Johdanto Python IDE for Windows -sovellukseen

Python IDE for Windows, Python on yksinkertaisuuden ja edistyneiden ominaisuuksien vuoksi yksi laajalti käytetyistä ohjelmointikieleistä, joita käytetään web-kehitykseen. Python-koodin kirjoittaminen Python-kuoren avulla on hieman väsyttävää ja turhauttavaa toisinaan, kun kyse on suurten projektien työskentelystä. Toisaalta IDE (integroitu kehitysympäristö) tekee ohjelmoinnista helppoa ja hauskaa, koska se sisältää koodieditorin, laajennuksia erilaisiin tarkoituksiin, työkalut koodin täydelliseen suorittamiseen ja virheenkorjaukseen.

Python IDE Windowsille

Jotkut markkinoilla yleisimmin saatavilla olevista Python IDE -sovelluksista ovat seuraavat:

1. Ylpeä teksti 3

Sublime Text on yksi Python-ohjelmoinnissa käytetyistä koodieditorista. Pythonin lisäksi se tarjoaa tukea monille kielille. Siinä on sisäänrakennettu tuki Pythonille ja se mahdollistaa laajennuksen käyttämällä paketteja virheenkorjaukseen ja koodiviivaukseen. Yksi Sublime Text for Python -ohjelmoinnin käytön eduista on, että se on nopea ja erittäin muokattavissa, ja sillä on suuri kannattajayhteisö. Vaikka sen arviointiversiota voidaan käyttää pitkään, on maksettava versio ostettava lisäominaisuuksien käyttämiseksi.

2. PyCharm

PyCharmia pidetään yhtenä parhaimmista IDE-tekniikoista, jota ammatti Python-kehittäjät käyttävät, koska se auttaa heitä olemaan tuottavampia ja kirjoittamaan siistiä ja helposti ylläpidettävää koodia. Siihen kuuluu älykkäitä ominaisuuksia, kuten sisäänrakennettu virheenkorjain, online-koodieditori, automaattinen koodin valmistuminen, virheiden havaitseminen jne. Joten kehittäjän ei tarvitse tehdä mitään muuta, se voi vain aloittaa Python-koodin kirjoittamisen uuteen tiedostoon. Se sallii sovellusten monipuolisen kehittämisen, mikä on erittäin hyödyllistä kehittäjille. Se mahdollistaa käyttöliittymän mukauttamisen, mikä puolestaan ​​auttaa lisäämään yleistä tuottavuutta. PyCharm on kevyt IDE, ja sillä on suuri yhteisön tuki. Ainoa haittapuoli on, että se on melko kallis ja joskus riippuu, jos järjestelmässä on vähemmän muistia.

3. Pimennys Pydevillä

Jos olet ohjelmoija, sinun on täytynyt olla kuullut paljon Eclipse-ohjelmasta. Eclipse IDE: tä käytetään periaatteessa Java-kehitykseen, mutta se tarjoaa erityisominaisuuden useiden lisäosien ja laajennusten lisäämiseen. Pydev on myös laajennus, jota käytetään Eclipse-ohjelmassa Python-kehitykseen ja joka tarjoaa interaktiivisen konsolin, helpon virheenkorjauksen, automaattisen koodin täydentämisen jne. Se tarjoaa erityispiirteitä vihjeille, koodin analysoinnille ja koodin uudelleenkehittämiselle. Kun se on asennettu Eclipse-ohjelmaan, se mahdollistaa koodin nopeamman ja nopeamman suorittamisen sekä joitain vahvoja syntaksin korostamis- ja jäsennysvirheiden ominaisuuksia. Yksi PyCharmissa Eclipse-työssä työskentelemisen haitoista on, että suuressa sovelluksessa on paljon käsiteltäviä laajennuksia, joskus on vaikeaa käsitellä kaikkia yhdessä projektissa ja myös IDE roikkuu toisinaan.

4. Vakoilija

Spyder on yksi markkinoiden tunnetuimmista IDE-tuotteista Python-kehityksessä. Se on yksi edistyneistä IDE-tunnisteista, ja sitä käyttävät pääasiassa tietotieteilijät ja insinöörit, koska se tarjoaa joitain tietojen etsinnän erityispiirteitä sen lisäksi, että tarjoaa normaalit ominaisuudet, jotka ovat samanlaisia ​​kuin useimmissa IDE: issä, kuten koodieditori, virheenkorjaus ja syntaksin korostaminen. Se toimii mahtavasti monikielisten editoijien kanssa ja tarjoaa tehokkaan integroinnin iPython-konsoliin. Se sallii laajennettujen laajennusten käytön erityisominaisuuksien ja erikoisominaisuuksien saamiseksi. Se tukee erittäin mukavaa virheenkorjainta, joka voi jäljittää jopa yhden vaiheen koodiin. Yksi Syderin haitoista on, että kun useita laajennuksia lisätään ja käynnistetään samanaikaisesti, sen suorituskyky heikkenee.

5. Siipi

Siipi on myös nykyään yksi suosituimmista IDE-laitteista, koska se tarjoaa joitain erityisominaisuuksia, jotka tekevät koodista nopeamman ja Python-ohjelmoinnin helppoa ja tarkkaa. Se auttaa testiohjatussa kehittämisessä integroitumiseen voimakkaisiin kehyksiin, kuten Django, pytest jne., Joka on trendissä nykyään. Se tarjoaa joitain lisäominaisuuksia, kuten lisävälilehti poikkeusten käsittelyyn, joka auttaa ohjelmoijaa helposti poistamaan koodin, selain näyttää kaikki muuttujat yhdessä paikassa jne. Yksi Wingin käytön haitoista on, että se tarjoaa vain 30 päivää kokeiluversio ja sen maksettu versio on melko kallis.

6. IDLE

IDLE: tä pidetään parhaana IDE: nä aloittelijoille Pythonissa. Se on kirjoitettu itse Pythonissa ja käyttöympäristöjen väliseen IDE: hen, mikä tekee kehityksestä helppoa ja joustavaa. Sen debugger on erittäin tehokas jatkuvilla katkaisupisteillä. Se tukee usean ikkunan tekstieditoria, automaattista koodin valmistumista, syntaksin korostamista jne. IDLE: llä on joitain erityisominaisuuksia, kuten sen avulla ohjelmoija voi etsiä useita tiedostoja ja mitä tahansa ikkunassa. IDLE: n ainoa haittapuoli on, että se ei sovellu korkean tason ohjelmoijille ja puuttuu joitain käyttöliittymäongelmia, jotka ovat IDE: n hyvin perustiedot.

7. Eric

Eric on tehokas IDE Python-kehittäjille. Se on avoimen lähdekoodin, monialustainen ja monipuolinen IDE, jota kehittäjät voivat käyttää päivittäin. Eric IDE on kehitetty siten, että sitä voivat käyttää opiskelijat, aloittelijat ja myös ammattilaiset. Se tukee joitain korkean tason ominaisuuksia, kuten virheiden havaitsemista, syntaksin korostamista ja koodin automaattista täydentämistä. Se tukee myös sisäänrakennettua virheenkorjainta, koodin kattavuutta ja tehtävien hallintaa. Se mahdollistaa integroidun yksikkötestauksen, versionhallinnan ja monikielisen käyttöliittymän. Siinä on laajennusjärjestelmä, joka mahdollistaa IDE: n uusimman ominaisuuden laajentamisen. Yksi Ericin käytön haittapuoli on joskus vaikea hallita, kun kyse on erittäin suurista projekteista, joissa on paljon laajennuksia.

Johtopäätös-Python IDE Windowsille

Yllä oleva selitys kuvaa joitain markkinoiden tehokkaimmista ja suosituimmista Python-IDE-laitteista. Jokaisella IDE: llä on joitain etuja ja haittoja. Idol fit IDE: n valitseminen projektin vaatimusten mukaan, yrityksen politiikat ja projektin budjetti ovat erittäin tärkeitä. Eri parametrit huomioon ottaen ja täydellisen analyysin jälkeen ryhmän tulee valita IDE aloittamaan projektin.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas Python IDE for Windows -sovellukseen. Tässä keskustellaan markkinoiden tehokkaimmista ja suosituimmista Python-IDE-laitteista. Voit myös käydä läpi muiden aiheeseen liittyvien artikkeleidemme saadaksesi lisätietoja -

  1. Paras Java IDE
  2. Asenna Selenium IDE
  3. Mikä on IDE?
  4. Asenna Python Windowsiin
  5. Python-ominaisuudet
  6. Koodin kattavuus vs. testin kattavuus | 4 parasta opittavaa eroa
  7. Koodin kattavuusvälineet Kuusi suosituinta koodin kattavuusvälinettä