Erot Power BI: n ja QlikView: n välillä

Power BI on mahdollisesti erinomainen. Mutta QlikView-tiedostoon liittyvä tiedostokoko on meille iso asia. Power BI pystyy osoittamaan todennetut tulokset. Power BI: tä on parannettu myös älykkäässä tietojen palautuksessa. Power BI antaa käyttäjälle enemmän mahdollisuuksia (verrattuna Näytä) mukauttaa jokainen kaavio (visuaalinen) tarpeen mukaan. QlikView on yksi maailman joustavimmista Business Intelligence -ympäristöistä. Se on USP 'Associative Experience'. Niiden avulla käyttäjät voivat saada ennakoimattomia liikeideoita ymmärtämällä, miten tiedot liittyvät ja mihin tietoihin ei liity. Epäsuoran ja suoran haun suorittaminen kaikista tiedoista kaikkialla sovelluksessa globaalisti ja / tai yhdellä kentällä on helppoa.

Tutkitaan paljon enemmän Power BI: stä ja QlikView: sta yksityiskohtaisesti:

Kun soveltamisala kasvaa, se alkaa tuntua hitaalta. Tätä hidasta vastausta parannetaan nyt, kuten jäljempänä todetaan. Hidas elpymisaika verrattuna QlikViewiin on myös ongelma. Microsoft voi lajitella sen ja lisätä tehokkaan hakuvaihtoehdon - haku on nyt paljon parempi, salli valmiiden visualisointien ja arkkien kiinnittäminen työpöytämuotoon hajottaaksesi grafiikan, joka liikkuu. Mutta se on kiinnitettävä joka kerta, kun uusi istunto aloitetaan. Mutta ainakin se voidaan tehdä nyt. linkitä sivusisuodatin sivusuodattimilla ja visuaalisten suodatussuhteilla ja lisäämällä porausta ympäri taulukoita, koska niillä on suora yhteys muihin visuaalisiin kaavioihin muokkaaminen sallii viennin, esittelee sivujen tai grafiikan tulostamisen ja salli taulukoiden lataamisen toisesta Power BI: stä Hakemustiedosto. Esitä todellinen Pivot-taulukon muokkaus, katso alla oleva taulukko Matrix. Se on nyt lähellä ja sallii kuvien / visuaalien napsauttamisen ja / tai vetämisen, niin heillä voi olla erittäin hyvä tuote. Ja erittäin pienellä vuosimaksulla (119 dollaria vuodessa käyttäjää kohti.

Vertaa latausaikoja QlikView-ohjelmaan. (1 minuutin 40 sekunnin verrattuna Qlikiin muutamassa sekunnissa näytepöydälle, joka on testattu molemmissa ristiriidassa. Pääongelma on kuitenkin sekä pilvi- että työpöytäversioiden etsintämahdollisuus. Tämä on tärkeä ominaisuus tietueiden nopeaan paikantamiseen.

Tämä on hyvä, mutta vie niin paljon kauemmin. Pidän molemmista, mutta mielestäni väriteemojen lähestymistapa on parempi. Ammattimaisen arkin tuottaminen on paljon nopeampaa. Ja luo vähemmän kauheita tuloksia uusille käyttäjille, jotka vielä oppivat.

Poraus ja ominaisuuden ympärillä. Käynnistääksesi napsauta oikeanpuoleista nuolipainiketta. Tarkennus koskee vain tätä kaaviota (ei muihin sivun tai sivujen kaavioihin). Napsauta hiiren kakkospainikkeella olevaa vaihtoehtoa (katso alla >> tarkenna) on nyt otettu käyttöön. Mutta poraaminen koskee edelleen vain yhtä kaaviota.

Odottamattomuus tuotetaan suodattamalla kyselyttömät. Kun käyttäjä napsauttaa datapistettä kentällä ja kaikki muut kentät suodattavat yhtäkkiä tekemänsä valinnan perusteella. Tällainen lähestymistapa on mahdollista käyttämällä muistin sisäistä arkkitehtuuria, joka korvaa perinteisten kyselypohjaisten ja levypohjaisten BI-työkalujen vaikeudet. Tärkeintä Se lupaa nopeutta. Kuka tahansa käyttäjä, jolla on tarpeeksi prosessointitehoa, voi analysoida valtavan määrän tietoja ja saada tietoja nopeasti.

Vaikka tämä kaikki olisi, sitä ei ole oikeastaan ​​tarkoitettu kaikille. Ihmiset, jotka eivät ole dataohjelmoijia tai tiedemiehiä, voivat pelätä korkean yksityiskohtaisuuden tason ja ratkaisun vapaan muodon rakenteen. Se rajoittaa sitä, missä määrin jokainen organisaatio, joka koostuu eri tehtäviä hoitavista ihmisistä, voi käyttää vastausta. Lisäksi, jos käytät jo muita Microsoftin alustoja ja tuotteita, PowerBI: n tulisi olla BI-ratkaisun oletusvalinta, koska liittyminen siihen organisaatiossasi ei olisi entistä yksinkertaisempaa.

Power BI vs. Qlikview (infografia)

Alla on 22 parhaan vertailun Power BI: tä vs. QlikView

Keskeiset erot Power BI: n ja QlikView: n välillä

Alla on luettelo pisteistä, kuvaile tärkeimmät erot Power BI: n ja QlikView: n välillä

 1. Power BI voittaa kilpailun mobiili- ja visuaalisella etsinnällä sekä myös kirjoittamisessa. Molemmat eroavaisuudet Power BI: n ja QlikView: n välillä tarjoavat edistyneen analysoinnin, joka on upotettu. Power BI pystyy osoittamaan todennetut tulokset, kun taas Qlikview: lla on vielä tekemistä. Power BI: tä on parannettu myös älykkäässä tietojen palautuksessa. Sekä Power BI että QlikView -ratkaisut tarjoavat kuitenkin samanlaisen tarjonnan edistyneelle analytiikan kojelaudalle.
 2. Qlikview: n tietojen tallennusominaisuuksien ja ETL: n katsotaan paranevan paremmin kuin Power BI: n henkilöt. He painottavat käytettävyyttä loppukäyttäjälle ja antavat heille myös mahdollisuuden tarjota hyviä asiakaskokemuksia.
 3. QlikView on rakennettu analyyttisiin tarkoituksiin, antaa käyttäjille mahdollisuuden siirtyä itse koodiin ja testata luomillaan malleilla. Tämä saattaa olla tervetullut Datakehittäjille ja / tai ahkeralle tiedemiehelle. Mutta ihmisille, jotka haluavat hankkia käytännön visioita liiketoimintapäätösten tekemiseksi ajoissa, tämä ominaisuus voi olla melko uhkaava.

Head BI: n vertailut Power BI: n ja QlikView: n välillä

Alla on vertailu Power BI: n ja QlikView: n välillä

Vertailun perusteetQlik ViewVirta BI
Tietojen lataus ja muuntaminenErinomainenOikein hyvä
ToimenpiteitäErinomainenOikein hyvä
Suodatus / porausErinomainenKatso raportti
SearchingErinomainenriittävä
Sivun asetteluOikein hyväOikein hyvä
PilvivapaaKyllä, jaa 5Kyllä 1: lle
Sisäinen palvelinversioJooKyllä (6/2017)
Ilmainen demoJooJoo
Maksettu pilviversioonJooJoo
DokumentointiHyväHyvä
VideotOikein hyväOikein hyvä
Eri näytön koon säätäminenErinomainenHyvä
Tietojen latausaikaErittäin nopeaHieman hidas
Tulosta vientiHyväKoska dev
Lisääntyvä kuormitusErinomainenHyvä
Sovita näytön kootOikein hyväHyvä
Lataa tiedot vain kerranKyllä (QVD)Joo
Ei käsittelyäVaikeaHyvä
Pivot-taulukkoErittäin hyvä +Matriisi. Hyvä
Poraa alasOikein hyväOikein hyvä
Poraa ympäriErinomainenriittävä
AsennusaikaNopeaNopea

Johtopäätös - Power BI vs. QlikView

Jokaisella mestarilla on ässä hihassaan. Power BI: lle, joka on Microsoftin alusta- ja sovelluspaketti. Alustan työnkulkuyhdistelmien taso ja Cloud BI: n edistynyt alusta-tuki antaa Power BI: lle reunan QlikView-asemaan nähden. Jos käytämme jo Office 365: tä ja SQL Serveriä, Power BI: n käyttöönotto ei olisi iso asia. Liikkuvuus tarjoaa lisäreunan, kun Power BI -sovellus liitetään muuhun ohjelmistoon. Tämä ominaisuus on korvaamaton myyntitiimille, jotka tarvitsevat päivitetyt tiedot ja visioita tien päällä.

Erityisesti askel kohti PowerBI: n innovaatiota on tervetullut helpotus. Uusin versio tarjoaa parannetun laadun ja varmuuden sekä nopeat oivallukset ja kyselyt luonnollisesta kielestä. Andrew Peterson lisää: Vaikka kaavioihin ja kaavioihin on yleensä kiinnitetty eniten huomiota Power BI: ssä, Microsoft on jatkuvasti pyrkinyt edistämään kulissien takana tapahtuvaa työtä luonnollisilla kielikyselyillä. Viimeisimmät julkaisupotentiaalit, jotka tarjoavat edistystä tietojen kyselyssä.

Suositeltava artikkeli

Tämä on opas Power BI: n ja QlikView: n eroista, niiden merkityksestä, Head to Head -vertailusta, avaineroista, vertailutaulukosta ja johtopäätöksistä. Voit myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja -

 1. Power BI vs SSRS - 11 mahtavaa vertailua, jotka sinun pitäisi oppia
 2. Power BI -paneeli vs. raportti - 8 tärkeää eroa
 3. 11 Hyödyllisiä vertailuja Google Analyticsin ja Piwikin välillä
 4. QlikView vs QlikSense - kumpi on hyödyllisempi
 5. Power BI -kuvake
 6. Kuinka käyttää Calendar DAX -toimintoa Power BI: ssä?
 7. Taulukko vs. Power BI vs. QlikView
 8. Kuinka suodattaa DAX-toimintoa Power BI: ssä?

Luokka: