Yleiskatsaus OpenShift-vaihtoehdoista

OpenShift on ilmainen, automatisoitu, sovelluspohjainen (PaaS) -alusta Red Hatille. OpenShift hallitsee pinon pilvipalveluna sovellusalustana keskittyäksesi tekniikkaasi. OpenShift Origin on avoimen lähdekoodin kokoelma komponentteja, joita käytetään palveluna OpenShift-alustalla. OpenShift Container Platform tarjoaa alustan Docker-järjestelmän käyttämistä varten hallitus-, yksityis- tai hybridipilvessä. Tässä aiheessa aiomme oppia OpenShift-vaihtoehdoista.

Parhaat vaihtoehdot OpenShiftille

Tässä ovat OpenShiftin parhaat vaihtoehdot seuraavasti.

1) Heroku

 • Heroku on Python, Scala, Rails, Ruby, Node.js, Java ja Clojure -verkkosovellusten pilvisovellusalusta. Kaikki tarvitsemasi rakennus, juoksu ja mittakaava. Heroku-juoksussa on melkein mikä tahansa kieli kaikilla tasoilla. Integroi ja synkronoi myyntivoima saumattomasti.
 • Heroku tarjoaa Internet-sovellusten rakennus-, juoksu- ja mittakaavan instrumentteja ja palveluita. Sen avulla kehittäjät voivat keskittyä pakottavien sovellusten suunnitteluun ja tuotantoon. Tehokas kehittäjäalusta, jonka avulla voit keskittyä luomaan erinomaisia ​​sovelluksia.
 • Rakenna ja aja sovelluksiasi. Kun olet painanut käyttöönoton lähdekoodia, Heroku valmistelee sen suoritettavaksi palauttamalla sovelluksesi vaadittavat kehys- ja kielikohtaiset riippuvuudet.

2) Kubernetes

 • Tämä on toinen vaihtoehto OpenShiftille. Kubernetes on Small Docker Container-avoimen lähdekoodin orkestointijärjestelmä. Se hallitsee solmujen suunnittelua laskentaklusterissa ja hallinnoi aktiivisesti työkuormia varmistaakseen, että niiden tila on suunniteltujen asiakkaiden mukainen.
 • Se on alusta, joka on suunniteltu tekniikoille, jotka tarjoavat ennustettavuuden, skaalautuvuuden ja korkean käytettävyyden käsittelemään konttisovellusten elinkaarta. Kubernetes-asiakkaana voit määrittää, kuinka sovelluksesi toimivat ja kuinka ne kommunikoivat muiden sovellusten tai ulkomaailman kanssa.
 • Voimme laajentaa tai vähentää palveluitasi, tehdä siro päivittäviä päivityksiä ja siirtyä versiosta toiseen testataksesi ominaisuuksia tai palautusongelmien käyttöönottoa. Kubernetes tarjoaa käyttöliittymiä ja primitiivisiä yhdistelmäalustoja, jotka mahdollistavat sovellusten määrittämisen ja hallinnan suuren joustavuuden, tehon ja luotettavuuden.

3) Google App Engine

 • Google App Engine tarjoaa Googlen hallinnoimissa tietokeskuksissa ilmaisen alustan, joka kehittää ja isännöi verkkosovelluksia. App Engine tarjoaa nopean luomisen ja käyttöönoton, helpon hallinnan, laitteet, korjaukset tai varmuuskopiot ilman huolta ja helpon skaalautuvuuden.
 • Nämä sovellukset täytyy kirjoittaa useilla kielillä tukemilla kielillä PHP, Python, Java ja Go. Myös Google-kyselykielen käyttö on välttämätöntä, ja tietokannana käytetään Google Big Table -tapaa.
 • Sovellusten on täytettävä nämä standardit, jotta sovellukset on joko luotava tai muutettava vastaamaan vaatimuksia GAE: n mielessä.

4) Karjatila

 • Docker on erinomainen luomiseen skaalautuvaa infrastruktuuria. Se ei vain pakota sinua eristämään pyyntösi kohtuullisissa palasissa, vaan myös rohkaisee sinua luomaan nämä osat valtiottomiksi palveluiksi. Tämä on hieno käytettävyyden ja skaalautuvuuden kannalta, mutta puhtaan Docker-infrastruktuurin skaalaaminen manuaalisesti voi olla vaikeaa.
 • Näiden ongelmien "muodolliset" ratkaisut ovat Docker Swarm ja Composite - niiden avulla voit luoda valtavan ja joustavan Docker-klusterin, joka on asiakkaallasi yhdellä koneella. Compose -sovelluksen avulla voit myös skaalata pyyntösi helposti useisiin tapauksiin.
 • Tutum on palvelu, joka edistää jäljellä olevien osien erinomaista saavutusta. Vaikka Tutumin kanssa voit käyttää solmuja, joskus itsepalvelupalvelusi on toivottavaa.

5) Microsoft Azure

 • Microsoft Azure on julkinen pilvisovellusalusta. Se tarjoaa erilaisia ​​tietokone-, analytiikka-, tallennus- ja verkkopohjaisia ​​pilvipalveluita. Käyttäjät voivat valita ja skaalata tuoreita sovelluksia tai käyttää nykyisiä sovelluksia hallituspilvessä näiden palveluiden kautta.
 • Azure portaalissa Azure luokittelee palvelut eri luokkiin. Portaali tarjoaa asiakkaille pääsyn kaikkiin Azure-ominaisuuksiin ja -palveluihin. Erilaisten Azure-ominaisuuksien ja -palvelujen lisäksi on olemassa erilaisia ​​Azure-laskentamalleja.
 • Jokaisella on velvollisuutensa ja roolinsa. Eri malleja voidaan käyttää erikseen tai yhdistää luodaksesi oikean perustan sovelluksellesi. Valitsemasi strategian tulisi olla johdonmukainen niiden ongelmien kanssa, joita yrität ratkaista.

6) Nanobox

 • Nanobox on täydellinen alusta kehittäjille. Ota DevOps roolisi, joten sinulla ei ole sitä. Nanobox luo, määrittää ja hallitsee koko infrastruktuuriasi, joten voit keskittyä ohjelmistoihin konfiguroinnin sijasta.
 • Luo johdonmukaisia, eristettyjä kehitysympäristöjä, jotka voidaan jakaa helposti kenen tahansa kanssa ja käyttää missä tahansa isäntässä. Nanobox-kojelaudan avulla on helppo hallita valmistussovelluksia. Käyttämällä tilastollista paneelia ja suoratoistoa ja historiallista lokitulostusta, otat käyttöön ja skaalaat nolla seisokkeja.

7) Pilvistä

 • Suorita sujuva pilvisiirtymä ja automatisoi jopa monimutkaisimmatkin sovellukset koko elämäsi ajan Cloudify-sovelluksella. Järjestä sovelluksesi luodaksesi koko pilviinfrastruktuurin resurssien laskemisesta verkkoihin ja tallennuslaitteiden estämiseen.
 • Cloudify toteuttaa sitten pilvisovelluksesi. Et ole pilvessäsi lajittelussa tai muodossa Cloudify-palvelun kanssa; Asenna sama sovellus tietokeskukseesi tai valitsemaasi pilveen suosikkiautomaatio- ja kokoonpanonhallintatyökalujen avulla. Pilvistä, topologiasta tai tekniikasta riippumatta, seurataan, hallitaan ja skaalataan pyyntöäsi.

Johtopäätös - OpenShift-vaihtoehdot

Jotkut teistä saattavat tuntea olevani täydellinen OpenShiftin fani, mutta nautin työskentelystä kahden OpenShiftin ja Kubernetesin kanssa. Ne mahdollistavat myös säilytyssovelluksiemme käyttöönoton ja hallinnan tavalla, joka on saatavana vain yksisarvisille, kuten Googlelle. Mikä tahansa valitset, tekee elämästäsi helpompaa, ja matka pilvimaailmaan alkaa. "

Suositellut artikkelit

Tämä on opas OpenShift Alternatives -sovellukseen. Tässä keskustellaan OpenShift-yleiskatsauksesta ja seitsemästä parhaasta vaihtoehdosta. Saatat myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja -

 1. Mikä on Kubernetes?
 2. Telakkavaihtoehdot
 3. Mikä on Azure?
 4. Vaihtoehdot Azurelle

Luokka: