Johdanto tuotepäällikön haastatteluun liittyviin kysymyksiin ja vastauksiin

Jos olet hakenut tuotepäällikön tehtävää, saatat miettiä, millaisia ​​kysymyksiä sinulle esitetään. Saatko perinteisiä kysymyksiä tai joitain muurista, analyyttinen ja skenaariopohjainen on ensisijainen huolenaihe. Heidän päätavoitteena on tietää sinusta ja ajatteluprosessistasi, miten käsittelisit tilannetta, joukkuetta kriisin aikana. He haluavat tietää aikaisemman työkokemuksesi ja kuinka olet muuttunut aiemmissa organisaatioissa. He haluaisivat myös analysoida, oletko oikein sopiva asemaan ja onko pöydällesi esittämät ideat harkinnan ja toteuttamisen arvoisia. Asenteesi ja ajattelutavan lisäksi he arvioivat myös sinulla olevan teknisen tietämyksen, päätöksentekokyvyn, liiketalouden ja analyyttiset taidot. Olemme avustaneet sinua valitsemalla joukon kysymyksiä, joista voi olla hyötyä sinulle tuotepäällikön haastattelussa.

Nyt, jos etsit työpaikkaa, joka liittyy tuotepäällikköön, sinun on varauduttava vuoden 2019 tuotepäällikön haastattelukysymyksiin. On totta, että jokainen haastattelu on erilainen työprofiilien mukaan. Täällä olemme laatineet tärkeät tuotepäällikön haastattelua koskevat kysymykset ja vastaukset, jotka auttavat sinua menestymään haastattelussa.

Tässä 2019 tuotepäällikön haastattelukysymyksiä käsittelevässä artikkelissa esitetään 10 tärkeintä ja usein käytettyä tuotepäällikön haastattelua koskevaa kysymystä. Nämä kysymykset auttavat opiskelijoita luomaan konseptinsa tuotepäällikön ympärille ja auttavat heitä haastattelussa.

Osa 1 - Tuotepäällikön haastattelukysymykset (perus)

Tämä ensimmäinen osa kattaa tuotepäällikön haastatteluun liittyvät kysymykset ja vastaukset

Q1. Kuinka selität tuotteemme henkilölle, joka on kiinnostunut jotain sen kaltaista, vain 10 dollaria halvempaa?

Vastaus:
Tämä on yksi parhaimmista haastattelussa esitettävistä kysymyksistä, koska sillä arvioidaan hakijan tietoa yrityksestä ja heidän tuotteistaan ​​ja pidetään siitä mukavana. Tämä tarkistaa myös ehdokkaan priorisoinnin, viestinnän, rakenteen ja ajatteluprosessin taidot. Vastauksen tulisi sisältää tiettyjä tuoteominaisuuksia, kustannus-hyötykatsaus, käyttäjän suosittelut jne. Tätä tukeva esimerkki voisi selittää, mitä kaikki ominaisuudet ja palvelut saat vain 10 dollarin lisäkustannuksilla.

Q2. Mikä on hallintastrategiasi, taktiikkasi ja prosessisi uuden tuotteen lanseerausta varten?

Vastaus:
Tämä on haastattelussa kysytty peruskysymys tuotteesta. Ehdokkaan tulee olla joukkuepelaaja, ja prioriteettien, tavoitteiden ja aikataulun tulisi olla mielessään hyvin rakennettu. Älä vastaa yleisesti. Vastauksessa tulisi mainita aikajana, edistymisen seuranta, ryhmätyö jne. Minulla on esimerkiksi käynnistyssuunnitelma, jonka olen kehittänyt kehittäjien, laadunvarmistusyksiköiden, tukitiimin ja muiden sidosryhmien panoksilla, joiden neuvoja otetaan myös laatiessaan aikataulua toimitus.

Q3. Julkaisemme uuden version edellisestä tuotteesta. Missä säilytit vanhan tuotteen, jotta myös sen myynti ei pudota?

Vastaus:
Ehdokkaan pehmeät taidot, tekniset taidot ja yhdistetty ajatteluprosessi ovat sitä, mitä halutaan. Vastauksen pitäisi olla noin kohdeasiakkaiden ymmärtäminen, käytännön ratkaisut, kuluttajakäyttäytymisen tuntemus jne. Esimerkiksi haluaisin alentaa vanhan tuotteen hintaa niin, että budjettikeskeiset asiakkaat ovat kohdennettuja ja he muodostavat silti jonkin lähellä 30% voitto.

Q4. Mitkä kaikki parametrit määrittäisit, kun tuotteen voidaan sanoa olevan suunniteltu hyvin?

Vastaus:
Tämä on suhteellinen kysymys. Se, mitä yrityksesi pitää hyvänä suunnitteluna, ei ehkä ole hyvä sinulle. Vastauksen tulisi kiertää prioriteettisi ympärillä, selitys miksi looginen vastaus. Esimerkiksi hyvin suunniteltu tuote on yksinkertainen, tyylikäs ja tuote, joka lupaa sen, mitä se tarjoaa. Kuluttajien ei pidä pysyä käyttöohjeessa ennen tuotteen käytön aloittamista.

Siirrymme seuraavaan tuotepäällikköhaastattelukysymykseen.

Q5. Mitä improvisaatioita tuottaisit tuotteeseemme?

Vastaus:
Yksi hyvä kysymys, joka selittää ehdokkaan kiinnostuksen yritykseesi. He etsivät ehdokasta, joka on tutkinut hyvin ja pystyy ajattelemaan sitä kriittisesti. Vastauksesi tulisi sisältää, Joitakin aiemmin saatuja negatiivisia palautteita, onnistuneiden suorittamisen etuja, Looginen vastaus. Esimerkiksi, kyllä, teit hienoa työtä tämän tuotteen luomisessa. Nautin tuotteen julkaisemisen virusvideosta. Yksi asia, jonka voisin muuttaa, on lisätä yksinkertaisuutta tähän tuotteeseen, koska tähän päivään asti vain teini-ikäiset pystyvät käyttämään sitä ja haluan, että kaikki ikäryhmät pitävät siitä mukavana.

Osa 2 - Tuotepäällikön haastattelut (Advanced)

Katsokaamme nyt edistyneitä tuotepäällikköhaastattelukysymyksiä.

Q6. Tekniset taidot, jotka erottavat sinut muista tuotepäälliköistä?

Vastaus:
He etsivät asiantuntemusta ja itseluottamusta. Vastauksen tulisi kääntyä vuorovaikutteisen prototyypin, tiedonkeruun, analysoinnin, koodauksen tai muiden sinulle oikein kuulostavien alueiden ympärille. Vastauksen tulisi kiertää taitosarjan, etujen ja esiintymien ympärillä. Esimerkiksi pidän itseäni sopivana A / B-testaukseen, ja siksi tietoni tilastollisesta ja analyyttisestä merkityksestä auttoivat minua tuomaan markkinoille hyödyllisimmän tuotteen tähän päivään saakka, kun se on luotu pitämään asiakaskipuja huomioiden.

Q7. Mikä olisi tyypillinen päivä tuotepäällikön elämässä, mitä hänen tulisi ohittaa?

Vastaus:
Tämä kysymys puhuu enemmän arvosta. Vastauksen tulisi kiertää, jotain ohitettavaa, tosiseikkoja, kulttuurista sopivuutta jne. Jos esimerkiksi hakijasi vähentää ryhmätyötä, joka on yrityksesi ydin, hän ei ehkä ole hyvä sovi.

Siirrymme seuraavaan tuotepäällikköhaastattelukysymykseen.

Q8. Kuinka jatkat tällaisessa tapauksessa, jos jokaisella suurella ilmoituksella on rivissä ja avainpelaajat eroavat toisistaan?

Vastaus:
Kysymyksellä halutaan testata, pystytkö käyttämään hyötyjä, haittoja ja asiakkaiden reaktioita ja kuinka rauhallinen olet asioiden lievittämisessä. Vastauksen tulisi olla ympärillä, kunnioitettava kaikkien ideoita, parempaa markkinoiden sovittamista, suunniteltava uudistukset, looginen vastaus jne. Esimerkiksi haluaisin kirjoittaa kaikkien mielipiteet ja tehdä omat kotitehtäväni perustuen nykyisiin markkinatilanteisiin ja suuntauksiin. Seuraavassa kokouksessa pyydän liiketoiminnallisia perusteluita ominaisuuden lisäämiselle tai vähentämiselle, ei vain siksi, että se ei näytä hyvältä.

Q9. Mikä on usko asiakkaasi sitoutumiseen?

Vastaus:
Tämä on haastattelussa eniten kysyttyjä tuotepäällikkökysymyksiä. Hän haluaa nähdä, pysytkö kiinni siitä, mitä sanot siitä, että sinulla on asiakkaita ensisijaisena prioriteettina. Vastausten tulisi olla kiertäviä, markkinat, kilpailukyky, palaute ja muutokset jne. Esimerkiksi politiikani olisivat asiakaskeskeisiä ja heidän palautteensa olisivat erittäin tärkeitä. En voi antaa jo tyytyväisen asiakkaan valita kilpailijaa ja pitää hänet luvattujen palveluiden kanssa kärjessäni.

Q10. Sinulla ei olisi suoria raportteja, mutta olet vastuussa tuotteen julkaisemisesta. Mikä on motivaatiostrategiasi?

Vastaus:
Tämän kysymyksen tarkoituksena on nähdä selkeys tuotteen johtamisroolissa. Pysy ympärillä, erottelu, suorat prioriteetit, keskustelu linjanjohtajien kanssa. Minulla olisi esimerkiksi säännöllisiä tapaamisia vastaavien johtajien kanssa varmistaakseni, että toimitus on mukana. Kun olemme antaneet tämän kysymyssarjan, emme voi vakuuttaa teille, että nämä ovat kysymyksesi, joita jatket haastatteluun. Kyse on enemmän ajattelutavasta ja valmistautumisesta hakemaasi rooliin. Ole varma, usko ja pysy blogissamme, niin saat lisää tällaisia ​​artikkeleita.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas luetteloon tuotepäällikön haastattelua koskevista kysymyksistä ja vastauksista, jotta ehdokas voi helposti puuttua näihin tuotepäällikön haastattelukysymyksiin. Täällä tässä viestissä olemme tutkineet parhaita tuotepäällikköhaastattelukysymyksiä, joita usein kysytään haastatteluissa. Voit myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja -

  1. SOAP Web Services -haastattelukysymykset
  2. 10 suosituinta PLSQL-haastattelua koskevaa kysymystä
  3. JMeter -haastattelukysymykset
  4. JIRA-haastattelukysymykset