Ero Power BI vs. Tableau ja Qlik välillä

Power Bi on Business Intelligence -työkalu, jolla voimme lähettää tietoja ja julkaista tietoja yrityksissämme. Business Intelligence -vastaus kaikkiin kyselyihin ja parantaa päätöksentekoa. Lisäämällä yritykselle voimaa datan hyvän visualisoinnin aikaansaamiseksi. Toinen Power BI: n ominaisuus on Quick Insights, jossa voimme etsiä tietojoukosta mielenkiintoisia malleja ja tarjoaa luettelon kaavioista tietojen ymmärtämiseksi paremmin. Se käyttää tekoälyä ja tiedon louhinta tietojen analysointiin. Qlik on myös Business Intelligence- ja datan visualisointityökalu. Se on päättäväinen ETL-ratkaisu, joka tuottaa hyvää asiakaspalvelua. Qlik: n avulla voimme luoda joustavan loppukäyttäjäliittymän, tehdä hyviä esityksiä datan perusteella, luoda dynaamisia graafisia kaavioita ja taulukoita, suorittaa tilastollisen analyysin, rakentaa omia asiantuntijajärjestelmiä. Qlikiä voidaan käyttää virtuaalisen tietokannan kanssa. Se on ikkunapohjainen työkalu, joka vaatii seuraavat komponentit: Qlik Server, Qlik Publisher. Ne ovat suosituimmin käytetty Business Intelligence -työkalu, jota käytetään interaktiivisten raporttien luomiseen, näyttämiseen ja jakamiseen milloin tahansa. Ne ovat alustasta riippumattomia ja vaativat vähemmän teknisiä asiantuntijoita työskentelemään. He työskentelevät Client-Server-arkkitehtuurilla nopeaa käyttöönottoa varten. Ne sopivat erinomaisesti ylimmän johdon työntekijöille, jotka tarvitsevat hyvää BI: tä. Tableau: lla on etuna nopea pääsy, interaktiivinen visualisointi, kustannustehokas, ylläpitää hyvää tietoturvaa.

Power BI: n ominaisuudet ovat:

 1. Rikas graafinen visualisointi monimutkaisista BI-tiedoista.
 2. Ad-hoc-raportointi
 3. Hyvä navigointiruutu
 4. Sisältää tietojoukon, jossa on muokattavat kojetaulut.

Qlikin ominaisuudet:

 1. Hybridi-lähestymistapaa käyttämällä käyttäjä voi yhdistää suuriin lähteisiin tallennetun datan, joka tallennetaan Qlik-näkymän muistiin kuuluvaan tietokokonaisuuteen.
 2. Suoran etsinnän avulla käyttäjät voivat suorittaa liiketoiminnan etsinnän ja visuaalisen analyysin.
 3. Mobiilivalmis, roolit ja luvat
 4. Ole vuorovaikutuksessa dynaamisten sovellusten, hallintapaneelien kanssa.

Tableaun ominaisuudet:

 1. Heillä on hyvä vetää ja pudottaa.
 2. Tietojen jakamiseen he käyttävät Tableau Public -sovellusta.
 3. He toteuttavat interaktiivisia tietojen visualisointeja verkossa.
 4. Niiden suorituskyky on vahva ja luotettava, ja ne toimivat valtavalla datalla.
 5. Ne ovat mobiiliystävällisiä ja tukevat täydellisiä online-versioita.

Head to Head -vertailu Power BI: n ja Tableau: n ja Qlikin välillä (Infografia)

Alla on 9 parasta eroa Power BI vs. Tableau ja Qlik välillä

Keskeiset erot Power BI: n ja Tableau: n ja Qlik: n välillä

Sekä Power BI vs. Tableau vs Qlik ovat suosittuja valintoja markkinoilla; keskustelemme joistakin merkittävistä eroista Power BI: n ja Tableau: n ja Qlik: n välillä

 • Useat käyttäjät voivat käyttää Qlikia heti. Qlik on nopeampi kuin Tableau. Power bI liitetään mihin tahansa tietolähteeseen, jota he eivät vaadi ETL.
 • Asiakirjat tallennetaan. Qvw-muodossa voimme käyttää näitä asiakirjoja omalla tietoliikenneprotokollalla Qlik Views ja tallennetaan Windows-käyttöjärjestelmään. Kaikki tapahtumat otetaan Qlik Server -palvelimessa, ne vastaavat Client-Server Power BI: llä on kolmen tyyppisiä tiedostoja excel (.xls), teho BI-työpöytä (.pbix), (.csv). Tableau-uutetiedostoilla voi olla (.tde) tiedostopääte.
 • Qlik tukee OLEDB-liittymää ulkoisille tietolähteille. Power bi lataa tiedot OLEDB: stä ja julkaisee BI Serverissä. Tällä hetkellä he tukevat vain live-yhteyttä.
 • Qlik-rakennetta ei hallita hyvin, kun taas Tableau-rakennetta hallitaan hyvin käyttöoppaan avulla.
 • Qlik toimii itsenäisenä tekniikkana. Tietojen julkaisemista ulkomaailmaan hallinnoi QlikView Publisher. Power BI on saatavana vain SAAS-mallissa, kun taas Tableaussa on pilvi- ja paikalla -vaihtoehto. Power BI -pöytäversio on ilmainen.
 • Datan mallintamismahdollisuuksia lisätään POwerBI: n avulla. Qlikissa Data-oivallukset syntyvät nopeasti.
 • Tableau ja Power BI on käyttäjäystävällinen. Qlikilla on korkeat muokattavat kuviot.
 • Qlik- ja taulukkotyöt tilastollista analyysiä varten. Power BI: llä ei ole tätä ominaisuutta.

Power BI vs. Tableau vs Qlik -vertailutaulukko

Alla on 9 korkeinta vertailua Power BI vs. Tableau ja Qlik välillä

Vertailun perusta Power BI: n ja Tableau: n ja Qlik: n välilläVirta BIKuvaelmaQlikTech
EsitysSe puuttuu tietojen visualisoinnista.Ne ovat käyttäjäystävällisempiä, koska ei-tekniset käyttäjät voivat työskennellä tämän työkalun kanssa. He käyttävät kuutiotekniikkaaQlik tarvitsee kehittäjän työskentelemään raporttien ja kojetaulujen kanssa. He ottavat kaiken tyyppisiä tietojoukkoja.

Heillä on hyvät visualisoinnit.

Käyttöliittymä

Hallintapaneelit ovat PowerBI: n tärkein ominaisuus, kun sillä on hyvä käyttöliittymä raportin julkaisemiseen.

Käyttöliittymä on parempi

Käyttöliittymä on melko alhainen Tableau-verrattuna.

Helppo oppiminen

Käyttäjäystävällinen - Excelin tuntemus riittää

Ne eivät vaadi teknisiä tai ohjelmointitaitoja työskennellä.

Helppo oppia tietoteknisellä taustalla.

Tukitoimenpiteet

Power BI: ssä on Power BI -pöytä, Gateway

He työskentelevät front-end-työkalujen, kuten R, kanssa.

Qlik koostuu sekä käyttöliittymästä (Qlik Developer) että taustajärjestelmästä (Qlik Publisher)

Versio

Pöytäkoneversio on ilmainen, Power BI Pro on palkka kuukaudessa.Tableau Reader on ilmainen versio. Tableau Server on lisensoitu.Qlik Personal Edition on ilmainen versio Qlikista ja toimii ilman lisenssiavainta.
KustannustehokkuusEdullisempi.Se säästää rahaa, aikaa ja vaivaa. Erittäin kallis, koska se lataa tietovaraston.Qlik-verkkosivustolla on kaksi versiota. Henkilökohtainen versio on ilmainen, Enterprise-versiota voidaan käyttää yhteydenpitoon joukkueen kanssa.
Online-analyyttinen ohjelmointiNe muodostavat yhteyden OLAP-kuutioihin SQL-palvelimien kautta moniulotteista analyysiä varten.Tableau voi muodostaa yhteyden OLAP: iin ottamalla kuutiomitat huomioon syvimmällä tasolla.Pääsy OLAPiin tarjoaa kapseloidut datanäkymät.
NopeusHeillä on älykäs palautusNopeus riippuu RAM-muistista ja tietokokonaisuuksista.Heillä on parempi nopeus, koska ne tallentavat tietoja palvelimen RAM-muistiin (muistivarastoon)
EtuPower BI on edullinen ja skaalautuva suurempiin projekteihin.Ne ovat huipputasoa älykkyysvisualisoinneissa.Ne tarjoavat laajan valikoiman syviä analyysejä ja heillä on hyvä asiakastyytyväisyys

luokitukset.

Johtopäätös - Power BI vs. Tableau vs Qlik

Power BI vs. Tableau vs Qlik ovat kaikki BI-analyyttinen työkalu, joka päättää, mikä niistä on paras tarpeiden analyysi. Vedä ja pudota -ominaisuudet sekä turvalliset datayhteydet tekevät taulukosta eturintamassa markkinoilla. Qlik-vahvuuksiin kuuluu muistimoottorin kyky visualisoida kuvioita. Raporttien luominen Power BI: n avulla voidaan jakaa joukkueille ja käyttää niitä millä tahansa laitteella. Kaiken kaikkiaan Power BI on kilpailijan työkalu kolmen työkalun joukossa. Se on korkean tason Microsoft-sovelluksia ja -alustoja, ja sillä on edistynyt tuki pilvialustalle. Tableau on ensisijainen valinta nykyisillä liiketoiminta-analyysimarkkinoilla.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas Power BI: n ja Tableau: n ja Qlik: n väliseen eroon. Tässä keskustellaan myös Power BI vs. Tableau vs Qlik -erot infografikoiden ja vertailutaulukon kanssa. Saatat myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja.

 1. Power BI vs SSRS - suurin ero
 2. hyödyllisiä vertailuja Lookerin ja Tableaun välillä
 3. QlikView vs QlikSense - kumpi on parempi
 4. Suurimmat erot Winform-muotojen ja WPF: n välillä
 5. Kuinka käyttää kuvaketta Power BI Desktop -sovelluksessa?
 6. Kuinka käyttää Calendar DAX -toimintoa Power BI: ssä?
 7. Power BI IF -lausunto
 8. Kuinka suodattaa DAX-toimintoa Power BI: ssä?
 9. Google Data Studio vs. Tableau | Suurimmat erot

Luokka: