artikkelit

Tässä on artikkeleita, jotka auttavat sinua saamaan lisätietoja HR-ammattilaisista, joten käy vain linkin läpi.

 1. 10 viimeisintä henkilöstöjohtamisen suuntausta vuodelle 2017 (mahtava)
 2. 10 mielenkiintoista hyödyllistä vinkkiä HR-johtajille hyvien kykyjen löytämiseksi
 3. Tärkeät vaiheet henkilöstöjohtajalle (uraopas)