Johdatus koodaukseen

Koodaus on asia, jonka avulla meidän on mahdollista tehdä tietokoneohjelmointia, sovelluksia ja sivustoja. Käyttöjärjestelmäsi, selaimesi, matkapuhelimesi sovellukset, Facebook ja tämä sivusto on luotu kokonaan koodilla.

Olet ehkä kuullut paljon koodauksesta ja ymmärtänyt, että sillä on yhteys tietokoneisiin ja he valmistelevat tarkastelemaamme dataa. Olkoon niin, monilla ei ole merkittävästi enemmän kuin tämä idean hämärtävä käsitys. Lukuisat ihmiset eivät yleensä saa sitä; me kuitenkin kokonaisuudessaan luotamme koodin olennaisiin perusteisiin joka päivä.

Koodausmäärittely

Koodaus ilmaisee ohjelmointikoodin tekemisen tietokoneelle. Yhä laajemmassa merkityksessä sanaa koodausta käytetään liittymään koodin valintaan tai luokitteluun johonkin.

Ymmärtäminen koodauksesta

Koodaus on pääasiassa ohjelmointikieli, jota käytetään sovellusten, sivustojen ja ohjelmistojen luomiseen. Käyttämättä koodeja, meillä olisi mikä tahansa merkittävä innovaatio, josta olemme tulleet riippuvaisia ​​esimerkiksi Facebookista, matkapuhelimistamme, selaimesta, jonka valitsemme nähdäksemme haluamiamme verkkosivustomme tai jopa itse blogeista. Kaikki jatkuu koodilla.

Kuinka koodaus tekee työskentelystä niin helppoa?

Koodaus tekee jokaisesta tehtävästä tai toiminnasta niin helppoa, että nykymaailma ei voi siirtyä eteenpäin ilman koodausta. Nykyinen maailmanlaajuinen viestintä on vakiintunut, jonka kautta olemme saavuttaneet globaalin yhteyden, joka lisää monimuotoisia yrityksiä. Tämä aikakausi on luonut mukavuuden mukavuuden koodaamalla koodaamalla useita mobiilisovelluksia, verkkosivustoja ja työkaluja.

Mitä voit tehdä koodauksella?

Koodien selvittäminen antaa sinun tehdä useita asioita, joita sinulla ei yleensä olisi kykyä tehdä. Nämä asiat sisältävät omien sivustojen muokkaamisen, ammattikooderiksi muuttamisen tai teknologiayrityksen avaamisen. Ennen kaikkea sinulla on kyky ymmärtää todellisuutesi muodostava tekniikka.

On monia syitä, miksi sinun pitäisi selvittää, kuinka koodata. Sinulla on erittäin haluttua asiantuntemusta, mikä tarkoittaa, että voit valita ja valita työtä ja saada siitä riittävän korvauksen. Voit tietenkin päätyä työskentelemään valtavissa teknologiayrityksissä, mutta se ei ole mitenkään ainoa työllisyyskurssi, johon voit käyttää koodauskykyjäsi. Totta puhuen, koodin selvittäminen auttaa sinua käytännössä missä tahansa kuvailemassa ammatissa. Tässä on muutama ennakkotapaus:

journalismi

Tapa, jolla kyseiset henkilöt saavat päivittäisiä uutisia, on muuttumassa, noin neljäkymmentäkahdeksan prosenttia Yhdistyneen kuningaskunnan henkilöistä vastaanottaa uutisia sivustoilta tai sovelluksilta, joten toimittajilla pitäisi nyt olla jonkin verran olennainen tieto koodista. Olipa se miten tahansa, koodin selvittäminen voi myös auttaa sinua löytämään erinomaisia ​​tarinoita.

Giannina aloitti työtehtävänsä perinteisenä kirjailijana. Lisäksi Giannina tunnusti, että korkealaatuisten tarinojen löytämiseksi hän tarvitsi taitoja koodaamiseen. ICIJ (kansainvälinen tutkittavien toimittajien kansainvälinen konsortio) otti vuonna 2013 yhteyttä Giannina Segniniin valtavan määrän sekoitettua tietoa. Hän ja hänen toimittajaryhmänsä perustivat ICIJ: n Offshore Leaks -tietokannan muodostamisen, joka sai aikaan todellisia lähestymistapojen muutoksia kaikkialla maailmassa.

Perustaja

Yhdeksäntoistavuotiaana Lyndsey vakiinnutti menestyksekkäästi tekniikan naisyrittäjäksi, eikä hän olisi voinut saavuttaa sitä keksimättä, kuinka koodata. Hän kertoi löytäneensä, että koodaamiskyky ei ole auttanut minua vain rahan ja ajan menettämisessä, se on lisäksi auttanut häntä innovoimaan. Hän säästi arvokasta aikaa, tietokoneistamalla päivä päivältä töitä, jotka haittaisivat muita yksilöitä. Lisäksi hän kertoi kuinka koodata antoi hänelle reunan kaikkien miesten teollisuuden maisemissa, joissa miesyritysten perustajat saavat yleensä 85 prosenttia enemmän mahdollisuuksia saada rahaan liittyvää apua kuin naispuoliset perustajat. Burton viittaa selvittämiseen, kuinka koodata oli tapa, jolla hän kykeni voittamaan nämä käsittämättömät kertoimet.

musiikki

Sam Aaron järjesti myöhään näyttelyn, jota Code Nation tuki, ja esitteli myös Sonic Pi: n, ryhmän, jonka hän teki. Nyt sinun on ajateltava, mikä on ainutlaatuista tässä suhteessa? Yhtiö antaa Sam: n DJ-livelle koodin hyödyntämiseksi. Sam tunnistaa koodin olevan näyttely, joka tekee kokonaisia ​​DJ-sarjoja koodaamalla elävällä musiikilla. Lisäksi kuka tahansa voi keksiä tavan toteuttaa tämä tuottaa musiikkia, joka asteittain avoin kaikille.

aktivismi

Koodauksella voidaan rakentaa asioita, jotka hyödyttävät yhteiskuntaa kaiken kaikkiaan. Moraalisia sovelluksia on paljon:

 • Välitön - auttaa muistohäiriöitä kärsineissä ihmisissä
 • WeFarm - tuottaa maatalouden tietoja etäverkkoihin, jotta yhteisöt voivat menestyä
 • Ankommen - Saksassa käynnistynyt sovellus, jonka avulla pakolaiset voivat tutustua saksalaiseen kulttuuriin. Se sisältää saksan kielen peruskurssin, kaupunkialueiden kartat ja tiedot parhaasta tavasta varmistaa ammatit.

Näiden linjojen mukaisesti, kuten pitäisi olla ilmeistä, koodaamisen selvittäminen ei ole vain askelportaan ensimmäinen vaihe kääntyä nuoremmaksi kehittäjäksi, koska se todella avaa tapoja käytännöllisesti katsoen mihin tahansa työhön.

Työskentely koodauksen kanssa

Yksinkertaisesti sanottuna koodi on se asia, joka neuvoo tietokonetta tekemään. Tarkemmin sanottuna tietokoneet eivät tunnista tekstiä. He vain ymmärtävät ajatuksia päälle ja pois. Tietokoneiden kapasiteettia ohjaavat kytkimet tai transistorit. Binaarikoodi ilmaisee näille päälle ja pois transistorit numeroina yksi ja nolla. Loputon määrä sekoituksia näistä koodeista saa tietokoneesi toimimaan. Jotta teet binaarikoodin, jota pystyt käsittelemään, luotiin tietokoneohjelmoinnin murteet. Kukin kieli täyttää erilaisia ​​tarpeita, mutta niiden kaikkien avulla kehittäjät voivat tulkita merkittäviä ohjeita binaarikoodiksi.

Koodauksen edut

Koodaamisen selvittämisen edut ovat erittäin valtavat. Emme elä aikaa, jossa vain tekniikan asiantuntijat käyttävät tätä arvokasta kieltä. Kyky käyttää koodin ohjeita antaa sinulle mahdollisuuden hallita paremmin innovaatiota, johon luotat.

Esimerkiksi riippumatta siitä, onko kyse henkilökohtaisesta vai asiantuntijakäytöstä, yhä useammat ihmiset kirjoittavat online-lehtiä ja tekevät sivustoja levittääkseen viestinsä tai kykynsä maailmalle. Kyky ymmärtää olennainen koodi antaisi sinulle mahdollisuuden tehdä muutoksia verkkosivustosi rakenteeseen maksamatta verkkosivun järjestelmänvalvojalle tehdä sen sinulle tai luottaa siihen, että joku tietotekniikan edustaja käsittelee lähettämäsi lipun hyvin kauan sitten. Kooditiedot voivat viedä sinut huomattavasti pidemmälle mahdollisuudessa, jonka valitset etsimään sitä. Jotkut perusteelliset analyysit antavat sinulle kyvyn koota sivusto omiin tarpeisiisi ja mukautua ihanteellisiin tarpeisiisi.

On mahdollista, että huomaat, että sinulla on innostus tekniikkaan ja kyky tutkia ohjelmointikielten yleistä luonnetta, joten voit siirtyä asiantuntijakooderiksi ammattilaisena ja työskennellä teknisen organisaation palveluksessa tai jopa mennä yrityseikkailuun tai lähettää parhaiten arvioitu konsepti. Työmarkkinat avautuvat teknologisesti erinomaisille asiantuntijoille.

Perustiedot koodaamisesta voivat käytännössä auttaa sinua ymmärtämään paremmin, kuinka päivittäin käyttämäsi tekniikka toimii. Se on voimaannuttava tunne.

Miksi se on tärkeää?

Laajassa merkityksessä oppimiskoodi on, kuten minkä tahansa kielen hallitseminen tai tarkemmin sanottuna, kieliryhmä. On olemassa kattava standardi, jota kaikki skriptit noudattavat, mutta lisäksi poikkeukselliset tarkat ohjeet jokaiselle. Se on kaikkea muuta kuin ylenmääräistä, että koodaus on kehittyneen digitaalimaailman DNA. Jokainen mobiilisovellus, sivusto, tietokoneohjelma ja jopa lukuisat keittiölaitteet riippuvat suoritettavasta koodauksesta. Tästä syystä koodaajilla on niin huomattava asema huipputeknologian nykyajan luomisessa ja tulevassa.

On odotettavissa, että seuraavan vuosikymmenen aikana tapahtuu jättiläinen takaisku ohjelmistotekniikan tutkinnon suorittaneiden määrään, joka on valmis ottamaan mukaan käytettävissä olevan koodaustyön. Tämä merkitsee koodauksen laajentamista laajalle joukolle yrityksiä. Totta puhuen, informaatiotieteet ovat muuttumassa avainkomponenteiksi monilla eri työalueilla, esimerkiksi lääkkeissä ja pankkitoiminnassa, joilla ohjelmoinnin ja koodauksen ymmärtämisellä on kasvava merkitys ja merkitys.

Miksi meidän pitäisi käyttää koodausta?

Koodaus rohkaisee sinua luomaan sovelluksia, laittamaan ne palvelimille ja hyödyntämään tavoitteena, että useat kuluttajat voivat käyttää sitä ja saada hyötyjä. Anna meille mahdollisuus nähdä koodauksen käyttö alla:

 • Tee oma sivusto
 • Pidä työtä koodauksessa
 • Oman venture -yrityksen perustaminen
 • Näyttää, kuinka tietokone toimii
 • Ansaitse enemmän ja työskentele vähemmän tunteja
 • Voit työskennellä etäyhteydessä

Miksi tarvitsemme koodausta?

Koodausta tarvitaan asiantuntemusta niin lukuisten asioiden tekemiseen, koska sen koulutus on kykysi valvoa tietoja tehokkaasti, hyödyntämällä innovaatioita. Koodaamisen selvittäminen tarkoittaa, että olet luonnollisesti osoittautunut paremmin viritettynä tietokoneellesi. Tarkastelet enemmän laitteita ja sovelluksia, joita käyttäisit säännöllisesti normaalina kodinkuluttajana, ja tämä tarkoittaa parannusta edistyneeseen digitaaliseen tietosi. Tämä ei yksinomaan paranna päivittäisen innovaatiosi omaa hyödyntämistä, paitsi että se tarkoittaa, että kun tiedät uuden tekniikan, olet entistä innostuneempi omaksua sen ja tutkia sitä.

Antaaksesi tietystä maailman esimerkistä tästä, harkitse kosketusnäyttösovelluskehyksiä, joita monet halvat ruokaketjut ovat esittelemässä laitoksissaan. Lohtu ja kokemuksemme älypuhelimien ja tablet-laitteiden avulla antavat meille mahdollisuuden lähestyä ja hyödyntää niitä tuskin ajattelematta riippumatta siitä, emmekä ole koskaan havainneet tällaista sovellusta. Ymmärrämme käyttöliittymän edellytykset ja muutamme tapaamme tarpeen mukaan.

Vaadittavat koodaustaidot

Koodaus on artikulaatio ja kriittinen ajattelu. Voit keskittyä sen sovelluksiin, ohjelmointikieliin, mutta riippumatta siitä, kuinka harjoittelet sitä, kehität nämä kaksi perustavaa laatua olevaa kykyä, jotka auttavat sinua kaikilla elämän aloilla. Paitsi eksistentiaalinen arvostus, kuinka koodata kyky tuottaa sinulle kuorman työaukkoja, kykyä tehdä oma aikataulu tai työskennellä mistä tahansa, korkeat palkat vähemmän työpäiviä, innokas tyydyttämään asiakkaita, jotka tarvitsevat tai näkevät avuksi ja huomattavasti enemmän. Koodereilla on enemmän mahdollisuuksia ottaa mielenkiinnon kohteisiinsa, sivuyrityksiin ja arvostaa itseluottamusta, jota useimmat työntekijät eivät tunne. He investoivat energiantuotantopaikkoihinsa, sovelluksiinsa ja runkorakenteisiinsa valmistamalla aitoja järjestelyjä ja parantamalla kohtaamisia sekä loppukäyttäjien että pomojen keskuudessa.

Kooderit ovat päivittäneet keskuksen, koska niiden käsittelemät asiat tarvitsevat jatkuvaa, keskittynyttä työtä. Tämä lisää näkyvyyttä kaikilla elämän segmenteillä. Yksi koodauksen parhaista eduista on luotettavasti siirtyminen sellaiseen virran tilaan, jossa aika, siirtyminen ja tyytymättömyys nesteytyvät, jolloin koodaaja voi muodostaa yhteyden tehtävän suorittamiseen. Jokaisesta näistä syistä epävirallisesti tai asiantuntevasti koodaaminen voi parantaa elämääsi. Seuraaviin viitataan pariin kykyihin, joita kukin kooderi tarvitsee:

 • Opi yksi ohjelmointi- tai skriptikieli aluksi
 • Logiikka erottuu koodaajien merkittävimmistä kyvyistä
 • Huomio yksityiskohtiin on myös elintärkeää
 • Abstrakti ajattelu on perusta koodaukselle
 • Tieteellisen menetelmän hyödyntäminen esteiden ja projektien hajottamiseksi voi olla erittäin hyödyllistä

Kuka on oikea yleisö koodaustekniikoiden oppimiseen?

Koodaus on pääasiallinen kyky työllistymiseen, esimerkiksi ohjelmistojen kehittämiseen. Ohjelmistokehittäjistä puuttuu tällä hetkellä ympäri maailmaa, joten koodaamisen selvittäminen voi olla yksinkertainen kurssi avoimeksi työkenttään. Olipa se miten tahansa, tämä ei ole päätapa, jolla koodaus voi avata aukkoja työhön. Pienille uusille yrityksille jonkun palkkaaminen yksinomaan koodauksen ja verkkosivustojen koostumuksen käsittelemiseksi ei välttämättä ole rahallisesti käytännöllisin päätös. Koodauksen tekeminen jousellesi merkkijonona voi olla elintärkeää kentän kanssa tunnistettujen paikkojen turvaamiseksi (kuten aineiden luominen, mainonta, PR ja se on vasta alku). Riippumatta siitä, haetko asemaa, jolla ei ole välitöntä merkitystä koodaukseen, se on silti erinomainen arvokkaana kyvynä. Siksi, että sinulla on mitään tietoa siitä, annat siis itsesi jalan haasteeseen. Sen lisäksi se on suuri ja edullinen asiantuntemus monissa ammateissa, ja lisäksi se osoittaa, että olet omistautunut, elinvoimainen ja itsestään aloittava.

Kuinka tämä tekniikka auttaa sinua uran kasvussa?

Mielestäni toisen ammatin perustaminen voi olla pelottava yritys. Joka tapauksessa kokemukseni mukaan, kun huomaat, että se on oikea valinta sinulle, todella täyttävä ammatti sijaitsee käytännössä nurkan takana. Koodaustyö tarjoaa sinulle mahdollisuuden lisätä organisaatioiden arvoa ja rakentaa myös sitä, mitä ihmiset todella käyttävät.

johtopäätös

Kuten edellä mainittujen kohtien kautta, voimme päätellä, että koodauksesta on hyötyä kaikille tänään, vaikka et jatka menestyksekästä uraa, mutta autat sinua etenemään tässä kilpailuympäristössä. Nykyään digitaalisesti voit saavuttaa suuria menestyskorkeuksia, mikä aikaisemmin ei ollut niin mahdollista suljetun talouden takia. Koodaus loi sarjan työkaluja, jotka auttavat sinua lukuisissa pyrkimyksissä parantaa yritystäsi, uraasi, päivittäistä elämääsi ja monia muita näkökohtia.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas mitä on koodaus? Tässä keskustelimme koodauksen määritelmästä, työskentelystä, taidoista, uran eduista, tarpeesta ja käytöstä. Voit myös käydä läpi muiden ehdotettujen artikkeleidemme saadaksesi lisätietoja -

 1. Mikä on Unix Shell?
 2. mikä on JavaScript?
 3. Koodauksen käyttö
 4. Koodaus vs. ohjelmointi