Työnvaihtopäätöstä pidetään kaikkien aikojen vaikeimpana päätöksenä. Tämä on pelko, johon melkein kaikki työnhakijat kohtaavat, ”pelko pysyä tai päästää se irti.” On paljon asioita, jotka ylittävät mielemme, kun joudumme tämän päätöksenteon muuttamisen kannalta tärkeään elämään. Päätös työnvaihdosta, joka voi osoittautua kultaiseksi tilaisuudeksi urallamme tai täydellisenä katastrofina. Pelko kaikista tulevaisuuden vaikeuksista, jos teemme työvaihdon, pelko mukavuudesta, yksinäisyyden pelko ja monet muut. On välttämätöntä ymmärtää, että aika on oikea työnvaihtoon. Joten tässä on luettelo kysymyksistä, jotka täytyy kysyä itseltään ennen tämän tärkeän ja uskomattoman tärkeän päätöksen tekemistä työnvaihdosta.

Seuraavat ovat 10 kysymystä, jotka on esitettävä ennen työnvaihto-ohjeiden antamista:

 1. Mikä on työn vaihtamispäätöksen myötä sen pitkäaikainen vaikutus?

Ihmiset tekevät päätöksen vaihtoon liittyvistä neuvoistaan, koska he pitävät sitä täydellisenä tilanteeseen. Mutta etkö ajattele sen sijaan, että ajattelisit ensimmäistä lyhytaikaista vaikutusta, sinun pitäisi todennäköisesti etsiä näkyvämpää pitkäaikaista vaikutusta, koska todellakin sanotaan, että olet tulevaisuutesi mestari ja ansiosi hahmosi hahmosi kiinnittää jatkamisesi . Työnvaihtosuositusten mukaan työnantajat torjuvat ensi silmäyksellä jatkamisen 'henkilölle, jolle on luonnehtunut työnhakija tai henkilö, joka on kiireinen jahtaamaan rahaa. Kaikki haluavat työntekijän, joka on sitoutunut työhönsä ja yritykseensä, ei sellaiseen ihmiseen, joka ohjaa heidät ensimmäisessä mahdollisessa mahdollisuudessa. Ehkä on mahdollista, että sinulla voi olla hyvä syy vaihtaa viimeistä työtä, mutta jos sinulla on kuva työpaikan suppilijasta, varmista, ettet ehkä edes saa mahdollisuutta selittää itseäsi.

Joten on korkea aika lopettaa tauko, miettiä ja päättää sitten, että viiden tai kymmenen vuoden kuluttua miten ilmoitat uudelle työnantajalle tekemästäsi päätöksestä ja millaisen vaikutelman se aikoo antaa jatkamisellesi ”. Jos et löydä tyydyttävää vastausta, suosittelen, että harkitset valintasi uudelleen.

 1. Onko se vertailussa?

Mikään ei ole täysin täydellistä eikä mikään tässä maailmassa. Joten muista vertailla nykyistä työtäsi uuteen työhön. Laske kaikki hyödyt ja haitat, etsi tavoite ja tee sitten jäykkä päätös siitä, mitä haluat. Jotta voisit olla tarkka tämän työnvaihtopäätöksen suhteen, sinun on tehtävä luettelo, luettelo prioriteeteistasi, tavoitteesta, jonka haluat saavuttaa ja kumpi näistä kahdesta vaihtoehdosta vie sinut lähemmäksi sitä. Ehkä on mahdollista, että uudessa työssäsi on parempi näkymä kaupunkiin, sinulla on pidempiä taukoja, mutta puutteellisia haasteita. Joten jos olet sellainen henkilö, jonka prioriteetti on testaus, muista, että jonkin ajan kuluttua nämä etuisuudet alkavat menettää viehätysvoimansa. Joten ettekö usko, että voi olla parempi harkita uudelleen kuin katkaista myöhemmin?

 1. Voinko minun jäädä?

Jos olet vihdoin määrittänyt uuden työsuunnitelmasi ja päättänyt lähteä, siirry ennen työnmuutospäätöksen julkistamista menemään keskustelemaan työnantajasi tai esimiehesi kanssa, miten muutoksia, joita sinulle tarjotaan uudessa työssäsi, voidaan mukauttaa nykyisessä työssäsi? On valtava mahdollisuus, että jos olet varallisuus yrityksellesi, niin hän voi mukauttaa joitain muutoksia puolestasi, jotta et menetäisi sinua kokonaan. Tämä säästää aikaa, rahaa ja energiaasi, kun sinun ei enää tarvitse siirtää työtäsi, sopeutua uuteen ympäristöön. Jos on mahdollista, että saat kaikki uudet työtehtäväsi nykyiseen työhösi, niin varmasti tulisi harkita sitä sen vaihtamisen sijaan.

 1. Pitääkö minun muuttaa mielipiteeni yleisöstä?

Yleensä, jos haluat tulla huomatuksi, aivan uudessa paikassa oleminen antaa sinulle halutun parrasvalon. Se toimii kuin puhdas liuskekivi, johon voit kirjoittaa uuden tarinasi olosuhteissa. Kaikki tekevät virheitä, etkä ole erilainen, jos olet tehnyt virheesi. Olemme ihmisiä ja opimme virheistämme, mutta ei ole oikein, että kaapistamasi piilotetut luurangot ahdistavat koko elämääsi. Jos luulet, että jonkin vanhan, kauan menetetyn virheen takia yrityksesi ei ota sinua vakavasti edes kaiken kovan työn ja vaivan jälkeen, niin ei ole väärin harkita muita mahdollisuuksia, joissa voit aloittaa puhtaalla liuskalla, missä kukaan ei kiireisesti arvioi sinua ja missä ihmiset ottavat sinut vakavasti.

 1. Mitä tapahtuu kaikille yhteyksilleni?

Tällaista kysymystä pelkäämme eniten. Koska nykymaailmassa yhteydet ovat ensiarvoisen tärkeitä, ja verkon rakentaminen ajassa vie tehtävän, jota ei koskaan voida suorittaa päivässä tai kahdessa. Jos olet asunut samassa yrityksessä aivan liian kauan, kaikista merkeistä ja signaaleista huolimatta emme halua lähteä. Ei siksi, ettei sillä ole väliä, vaan koska siitä paikasta on tullut kuin toinen koti, me tunnemme kaikki ihmiset ja olemme jakaneet heidän kanssaan kaikenlaisia ​​salaisuuksia suurimman osan elämästämme. On tiettyjä ihmisiä, joita emme halua jättää taakse, ja olemme valmiita luopumaan mistä tahansa, jotta emme voi koskaan kadottaa heitä.

Kaikkien näiden kysymysten lisäksi syöminen aiheuttaa meille eniten muutto-ongelman, perheen ja ystävien rajoitukset ja uuden ympäristön huolen. Jos uskot, että uusi työ on kaikkien näiden kompromissien arvoinen, jatka päätöstäsi. Aloita uusi ura, tee muutos elämässäsi ja tee itsestäsi onnellinen ja ylpeä. Mutta jos luulet, että näistä luopuminen ei ole uuden työn arvoinen, on parempi, että pysyt nykyisessä työssäsi ja elämässäsi.

 1. Onko minulla täydelliset ja aitotiedot uudesta työstäni?

Kukaan ei halua pettää, joten seuraava kysymys, jonka sinun pitäisi kysyä itseltäsi, on: ”Onko minulla ollut kaikki olennaiset tiedot ja ovatko ne totta?” Suoritako täydellinen tutkimuksesi ennen liittymistä tai ajattelua liittyä. Jos olet todella varma työnvaihtopäätöksestä, on parempi saada kaikki tiedot, tilastot ja tiedot. Se on parempi myöhässä kuin ei koskaan, on hyvä olla varovainen etukäteen ja itkeä pidempään. Se on luottamuksen ja avoimuuden aihe, se on kysymys uudesta työpaikastasi. Siksi on tärkeää kerätä tietoja uuden yrityksen historiasta ja kasvunopeudesta. Jos uusi yrityksesi ei ole vielä tullut julkiseksi, sinun on kysyttävä tästä paikasta lisätietoja työstä, mutta sinun on myös oltava varovainen kysymässäsi, koska et todellakaan halua tuntua häiritsevältä jo ennen kuin olet tehnyt sinun päätöksesi. Tätä varten sinun tulisi tutustua uuteen työpaikkaasi ennen kuin päätät vaihtaa, tietää, mitkä ovat vastuusi uudessa työssäsi ja mitkä ovat rajoitukset. Tämä antaa sinulle ylimmän käden tämän elintärkeän päätöksen tekemisessä.

 1. Voinko työskennellä uuden pomoni kanssa?

Henkilön tuntemiseen ei ole pysyvää vertailuarvoa, mutta ainakin voit saada lyhyen käsityksen uudesta pomostasi pienen alustavan tutkimuksen avulla. Jos et halua työskennellä uuden pomosi kanssa, sinun on muistettava, että et kestä pitkään kyseisessä työssä, koska tämä on ainoa henkilö, jolla on merkittävin vaikutus sinuun, salkkuosi ja työhösi. Vietä aikaa myös uusien työtovereidesi ja pomosi kanssa, jotta voit tuntea hänet paremmin. Jos tietäessäsi uuden, mahdollisesti tulevan pomoosi, joudut silti kompromissi-, epämiellyttävään tilanteeseen työskennellä, niin on parempi, että lykkäät toistaiseksi työnvaihtosuunnitelmaa, kunnes saat paremman tarjous. Kaiken kaikkiaan tästä aiheesta voidaan sanoa, että on tärkeää analysoida tämä tärkeä kysymys ennen kuin teet suuren päätöksen, koska kun olet ilmoittanut työsi vaihtamispäätöksestäsi, siitä ei ole paluuta. Kuten todellakin sanotaan, että olet ainoa, joka kantaa oman taakan

 1. Onko uudella työpaikalla mahdollisuutta kasvuni?

Kuka haluaa olla jumissa samassa pisteessä koko elämänsä ajan? Luulen, ettei kukaan. Joten jos aiot vaihtaa, harkitse tätä asiaa vakavasti. Katso osastosi ihmisten kasvua koskevia tilastoja ja kuinka monta vuotta kului heidän saavuttamiseen haluamansa tavoitteen. Saa se kuulostamaan intohimosi, tapa oppia erilainen ja uusi asia, ei kateus. Jos sinulla on paremmat kasvumahdollisuudet nykyisessä työpaikassa, niin on parempi harkita työpaikan vaihtamispäätöstäsi uudelleen.

 1. Onko palkka kunnossa ja vastaako se vaatimuksiani?

Jos olet valmis tuomaan tämän merkittävän työmuutoksen elämääsi, sinulla on ainakin oltava joitain ilmaisia ​​kuvia kaikista uuden työn tarjoamista haitoista ja haasteista. Jos uusi työsi tarjoaa sinulle korkeamman palkan lisätyillä bonuksilla ja korvauksilla kuin nykyiseen työhösi, niin ei ole väärin sanoa, että se toimii kirsikana kakkua. Jos sinulla on kykyä ja kaikki vaaditut seurantatiedot, niin ei ole mitään vikaa vaatia parempaa. Joten jos saat näitä etuja, voit aloittaa laukkujen pakkaamisen, mutta jos nykyinen työnantajasi on valmis tarjoamaan sinulle enemmän kuin harkitse uudelleen työnvaihtopäätös.

 1. Mitä intuitiosi sanoo?

Sanotaan, että meillä, ihmisillä, on kuudes tunne, joka opastaa meitä oikean ja väärän läpi, joka vetää meidät ongelmista ja pelastaa meidät kaivoista. Kysy siis kuudennelta tajustasi, intuitiosta, mitä sillä on sanottavaa tästä aiheesta. Yleensä ei ole väärin mennä suolistasi tuntemaan, koska ehkä se säästää sinut näkymättömistä ongelmista, ongelmista, jotka voivat näytteitä sinusta tulevaisuudessa tai laittaa siihen loven. Jos olet henkilö, joka kuuntelee aina intuitioonsa, mietti ja tyydy intuitiosi siten, että se tukee päätöstäsi, koska jos olet vastoin työnvaihto-neuvoja ja jotain, kaikki menee pieleen, niin sinulla ei ole ketään muuta kuin itseäsi syyttää sitä.

Äkillisen päätöksen tekeminen työnvaihdosta on helppoa, mutta päätöksen tekeminen, joka voi vaikuttaa elämääsi pitkään, on vaikeaa. Jos olet henkilö, joka suunnittelee tulevaisuutta pitämällä nykyinen mielessäsi, on tärkeää, että kysy nämä kymmenen kysymystä ennen kuin harkitset työnvaihtovaihtopäätöksen tekemistä.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas tulevaisuuteen, jos meillä on päätöksenteko työnvaihdosta, mukavuuden pelosta, yksinäisyyden pelosta ja monista muista. Nämä ovat seuraavat ulkoiset linkit, jotka liittyvät työnvaihtopäätökseen.

 1. 7 parasta kotityötä tietokoneella, joka tekee sinut onnelliseksi
 2. 10 syytä, miksi työnvaihto on hyödyllinen rekrytointimenetelmä
 3. 10 parasta tapaa hoitaa työmatkatyöt kuten ammattilainen