Henkilökohtainen tehokkuus - Oletko koskaan miettinyt? Miksi kahden päivän välillä on niin suuri ero? Samat tunnit, sama auringonvalo, samanlainen kello tikittää, sama ympäröivä, samanlainen rutiini, mutta erilainen elinvoima teissä. Tällainen ilmeinen ero, joka saa sinut ajattelemaan, olenko kuluttanut enemmän ravintoaineita? vai onko rukoukseeni vastattu? vai onko se vain ihme? Sitä tapahtuu niin monta kertaa, ettemme edes oikein pidä sitä tietoisesti. Vaikka päätäisimme, emme tee niin. Se on niin hieno. On lukuisia esimerkkejä, jos ajattelemme sitä.

Haastattelussa, jonka kohdat viime kuussa ja tällä viikolla ei todellakaan ollut paljon eroa haastattelijan ja yrityksen välillä - kaikki yleiset näkökohdat, kuten työrooli, työkenttä, perustoiminnot, henkilökohtaisen tehokkuuden haastattelukysymykset, haastatteluprosessi jne. Olivat vakio ja samalla tavalla kuin viime kuukauden haastattelussa. Silti sinusta tuntuu, että esiintyi paremmin tällä viikolla kuin viime kuussa.

Kuvalähde: pixabay.com

Sinulla oli erinomainen keskustelu vaimosi kanssa tänä aamuna aamiaisella kuin millään muulla aamulla viime kuukausina. Viimeistä esitystäsi kiitettiin enemmän kuin äskettäistä. Ystäväsi kertoi juuri kuinka hieno päivä hän oli löytänyt ratkaisun pitkittyneeseen "lakien kiduttamiseen". Joskus voit soittaa parempaa kitaraa kuin mikään muu päivä harjoitusistunnosi aikana. Ei-suunniteltu viikonlopun yhdyskäytävä osoittautuu niin paremmaksi kuin mikään muu suunniteltu matka. Tänään nautit ajamisesta enemmän, vaikka liikenne- ja saastetaso pysyy tavalliseen tapaan.

Olet vihdoin puhunut kauan kadonneelle ystävällesi vuosien jälkeen, ja kyllä, soitit tämän viivästetyn puhelun. Yksi vihollisesi henkilökohtainen tehokkuus vain kutsui sinut illalliselle, avasi ja kertoi sinulle, mikä häntä häiritsee sinua erittäin ystävällisellä tavalla. Pitkän ajan kuluttua aviomiehesi kokki suosikki ateriasi, jota hän keksi vuosien takaa sinulle. Minkä tahansa syyn vuoksi olet ajatellut liittyä takaisin kuntoklubiin jatkaaksesi harjoitusta eilen. Saatuaan onnistuneesti kaupan tämän kovan asiakkaasi kanssa, huomasit, että sinulla oli aina sitä.

Joten kaikki, mikä tuo ihmettä ja tarjoaa sinulle valtavan toteutumisen hetkiä, on ehdottomasti toivottavaa. Ja kun pohdimme sitä, päättelemme, että minulla oli erittäin hyvä tuulella, käytin onnekas mekkoani, se oli jumalan päätös tai olin vain hyvin valmistautunut, kaikki eri syyt, jotka ilmestyvät suoraan pintaan. Annamme tunnustusta joillekin näkymättömille voimille tällaisen odottamattoman huippuosaamisen luomiseksi.

Voimme unohtaa mahdollisuuden, että sellaisten selittämättömien syiden lisäksi se voi olla syy, joka ei ole yliluonnollinen ja kuuluu valvontamme piiriin. Se on vain sinä parhaimmillasi. Olosuhteet tai onni eivät välttämättä ole meidän puolellamme jatkuvasti tällaisten hetkien luomiseksi, mutta meissä oleva voimamme voidaan käyttää milloin tahansa menestyksen saavuttamiseksi. Ja juuri tämä on henkilökohtainen tehokkuus. Liiketoimintamoduuleilla ja omatoimisella liikkeellä on useita teorioita tästä. Jotenkin se ei voi rajoittua tavoitteiden asettamiseen ja tehtävien suorittamiseen.

Katsotaanpa joitain käytännöllisiä tapoja, jotka voivat auttaa sinua tunnistamaan huippuosaamisen juuret, jotta lopulta saadaan henkilökohtainen tehokkuus. Nämä '10 tapaa parantaa henkilökohtaista tehokkuutta' on vaiheittainen tapa löytää paras itsesi.

 1. selkeys
 2. Älä epäröi olla erilainen
 3. Suorista ulko- ja sisäkuvasi
 4. Itsensä järjestäytymisen taidot
 5. sitoutuminen
 6. Jatkuva kehitys
 7. Vakuuttava viestintätaidot
 8. Suhderakentamisen taidot
 9. Hengellisyys
 10. Ottaa vastuuta
 1. selkeys

Kuvalähde: pixabay.com

Kyllä, ei ole helppoa selvittää, missä streamissa sinun tulisi jatkaa valmistumistasi heti koulunkäynnin suorittamisen jälkeen. Nimen rekisteröinti kilpailuun vie aikaa, kun valitset kahden suosikkiurheilulajisi välillä. Ja kyllä, voi myös olla hankalaa päättää, valitaanko työ, jolla on enemmän rahaa vai enemmän kasvumahdollisuuksia. Joten valinnan tekemisen yhteydessä sinun on tiedettävä, mitä juuri pidät eniten. Vihje siitä, oletko luonnollisesti taipuvainen tähän vaihtoehtoon. Saatat vain pelätä menettävänsä muiden etuja. Kun siirryt eteenpäin elämässä, muista oppitunnit, jotka opastavat sinua alkuperäiseen itseesi. Pienet kokemukset esittelevät henkilökohtaiset tykkäyksesi ja epämieluisuutesi. Tämä vahvistaa arvot, uskomukset ja mielipiteesi.

On tärkeää tunnistaa vahvuutesi ja heikkoutesi. Niiden perusteella koko persoonallisuuttasi muodostuu. Ennen kuin voin edustaa sitä muille, minun on oltava selkeä peruspiirteistäni. Esimerkiksi- Voiko se olla uusi yritys, uusi sosiaalinen piiri tai ystäväryhmä, viralliset tai epäviralliset esittelyt tapahtuvat aina. Kun sinulla on tämä ensimmäinen vuorovaikutus, sinulla on mahdollisuus paljastaa aito itsesi, voit tehdä tämän paremmin, jos tiedät selvästi ainakin perusominaisuutesi. Selkeys tekee sinusta itsevarma. Ja vakaumus on juuri henkilökohtaisen tehokkuutesi juuri.

 1. Älä epäröi olla erilainen

Kuvalähde: pixabay.com

Jos haluat itsesi olevan tehokas, vakaumus on tärkein tekijä. Se on kuin avaimesi menestykseen. Yleinen taipumuksemme pelätä epäonnistumista ajaa meidät seuraamaan joukkoa. Tarvitsemme todisteita siitä, että polkamme on jo kokeiltu ja testattu ja sillä on turvallista kävellä sillä. Sosiaalisuus ja empatia ovat tärkeitä, mutta se ei tarkoita, että sinun on jäljitellä ympärilläsi olevia ihmisiä. Valitset urasi mielenkiintosi perusteella, ei jotain, jonka useimmat eräkaverisi valitsevat. Pysy sen puolesta, mikä mielestäsi on oikein riippumatta siitä, kuinka monet muut ajattelevat samalla tavalla vai eivät. Mennä naimisiin, kun haluat ja et, kun ympäröivä paineistaa sinua. Jätä työ, joka aiheuttaa jatkuvaa turhautumista. Päästä eroon pelosta, että tuomitaan, ja tee vain mitä pidät oikeana. Piilotettujen kykyjesi vapauttamiseksi sinun on annettava irti kaikista ennakkokäsityksistäsi.

Seuraa sydäntäsi. Kuuluisa lainaus sanoo: ”Kaksi tietä erottuivat puusta ja minä - otin yhden vähemmän kulkuneelta tieltä, ja se on tehnyt kaiken muutoksen!” - kirjoittanut Robert Frost

 1. Suorista ulko- ja sisäkuvasi

Kuvalähde: pixabay.com

Päivät, jolloin minusta tuntuu hitaalta, ovat enimmäkseen niitä, kun ohitan harjoituksen. Muistan myös päivät, jolloin halusin pilata niitä, jotka puhuivat erittäin terveellisistä tavoista. Täydellinen muotoinen vartalo on tietenkin toivottavaa, eikä ole mitään vikaa myöntää, että haluat senkin. Tärkeintä on kuitenkin saada takaisin kehosi luonnollinen energia, joka tapahtuu vain liikuttaessa missä tahansa muodossa - tanssia, kuntosaliharjoittelua, joogaa, harjoituksia jne. Tarkkailemalla saantiasi, syömällä korkeaa ravintoarvoa sisältävää ruokaa, syömällä ajoissa, reipasta kävelyä & juominen runsaasti vettä ovat yksinkertaisia ​​askelia kohti elinikäistä kuntoa. Ilmeisesti se luo ihmeitä, kun tunnet olosi alhaiseksi. Se nostaa henkeäsi epätavallisimmilla tavoilla. Työnnä itsesi, kun tunnet olosi laiskaksi, koska nyt haluat sijoittaa fyysisen ja henkisen terveyden rakentamiseen.

Keskittyneemmäksi pysytte kunnossa, se auttaa sinua pysymään positiivisena kaikissa harrastuksissasi. Ei liioittele, mutta henkilökohtainen kokemukseni on ollut tällainen. Minusta tuntuu, että hallitsen paremmin ”tuntuu hyvältä tekijältäni”, kun harjoitan fyysistä toimintaa. Pystyn suorittamaan odottavat tehtävät, kun harjoituksesi on tehty päiväksi. Olen keskittynyt, itsevarma ja miellyttävä kaikessa mitä teen. Ja tietysti sillä, kuinka sinusta tuntuu, on tärkeä rooli ulkoisen ja sisäisen persoonallisuutesi rakentamisessa.

 1. Henkilökohtainen tehokkuus - Itsensä järjestäytymisen taidot

Arvostan henkilöä, joka on täsmällinen ja kurinalainen henkilökohtaisissa tai ammatillisissa tehtävissään. Se, että tunnetaan myöhään tulijana kaikkialla, ei ole ylpeä asia, se ei ole häpeällistä, mutta oma palasi "kuinka ja miksi se tapahtuu" on erittäin vaikea ratkaista. Unohda pomollesi tai ystävillesi vaikuttaminen. Parasta on, että muutat niin positiiviseksi ja energiseksi, kun päivittäinen henkilökohtainen tehokkuustoimintasi on järjestetty. Brain Tracyn kirja ja käsite “Eat that frog” tarjoaa uskomattomia oivalluksia ajanhallintaan. Hänen ensisijainen idea priorisoida ja suorittaa ensin tärkein työ on ehdottomasti käytännöllinen.

Kuvalähde: pixabay.com

Se viivästetty harjoitussuunnitelma, jonka pitäisi alkaa jonakin maanantaina, on tehtävä välittömästi. Talon kevätpuhdistus on saatava päätökseen tänään. Haastava henkilökohtainen tehokkuusesittely on suunniteltava viipymättä. Sinun täytyy ottaa jonkin aikaa pois keittokurssiin, johon olet ajatellut liittyä viimeisen vuoden jälkeen. On korkea aika alkaa noudattaa määräaikoja työssä. Viivästyminen tapahtuu useista syistä, kuten laiskuudesta, työn pidättäytymisestä, alun pelosta tai yksinkertaisesti passiivisesta ilmapiiristämme. Kun onnistut ratkaisemaan asian ja jatkamaan työtäsi joka tapauksessa, se tuo valtavaa iloa. Sinun kirkas puoli on stimuloitu ja sinusta tuntuu voittaja.

 1. Henkilökohtainen tehokkuus - sitoutuminen

Kuvalähde: pixabay.com

Työn organisoimiseksi päättäväisyys on melko tärkeää. Jos olet vähemmän innostunut tehtävän suorittamisesta, tee siihen hauska näkökohta. Ihmiset rakastavat viihdytystä koko ajan. Jos saat erittäin vakavia ja ajattelet seuraavan rehellisyyttä, jonkin ajan kuluttua on suuremmat mahdollisuudet tekemästäsi monotoniseksi. Lisää henkilökohtainen kosketus kaikkeen mitä aiot tehdä.

Saatat pitää tämän tuntemattomana. Uskon, että kun keskityt yhdestä asiasta, anna mielesi menettää keskittymisen, vaeltaa ja toivottaa tervetulleeksi kaikki satunnaiset ajatukset ja yritän sitten yhdistää sen käsilläsi olevaan tehtävään. Esimerkiksi- Soitan musiikkia kirjoittamisen aikana, sillä se nostaa mielialaa ja sitten melodia muistuttaa minua tietyistä elämäntapauksista ja innostaa minua käyttämään sitä kirjoittaessani. Tärkeintä on, kun työnnät itseäsi tekemään jotain, niin teet sen pakollisesti, joten lopputulos ei välttämättä ole mitään erityistä. Ristiriitaisella tavalla, jos annat itsesi vain rentoutua ja edetä omalla tavallaan, tämä tuo esiin jotkut koskaan nähneet mestariteokset.

Siksi selvitä mikä sopii sinulle, kun kyse on kaikista tällaisista iäkkäistä sitoutumisen tai kurin käsitteistä. Suunnittele oma strategia, joka toimii sinulle parhaiten. Loppujen lopuksi lopputuloksella on merkitys siitä, miten teet itsesi.

 1. Henkilökohtainen tehokkuus - jatkuva kehitys

Kuvalähde: pixabay.com

Muutos on ainoa vakio. Mainostoimistot esittävät uusia ideoita saman tuotteen mainostamiseksi. Nämä kilpailijat Pepsi, Coke tai Thumps esittelevät jatkuvasti uusia tekniikoita brändinsä myymiseksi. Yritysyritykset ottavat käyttöön uusia strategioita henkilökohtaisten tehokkuustavoitteidensa saavuttamiseksi joka vuosi. Pienistä matkapuhelimista, joissa on qwerty-näppäimistö, Android-älypuhelimiin, matkapuhelinteollisuus on tuonut vuosien mittaan ihmeellisen muutoksen. Laatikkotietokoneista I-tyynyihin, kannettaviin tietokoneisiin ja litteänäyttöihin tekniikka on kasvanut näyttävästi. Katso ympärillesi, muutosta on kaikkialla. Siksi se on väistämätöntä myös henkilökohtaisella tasolla.

Ikääntyessäsi fyysisesti joka vuosi, joitain elintärkeitä muutoksia tapahtuu myös henkisellä tasolla. Et käsittele ongelmia samalla tavalla, löydät uuden tavan kommunikoida tehokkaasti ihmisten kanssa, opit uusia tosiasioita, koet uusia haasteita. Tietyssä määrin kehittyy luonnollisesti, ja sen jälkeen sinun on ponnisteltava tietoisesti parantaaksesi vanhoja tapojasi. Matkailu, lukeminen, harrasteluihisi nauttiminen, intohimoasi eläminen, aktiivisuus ja onnellinen ovat muutama tapa saada muutosta.

 1. Vakuuttava viestintätaidot

Kuvalähde: pixabay.com

Minulla on ollut puolet elämästäni huutamassa ja taistelemassa rakkaideni kanssa. Jäljellä oleva puoli käytettiin nöyryytyksen ja ylivallan suvaitsemiseen kaukaisista. Ironista kyllä, molemmissa tapauksissa syytin läheisiä ja kaukaisia ​​antamasta minulle niin vaikeaa aikaa. Totuus on se, jonka tunnistin kirjeellä, ketään näistä ihmisistä tai tilanteista ei voida pitää vastuussa. Syynä oli vain minä. Vammaisuuteni käsitellä ihmisiä. En voinut oppia sitä, itse asiassa luulen työskentelevänni edelleen sen parissa. Tärkeintä ei kuitenkaan ole se, kuinka hyvä olet vaikuttamaan ihmisiin, vaan kuinka tehokas olet saadaksesi joku näkemään tunteesi sanojesi kanssa. Sillä ei ole mitään tekemistä kielen sujuvuuden kanssa. Ei ole mitään hankalaa sanoa "ei" mahdottomille pyynnöille ja selittää perusteet perusteellisesti.

Konflikteja syntyy kaikkialta, olipa kyse henkilökohtaisesta tehokkuuden työpaikasta, talostasi tai ystävien sisäpuolella. Se, miten käsittelet sitä, vaikuttaa koko tilanteeseen. Jos jonkun kutsumattomia kommentteja työstäni tai töykeää käyttäytymistäni saa minut tuntemaan pettymykseni ja jatkamaan ahdistamista henkistä rauhaa, varmista, että puhun välittömästi kyseisen henkilön kanssa, kun saan mahdollisuuden. Sen sijaan, että toimisin joka kerta osoittaakseni egoni, yritän pysyä rauhallisena ja otettuani henkilön syrjään heti kysyä häneltä, mikä hän on oikein väärässä työssäni? tai miksi hän on epämiellyttävä rentoutua ympärilläni? Tämäntyyppiset kysymykset auttavat minua avaamaan keskustelun. Tekeessään niin, sanon, kuinka tällaiset kommentit eivät vain saa minua tuntemaan oloni pahaksi, vaan tekevät suhteestamme myrkyllisen ja vaikuttavat lopulta työhön. Mitä pidemmälle puhumme kuin kaksi kypsynyttä ihmistä, ymmärrämme, että emme vain lajittele aiheitamme, vaan löydämme uusia ja hyödyllisiä ominaisuuksia toisiltamme.

 1. Suhderakentamisen taidot

Kuvalähde: pixabay.com

Sääli ystäviäni, joilla on suuri kärsivällisyys kuunnella keskeytymätöntä puhkeamista. Kuten sanotaan, kaikki rakastavat puhua ja tulla kuulluiksi. Mutta me harvoin osoitamme kiinnostusta toisen henkilön puhumiseen. Se toimii kuin anna ja ota -suhde, niin paljon kuin rakastat tulla kuultuksi, sinun pitäisi kuunnella muita huolellisesti. Itse asiassa tunnen, että mitä enemmän kuuntelet, tunnet sen henkilön paremmin. Minun ei tarvinnut poimia satunnaisesti lahjaa ystävälleni seuraavaa syntymäpäiväänsä, koska tiesin mitä hän tarvitsi viimeksi, se oli eräs bestsellerempi, jonka hän odotti ostaa. Näin voi tapahtua, kun muistin selvästi hänen sanoneen kerran. Uskon siis parantavani jatkuvasti kuuntelutaitojani.

Tunsin pakko seurustella tietyssä vaiheessa, kun olin asunut hostellissa. Päivien kuluessa huomasin, että jokaisesta pienestä tarpeesta jouduin pyytämään jotakuta, jotkut auttoivat ja toiset eivät. Selviytymistä varten kaikki tarvitsevat kaikkia. Siksi opin, että jakaminen ja välittävä lähestymistapa auttaa aina. Mitä enemmän olen ystävystynyt ystävieni kanssa, sitä enemmän tunsin itseni täydelliseksi. Ei tarvitse olla ihmisiä miellyttäviä, mutta myötätuntoinen johtaa varmasti henkilökohtaiseen valaistumiseen.

 1. Henkilökohtainen tehokkuus - Hengellisyys

Kuvalähde: pixabay.com

Minulle tämä on tärkein tekijä saavuttaakseen itsensä huippuosaamisen. Sisäinen maailmamme on melko laaja kuin ulkoinen maailma. On myös salaperäistä ymmärtää kuin kaikki fyysisen maailman tunnetut asiat. Mitä enemmän keskittyt, sitä helpompaa on houkutella positiivista energiaa.

Meditaatio on maaginen sana, joka voi olla lopullinen ratkaisu kaikenlaisiin ongelmiin. Kaikki vimma päättyy, kun huomaat rauhan tärkeyden. Valitse mikä tahansa, joka saa sinut rauhalliseksi. Laulaminen tai keskittyminen hengitykseesi, rauhoittavan musiikin kuuntelu tai vain tietoinen katseleminen ajatuksiasi. Nykyään on saatavilla lukuisia meditaatiotekniikoita eri lähteistä. Jotta voit tuntea itsesi paremmin, sinun on aloitettava siitä, että sinusta tulee yksi omalla energialla.

 1. Henkilökohtainen tehokkuus - ota vastuu

Kuvalähde: pixabay.com

Syytöspeli vain makaa sinut konfliktin keskelle. Käsittellessäni vihakysymyksiäni tajusin, että aina kun viha valtaa sinut ja sinusta tulee väkivaltainen todistaaksesi pisteesi, menetät positiivisen vahvuutesi. Sen sijaan, kun hallitset raivoa ja ajattelet rauhallisemmin, löydät enimmäkseen win-win-tilanteen. Loukkaantumisestamme tai hirvittävän kohtelun vuoksi emme voi syyttää toisia täysin. Sisäänpäin katsominen antaa sinulle todelliset vastaukset kaikkiin epäilyihisi. Kun olet alkanut ottaa vastuun tunteistasi, toimistasi ja käytöksesi, hallitset mieltäsi sen sijaan, että mielesi hallitsisi sinua. Ole siis nöyrä ja ota omistajuus.

Sinulla voi olla tuhansia parhaita ominaisuuksia sisälläsi. Niiden olemassaolosta ei kuitenkaan tule mitään hyötyä, ennen kuin löydät ne ja hyödynnät jotain jaloa tarkoitusta varten. Henkilökohtainen tehokkuus ei ole välttämätön vuorovaikutuksessa älykkäästi ihmisten kanssa tai vaikuttavan kuvan luomiseksi sosiaaliseen piiriin. Itse asiassa se on välttämätöntä mielen, kehon ja sielun kokonaisvaltaiselle kasvulle.

Suositellut artikkelit

 1. 16 parasta tapaa, joilla voit siirtää aikaisempia viivytyksiä
 2. 8 parasta tapaa projektipäälliköt voivat käsitellä ei-teknisiä asiakkaita
 3. Kuinka luoda houkutteleva kiitos huomautus (mielenkiintoinen)
 4. 8 Henkilökohtaisen tuotemerkin tärkein periaate