Kuvalähde: pixabay.com

Itsemarkkinointi - Tällä kilpailuaikana, jolloin ihmiset menestyvät saada unelmatyönsä, päästä yritystoimintaan, ei ole helppoa saada kiinnostavaa työtä helposti. Sinun on ponnisteltava kovasti, päivitettävä taitosi sekä CV: ssä että itsessäsi, työskenneltävä persoonallisuutesi suhteen, opittava uusia kykyjä ja työskenneltävä kokemuksen saamiseksi. Sinun täytyy edistää itse, etsiä tapoja, joilla seisot paremmin muista. Yksinkertaisin sanoin sinun on pidettävä itseäsi "tuotteena" ja löydettävä tapoja vakuuttaa muut ostamaan sinut, ei kilpailijasi.

Nykyään yritykset kokeilevat paitsi teknisiä resursseja myös ”henkilöresursseja” .He haluavat työvoiman, joka on erittäin pätevä ja asiantunteva kaikissa taitoissa. Yritykset tunnustavat ihmisten merkityksen resurssina ja tekevät ahkerasti valitakseen parhaat ehdokkaat hakijoiden joukosta. Tämä henkilöresurssien hallitsevuus on herättänyt kovan kilpailun ihanteellista työtä hakevien ehdokkaiden välillä, joiden on ponnisteltava enemmän ihanteellisen persoonallisuuden rakentamiseksi. Jokainen on kiireinen löytää ainutlaatuisia tapoja markkinoida itseään.

Taiteen itsensä markkinointi ei hankala, mutta ei ole vaikeaa. Kaikki se tarvitsee on itsetietoisuutta joka on tieto taitosi, kyvyt, saavutuksia, tavoitteita. Luo oma tuotemerkki ja tee se kuuluisaksi uskoen itseesi, vakuuta työnantajasi ostamaan se. Ennen itse markkinointi on kolme kysymystä sinun täytyy vastata itse. Ensinnäkin, mitä aiotte markkinoilla? Toinen, joka aiot markkinoiden itse ja kolmas mitä on tarve markkinointia itse heille.

Auttaakseen sinut ulos tehokkaampia taiteen itsensä markkinointi, olemme listanneet joitakin tapoja teroittaa oma persoonallisuus, jotta sinusta tulee tuotteen kaikki olisivat 'ihastunut choosing'-

Strengthen your body language and gestures

Sanaton viestintä on avainasemassa nykyään arvioitaessa persoonallisuuden työntekijä. Saatat tuntea, että asianmukaisten vastausten antaminen ja luottavainen keskustelu tekevät kaiken, mutta et ole oikeassa. Employers nowadays pay more attention to your body language, your gestures and your body movements. Työnantaja voi huomata itseluottamuksesi, kuinka monta kertaa olet estänyt silmäkosketusta, hankaat nenääsi, liikutat jalkojasi ja avaat ja taitat kädet. Nämä eleet heijastavat arka, vähäpuheinen ja itsenäinen luonne sinun. Et voi edes lukea eleitä, kuten hiusten nappioimista korvan takaosaan ja naarmuuntumista päähän, sopimattomina eleinä. Näin liian usein voi poiketa haastattelijan huomiota aiheen.

Hymy on helpoin tapa ilmaista kiinnostusta ja voidaan suorittaa usein aikana puhua. On vakaa ja vilpitön kädenpuristus työnantajan kanssa ennen haastattelua ja lopussa se. Kömpelö kättelee hikinen tai hutera käsissä heijastavat epävirallista kuvan. Tapa istut liian kommunikoi paljon, kun rento ja tasapainottavat asento osoittaa, että työntekijä on sosiaalinen ja viestinnällinen, jäykkä ja patsas kaltaiset ryhti näyttää varattu ja luotaantyöntävä luontoa.

Tasapaino ryhti pitäisi olla siellä, ei liian jäykkä, eikä liian liikkuvat. Älä yritä olla liian suoraviivainen työnantajan kanssa lyömällä lyhyitä vitsejä ja nauraen, hän ei ehkä pidä siitä. Sisällytä käden liikkuvuus, kun selität jotain, ja nyökkäytä päätäsi, kun työnantajasi selittää jotain. Don't nod your head too often like a puppet doll, have a balance of it. Nämä lyhyet kehon kielen vinkit ovat hieman hankalia, mutta asianmukaisen ymmärtämisen jälkeen ne auttavat sinua paljon viestinnässä ihmisten kanssa.

Ansioluettelosi auttaa paljon

Your Resume is a great companion of yours; se menee minne haluat työskennellä. Näin ollen tämä kumppani olisi pidettävä asianmukaista hoitoa ja tarkistamista. Päivitä ansioluettelosi jokaisen uuden saavutus saat. Arrange all the statements and bullet points in proper way which is easy to read and understand. Kuuluu erillinen osio vahvuuksia ja taitoja, missä mainitset yksittäisiä taitoja. Tämä taito osio tekee sinut poikkeaa muiden kilpailijoiden. Älä tee ansioluettelosi pitkä, jotta se lyhyt. Weave a story out of every bullet point, which you'll explain at the moment itself. These stories will help in keeping your resume brief as well as helping you to communicate and express yourself. Lisäksi tarina tyyppinen selitys on mielenkiintoinen ja helposti lähestyttävän tavan selittää jotain.

Sell your potential

No, jokainen ehdokas puhuu heidän koulutus- ja pätevyys. "Joten mitä, haluan tietää, miten sinä ja taitosi voitte hyödyttää minua" - tämä olisi useimpien työnantajien vastaus. Sinun täytyy seistä erilainen mitä muut hallussaan. Vakuuttaa työnantaja, oman taitoja ja kykyjä. Kerro heille tarina siitä, miten voit yhdistää oman osaamisen yrityksessä, mikä lisää niiden tuottavuutta. Nykyään itsemarkkinointiyritykset pitävät parempana työntekijöitä, jotka ovat erittäin ekstravertisia, valmis antamaan ehdotuksia ja ideoita ja valmiita ottamaan vastaan ​​kaikki tehtävät.

Avaa ovia Learning

Oppimis- prosessi, joka ei koskaan pääty aikana koko yksilön elämän. Tämä oppimisprosessi on mitä etuja ja lisätä mahdollisuuksia saada palvelukseen. Pidä oppiminen vaikka saat työtä. Kokeile oppimisen eri kursseja viikonloppuisin verkossa tai paikallisesti. Kurssit, kuten B2B-markkinointi, Digitaalinen markkinointi, IT-projektien hallintakurssi, strateginen kustannustenhallintakurssi, data-analytiikka ja SEO, ovat erittäin tärkeitä yrityssektorilla nykyään. Kokeile mukaansatempaava näistä aiheista lisätä todennäköisyyttä valintasi. Ehdokas hallitsee monipuolisuusvaatimusten on aina ensisijainen poolista ehdokkaita.

Take Mock haastattelut

Älä pidä itseäsi nero, joka tulee crack haastattelussa ilman edeltävää valmistelua. Haastattelut on tullut vaikeampaa kuin luulet, koska kilpailun lisääntyminen. Siksi sinun täytyy harjoitella paljon, ennen kuin menee lopulliseksi. Voit harjoitella puhuu peilin edessä. Huomaat ilmeitä, eleitä ja ilmaisuja puhuessaan, työtä mitään, mikä luulet parannettava. Voit myös harjoitella ystäväsi tai sisarus. Selitellä heille ja kysyä heiltä, ​​jos he pitivät tavalla selittänyt taitoja ja kykyjä. Täydellisyyttä saavutetaan käytännössä. Pitää ottaa mock haastatteluja, jokaisen uuden pilkata että teet; voit teroittaa virheitä ja siten stand kiillotettu.

Saada kaikki tieto kädet

Se minkä useimmat kuluttajat eivät tee ennen haastattelua on to-do kotitehtäviä. Most of them don't know about the company and their goals. Tämän seurauksena he eivät pysty vastaamaan tehokkaasti kysyttäessä jotain yhtiöstä. Joten on tärkeätä, että suoritat perusteellisen tutkimuksen yrityksen taustasta, tehtävistä, tavoitteista, tuotteista ja palveluista sekä muusta tiedosta. Vie haun seuraavalle tasolle ja etsi yhtiön kilpailijat, heidän saavutuksistaan. Lisäksi sinulla on perinpohjainen tietämys taitoista, joita vaaditaan tietyssä työpaikassa, johon haet, analysoi, sopikoitko tähän asemaan, osoittautuuko yrityksesi eduksi. Formulate answers to these questions which would help you during the interview session.

Ole "täydellinen työntekijän

Kyllä on ihmisiä, jotka haluavat työskennellä vain rahasta, haluttomia ottamaan lisätehtäviä. Eivät liity osaksi ihmisiä tässä segmentissä. Aina valmis ottamaan uusia tehtäviä, erilaisia ​​projekteja ja tehtäviä. Et välttämättä makseta näitä, mutta kunnioittaa saat pois se on vertaansa vailla ja rahallista hyötyä. Ole valmis tarjoamaan ratkaisuja ongelmiin, joista voi olla hyötyä yritykselle, tarjoa ideoita ja mielipiteitä itse haastattelussa, jotka voisivat viedä yrityksen eteenpäin kilpailijoidensa edelle. Ennen ideoiden antamista, ota kotona useita mallitestiä, kuinka muotoilla ratkaisu, miten esitellä, miten vakuuttaa haastattelijasi siitä jne. Tämä vaatisi paljon aivoriihiä.

Boost itseluottamusta ja leviämisen positiivisuutta

Luotettavuus tulisi paistaa naamasi, luottaa teidän taitoja ja kykyjä. Jos sinulla on uskoa omaan toimintaan ja saavutuksiin, niin kukaan ei voi vetää sinua takaisin menestyspolulta. Positiivisiksi ja yrittää piristää oman persoonallisuuden. Älä koskaan kritisoi itseäsi siitä, mitä et ole saanut tai mitä et ole saavuttanut, ole aina valmis hyväksymään epäonnistumiset. Suosiota itse kaikesta, mitä olette saavuttaneet elämässäsi, koska kun tuntuu hyvältä, teet hyvin. Jos saavut yrityksen tiloihin epäluotetulla ja hermostuneella persoonallisuudella, et koskaan voi antaa parasta työnantajan edessä. Become the lifeline of yourself. Remember, others will never help you achieve what you want, and that too in this competitive world of rat race. Sinun täytyy ponnistella täysillä jokaisen ja kaikki mitä halutaan saavuttaa.

Hyväksy tunnistaminen

Joillakin ihmisillä on tapana olla hyväksymättä kehuja itselleen. Senkin jälkeen saavuttamasta jotain he vain vastata ”ei ollut niin vaikeaa”, tai se ei kesti paljon aikaa”. Kun joku antaa sinulle kohteliaisuuden, hyväksy se sanomalla ”kiitos”, joka lisäisi sisäistä innokkuuttasi ja antaisi sinulle voiman suorittaa paremmin. Tallenna saavutuksesi päiväkirjaan tai päiväkirjaan, seuraa kirjaa saamastasi kohteliaisuuksista, siitä oppimasi asiat ja kuinka siitä olisi hyötyä sinulle tulevaisuudessa. Lue se, kun saat aikaa. Se ei vain lisää luottamusta, vaan auttaa sinua määrittelemään taitosi ja saavutuksesi helposti muiden edessä ja antaa myös lisää voimaa persoonallisuudellesi ja asenteesi.

Käyttää sosiaalista mediaa profiiliaan tehokkaana välineenä

Nykyään monet työnantajat ovat mieluummin sosiaalisia rekrytointi koska se säästää aikaa ja kustannuksia. Sosiaalista rekrytointia käytetään myös, koska se antaa käsityksen ehdokkaan persoonallisuudesta ja kiinnostuksenkohteista. Siksi on tärkeää, että et vain päivittää CV: si, mutta hioa sosiaalinen media profiileja samoin. Täytä profiilisi kaikki perustiedot tärkeitä muille saada tietotaitoa, kuka olet. Käytä ”edut” sarake sujuvasti julkaisemalla oman ammatillisia etuja. Muista mitä ladata ja jakaa se nähnyt ihmisiä ympäri maailmaa. Käytä sosiaalisia sivustoja viisaasti. Älä koskaan julkaise mitään sopimattomia, kuten viestejä tai kuvia, jotka liittyvät politiikkaan, alkoholismiin tai huumeisiin, seksuaalisiin aiheisiin, kasti- tai sukupuoli-puolueellisuuteen tai mihinkään kielteisiin kommentteihin. Fill your profile with motivational pictures, news related to you career stream etc.

Toinen etu voit saada ulos sosiaalinen media on jakaa kaikki ryhmät kanssa työtä etuja. Join those groups; hakea kantoja, joka sopii sinulle. Voit myös muodostaa ammattilaisten verkoston, lisäämällä työtoveri, entiset ystävät muista yhtiöistä, ammatilliset tuttavat ja entiset työnantajat jne, jotka voivat auttaa sinua saamaan unelmiesi työpaikka läpi lähetteet.

Näyttäytyä siellä kuin ”täydellinen valinta” on avainasemassa itsensä markkinointia. Nothing is easy to grab in this world, everything comes with terms and conditions. Jos pystyt hyväksy näitä ehtoja, niin kukaan ei voi pysäyttää sinua pääsemästä menestystä.

Myydäkseen itse, sinun täytyy ensin ymmärtää oma itsensä, mitkä ovat etuja, mitä teet sujuvasti, mitä teillä on markkinoiden Kaikki tämä tarvitsee harjoitella säännöllisesti. Sen jälkeen käydään läpi itse, sinun täytyy oppia taiteen edustaa kaikkia taitoja ja kykyjä tehokkaasti. Kaikki eivät voi puhua tai ilmaista, mitä he haluavat. Kohottaa luottamusta ja parantaa ihanteellinen tapa kuvata oman omaisuuden. Viimeinen asia tehdä, on 'käytännössä mitä saarnataan'. Pelkkä vakuuttaminen työnantajalle pelkillä sanoilla ei riitä, sinun on oltava pätevä ja kykenevä esittämään kaikki taitosi, jotka olet luvannut sulautua työhön. Muista, Minäkuvamme markkinointi jatkuu senkin jälkeen saat valittu tehtävään. Joten koskaan anna mitään leikkiä maine. Suorita kaiken täydellinen intoa ja taitoa.