Johdanto - Ura Teradatassa

Teradata tunnetaan relaatiotietokannan hallintajärjestelmänä, jota käytetään pääasiassa suurten määrien datasovellusten rakentamiseen ja hallintaan. Teradata on organisaatio, joka perustettiin vuonna 1979. Se työskentelee pääasiassa tietovarastointia. Teradata antaa suurta dataa ja analysointia paljon merkitystä, koska monet organisaatiot haluavat hallita suurta dataa tehokkaasti ja lisätä liiketoimintaansa.

Teradatalla yhdistetään uusi tekniikka viestintään ja se tarjoaa paljon ominaisuuksia datan analysointiin ja hallintaan. Teradata perustuu massiivisesti rinnakkaiseen prosessointiarkkitehtuuriin, joka jakaa järjestelmän kuormituksen osiin, mikä auttaa tehtävän suorittamisessa nopeammin. Lisäksi Teradata-järjestelmät ovat erittäin skaalautuvia ja se tukee myös vakio-SQL: ää vuorovaikutuksessa taulukkoihin tallennetun datan kanssa ja antaa myös oman laajennuksen.

Uraan vaadittava koulutus Teradatassa

Henkilöllä tulee olla tietotekniikan kandidaatin tutkinto ja hänen on oltava hyvä analyyttinen taito. Yhdistetty tutkinto tai sertifikaatti tietokannan kentällä tehdään myös työhaastatteluihin ja työmahdollisuuksiin. Tietokannalla ja sen arkkitehtuurilla tulee olla hyvät tiedot tietojen analysoimiseksi ja hallitsemiseksi, jotta organisaatio voi auttaa niitä markkinointistrategioissa.

Teradatan ammattilaisten on opittava iso data ja datan analysointi. Tämä voidaan oppia laajasti saatavilla olevien online-portaalien, foorumien ja videoiden kautta. Teradatan ammatillinen työ ei ole helppoa ja myös erilaisten taitojen oppiminen on vaikeaa. Se on jatkuva prosessi, jonka täytyy pysyä siinä ja taitaa heitä saamaan hyvä työmahdollisuus.

Urapolku Teradatassa

Ammattilaisille ja aloittelijoille tarkoitettu urapolku Teradatassa on mielenkiintoinen, ja lähtötason asemassa voi toimia Teradatan kehittäjänä ja ylemmällä tasolla, hän voi aloittaa saatuaan kokemusta tietokannan ylläpitäjänä tai Teradatan konsultttina. Henkilö, joka haluaa työskennellä datan kanssa ja analysoida suurta tietomäärää, voi käyttää tätä taitoa tai tekniikkaa.

Teradatan insinöörin on oltava teknisesti parempaa ja siihen sisältyy monimutkaisten tietojen luominen ja hallinta. Kuten tiedämme, nykymaailmassa on jo paljon tietoja tietokoneissa tai tietokannoissa ja organisaatioissa, joita emme pysty hallitsemaan kunnolla, joten he tarvitsevat tietotekniikan taitajia tietojen ylläpitämiseksi asianmukaisesti ja tehokkaasti. Teradata-insinöörit voivat toimia myös freelancerina ja ottaa projekteja, koska joskus jotkut insinöörit haluavat työskennellä useissa organisaatioissa.

Työpaikat tai urahakualueet Teradatassa

Teradatan työpaikka- tai sovellusalueet ovat erilaisia ​​organisaatioissa. Joitakin yhteisiä työtehtäviä ovat Teradata-insinööri, Teradata-kehittäjä, Teradata-konsultti, tietokannan ylläpitäjä, tekninen Teradata Manager, tuotepäällikkö, Teradata-asiantuntija, vanhempi Teradata-insinööri, pääohjelmistoinsinööri (Teradata).

Teradata tarjoaa jännittäviä ja haastavia mahdollisuuksia henkilöille, jotka työskentelevät pääasiassa tieto- tai tietokantapuolella. Henkilö, joka haluaa työskennellä myös Teradatan ammattilaisena, mahdollisuuksien takia ympäri maailmaa ja hyvän palkan, jonka kaikki houkuttavat tähän ammattiin. Erilaisessa roolissa jokaisella on erilainen tehtävä taiton ja roolin mukaan. Teradata-tietokannan järjestelmänvalvojan on tarkistettava luominen ja luotava jäsennelty rooli tietojen optimoinnin varmistamiseksi. Yksi tulisi osata kirjoittaa SQL-kyselyt, toiminnot ja tietoanalyysit, jotka vastaavat laadunvalvonnasta ja tietojen hyvästä käytöstä tarkkojen tulosten saamiseksi.

palkkaus

Teradatan ammattilaiset tai asiantuntijat saavat hyviä palkkoja ympäri maailmaa. Teradata-asiantuntijan keskipalkka on noin 85 000 USD vuodessa. Teradata-insinöörin aloitus on noin 55 000 USD vuodessa, keskitason tasolla se on noin 75 000 USD vuodessa 100 000 USD vuodessa. Ylimmän tason Teradata-asiantuntija on noin 110 000 USD vuodessa ja 140 000 USD vuodessa.

Palkka perustuu aina organisaatioon ja pääasiassa yksilölliseen taitoon ja asiantuntemukseen. Aina on parempi päivittää taitoja ja kokemuksia työskennellessäsi tietyn tekniikan avulla, jotta löydettäisiin heidät samasta ja samasta, ja mikä tärkeintä, se auttaa sinua saamaan hyvän palkan. Myös freelancereina toimivat Teradatan insinöörit ansaitsevat hyvät palkat. Useita ihmisiä on freelancereina useiden organisaatioiden parissa, koska yritykset haluavat heille omistautuneen insinöörin ja strategistavat tietoja.

Uranäkymät Teradatassa

Teradatan insinöörien uranäkymät ovat erittäin hyvät tulevaisuudessa. Koska data kasvaa päivä päivältä suuressa organisaatiossa ja pienessäkin yrityksessä, asiantuntijoita tarvitaan tämän suuren datan ylläpitämiseksi. Jokainen yritys etsii erityistä taitoa ja asiantuntemusta tietojen ylläpitämiseksi ja kuka voi auttaa yritystä saavuttamaan paremman tuloksen.

Teradata vaati enemmän teknistä ja analyyttistä kykyä, ja insinöörejä ei ole monta markkinoilla. Joten, se on yksi parhaista vaihtoehdoista aloittaa ura Teradatassa ja tulla asiantuntijaksi ja vaativaksi henkilöksi digitaalimarkkinoinnissa. Teradata-asiantuntija vastaa kaikista asioista kehittämisestä testaukseen ja sitten tuotantoon. Tämän työn tärkein ja tärkeä tehtävä on tiedon kerääminen ja analysointi sekä erilaisten tietotilastojen tuntemus. Ura tällä tekniikalla tai taito on luotettava, turvallinen ja hyvin palkattu.

Johtopäätös - Ura Teradatassa

Teradata-insinöörejä vaaditaan melkein kaikilta organisaatioilta tai yrityksiltä hallitsemaan tietojaan ja analysoimaan tietoja, jotta heidän yrityksensä hyötyisi markkinoinnista ja antaisi etulyöntiaseman muille yrityksille. On havaittu, että Teradata-tietokannan hallintajärjestelmää on kehitetty ja yritykset ottavat sen käyttöön, ja on odotettavissa, että myös muut yritykset ottavat sen käyttöön tulevaisuudessa.

Teradatalla on paljon ominaisuuksia, joita voidaan tarjota tietovarastointisovellusten tehokkaalle hallitsemiselle. Se tarjoaa vankat apuohjelmat tietojen tuomiseksi tai viemiseksi yhdestä Teradata-järjestelmästä toiseen Teradata-järjestelmään. Se jakaa tiedot tasaisesti järjestelmään ilman mitään manuaalista puuttumista. Teradatan on tarkoitus olla tekniikan tulevaisuus ja sillä on hyvät uramahdollisuudet tulevaisuudessa ympäri maailmaa.

Suositeltava artikkeli

Tämä on opas uraan Teradatassa. Tässä olemme keskustelleet johdannosta, koulutuksesta, urapolusta Teradatassa, työpaikasta, palkasta ja uranäkymistä Teradatassa. Voit myös tarkastella seuraavaa artikkelia saadaksesi lisätietoja -

  1. Ura AngularJS: ssä
  2. Ura informatiikassa
  3. Ura Linuxissa
  4. Ura Java-kehittäjänä