Ruby vs Python (Kiskot ja Django)

Joten nyt olet täällä, siirrytään sinut liikkumaan. Saatat kuulua jompaan kumpaan luokkaan; joko olet ammattilainen ja tiedät molemmat, ts. Ruby vs Python ja haluat tietää kumpaa käyttää, tai olet täydellinen aloittelija, joka haluaa tietää, kumpi opitaan aloittelijana. Joten kumpi oppia? Nyt se on kysymys vuosisadasta. Ei vuosisataa, olen ehkä liioiteltu siellä hiukan, mutta ainakin vuosikymmenen ajan.

Nyt saanen kertoa sinulle jotain, mitä et odota kuulevani. Jos kuulut kahteen edellä mainittuun luokkaan, tämä blogi ei ole sinulle. Mutta odota, sinun ei tarvitse lopettaa tämän blogin lukemista. Minulla on hyvät kokemukset molemmissa, ja jos kysyisit minulta, valitsisin henkilökohtaisesti Djangon Rubyn sijaan. Mutta se on vain ajattelutapani ja vaatimukseni.

Ruby vs Python -suorituskyky (Rails ja Django)

Ja se on jälleen henkilökohtainen valinta. Mutta ollakseni rehellinen, jos aloitat oppimisen, suosittelen oppimista molempien samanaikaisesti. Joo, kuulit minut oikein. Tiedän, että se on hullua, mutta silti. Vasta sitten voit tietää tarkan eron näiden kahden välillä. Ruby vs Python -suorituskyky on molemmat mahtava.

Joten, mikä tekee niistä molemmista todella loistavista kehyksistä, mutta silti erilaisista samanaikaisesti? Annan kertoa teille versioni siitä, kuinka kaikki alkoi minusta.

Muutaman vuoden selkä, etsin työtä. Minulla oli taustan opinnot aivan eri alalta. En tiennyt mitään ohjelmoinnista. Yritin oppia C ja C ++; helvetti, olen jopa oppinut sen. Mutta en vain pystynyt seuraamaan sitä. En pystynyt löytämään tiettyä työtä profiilini takia. Joten sitten luin jonnekin puhumasta pythonista.

Tärkein osaamisalueeni oli hakkerointi ja rikostekniikka, mutta se, mitä olin saanut käytännössä ja kuten sanoin, tutkimukset, jotka tein ennen IT-alalle hyppäämistä, olivat täysin erilaisia. Eikä minulla ollut todistusta (EY: n neuvosto) tosiasiallisesti saada työtä. Vaikka pidin rikosteknologiasta paljon, minun piti muuttaa uran linjaani, ainakin toistaiseksi.

Joten aloin oppia Pythonista. Python oli erittäin helppo ymmärtää. Olen itse oppinut suurimman osan siitä melkein kuin viikon sisällä. Mutta pelkkä koodin oppiminen pythonissa ei riitä. Oppin Kali Linuxia tuolloin, ja suurin osa siitä oli kirjoitettu Ruby vs Python -suorituskyvyllä. Mutta en harkinnut sen oppimista. Olin erittäin kiinnostunut pythonista. Joten luin jostain blogista, että ihmiset saavat paljon palkkaa verkkosivustojen kehittämisestä.

Ja suurin osa heistä koodasi Djangossa, ainakin tuntemasi ihmiset koodasivat Djangossa. Aloin oppia Djangoa, mutta samalla luin Railsistä. Ajattelin oppia Ruby on Rails samaan aikaan. Mutta pahinta oli, että olin oppinut koodaamaan kaiken MacBook Prollani. Ja pahin osa MacBook Pron koodauskiskoja on se, että sinun on tehtävä se paljon määrityksiä.

Minun piti asentaa RVM, päivittää ruby- tai python-versioni ja ladata ne sivustoon, koska en voi koskettaa järjestelmän ruby- tai python-tiedostoja, muuten se rikkoisi järjestelmäni. Minun piti myös asentaa XCode, sen komentorivityökalut, homebrew, ja Jumala tietää mitä ei.

Olin melkein kuin tosissani? Pitääkö minun tehdä kaikki nämä asiat vain kehyksen asentamiseksi? Vaikka python ei ollut sama asia. Minun piti vain asentaa python, pip ja Django. Joten suorittaessani kaikkia näitä asioita järjestelmäni vain kaatui ja sain tietää, että unohdin sivulatauksen. Se oli kuin maailma loppuaan, koska en ollut ottanut varmuuskopiota kaikista asioista Macillani. Tuolloin ostin itselleni Windows Asus -kannettavan, mikäli se olisi turvallista.

Ja tämä on osa, josta tunsin erittäin mahtavaa. Railsin ja Djangon asennus olivat samat Windowsissa. Rubiinin tai pythonin asentaminen oli myös pala kakkua. Lataa vain, napsauta ja asenna. Tunsin olevani täysin eri maailmassa. Myöhemmin kiinnitin Mac-tietokoneeni ja asensin tällä kertaa oikein rubiinin tai pythonin.

Joten, tämä oli vasta alku siitä, kuinka aloitin Ruby vs Python -esityksessä. Mielenkiintoisin osa tulee nyt. Minulla on tapa oppia kaikkea dokumentoinnista ja myöhemmin käydä kirjoissa. Oppiessaan Railsiä ja Djangoa, tunsin olevani kauan kadonnut, veljet. Vaikka näiden kahden välillä oli huomattava ero, se tuntui silti samalta.

Ja luota minuun, kun sanon, että molemmilla on omat asiat, jotka voit harkita oppimiseksi. Joten, seuraava on katsaus molempien oppimiseen.

Ruby vs Python Performance - Hyödyt ja haitat

Sekä Ruby vs Pythonilla (Rails ja Django) on omat edut ja haitat, ja seuraavia joitain mainitsen tietoni mukaan:

 1. Molemmilla on samat DRY-rehtorit: Älä toista itseäsi. (Tarkoitamme koodausta)
 2. Kiskot seuraavat yleissopimusta konfiguraation suhteen, kun taas Django seuraa Ekspressiivistä on parempi kuin implisiittinen.
 3. Django ei usko paljon taikuutta, kun taas Railsillä on taikuutta kaikkialla. (Taikuus tarkoittaa tuontia ja muita asioita, jotka tapahtuvat automaattisesti: ”Erityisesti tarkoitettu nooboille”)
 4. Ruby ja Python arvostavat ekspressiivisuutta ja tarjoavat siten paljon epäsuoraa käyttäytymistä ja ovat keskittyneet enemmän muutokseen. Django puolestaan ​​on selkeämpi ja keskittyy enemmän API-vakauteen.
 5. Kiskot saavat paljon muutoksia jokaisessa julkaisussa, kun taas Djangolla on vakaa, mutta pitkä julkaisu.
 6. Rubylla on useita tapoja tehdä asioita, mikä voi olla hankalaa joillekin, mutta Djangolla on erityinen tapa tehdä asioita. Tarkoittaa tapaa, jonka jopa puhdas aloittelija pystyy ymmärtämään.
 7. Ruby ja Python ovat helpommin ymmärrettäviä, mutta voivat joskus aiheuttaa päänsärkyä sen äärimmäisestä joustavuudesta. Python voi olla hieman vaikea oppia alussa, mutta kun teet niin, se on vain hyödyllinen.

  Suositellut kurssit

  • Online-Linux Python-koulutuksella
  • Verkkopalvelutasojen hallintakurssi
  • jQuery mobiiliharjoittelupaketti
  • Business Intelligence -koulutus verkossa

Mutta nämä ovat vain joitain perusasioita, jotka olen käsitellyt täällä. Tärkein osa tulee, kun saat kädet syvälle malleihin, kenttä oletuksiin, vieraisiin avaimiin, kyselyihin, siirtymiin, CSS: n, HTML: n ja JavaScriptin avulla ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä yhteisöksi. Nyt luodaan joitain stag-pisteitä yllä esitetyllä perusteella:

 1. Jos sinulla on hyvä ymmärrys pythonista tai taustasta Djangossa, sinulla on vaikeuksia ymmärtää Rails-malleja. Syynä on, että et voi vain tutkia mallitiedostoa Railsissa, kuten voit tehdä Djangossa. Kiskot käyttävät mallitiedostoja periaatteessa vain liiketoimintalogiikkaan ja tallentavat kaikkien mallien näyttämön RB-tiedostossa. Djangossa on erillinen tiedosto, nimeltään mallit.py, jota voit muokata milloin haluat, ja myös se on ihmisille luettavassa muodossa.
 2. Rails-sovelluksessa vieraita avaimia ei luoda oletusarvoisesti, kun viitat kenttään luokkaan. Djangossa jopa ulkomainen avain luo toisen vieraan avaimen ja hakemiston automaattisesti. Mutta jälleen kerran, voit silti käyttää ulkopuolisia sovelluksia kiskoilla lisätäksesi automaattisen tuen vieraille avaimille.
 3. Rails-sovelluksessa kaikki mitä teet on Siirtyminen. Sama ei ole Djangon tapauksessa. Djangossa on kolmannen osapuolen sovellus, joka tekee tämän puolestasi. Tätä kolmannen osapuolen sovellusta kutsutaan Eteläksi Djangossa.
 4. Koska Rails on oliokeskeinen, sitä ei tarvitse kirjoittaa SQL-kyselyihin. Djangossa sinun täytyy kirjoittaa siihen nimenomaisesti tarvitsemasi asiat, mutta silti se on tyylikäs.
 5. Kiskoilla on sisäänrakennettu omaisuusputkisto. Rails-putkilinja pystyy yhdistämään, minimoimaan ja pakkaamaan JavaScript- ja CSS-tiedostot. Paitsi, että se tukee myös muita kieliä, kuten CoffeeScript, Sass ja monia muita. Djangon tuki on erittäin huono verrattuna Railsiin. Ainoa asia, jota Django tarjoaa, ovat staattiset tiedostot, jotka keräävät periaatteessa kaikki staattiset tiedostot kustakin sovelluksesta yhteen sijaintiin. Kolmannen osapuolen sovellus nimeltä django_compressor tarjoaa samanlaisen ratkaisun kuin Railsin omaisuusprojekti.

Joten, nämä ovat joitain seikkoja, jotka ajattelin sinun voivan harkita ennen kuin todella jatkat eteenpäin. Valinta heidän välillä on todella sopusoinnussa persoonallisuuttasi / mieltymystesi ja kielten vahvuuksien välillä. Vaikka molemmat ovat helppo oppia ja pyydän teitä oppimaan molemmat, totta on, että jos yrität molempia, pystyt vain naarmuttamaan pintaa.

Et voi mennä syvälle tai saada todellista tunnetta kehykseen, ellet ole kirjoittanut ei-triviaalia koodia vähintään 6 kuukautta.

Mutta jälleen kerran, tämä on vain suunnitteluni tai tapa tutkia kehysportaalia. Siksi ehdotan lopulta, että aloitat oppimisen molemmilla, ja kun sinusta tuntuu, että toinen on parempi kuin muut, voit aina vaihtaa molempien välillä.

Suositeltava artikkeli:

Joten tässä on artikkeli, joka auttaa sinua saamaan lisätietoja Ruby vs Python-, ruby- ja python-, ruby ​​vs python-suorituskyvystä, ruby ​​tai pythonista, joten mene vain alla olevan linkin läpi.

 1. Linux vs. Ubuntu - hämmästyttäviä eroja
 2. Python tai Ruby Performance
 3. Ruby vs Solmu - Mitkä ovat edut?
 4. Ruby vs PHP-Kuinka ne ovat erilaisia?
 5. Paras opas Kali Linux vs. Ubuntusta