Johdanto CodeIgniteriin

CodeIgniter on oikeutetusti määritelty avoimen lähdekoodin ohjelmistoksi, jota käytetään nopeasti kehittämään verkkokehys, jotta sitä voidaan käyttää dynaamisten verkkosivujen ja verkkosivustojen luomiseen PHP-kielellä. CodeIgniter on yksi parhaista avoimen lähdekoodin ja nopeimmista kehitysohjelmisto-ohjelmistoista, jota käytetään dynaamisten web-sovellusten ja verkkosivustojen rakentamiseen PHP-kielellä. Tämä kehys perustuu löysästi kytkettyihin järjestelmiin, ja siinä käytetään laajalti suosittua MVC eli Model View Controller -kehystä ja kehityskuviota. Ohjainluokat ovat itse asiassa tärkeä osa kehitysvaihetta ja kuviota, mallit ja näkymät ovat valinnainen kokonaisuus. CodeIgniter-ohjelmaa voidaan käyttää myös HMVC: n (Hierarchical Model View Controller) modifiointiin, jolloin kehittäjät voivat ylläpitää modulaarista ryhmää ohjaimille, näkymille ja malleille, jotka on erityisesti järjestetty alihakemistomuodossa. Tämä kehys on useimmiten merkitty sen vilkkaaseen nopeuteen ja nopeaan reagointikykyyn verrattuna muihin PHP-kehyksiin.

CodeIgniterin ymmärtäminen

CodeIgniter on erittäin tehokas PHP-kehys, jolla on erittäin pieni jalanjälki, ja se on erityisesti suunniteltu kehittäjille, joiden on käytettävä yksinkertaista ja tyylikästä työkalupakkia täysin esillä olevien ja toimivien verkkosovellusten luomiseksi. Tämän sovelluksen tavoitteena on antaa käyttäjille mahdollisuus kehittää projekteja paljon nopeammin ja nopeammin kuin jos olisit päättänyt kirjoittaa koodisi tyhjästä. Sitä käytetään tähän tarjoamalla rikas kirjasto joukko yleisesti tarvittavia sovelluksia ja tehtäviä. Tämän tekeminen on mahdollista myös yksinkertaisen käyttöliittymän ja olemassa olevan loogisen rakenteen monipuolisen käytön vuoksi näiden kirjastojen joukon käyttämiseksi.

Kuinka CodeIgniter tekee työskentelystä niin helppoa?

CodeIgniter on luonteeltaan kevyt, koska ydinjärjestelmä vaatii hyvin harvojen kirjastojen käyttöä, mikä on selvästi toisin kuin monet muut nykyään esiintyvät verkkokehykset, jotka vaativat huomattavasti enemmän resursseja. Toinen kirjastokokonaisuus ladataan myös dynaamisesti ajoaikana annettaessa tietty pyyntö ja siten tekemällä perusjärjestelmästä melko nopea ja laiha.

Mitä voit tehdä CodeIgniterillä?

CodeIgniterin käyttö voidaan nähdä monissa paikoissa, kuten sen ominaisuus, joka koskee MVC: n käyttöä, mikä auttaa pitämään koodin erillään ja asiat puhtaampana. Koska se toimii hyvin ilman, että palvelinvaatimuksia on melkein melkein melkein ollenkaan, kaikista PHP 4: ään ja PHP 5: ään liittyvistä sovelluksista voi hyötyä CodeIgniteristä. Tämä on erittäin helppo ymmärtää, laajentaa ja saat myös kaikki työkalut yhdestä paketista, joten sen käyttö näkyy sähköpostien, kalenterien luomisessa, lataamisessa, yksikkötestauksessa, validoinnissa, istunnoissa jne. Se sisältää myös useita muita ominaisuudet ja muodot, kuten lomakkeet, taulukot, tiedostojen käsittely, evästeet, merkkijonot, hakemistot ja muut. CodeIgniter-yhteisö voisi myös kehittää omia kirjastoja ja auttajakirjastoja. Se koostuu myös sisäänrakennetuista tietoturvatyökaluista ja muista ominaisuuksista, kuten kaikkien globaalien muuttujien nollaaminen PHP-direktiiveistä riippumatta. Sitä voidaan käyttää myös tietokannan abstraktin muodoissa ja paljon muussa.

Yhteistyö CodeIgniterin kanssa

CodeIgniter antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä luovasti projektiin vähentämällä tietyn tehtävän käyttöön tarvittavan koodin määrää. Se on ilmainen käyttää, joten sinun ei tarvitse huolehtia taskustasi, koska se on lisensoitu MIT-lisenssillä, joten voit käyttää sitä haluamallasi tavalla. Se on tapa nopeaa, ja siksi kaikki tuotettu tulos on paljon nopeampaa ja nopeampaa. MVC-arkkitehtuurin tehokas käyttö, jossa se hyödyntää mallia ja näkymää yhdessä ohjaimen kanssa, on aina tehnyt asioista helpompaa ja paljon mielenkiintoisempaa. Ohjain on olennainen komponentti, joka muodostaa kehyksen laskentayksikön, mutta malli ja näkymäosa muodostavat valinnaiset osat. Toinen ominaisuus, joka tekee CodeIgniterin kanssa työskentelystä hauskaa, on, että se tuottaa puhtaampia URL-osoitteita, mikä on yksi tärkeimmistä ja tärkeimmistä tekijöistä. Nämä URL-osoitteet ovat myös käyttäjäystävällisiä ja hakukoneystävällisiä. Siinä ei käytetä standardi kyselymerkkijonoparametrimenetelmää, vaan synonyymiä, jotka ovat tehokkaampi tapa selaimille.

CodeIgniterin ominaisuudet

Perusominaisuuksia ovat nopeus, keveys, kustannustehokkuus, MVC-arkkitehtuurin käyttö, sovelluskehys, puhtaampien URL-osoitteiden luominen jne.

CodeIgniterin edut

1. Vaivaton ja vaivaton siirtyminen palvelimen isännöinnistä omistettuun palvelimen isäntään.
2. Helppo mukauttaa, oppia ja ottaa käyttöön.
3. Helppo räätälöinti ja käsittely.
4. Uutta toiminnallisuutta on otettu käyttöön huolehtimalla kaikista muista mukautuksista.
5. Tarjoaa helpon hallinnan ja joustavuuden MVC-pohjaisilla puitteilla.

Vaaditut taidot

Sinun on tunnettava PHP ja jonkin verran kehitystietoa voidaksesi työskennellä CodeIgniterin kanssa.

Miksi meidän pitäisi käyttää CodeIgniter-ohjelmaa?

Meidän pitäisi käyttää CodeIgniter-ohjelmaa monipuolisten ominaisuuksien vuoksi. Muita ominaisuuksia ovat tietueiden aktiivinen toteutus on yksinkertaisesti upea tekniikka ja se on paljon helpompi muistaa, helppoja määrityksiä tarjotaan ja kokoonpanon mukautuksia, hallussa olevia kirjastoja on valtava määrä, valtava kehitys ja yhteisön tuki.

laajuus

Codeigniter-laajuus on aivan liian suuri, jos työskentelet PHP-kielen kanssa, joka on edelleen erittäin suosittu kieli, jos puhut verkkosivujen kehittämisestä ja web-kehitysrajapinnoista.

CodeIgniterin tarve

Tarve syntyy käyttöoppaan ja käsikirjan hämmästyttävän dokumentoinnin vuoksi, mikä tekee siitä kaikille helpon oppimisen, mahdollistaa olemassa olevien komentosarjojen sisällyttämisen ja järjestelmän ydinkirjastojen kehittämisen, laajan käyttäjäkunnan ja kevyen mekanismin.

Oikea yleisö

Kehittäjät, analyytikot, web-järjestelmänvalvojat, käyttöliittymäkehittäjät, insinöörit, testaajat, konsultit, opiskelijat ja yrittäjät ovat kärjessä kurssille tarvittavan oikean yleisön luettelossa.

Ura-etu

CodeIgniter on paras kehys, jota käytetään nykyään PHP-kielelle. Kun tiedät yhden kehyksen, on helppoa työskennellä toisen kanssa. Joten tämän tietyn kehyksen oppimisella on omat etunsa ja se on erittäin hyödyllinen tulevan kasvun kannalta.

johtopäätös:

CodeIgniter on ollut loistava kehys, ja jos työskentelet verkkosovellusten kehittämisessä, sinulla ei ole varaa olla oppimaan tätä ohjelmistoa. Toivottavasti pidit artikkelistamme.

Suositeltava artikkeli

Tämä on opas Mikä on CodeIgniter. Tässä keskustelimme käsitteistä, määritelmistä, käyttötavoista ja tyypeistä CodeIgniter-edun kanssa. Voit myös käydä läpi muiden ehdotettujen artikkeleidemme saadaksesi lisätietoja:

  1. Mikä on JavaScript?
  2. Mikä on isännöinti?
  3. Mikä on RMAN Oracle?
  4. Mikä on ASP.NET?