React JS: n käyttö - Johdanto

ReactJs on avoimen lähdekoodin JavaScript-kirjasto, jota käytetään erityisesti käyttöliittymien rakentamiseen. Tätä käytetään yleensä yhden sivun sovelluksissa. Sitä käytetään kaikkien sovellusnäkymien käsittelemiseen kaikissa web- tai mobiilisovelluksissa. ReactJS: tä käytetään myös käyttöliittymäkomponenttien uudelleenkäyttöön. Reaktin avulla kehittäjät voivat luoda web-sovelluksia, jotka voivat muuttaa tietojasi lataamatta sivuasi uudelleen. React JS: n tärkein etu on, että se on skaalautuva, yksinkertainen ja nopea. Se vastaa myös näkymää MVC-mallissa. Se toimii yleensä JavaScript-kirjastojen tai -kehysten yhdistelmänä.

React JS: n suosituimmat käyttötavat

Löydä alla olevat kohdat, joissa React JS: tä on käytetty laajasti ja tehokkaasti. Alla on luettelo React JS: n 10 suosituimmasta käytöstä:

 • Dynaamisten web-sovellusten luominen on helpompaa

Aikaisemmin dynaamisen verkkosivun luominen vaati paljon monimutkaista koodausta. Se tarvitsi erityisiä HTML-merkkijonoja dynaamisille verkkosivuille. ReactJS: n käyttö ei ole enää ongelma. Se käyttää JSX: ää, jolla on tietty syntaksi ja jonka avulla HTML-lainaukset ja -tagit voidaan tuottaa tietyille alikomponenteille. Tämän lisäksi se tukee myös koneellisesti luettavaa koodia ja sekoittaa komponentit yksittäiseen muuttujatiedostoon. Reaktorissa tavallista JavaScriptiä ei käytetä mallien luomiseen.

 • Se lisää tuottavuutta ja auttaa myös kunnossapidossa

Komponenttien uudelleenkäyttö on React JS: n tärkein etu. Jopa Facebook on toteuttanut Reaktin, koska se helpottaa järjestelmäkomponenttien uudelleenkäyttöä. Kehittäjä voi aloittaa tavallisilla komponenteilla, kuten valintaruudulla, painikkeella jne. Kun tämä on tehty, voit siirtyä käärekomponenteihin, jotka koostuvat sisäisestä logiikasta, mikä helpottaa käytettyjen kohteiden käsittelyä ja määrittelemistä. Tämä varmistaa sovelluksen johdonmukaisuuden ja helpottaa koodin ylläpitoa. Monet yritykset, kuten Walmart, käyttävät yleensä ReactJS: ää. Koska kaikilla yrityksillä on yhteisiä komponentteja, kuten maksulomakeelementit, esimerkiksi kuvankaruselli, leivänmurut. Tässä tulee kuva komponenttien uudelleenkäytöstä. Yhtenäisyyden ylläpitämiseksi on myös määritelty koodausstandardeja versionhallinnan ja lisäkomponenttien mahdollistamiseksi. Tämä lisää myös sovelluksen nopeutta, mikä nauttii enemmän asiakkaan pidättävyydestä.

 • Varmistaa virtuaalisen DOM: n nopeamman renderoinnin

Minkä tahansa sovelluksen suorituskyky riippuu rakenteesta, johon se on rakennettu. Korkean kuormituksen sovelluksen rakentamisessa tämä on yksi tärkeimmistä huomioitavista tekijöistä. Mutta nykyään käytetyt moottorit eivät voi taata pullonkauloja, koska DOM (asiakirjaobjektimalli) on puurakenteinen ja pienetkin kerrokset voivat tehdä radikaaleja muutoksia. Tämän virtuaalisen DOM: n ratkaisemiseksi otettiin käyttöön. ReactJS: ää voidaan käyttää raskaiden ja dynaamisten ratkaisujen ratkaisemiseen. Se on asiakirjaobjektimallin virtuaalinen esitys ja tarkistaa, sovelletaanko kaikkia muutoksia virtuaaliseen DOM: iin. Oikea DOM-puu päivitetään myöhemmin, ja se varmistaa myös, että minimaalinen aika kuluu tähän tarkoitukseen. Tämän menetelmän käyttö takaa paremman käyttökokemuksen ja suorituskyvyn.

 • Se varmistaa vakaan koodin

ReactJS käyttää alaspäin suuntautuvaa tiedonkulkua. Tämä johtuu siitä, että se varmistaa, että pienimmät lapsen rakenteessa tapahtuvat muutokset eivät vaikuta vanhempiin. Kun kehittäjä muuttaa objektia, on varmistettava, että vain tietyt objektit päivitetään ja että vain sen tilaa muutetaan. Tiedot sidotaan objektiin ja tämä rakenne huolehtii siitä, että koodin vakaus ja sovelluksen suorituskyky ylläpidetään.

 • Flux- ja Redux-arkkitehtuuri

Facebook on kehittänyt flux-arkkitehtuurin useille verkkosovelluksilleen. Se on samanlainen kuin React-komponentit yksisuuntaisella virtauksellaan. Tässä arkkitehtuurissa on toiminnan luojat, jotka auttavat luomaan toiminnan menetelmäparametreista. Se ylläpitää myös kirjastoa näitä menetelmiä varten. Keskuslähettäjä pitää kaikkia näitä toimia yhdessä päivittääksesi kauppoja. Kaikki näkymät päivitetään kauppojen mukaan. Siellä on myös Redux, joka on parannettu versio flux-arkkitehtuurista. Sillä on yksi myymälä, jota ei ole läsnä. Redux mahdollistaa myös ominaisuuden, jossa väliohjelmisto voidaan määritellä sieppaamaan lähetetyt toimet.

 • Siinä on SEO-ystävällisiä ominaisuuksia

Aina, kun JavaScript-koodia ei ole lukenut hakukoneella, ReactJS toimii palvelimella, luo ja palauttaa virtuaalisen DOM: n selaimeen tavallisen verkkosivun kautta. ReactJ: n käytöllä on tämä kyky käsitellä vikoja tehokkaasti. Googlessa päivittäin tapahtuvien monien parannusten vuoksi emme voi unohtaa muita hakukoneita, kuten Yahoo, Bing, jne. Myös mikromuotoisia tapauksia, kuten Open Graph, Twitter, jne., Tulisi harkita.

 • Hyödyllinen kehittäjän työkalupakki

Toinen tärkeä React JS: n käyttö on käyttäjäystävällinen kehitysalusta. Kaksi tärkeintä toimitettua työkalua ovat React Developer Tools ja Redux Developer Tools . Molemmat työkalut voidaan asentaa Chrome-laajennuksina. React-kehittäjätyökalua käytetään hierarkiassa olevien reagointikomponenttien tarkastamiseen ja niitä käytetään nykyisten ominaisuuksien ja tilojen tarkkailemiseen. Se auttaa myös tarkastelemaan komponenttihierarkioita, löytämään myös lasten ja vanhempien komponentit. Reduxia käytettäessä voit tarkkailla erilaisia ​​lähetettyjä toimintoja, nykyisiä myymälätiloja ja tarkistaa kauppojen muutokset. Eri lähetystoimenpiteet tai myymälöiden muokkaukset eri muutoksilla voidaan myös heijastaa ja tarkastella heti. Käyttäjä voi myös tallentaa ja palata takaisin sovelluksen aiempiin tiloihin virheenkorjausta varten.

 • React Native on hieno mobiilisovellusten kehittämiseen

React tarjoaa samanlaiset suunnittelumallit helpottaakseen siirtymistä web- ja mobiilisovellusten kehittämisen välillä. JavaScriptin ja Reactin avulla pystyt rakentamaan huippuluokan käyttöliittymäsovelluksia, joita sekä Android että iOS tukevat.

 • Helppo oppia

ReactJS ei ole kehys, vaan kirjasto, joka kokoaa esineet yhteen ja keskittyy tiettyyn asiaan saadaksesi sen aikaan oikein. Se on MVC-arkkitehtuurin näyttöohjain. Jokainen JavaScriptiä tunteva kehittäjä voi helposti ymmärtää Reaktin, oppia sen perusteet ja rakentaa ylivoimaisen sovelluksen.

 • Sitä käyttää suurin osa Fortune 500 -yrityksistä

Reaktia käytetään maailmanlaajuisesti helpon luonteensa takia. Kun olet oppinut sen, sinulla on laajuus kaikissa suurissa yrityksissä. Yritykset, kuten Airbnb, Tesla jne., Käyttävät React Native -sovellusta sovelluksiinsa. Voit saada suuren uran, kun opit ReactJS: n.

Johtopäätös - React JS: n käyttö

Kun tarkastelemme kaikkia React JS: n käyttötapoja, voimme sanoa, että ReactJS on riskitön, reagoiva ja edistyksellinen. Se pystyy rakentamaan huippuluokan sovelluksia helposti ja kaikkia datamuutoksia voidaan soveltaa toistuvasti. Se auttaa kehittäjiä paljon nopeammalla ja käyttäjäystävällisellä virtuaalisella DOM: lla.

Suositellut artikkelit:

Tämä on opas React JS: n käytöstä todellisessa maailmassa. Tässä olemme keskustelleet React JS: n erilaisista käyttötarkoituksista, kuten dynaamisen verkkosovelluksen, mobiilisovellusten luomisesta jne. Voit myös tarkastella seuraavaa artikkelia saadaksesi lisätietoja -

 1. Tableau-käyttö
 2. 10 suosituinta JavaScriptin käyttöä päivittäisessä elämässä
 3. Koneoppimisen käyttötavat
 4. Photoshopin käyttötavat
 5. Xamarin vs React Native
 6. Reagoi alkuperäiset vs. reagoi
 7. Reagoi alkuperäiset vs. Swift | 12 tärkeintä eroavaa ja infografia