Yleiskatsaus One Time Pad -sovellukseen

 • Salaus voidaan luokitella muinaisiin, keskiaikaisiin, maailmansodan ja nykyaikaisiin segmentteihin, koska sillä on valtava vaikutus näinä ajanjaksoina ja kasvaa edelleen myös tulevaisuudessa. Salaus on tiede ja käytäntö tärkeiden tietojen ja viestinnän suojelemiseksi.
 • 'Krypto' tarkoittaa 'piilotettua' ja 'kuvaaja' tarkoittaa 'kirjoituksia'. Tällä voimme sanoa, että salaustekniikka käsittelee piilotettuja kirjoituksia, ja jotta se olisi turvallisempaa ja kätevämpää, on salausmenetelmä, joka tunnetaan nimellä kertaluonteinen pad. Se on tekniikka näiden tietojen salaamiseksi.
 • Se on yksi suosituimmista ja täysin särkymättömistä salauksista (salaus tarkoittaa algoritmeja). Se on luotettavin ja erittäin suositeltava salausprotokollat.

Mikä on One Time Pad?

Kertaluonteinen ohjausyksikkö on järjestelmä, joka tuottaa satunnaisesti järjestetyn ja ainutlaatuisen 'yksityisen avaimen'. Tätä kertakäyttöistä yksityistä avainta käytetään salaamaan viesti, jonka vastaanottaja myöhemmin purkaa salauksen käyttämällä vastaavaa kertaluonteista näppäintä ja avain. Avaimilla salattua tietoa on lähes mahdotonta rikkoa. Jokainen salaus on ainutlaatuinen eikä osoita mitään yhteyttä muihin salausihin. Kertakirjaimissa käytetty avain tunnetaan salaisena avaimena, koska niissä on erittäin tärkeä tietopala.

Yhden aikataulun ymmärtäminen

Kerran ymmärtääksesi meidän on keskityttävä salausprosessiin nähdäksemme miten asiat toimivat. Tämä auttaa meitä ymmärtämään kertaluonteisen esityksen paremmin. Salausprosessi on ratkaisevan tärkeä ymmärtääksesi, tässä joitain avaimia käytetään pareittain. Jokaisella käyttäjällä on kopio avaimesta, joka jaetaan turvallisesti ennen salausprosessia. Koska kertaluonteiset näppäimet ovat erittäin luottamuksellisia, niin ne varmistetaan erittäin jatkuvalla suojauksella varastointi- ja jakeluvaiheessa.

Koko salausprosessiin liittyy XOR: n yhdistelmä ja variaatio. Katsotaan kuinka asiat toimivat maan tasolla -

 1. Salaaessaan selkeää tekstiä lähettäjä käyttää näppäinmerkkijonoa, jonka pituus on sama kuin teksti. Tätä näppäintä käytetään sekoittamalla (XOR-in) vähän kerrallaan. Bitti kerrallaan sekoittaminen tarkoittaa vähän 'avainta' hiukan 'pelkkää tekstiä' hiukan 'salatun tekstin' luomiseksi.
 2. Tämä salattu teksti välitetään sitten vastaanottajalle.
 3. Vastaanottajan päässä koodattu viesti sekoitetaan kertaluonteisen avaimen kaksoiskappaleen (XOR-ed) kanssa ja tavallinen teksti palautetaan . Tämän jälkeen lähettäjän ja vastaanottajien avaimet tuhoutuvat automaattisesti. Tämä varmistaa, että samanlainen uudelleensovellus ja käyttö ei ole mahdollista.

Kuinka One Time Pad toimii?

Ydin, yksi-aika-järjestelmä sisältää "satunnainen avain". Tämä satunnaisnäppäin on lohko tai numeroiden kokoelma, jota käytetään alkuperäisen viestin muuntamiseen.

Huomautus - Alkuperäistä viestiä kutsutaan tekstimuotoiseksi.

Koodattua tekstiä kutsutaan salateksiksi. Joten ensin sinun on luotava 'satunnaisnäppäin', ja tätä varten tarvitset 'menetelmän' aakkosten muuntamiseksi numeroiksi.

Seuraa alla mainittua muunnostaulukkokaaviota -

BCDEFGHminäJKLMNOPQRSTUVWXYZ
0102030405060708091011121314151617181920212223242526

Esimerkiksi viestisi on: ASFKHRGQLRIUGQLFHT

1) Jotta olisi helpompaa ja tehokkaampaa lähestymistapaa, meidän on jaoteltava se kahden merkin sarjaan, katsotaan kuinka -

AS, FK, HR, GQ, LR, IU, GQ, LF, HT

2) Seuraa yllä mainittua muunnostaulukkokaaviota - meillä on jotain tällaista.

AS, FK, HR, GQ, LR, IU, GQ, LF, HT = 0119, 0611, 0818, 0717, 1218, 0921, 0717, 1206, 0820

3) Joten lopulta teksti “ASFKHRGQLRIUGQLFHT muutettiin muotoon 0119 0611 0818 0717 1218 0921 0717 1206 0820

periaatteet

"Salauksen" ja "Yksinkertaisen ohjauslevyn" toiminnan taustalla on perusperiaate. Kerckhoffin kryptografian periaate syntyi Auguste Kerckhoffin kautta Hollannissa 1800-luvulla. Tämä periaate on avoimen ja suunnitellun turvallisuuden perusta. "Järjestelmän suunnittelu ei saisi vaatia salassapitovelvollisuutta".

Mitä voit tehdä One Time Padilla?

 • Kertaluonteista alustaa voidaan käyttää salauksen purkamiseen.
 • Se voi olla johdatus salaukseen.
 • Sitä jäljittelevät stream-salaukset.
 • Se on halutuimpia vaihtoehtoja tilanteessa, jossa kahta erillistä ympäristöä pidetään täysin salassa.

Hyödyt ja haitat

Katsotaanpa joitain yhden aikalevyn etuja ja haittoja:

Advantages-

 • Tämä laite on täysin murtumaton.
 • Se on kiinnitetty, koska sitä voidaan käyttää vain kerran.
 • Jokaisella kerralla olevalla tavulla on mikä tahansa yhteys toiseen ley-tavuun.

Disadvantages-

 • Kertakirjaston vaihto.
 • 'Avain' on niin kauan kuin 'viesti'.
 • Haittojen linkit yksityiskohtaisesti - Coursera.

One Time Pad -sovelluksen käyttötavat:

 1. Luottamuksellisuus : Yksi tärkeimmistä syistä on 'luottamuksellisuus'. One-Time-Pad-käyttäjät ymmärtävät tämän, koska viestit ja tekstinkirjoitukset on turvattu muilta.
 2. Eheys: Tiedot ovat yhdenmukaisia, eikä niitä voida muuttaa tai muuttaa varastoinnin aikana tai siirron aikana. Lähettäjä ja vastaanottaja saavat etukäteen tietoja muutoksista, jos joku yrittää.
 3. Kieltäytyminen : Tiedon lähettäjä ja luoja ei voi kieltää aikomustaan ​​luoda tai siirtää tietoja.
 4. Todennus : Sekä lähettäjä / vastaanottaja voivat väittää henkilöllisyytensä tietojen lähteen / määränpään kanssa.

Mikä on One Time Pad -sovelluksen tarve?

Kertaluonteisen tyynyn tarve liittyy seuraaviin:

 • Puolustus (ympäri maailmaa).
 • Turvallisuushenkilöstö.
 • Vakoojat ja
 • Useat muut luottamukselliset virastot.

Lisäksi niiden käyttäjien kanssa, jotka haluavat kommunikoida yksityisyyden pitämisen kanssa.

johtopäätös

Olemme törmänneet joihinkin ratkaiseviin faktoihin muinaisesta salaus- ja kertatieteestä. Kuinka tämä salausmenetelmä on auttanut yhteiskuntaa turvallisen tiedonvälityksen tarpeessa. Koska jokaisella kolikolla on kaksi pintaa, kertaluontoisen tekniikan tekniikka ei eroa toisistaan, koska sillä on bot-hyötyä ja siihen liittyviä haittoja.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas One Time Pad -sovellukseen. Täällä olemme keskustelleet One Time Pad -sovelluksen ymmärtämisestä, käytöstä, tarpeesta, sen toiminnasta, eduista ja haitoista. Voit myös käydä läpi muiden ehdotettujen artikkeleidemme saadaksesi lisätietoja -

 1. Salaus vs. salaus
 2. Mikä on salauksen purku?
 3. Mikä on verkkohyökkäys?
 4. Salaustekniikat
 5. Salakirjoitustyypit
 6. Suora salaus tai estä salaus
 7. Estä salausmenetelmät