Katsaus Primavera-sertifiointiin

Primavera on suosittu tuotemerkki PPM (Project Portfolio Management) -ohjelmistoon projektijohtamisen ammatissa. Sen ohjelmistopakettivalikoima muodostaa osallistavan Enterprise Project Portfolio Management (EPPM) -ratkaisun, joka on hyvin arvostettu rakennus-, IT-, energia- ja valmistusteollisuudessa. Sen jälkeen, kun Primavera Systems Inc. aloitti toimintansa vuonna 1983, se toimitti tämän projekti- ja ohjelmanhallintaohjelmiston yksinomaan siihen asti, kunnes Oracle osti sen vuonna 2008.

Mikä on Primavera?

Primavera on hienostunut ja tehokas projektinhallintatyökalu, joka tukee eri organisaatioita hallitsemaan toimintojaan ja projektejaan tehokkaasti komplikaatioistaan ​​huolimatta. Se on kasvattamassa suosiota, koska se tarjoaa kaiken yritystiedon reaaliaikaisen reaaliaikaisen näkyvyyden pääomahallinnon päätöksenteon kannalta. Se auttaa määrittämään tarkkoja resursseja (työvoima, koneet, materiaalit ja raha) ajan suhteen. Se takaa projektinjohtoryhmän kyvyn toteuttaa projekti tehokkaasti. Projektipäälliköt, suunnittelijat, suunnittelupäälliköt ja muut asiantuntijat saavat projektiin liittyviä tietoja napin painalluksella helpon saatavuuden vuoksi. Primavera koostuu sarjasta ohjelmistopaketteja, joihin kuuluvat P6, Prosight, Contract Manager, Cost Manager, Pertmaster, Sure Trak, Evolve ja Inspire. Primavera P6: ta käytetään pääasiassa teollisuudessa integroitujen PPM-ratkaisujensa ansiosta. Primavera-ohjelmisto sisältää projektinhallinta-, hallinta- ja yhteistyöominaisuudet, ja se voi rinnastaa muihin yritysohjelmistoihin, kuten Oraclen ja SAP: n ERP-järjestelmiin.

Nykypäivän yritysmaailmassa Primaveran sertifioimille ammattilaisille on valtava kysyntä. Nopeasti kasvavan hyväksynnän takia Primavera-sertifioinnin suorittaneet tai sitä haluavat ammattilaiset saavat uusia mahdollisuuksia urallaan.

Miksi teollisuus suosii Primavera-sertifioituja ammattilaisia?

Primavera-ohjelmiston soveltamisella projektijohtamisessa on tiettyjä etuja, ja vähitellen se on saanut suosiota ammattilaisten keskuudessa. Jopa sertifioidut ammattilaiset voivat ennakoida menestyvän tulevaisuuden tulevina vuosina. Primavera-ohjelmistojen hyödyt ovat seuraavat -

1) Riskitekijän pienentäminen

Primavera-ohjelmiston käyttö auttaa tunnistamaan riskitekijän, jota voidaan vähentää tai eliminoida suunnittelemalla, hallitsemalla ja toteuttamalla projekti.

2) Helppo käyttö

Sen monimutkaiset analyysit ja prosessit auttavat hallitsemaan aikataulua ilman vaikeuksia.

3) Rikastetut resurssit

Se antaa kaikille ammattilaisille mahdollisuuden seurata resurssien saatavuutta ja säätämistä projektin kysynnän mukaan. Jopa se auttaa vähentämään resurssikustannuksia analysoimalla resurssisuuntauksia ja kustannuksia.

4) Projektitoimintojen ennakointi

Täällä projektipäällikkö voi ennustaa resurssien ja toimintojen tarpeet sidosryhmien vaatimusten täyttämiseksi.

5) Parempi havaittavuus

Koska Primavera-ohjelmisto sallii kaiken tiedon syöttämisen ja analysoinnin, projektipäällikön on parannettava ymmärrettävyyttä ja poliittisten ja ympäristömääräysten noudattamista.

6) Seurantaominaisuudet

Primaveran seurantaominaisuuksien avulla käyttäjät voivat luoda raportteja viipymättä ja se auttaa pitämään lähtötasoa.

7) Parannettu viestintä

Primavera antaa johtohenkilöstölle, projektipäällikölle, valvojalle mahdollisuuden kommunikoida helposti muiden työntekijöiden kanssa, jos hanketta laajennetaan suurille alueille ja projektiin liittyy monia ihmisiä.

8) Helppo aikataulun luominen

Primavera-ohjelmistossa aikataulujen luominen on paljon helpompaa helpon liittymisen vuoksi. Työntekijät voivat tehdä oman aikataulun sijainnistaan.

Vaikka Primavera projektipäällikkö voi hajottaa koko projektityön pieniksi tehtäviksi, jotka voidaan helposti saavuttaa. Parantamalla viestintää se parantaa työntekijöiden yhteistyön tasoa.

Siksi monet teollisuudenalat mieluummin toteuttavat Primaveran, koska sillä on kyky suunnitella, hallita ja hallita projektin kaikkia puolia. Tämän ohjelmiston onnistuneeksi toteuttamiseksi projektissa teollisuudenalat eivät vain aio palkata Primavera-sertifioituja ammattilaisia, vaan lisäävät ammattitaitoisia työntekijöitään osallistumaan Oracle Primavera -kursseille oppimaan lisää ohjelmistosta.

Primavera-sertifiointitiedot

Oracle tarjoaa kolmen tyyppisiä Primavera-sertifiointeja, jotka perustuvat alan vaatimuksiin. Jokainen sertifikaatti edustaa erilaista tuotetietoisuutta. Alla on Primavera-sertifikaattien nimet.

1) Primavera P6 Enterprise Project Portfolio Management

Tämä sertifikaatti antaa kilpailun etenemistä kehittämällä asiantuntijatasoa ryhmäyhteistyössä, resurssien jakamista, edistymisen seuraamista ja niin edelleen.

2) Primavera-salkunhoito

Tämä sertifikaatti auttaa parantamaan ratkaisuvoiman kykyä, joka tukee toimialakohtaisen ainutlaatuisen toiminnallisuuden ja reaalimaailman yrityksen skaalautuvuuden ja rajoittamattoman konfiguroitavuuden toteuttamista.

3) Primavera Unifier (Skire) -sertifikaatti

Tämä sertifikaatti auttaa hyödyntämään ratkaisujen voimaa hallita pääomaa ja rakennusohjelmia tehokkaasti. Ehdokas voi valita minkä tahansa sertifikaatin uran kysynnän ja alan vaatimusten perusteella.

Kuinka saada Primavera-sertifikaatti?

Arvostetun Primavera-sertifikaatin tarjoaa Oracle University. Ehdokkaat ehdokkaat voivat ilmoittautua kursseille tai koulutukseen Oraclen tai muun sertifioidun instituutin kautta. Kurssin oppitunnit on suoritettava annetussa määräajassa, ja ehdokkaan on oltava ilmeinen tenttiin suoritusta arvioitaessa ja etenemisen arviointia varten. Menestyneet ehdokkaat myöntävät Oracle Primavera -sertifikaatin, josta on apua saada uutta työpaikkaa tai varmistaa korkeampi asema nykyisessä organisaatiossa. Sertifioitujen ammattilaisten perusvastuu on tehdä parhaansa säilyttääkseen valtakirjat käymällä ammatillisia ja edistyneitä kursseja, jotka kattavat koko yritysprojektisalkun.

Ennen Primavera-sertifikaatin valintaa hakijan on täytettävä peruskriteerit. Tämä sertifikaatti sopii tutkinnon suorittaneille ja tutkintotodistuksille, joilla on riittävä kokemus projektityöstä ja ohjelmistojen käytöstä. Pienen tai suuren organisaation johtajat, aikataulut, analyytikot ja muut ammattilaiset voivat liittyä kurssille.

Projektinhallinnan ammatista jo kokeneet ammattilaiset voivat oppia Primavera-ohjelmistosta verkossa. Youtubessa on saatavana paljon videoita perusteista aina aikataulun laatimiseen, vaikka nämä eivät olekaan paljon jäsenneltyjä. Jopa he voivat liittyä yhteisöryhmään, jossa asiantuntijat jakavat oppaitaan Primaverasta ja seuraavat myös ryhmäkeskusteluja.

Koulutuslaitokset tarjoavat erilaisia ​​Primavera-sertifiointikursseja auttaakseen ehdokkaita saavuttamaan arvostetun sertifikaatin. Kurssit on suunniteltu siten, että se auttaa ehdokkaita oppimaan koko projektin elinkaaren hallintaa suunnittelusta toteutukseen Primavera-ohjelmiston kautta ja myös selventämään Oracle Primavera -sertifikaattitestiä. Mutta kouluttajilla tai ohjaajilla on oltava projektikokemus, koska monien instituutioiden kouluttajilla ei ole tietoa reaaliaikaisista käsitteistä.

Lisäksi, riippuen vain Primaverasta, ei voida taata menestyvää uraa, ammattilaisilla tulisi olla perustiedot CPM: stä (kriittisen polun menetelmä) ja EVA: sta (ansaitun arvon analyysi) ja tehokkaalla viestintätaidolla.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas Primavera-sertifiointiin. Tässä keskustellaan siitä, kuinka saada Primavera-sertifikaatti ja miksi teollisuus suosii Primavera-sertifioituja ammattilaisia ​​yksityiskohtien lisäksi. Voit myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja -

  1. Primavera Capital
  2. Primavera-opetusohjelma
  3. Primaveran projektijohtaminen
  4. Primavera-ohjelmisto
  5. 4 tärkeintä Hadoop-aikataulutyyppiä