Johdatus kuvioihin kuvassa

Illustrator koostuu hyödyllisestä joukosta ensisijaisia ​​vektorien luonnostelutyökaluja. Graafiset suunnittelijat harjoittavat piirtämistä yleisimmin primaarimuodoilla, kuten ellipsillä ja suorakulmioilla, jotta ne voivat nostaa rakennetta, samalla tavoin, voit varmasti kokeilla samanlaisia ​​tekniikoita kuin vektorien piirtämiseen Illustratorissa. Voit visualisoida kuinka liittyä yksinkertaisiin lomakkeisiin eri tavoin tuottaa vaikeampia muotoja vaihtoehtona monimutkaisten muotojen luonnostelemiseen. Illustratorin ensisijaiset luonnostelutyökalut jaetaan niihin, jotka tuottavat avoimen polun vektoriobjekteja, ja työkaluihin, jotka tuottavat suljetun polun vektoriobjekteja. Tämän lisäksi nämä työkalut ovat vastavuoroisia tavalla, jossa voit määritellä tai komentaa tiettyjä asetuksia piirrostessaan muotoja.

Kuinka piirtää kuviot kuvittajaan?

Seuraava kuvioiden luettelo Illustrator ars: ssä:

1. Suljetun polun muotoinen työkalu

Illustratorin suljetun polun työkalut sisältävät suorakulmion, pyöristetyn suorakulmion, ellipsin, monikulmion, tähtityökalun ja soihdutustyökalun, ja ne kaikki on koottu työkalupalkin paneeliin. Jos haluat tuottaa muotoja, valitse haluamasi työkalu, napsauta kuvataulua ja vedä ulospäin. Vedämällä osoitinta voit liittää komentoja lomakkeen muuttamiseen vuorovaikutteisesti.

2. Suorakulmion muotoinen työkalu

Valitse suorakulmityökalu vasemmanpuoleisesta työkalurivistä. Varmista, että täyte on valkoista ja että viiva on mustaa. Napsauta kuvataulua ja vedä ulospäin.

3. Pyöristetty suorakulmio

Valitse pyöristetty suorakaidetyökalu vasemmanpuoleisesta työkalurivistä. Varmista, että täyte on valkoista ja että viiva on mustaa. Napsauta kuvataulua ja vedä ulospäin.

4. Ellipse-työkalu

Valitse ellipsityökalu vasemmanpuoleisesta työkalurivistä. Varmista, että täyte on valkoista ja että viiva on mustaa. Napsauta kuvataulua ja vedä ulospäin. Voit piirtää ympyrän tai ellipsin tällä työkalulla.

Muodollinen ellipsi:

Muoto ympyrä:

5. Monikulmityökalu

Valitse monikulmityökalu vasemmanpuoleisesta työkalurivistä. Varmista, että täyte on valkoista ja että viiva on mustaa. Napsauta kuvataulua ja vedä ulospäin.

6. Tähtityökalu

Valitse tähdetyökalu vasemmanpuoleisesta työkalurivistä. Varmista, että täyte on valkoista ja että viiva on mustaa. Napsauta kuvataulua ja vedä ulospäin.

7. Leimahduslaite

Valitse soihdutustyökalu vasemmanpuoleisesta työkalurivistä. Varmista, että täyte on valkoista ja että viiva on mustaa. Napsauta kuvataulua ja vedä ulospäin.

8. Open-Path Shape -työkalu

Illustratorin avoin polku -työkalu sisältää rivisegmentti-, kaari-, spiraali-, suorakulmaisen ruudukon ja napaisen ruudukon työkalut, ja ne kaikki on koottu työkalupalkin paneeliin. Jos haluat tuottaa minkä tahansa näistä muodoista, valitse haluamasi työkalu, napsauta kuvataulua ja vedä ulospäin. Vedämällä osoitinta voit liittää komentoja lomakkeen muuttamiseen vuorovaikutteisesti.

9. Rivisegmentti

Valitse rivisegmentti-työkalu vasemmanpuoleisesta työkalurivistä. Varmista, että täytteen väri on valkoinen tai ettei sitä ole, ja väri on musta. Napsauta kuvataulua ja vedä ulospäin.

10. Kierretyökalu

Valitse spiraalityökalu vasemmanpuoleisesta työkalurivistä. Varmista, että täytteen väri on valkoinen tai ettei sitä ole, ja väri on musta. Napsauta kuvataulua ja vedä ulospäin.

11. Suorakulmainen ristikkotyökalu

Valitse suorakaiteen muotoinen ruudutustyökalu vasemmanpuoleisesta työkalurivistä. Varmista, että täytteen väri on valkoinen tai ettei sitä ole, ja väri on musta. Napsauta kuvataulua ja vedä ulospäin.

12. Polar Grid -työkalu

Valitse polaariristityökalu vasemmanpuoleisesta työkalurivistä. Varmista, että täytteen väri on valkoinen tai ettei sitä ole, ja väri on musta. Napsauta kuvataulua ja vedä ulospäin.

Shape Builder -työkalu

Voit luoda muotoja muodonmuodostustyökalun avulla. Adobe Illustratorissa on helppoa kuin koskaan aikaansaada houkuttelevia ja erottuvia muotoja. Napsauttamalla ja vetämällä voit lisätä, puolittaa tai poistaa yhden muodon toisesta. Valmista muodot, joihin haluat liittyä, yhdistä ne tarvittaessa ja valitse sitten kaikki liitettävät muodot.

Esimerkki:

Piirrämme kupin käyttämällä muodonmuodostustyökalua ja muita muotoja, kuten suorakulmioita, ellipsejä jne.

Vaihe 1: Valitse ensin suorakulmityökalu työkaluriviltä. Varmista, että täyte on valkoista tai ei täytettä, ja väri on musta.

Vaihe 2: Piirrä seuraavaksi kaksi ellipsiä suorakulmion päälle alla olevan kuvan osoittamalla tavalla. Voit valita ellipsin työkaluriviltä.

Vaihe 3: Piirrä nyt ellipsi suorakaiteen alaosaan.

Vaihe 4: Piirrä seuraavaksi kaksi ympyrää suorakulmion vasemmalle puolelle.

Vaihe 5: Valitse ensin koko työkaluriviltä valintatyökalun avulla luoma kokonainen esine, valitse sitten muodonmuodostustyökalu ja aloita segmenttien poistaminen kupin luomiseksi. Oletuksena työkalu on asetettu yhdistämistilaan, jossa se sallii sinun liittyä alueisiin tai polkuihin. Voit siirtyä poistotilaan pitämällä Alt-näppäintä (sekä mac- että Windows-näppäimiä) ja poistamalla ei-toivotut alueet tai reunat.

Olemme luoneet Cupin loppukuvan Shape Builder -työkalun avulla.

johtopäätös

Illustratorissa saatavana olevien erilaisten työkalujen avulla voit luoda monia muotoja. Tarpeidesi mukaan voit valita joko suljetun polun muotoiset työkalut tai avoimen polun muotoiset työkalut. Muodonmuodostustyökalulla voit peittää useita muotoja ja valittaessa muotoja, joihin voit liittyä, poistaa, puolittaa polkuja tai alueita. Se toimii helposti ja monimutkaisesti. Voit muokata, liittää ja väritoituja taidekarttoja intuitiivisella tavalla.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas Shapes in Illustrator -sovelluksesta. Tässä keskustellaan kuinka luodaan erilaisia ​​muotoja käyttämällä Illustratorin Shape-työkalua ja kuinka muotojenmuodostustyökalua käytetään. Voit myös tarkastella seuraavaa artikkelia saadaksesi lisätietoja -

  1. Adobe Photoshop -työkalut
  2. Sumennustyökalu Photoshopissa
  3. Pencil Tool Photoshopissa
  4. Asenna Adobe Photoshop
  5. Vaiheet Illustrator Free Transform Tool -työkalusta
  6. Poista tausta Illustratorissa
  7. Asenna Adobe Creative Cloud