Office Suite -sovellukset -

Elämme aikakaudella, jossa ympärillämme ovat matkapuhelimet. Niistä on tullut olennainen osa elämäämme. Matkapuhelimen suorittamien lukemattomien tarkoitusten lisäksi tämän ihmelaitteen tärkeä tehtävä on, että se toimii toimistona myös liikkeellä ollessa. Työkalut, kuten järjestäjä, laskin ja muistilappu, toimivat erinomaisina toimistoavustajina, ja nyt matkapuhelimet voidaan varustaa myös täydellisellä toimistosarjalla, joka sisältää tekstinkäsittelyohjelman, laskentataulukon ja myös esityssovellukset! Eikö se ole ihmeellistä? Nyt kuka haluaa rajoittaa liiketoimintansa rajoitettuun toimistoon, kun Android-laitteesi voi tehdä kaiken työn puolestasi. opimme erilaisia ​​toimistopakettisovelluksia.

Tällaisia ​​ohjelmia on saatavana markkinoilla paljon, ja kaikilla näyttää olevan samanlaisia ​​ominaisuuksia. Mutta totuus on, että ne voivat olla erillään merestä. Tärkeintä on valita yksi, joka parhaiten vastaa vaatimuksiasi.

Jotkut suosituimmista Office Suite -sovelluksista tai tuottavuuden hallintatyökaluista, kuten niitä kutsutaan, ovat Docs to Go; Googlen asiakirjat, taulukot ja diat; Office Suite 8, Polaris Office ja WPS Mobile Office. On myös tekstinkäsittelysovelluksia: Luonnos ja Toimituksellinen. Pikatoimisto, jota ei enää ole, oli myös suosittu valinta ennen kuin Google osti ja lopetti sen.

Joten miten voit valita täydelliset Office Suite -sovellukset? Tämä artikkeli antaa sinulle nopean yleiskatsauksen jokaisesta näistä Google Play Kaupassa saatavilla olevista sviiteistä, jotta voit tehdä harkittu päätöksen. Se kattaa kunkin paketin tärkeät ominaisuudet ja kertoo myös niiden käyttöliittymästä ja kokemuksesta ottaen huomioon sekä tabletit että älypuhelimet.

Mikä on Office Office Suite -ohjelmisto?

Lukekaa vain läpi ja olet valmis valitsemaan matkapuhelimellesi ihanteellisimmat Office Suite -sovellukset.

1. Google Docs -Docs, Sheets and Slides

Alun perin selainpohjaisena sovelluksena julkaistu Google Docs on nyt elossa sen Android-versiossa. Docs, Sheets and Slides tarjoaa upeita toimintoja ja mahdollistaa myös eri asiakirjatyyppien avaamisen. Siksi se on ihanteellinen alusta kaikille perustarpeillesi, kuten asiakirjojen laatiminen, laskentataulukoiden luominen ja yksinkertaiset esitykset, joita voidaan toistaa joko matkapuhelimellasi tai tietokoneella, jolla on verkkoyhteys.

vahvuudet

 1. Hyödyistä puhuttaessa Google Docs saa täydet pisteet erinomaisista ominaisuuksistaan, jotka tekevät helposti yhteistyötä eri ympäristöjen, kuten Word-, OpenOffice-, RTF-, PDF-, HTML- tai zip-tiedostojen, välillä ja mahdollistavat Google-dokumentin lataamisen tietokoneellesi.
 2. Asiakirjojen laskentataulukoita ja esityksiä voi helposti käyttää mistä tahansa työpöydältä tai tietokoneesta.
 3. Voit luoda asiakirjoja reaaliajassa.
 4. Työt tallennetaan automaattisesti Google Driveen, mikä tarkoittaa, että arvokkaita tiedostojasi ei voi kadottaa.
 5. Sovellus on ilmainen.

rajoitukset

 1. Kun se irrotettiin verkosta, sen käyttö on rajoitettua.
 2. Se ei toimi kovin hyvin tablet-laitteissa ja älypuhelimissa.

2. Microsoft Office

Olemme kaikki tottuneet MS Office Suite -sovelluksiin työpöydällämme. Niin paljon, että on erittäin vaikeaa tottua muihin toimistosarjasovelluksiin käytettävissä olevista lukemattomista vaihtoehdoista huolimatta. Tärkein syy tähän uskollisuuteen on se, että suurimmalla osalla yrityksiä, hallituksia ja organisaatioita on standardisoidut järjestelmät MS Officessa.

Hyvä uutinen on, että MS Officella on Android-versio älypuhelimille. Matkapuhelimesi Microsoft Office Suite -sovellusten kanssa et tunne epämukavuutta poissa ollessasi toimistotietokoneestasi, jos joudut osallistumaan kiireelliseen toimenpiteeseen.

vahvuudet

 1. MS Office: n suurin etu on edelleen kyky synkronoida työpöydän / kannettavan tietokoneen sisäänrakennettujen työpöytätoimistosarjasovellusten kanssa
 2. Voit avata matkapuhelimellasi OneDrive- tai SharePoint-sovellukseen tallennetut tiedostot.
 3. Voit merkitä sijaintisi asiakirjassa. Joten seuraavan kerran kun avaat sen, jatka siitä, mihin lähdit.
 4. Sinun on vain kirjauduttava sisään ilmaiseksi Microsoft-tiliksi, jotta voit aloittaa sovelluksen käytön kevyeen käyttöön.
 5. Sovellus on ilmainen.

rajoitukset

 1. MS Office Androidilla on edelleen kasvussaan, joten muokkaaminen ei ole koukutietä. Itse asiassa melkein kaikilla muilla Office Suite -sovelluksilla on parempia muokkausvaihtoehtoja kuin MS Office.
 2. Voit avata tiedostoja tietokoneella tai työpöydällä tilaamalla Office 365: n. Siksi sitä ei voida käyttää pääohjelmana, joka huolehtii kaikista yrityksesi tarpeista.
 3. Sitä ei voi asentaa tablet-laitteisiin, mikä rajoittaa pääsyä.

Näiden rajoitusten takia Microsoft Office on muuttumassa vähemmän suosituksi mobiililaitteissa.

Suositellut kurssit

 • Verkkokurssi SWIFT 2.0: lla
 • IOS-kattava sertifiointikurssi
 • IOS 9 -ominaisuuksien sertifiointikurssi
 • Online-sertifiointikurssi Swift 2 iOS 9: ssä

3. Office Suite 8 mobiilijärjestelmällä

Mobile Systemin kehittämä, se on ehdottomasti ei. 1 toimisto-ohjelmisto android-matkapuhelimille henkilöille, jotka vaativat mobiiliversion tavanomaisesta toimisto-ohjelmistosta. Viimeaikainen versio, joka on kaukana edeltäjistään, voittaa käyttäjien kiitokset visuaalisesta vetovoimasta ja helppokäyttöisyydestä.

Parantuen huomattavasti aiemmasta, nykyisessä Play Kaupassa saatavilla olevassa versiossa on nauhamainen käyttöliittymä, jonka ansiosta voit siirtää sen helposti Microsoft Office -toimistona.

vahvuudet

 1. Office Suite 8 on saatavana yli 50 kielellä.
 2. Se on niin monipuolinen, että se tukee useita eri muotoja ja pystyy myös lataamaan tiedostoja useilta pilvitallennuspalvelujen tarjoajilta.
 3. Se on ilmainen sovellus. Ensiluokkaisen tilauksen voi kuitenkin ostaa hyödyntämällä monia muita ominaisuuksia, kuten tulostamista, mainosten poistamista, .doc-tiedostojen muuntamista pdf-tiedostoiksi jne. Tilauksen hinta on hyvin nimellinen - 1, 99 dollaria kuukaudessa tai 9, 99 dollaria vuosi.
 4. Office Suite 8 on tehnyt yhteistyötä useiden laitevalmistajien kanssa, joten se on esiasennettu moniin mobiililaitteisiin.
 5. Voit merkitä sijaintisi asiakirjassa. Joten seuraavan kerran kun avaat sen, jatka siitä, mihin lähdit.

4. Infrapunan Polaris-toimisto

Infrawaren Polaris Office on erittäin herättävä, mutta se ei kuitenkaan näytä olevan Microsoft Office -kopio, kuten useimmat vastaavat. Rajapinta koordinoituu hyvin Androidin kanssa.

Kun lataat ensin, sinun on kirjauduttava Polariksen sisään. Pilvipohjaisessa sovelluksessa on erilaisia ​​verkkopalveluita, kuten editointi, jotka parantavat sen toimivuutta. Sovelluksella on hienoja ominaisuuksia, ja siinä on työkaluja, joiden avulla voit muotoilla tekstiä sekä lisätä grafiikoita, taulukoita jne. Se tarjoaa myös tukea pidemmälle iPhone 5s -näytölle.

Sen voi ladata ilmaiseksi, mutta voit ostaa premium-paketin hintaan vain 3, 99 dollaria kuukaudessa tai 39, 99 dollaria vuodessa, jotta voit käyttää muita upeita ominaisuuksia ja palveluita.

vahvuudet

 1. Tarjoaa laajan valikoiman pilvitallennuspalveluita, kuten Box.net, Dropbox, Google Drive, OneDrive jne.
 2. Muokkaa Microsoft Officefile -muotoja (doc / docx, hwp, ppt / pptx, txt, xls / xlsx).
 3. Sen avulla voit katsella PDF-tiedostoja.
 4. Voit yhdistää sen Chromecastiin tarkastellaksesi asiakirjoja, laskentataulukoita ja esityksiä, jolloin VGA- tai HDMI-porttien käyttö ei ole tarpeen.
 5. Lataa ja lataa asiakirjoja henkilökohtaisesta tietokoneesta matkapuhelimeesi tai tablet-laitteeseen edustajaohjelmansa avulla.
 6. Saatavana kaikilla tärkeimmillä kielillä.

Polaris näyttää olevan täydellinen toimisto-ohjelmisto melkein kaikessa mielessä. Voimme kuitenkin tuoda esiin seuraavat rajoitukset:

rajoitukset

 1. Kommentit eivät näy helposti. Ominaisuus on kytkettävä päälle, jotta voit katsoa kommentteja.

5. DataViz: Docs To Go

DataViz, Docs To Go, aiemmin tunnettu nimellä Documents To Go, on yksi vanhimmista toimisto-ohjelmistoista. Ennen kuin se oli yksi johtavista Android- ja iOS-toimistopakettiohjelmistoista, sitä pidettiin toimistokumppanina Palm OS-, Windows Mobile- ja BlackBerry OS -käyttöjärjestelmissä.

Nykyinen Docs to Go 4.0 -versio on parantunut paljon aikaisemmista versioistaan ​​ja on visuaalisesti houkuttelevampi. Se tukee joitain uskomattomia edistyneitä tekstinkäsittely- ja taulukkolaskentaominaisuuksia ja voi myös koordinoida pilvitallennustilien, kuten Google Drive, OneDrive ja Box, kanssa.

vahvuudet

 1. Voit tarkastella ja muokata asiakirjojasi.
 2. Voit tarkastella ja synkronoida työpöydätiedostoasi Wi-Fi: n kautta.
 3. Voit myös avata salasanalla suojattuja tiedostoja.
 4. Voit ladata Android-, iPad- ja iPhone-versiot.
 5. Voit lähettää useita tiedostoja tiettynä ajankohtana pilvestä.

rajoitukset

 1. Käyttöliittymä ei ole täysin yhdenmukainen Androidin kanssa.
 2. Mainokset voivat olla hyvin häiritseviä ja hengittää työsi virtausta.
 3. Suurin osa keskeisistä ominaisuuksista, kuten pääsy pilvisäilöön, salasanalla suojattujen tiedostojen avaaminen ja mainosten poistaminen, ei ole saatavana ilmaisessa versiossa, ja niitä voidaan käyttää vain, jos ostat premium-paketin, joka on 14, 99 dollaria, ja se on paljon kalliimpi kuin muut Office-ohjelmistot.

6. Kingsoftin WPS-toimisto

Office Suite -ohjelmat, joissa houkutteleva ja nykyaikainen käyttöliittymä on inspiroitu MS Office -sovelluksesta. WPS Office voidaan luokitella parhaiksi ja ominaisuuksiltaan täydellisiksi ilmaiseksi ladattaviksi Office Suite -ohjelmiksi.

Se sisältää suuren määrän fontteja ja malleja ja tukee kaikkia tärkeimpiä kieliä. Siinä on tiedostovierailutoiminto, jonka avulla voit luoda tai jakaa dokumentteja millä tahansa laitteella. Se on täysin yhteensopiva Microsoft Officen kanssa ja on saatavana myös iOS-versiona.

WPS on lyhenne sanoista Writer, Presentation and Spreadsheets

vahvuudet

 1. Se tukee langatonta tulostusta.
 2. WPS Office on saatavana yli 40 kielellä.
 3. Voit ladata ja tallentaa tiedostoja toiseen pilvitallennustilaan sekä avata asiakirjoja myös erilaisista paikallisista lähteistä.
 4. Ei mainoksia, jotka häiritsisivät sinua.
 5. Se on täysin ilmainen. Sovelluksen sisäisiä ostoja ei ole.

7. Zoho Docs

Me kaikki tiedämme, että kun me käytämme Google- tai Microsoft-palveluita, annamme heille oikeuden käyttää tietojamme. Työskennellessään Google-dokumenttien tai toimistojen kanssa tämä voi olla suuri huolenaihe. Zoho Docs on paras ratkaisu dokumenttien käyttäjäystävällisyyteen ja turvallisuuteen.

Zoho Docs pystyy hallitsemaan erityyppisiä asiakirjoja. Zoho-ohjelmassa luodut tiedostot tallennetaan automaattisesti Zoho-tiliisi, johon voi myöhemmin päästä miltä tahansa selaimelta. Voit jakaa dokumentit ystävien ja työtovereiden kanssa, jotka ovat Zoholla.

Siksi tämä on sekä mobiili- että web-tuottavuuden työkalu.

vahvuudet

 1. Lataa Zoho-tilille tallennetut tiedostot ja tallenna ne tietokoneellesi tai työpöydälle. Ja käytä niitä offline-tilassa.
 2. Palvelu on käyttäjille ilmainen, mutta voit käyttää edistyneitä ominaisuuksia ostamalla nimelliskuukausijärjestelmän 5 dollarilla tai 8 dollarilla.

8. Quip

Toinen Mobile cum web -työkalu on työkalu. Sen ainutlaatuinen ominaisuus on kyky antaa sinun luoda dokumentteja ja laskentataulukoita ryhmänä ja muokata niitä myös yhdessä. Siksi se toimii loistavana sisäisenä työkaluna joukkueelle. Voit korostaa tekstiosia ja lisätä kommentteja koordinoinnin helpottamiseksi muiden ryhmän jäsenten kanssa.

Suunniteltu ihanteellisesti mobiililaitteille, voit käyttää sovellusta verkon kautta sekä Android- että iOS-alustoilla.

vahvuudet

 1. Koska se on verkkopohjainen sovellus, sitä voidaan käyttää sekä mobiililaitteissa että pöytätietokoneissa. Joten, voit noutaa työsi mistä lähdet, riippumatta laitteestasi, jota sinulla on kädessäsi.
 2. Sillä on erilliset chat-huoneet, jotka auttavat meitä tekemään yhteistyötä työssämme. Se on siinä mielessä ainutlaatuinen.
 3. Teksti voidaan säätää automaattisesti näytön eri kokoihin.
 4. Pienille ryhmille se on ilmainen, mutta suurten yritysten on ostettava tilaus.

rajoitukset

 1. Se ei pysty hallitsemaan muista lähteistä luomia muotoja.
 2. Quip-esitykset voivat olla pettymys.

johtopäätös

Edellä olevien Office Suite -ohjelmien lisäksi, joita suuri osa mobiilikäyttäjiä käyttää, on myös muita, kuten Evernote, ThinkFree Mobile, vaihtoehto, joka todella korostaa sen ulkonäköä. OliveOffice, Office 365, iWork, jotka palvelevat käyttäjien monipuolisia tarpeita.

Joten matkapuhelimen käyttäjillä on laaja valinta sopivien toimisto-ohjelmien valitsemiseksi. Pidä tarkka vaatimuksesi mielessä ja tee samalla valinta saada optimaalinen hyöty toimistopakettiohjelmistasi. Onko se visuaalinen vetovoima vai toiminnallisuus; yhteensopivuus tai saavutettavuus; on perustarpeesi tekstinkäsittely tai laskentataulukoiden käsittely; haluat työskennellä verkossa vai offline-tilassa? Kaikki nämä tekijät määräävät toimisto-ohjelmat, jotka lopulta löytävät paikan matkapuhelimellasi.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas nopeaan yleiskatsaukseen kaikista näistä Play Kaupan myyntinä olevista Office Suite -sovelluksista, jotta voit tehdä päätöksen. Nämä ovat seuraavat Office Suite -sovelluksiin liittyvät ulkoiset linkit.

 1. Tärkeitä sovelluksia Ohjelmistokehittäjä mobiilisovelluksille
 2. 14 uutta jännittävää Microsoft Office 2016 -ohjelmasta (Advance)
 3. Kuusi suosituinta Microsoft Office -sovellusta | ohjelmat

Luokka: