Uudet ominaisuudet Web-suunnittelijaportfolio - Verkkosuunnittelijana online-portfolio on ehdottoman välttämätöntä liiketoiminnan saamiseksi. Jokainen potentiaalinen asiakas näkee varmasti salkkusi ainakin kerran ja perustaa päätöksensä salkun hyvyyteen. Salkun rakentaminen voi olla aika vaikeaa, ja se ei ole jotain, mitä teet kerran ja unohdat. Päivitä se jatkuvasti vahvistaaksesi online-läsnäoloasi. Rakenteletko uutta salkkua vai päivität jo olemassa olevaa, tässä on kymmenen ominaisuutta, jotka ovat välttämättömiä parhaan vaikutelman luomiseksi:

Verkkosuunnittelijaportfolio

 1. Sillä pitäisi olla paras työsi

Verkkosivustosi on vain yhtä vahva kuin sen heikoin valokuva. Toisin sanoen sinun on varmistettava, että portfolion jokainen osa on paras työsi. Jos on jotakin, joka on ala-par, poista se tai päivitä se paremmiksi. Älä vain koota kaikkia suunnittelutyösi, hyviä ja pahoja. Suositellaan, että portfoliossa on vain noin kahdeksan - 20 kappaletta. Jotkut saattavat suositella enemmän, toiset vähemmän, mutta kukaan ei sanoisi sinun laittavan kaiken tekemäsi portfolioesi. Tarkka työsi parasta laatua.

Portfolio-verkkosivusto olisi epätäydellinen ilman esimerkkejä aiemmasta työstä, mitä useimmat asiakkaat haluaisivat nähdä ja mitata taitotasosi. Työn esittäminen oikealla tavalla voi myös tehdä paljon muuta. Monet web-suunnittelijat esittävät työtään ainutlaatuisella, vaikuttavalla tai luovalla tavalla. Toisinaan esitysmenetelmä voi varjostaa itse työn, joka on sekä hyvää että huonoa.

Kuraamalla työtäsi vain parhaiden esimerkkien esittelemiseksi varmistetaan myös, että asiakkaat eivät ole tylsistyneitä näkemään liikaa. Useimmat potentiaaliset asiakkaat eivät joka tapauksessa istu alas ja katsovat jokaista mallia, joten näytöksesi on valittava suurimman vaikutuksen saavuttamiseksi.

Jos suunnittelet erilaisia ​​malleja, kuten logoja, yritysautoja, blogin teemoja ja niin edelleen, on hyvä idea rajoittua vain muutamiin parhaisiin esimerkkeihin kussakin luokassa sen sijaan, että esität yhden suuren kokoelman työstäsi. Pienemmät ja valikoivammat salkut ovat vierailijoiden helpompi lukea.

 1. Pitäisi olla erilaisia

Vaikka on tärkeää, että portfoliossasi on paras työsi, esittelemässä kokoelmassa tulisi olla myös jonkin verran erilaisia ​​esittelemään laajaa taitojasi. Jos sinulla on taito, portfolion tulisi flaunt sitä. Olipa kyse logosuunnittelusta, toimituksellisesta suunnittelusta tai muusta. Esittele monenlaista työtäsi ja taitojasi samalla tavalla kuin sisällyttäisit ne jatkamisellesi. Salkku on kirjaimellisesti visuaalinen jatkaminen. Jos olet keskittynyt tiettyyn keskisuureen tai taitojoukkoon, kuten typografiaan, sisällyttämään tuotemerkkejä tai ulkoasun suunnittelua, voit silti esitellä monipuolisempia malleja esittelemään käsityötaitoasi.

 1. Selkeä viestintä

Portfolio-verkkosivuston tulisi olla tiivis ja selkeästi välittämässä tarjottavia palveluita ja sitä, mitä web-suunnittelijana on tarjota asiakkaillesi. Suunnittelu tyyppejä ja erikoistumisia on paljon, eikä kaikilla asiakkailla ole ymmärrystä tarjottavista palveluista. Itse asiassa on parasta olettaa, että jokaisella vierailijalla on epäselvyyttä tarjoamistaan ​​palveluista, ja luoda verkkosivusto, joka heille selvästi ilmoittaa siitä. Jos verkkosivustosi ei kommunikoi tehokkaasti, kävijät todennäköisesti sekoittuvat tai ovat kiinnostuneita. Joko niin, et saa työtä.

Samanlaisessa huomautuksessa saatat joutua päättämään, sisällytetäänkö hinnat portfoliosivustollesi. Se voi olla tuntihinta tai perustuu projektiin. Voit myös halutessaan paljastaa mitään hintaa ja pyytää potentiaalisia asiakkaita ottamaan sinuun yhteyttä henkilökohtaisesti ilmaisen tarjouksen. Tässä ei ole selkeää oikeaa tai vääriä. Kumpikin tapa on hieno, mutta varmista, että kommunikoit selvästi.

Suuri vaikutus verkkosivuston kommunikoitavuuteen on kuinka paljon tietoa se tarjoaa. Portfolio-verkkosivustoilla on oltava tietyt kohdat, jotka on ilmoitettava ja selitettävä, mutta on tärkeää poistaa ylimääräinen, jotta tarvittava tieto erottuu paremmin ja helpottaa katsojien ymmärtämistä.

Kyseinen ylimäärä voi tarkoittaa mitä tahansa sisältöä tai sanamuotoja tai jopa suunnittelun elementtejä. Paras portfolio-verkkosivusto on oikeastaan ​​melko minimaalinen lähestymistapaansa. Perusteet pysyvät samoina: palvelut luetellaan, pätevyys kuvataan, aikaisempi työ esitellään ja yhteystiedot annetaan. Ylimääräiset elementit, jotka eivät ole välttämättömiä, voivat todella tuottaa haitallisia. Monet verkkosivustot sisältävät blogeja, joista keskustellaan myöhemmin ja joista on todella hyötyä, mutta suurin osa muusta sisällöstä ja ylimääräisestä elementistä houkuttelee vain uusia potentiaalisia asiakkaita. Pidä puhdas asettelu ja esitä vain asiaankuuluvat tiedot.

Suositellut kurssit

 • Windows 10 -koulutus
 • Ohjelmistotestauspaketti Bundle Online -koulutus
 • Ohjelma Python-ohjelmoinnissa
 • Django-koulutus
 1. Yhtenäisyyden tunne

Nyt portfoliossasi on paras työsi ja laaja valikoima värejä, tyylejä ja malleja. Tämän cocktailin ansiosta portfoliosi saattaa lopulta näyttää hämmentävältä sekoitukselta tyylejä ja teemoja. Vältä tätä hinnalla millä hyvänsä. Verkkosivustossasi on oltava ykseyden tunne. Esitettävän työn ja esitystavan on virtautettava hyvin ja täydennettävä toisiaan. Sinun on rakennettava portfoliosivusto, joka näyttää hyvältä ja täydentää myös esiteltävää työtä. Jos keskityt liikaa malleihin, saatat joutua vaarantamaan verkkosivuston yleisen laadun. Esitä kiillotettu työsi yhtä kiillotetulla verkkosivustolla, niin saat positiivisempaa vastausta asiakkailtasi.

Portfolio-verkkosivustoilla voi olla joitain luovimmista malleista. Koska web-suunnittelu on erittäin luovaa ja taiteellista ammattia, online-portfolion tulisi olla todellinen esitys taitodestasi ja työstäsi. Sinänsä voit ottaa luovampia vapauksia salkusivustosi kanssa huolehtimatta mahdollisista kielteisistä tuloksista. Itse asiassa asiakkaat haluaisivat nähdä kaiken omaperäisyytesi ja luovuutesi ehdottomana.

 1. Hyvä alusta

Laadukas portfolio-verkkosivusto on yhtä tärkeä kuin esitelty työ, ja verkkosivustoalustalla on suuri rooli sen lopullisessa laadussa. Voit mennä WYSIWYG-editoriin, kuten Dreamweaver, mutta monet web-suunnittelijat valitsevat sisällönhallintajärjestelmän (CMS), koska sitä on helpompi käyttää ja asentaa, ja siinä on reagoivat mallit. Jos olet kokenut web-suunnittelija, voit luoda koko verkkosivuston omalla, koodauksella ja kaikella. Valitse vain mikä sopii sinulle parhaiten ja mikä olisi sopivaa näytöllesi.

 1. Vastuullinen muotoilu

Reagointikyky ei ole vain nykypäivän vetovoima; se on olennainen osa. Ja ei vain portfoliosivusto; Jokaisella verkkosivustolla tulisi olla ihannetapauksessa reagoiva suunnittelu, kun otetaan huomioon, että jopa kaksi kolmasosaa kaikesta verkkoliikenteestä tulee tableteista ja mobiililaitteista. Sellaisenaan sinun on varmistettava, että verkkosivustosi näyttää hyvältä ja toimii niin kuin sen pitäisi, riippumatta siitä mitä laitetta käytetään ja näytön koosta. Myöskään reagointikyky ei rajoitu yleiseen verkkosivustoosi. Kuvien on myös oltava mukautuvia. Sinun on pakattava korkean resoluution versiot työstämme, jota ei ole pienennetty vanhempiin Web-kuvastandardeihin. Voit käyttää sitä CMS: llä tai CSS3-, JavaScript- tai HTML5-koodauksella sisällyttääksesi reagoivia kuvia, jotka voidaan skaalata ylös ja alas sopimaan suuriin ja pieniin näytöihin.

 1. Henkilöbrändäys

Tässä vaiheessa sinun pitäisi pystyä luomaan todella hyvä salkusivusto, mutta erottuuko se todella muista samoilla periaatteilla tehdyistä salkun verkkosivustoista? Sen on erotuttava, koska henkilökohtainen brändäys on tarpeen, jotta asiakkaat ja muut vierailijat muistavat sinut. Sinun on kyettävä erotumaan tuhansista muista web-suunnittelijoista, ja henkilökohtainen tuotemerkki tekee juuri sen. Henkilökohtainen tuotemerkkisi voi olla ainutlaatuinen työsi heijastava verkkosivusto-elementti tai teema tai vain ainutlaatuinen logosuunnittelu tai kuvake. Sen pitäisi olla jotain, joka kiinnittää katsojan huomion ja auttaa asiakkaita ja työnantajia muistamaan verkkosivustosi tuhansien muiden joukossa.

Kun potentiaalinen asiakas käy online-portfoliossa, on paljon tekijöitä, jotka painavat heidän päätöstään. Jotkut tekijät ovat melko ilmeisiä; esitellyn työn laatu on tärkeää, samoin kuin työn monimuotoisuus ja tyyli. Kustannukset ovat myös tärkeä tekijä, samoin asiakkaan web-suunnittelija työskentelee ihmisten kanssa, jotka tekevät suunnitteluprosessista sujuvaa, nautinnollista ja menestyvää. Sinun on näytettävä nämä ominaisuudet portfoliosivustosi kautta. Henkilökohtaisen tuotemerkkisi pitäisi pystyä luomaan henkilökohtainen yhteys asiakkaisiin ja vakuuttamaan heitä siitä, että työskennellä kanssasi on helppoa.

 1. Muokattu verkkotunnus ja toimintakehotus

Jotkut ihmiset voivat kutsua mukautettua verkkotunnusta ehdottoman välttämättömäksi, ja on järkevää, miksi he sanoisivat sen. Voit kuitenkin isännöidä online-portfoliosi räätälöimättömässä verkkotunnuksessa. Verkkotunnus lisää kuitenkin itsenäisyyttä ja uskottavuutta verkkosivustollesi, ja se on myös melko halpaa.

Viime kädessä haluat salkkussivustollesi houkutella uusia asiakkaita. Joten on vain järkevää lisätä toimintakehotus verkkosivustollesi. Toimintakehotuksen ei tarvitse olla liian aggressiivinen. Suurin osa verkkosivustoista kehottaa kävijöitä ottamaan heihin yhteyttä ilmaiseksi tarjouspyynnöksi tai toimittamaan yhteystiedot saadaksesi lisätietoja. Se on melko yksinkertainen, mutta saat hyödyllisiä yhteystietoja.

Kun olet sisällyttänyt toimintakehotuksen, jonka avulla vierailijat voivat ottaa sinuun yhteyttä, on tärkeää, että annat heidän myös helpon sinuun yhteyttä. Suurimmalla osalla verkkosivustoja on yksinkertainen yhteyslomake. Jotkut vain esittävät web-suunnittelijan sähköpostiosoitteen, jolloin kävijä voi tehdä lopullisen päätöksen aloittaako hän yhteydenpidon. Kummallakin menetelmällä on etuja ja haittoja, mutta valitsemiesi yhteystietojen tulisi olla helposti löydettävissä ja saatavissa miltä tahansa sivulta riippumatta siitä, mitä valitset.

 1. Sosiaalisen median elementit

Sosiaalinen media on nykyään yhä yleisempiä, ja siitä on tullut olennainen osa mitä tahansa verkkosivustoa. Sellaisena sen tulisi olla myös olennainen osa portfolion suunnittelussa. Ota mukaan sosiaalisen median painikkeet vahvistaaksesi online-läsnäoloasi ja antaa kävijöille mahdollisuuden jakaa työsi tai katsella läsnäoloasi sosiaalisessa mediassa. He voivat tavoittaa myös sosiaalisen median kautta. Muista kuitenkin, että sosiaalisen median aktiviteettien tulee heijastaa brändisi kokonaisuutta, joten pidä asiat puhtaina ja tyylisi mukaisina.

 1. Lisää blogi

Yksinkertainen portfolio-verkkosivusto on hieno, mutta sen integroiminen muotoilublogiin on vielä parempi. Blogin elementti lisää lisää merkkiä ja tietoja portfoliosivustollesi. Se antaa kävijöille enemmän tietoa työskentelytavoistasi, suunnitteluprosessistasi, tyylimäärityksistä ja arvoista. Lisäksi se tekee sivustostasi arvokkaamman ja löydettävän. Kirjoita blogitekstejä, jotka on optimoitu Internetiin ja jotka tarjoavat hyödyllisiä vinkkejä asiakkaille ja muille web-suunnittelijoille. Optimoi viestisi hakukoneille parantaaksesi portfoliosivustosi sivutasoa ja laita se suosituimpien joukkoon. Google kiinnittää paljon tuoreeseen ja optimoituun sisältöön, joten verkkosivustosi pitäminen tuoreena uusilla ja informatiivisilla blogiviesteillä vain nostaa arviointiasi. Blogin lisääminen voi olla myös melko helppoa, koska suurin osa CMS-järjestelmistä mahdollistaa bloggaamisen.

Toinen suunnittelevan blogin suuri etu on, että se vahvistaa sinut alan asiantuntijaksi, vaikka et ehkä tunnukaan siitä jatkuvasti. Julkaise, mitä tiedät, ja siitä voi olla hyötyä jollekin, ja vahvista uskottavuutesi verkkosivujen suunnittelijayhteisössä sekä asiakkaiden keskuudessa.

johtopäätös

Noudata näitä vaiheita ja sinulla on loistava portfolio-verkkosivusto, mutta työtäsi ei ole vielä tehty. Näkyvyys on tärkeää. Et voi yksinkertaisesti perustaa verkkosivustoa ja odottaa sen johtavan liikenteeseen, ellet paranna sen hakukoneiden sivutasoa. Voit tehdä tämän muutamalla tavalla. Ensimmäinen on lähettää verkkosivustosi tai kuvat kuvagallerioihin, jotka näkevät jo paljon potentiaalisten asiakkaiden liikennettä. Blogit toimivat myös hyvin, samoin kuin SEO tekniikat. Kilpailu on kovaa, joten pysy varpaissasi ja jatka työskentelyä verkkosivustollasi, jopa kun se saavuttaa hakukoneiden tulossivujen yläreunassa ja alkaa ohjata liikennettä.

Suositellut artikkelit

Tässä on artikkeleita, jotka auttavat sinua saamaan lisätietoja Web Designer Portfoliosta, joten käy vain linkin läpi.

 1. Flash tai HTML5 - 8 pikavaiheen opasta
 2. 10 vinkkiä menestyväksi freelance-web-suunnittelijaksi
 3. 13 parasta web-mallia, joissa on hyödyllistä typografiaa (esimerkkejä)
 4. Paras tapa oppia Web-suunnitteluvälineitä askel askeleelta ja opas
 5. 10 parasta tehokasta syytä henkilökohtaisen verkkosivuston luomiseen