Johdatus ilmaiseen pilvipalveluun

Artikkelissa ilmainen pilvilaskenta-aika on tullut, kun meidän ei tarvitse olla kireä, jos kadotamme valokuvan tai asiakirjan. Kaikki on turvallista Google Drivessa ja Google-kuvissa. Oikea käyttö suojauksen kanssa tallentaa kaikki valokuvat ja asiakirjat pilveen. Pilvipalveluiden perustiedot auttavat meitä käyttämään niitä vapaasti. Yleisesti tunnettuja pilvipalveluja ovat Google Drive, Dropbox, yksi asema ja iCloud ja niin edelleen. Suurin osa näistä tarjoaa 50 Gt tallennustilaa. Yritykset ovat ottaneet käyttöön ihmisiä ja heidän yrityksiään. Monet ilmaisista pilvipalveluista tarjoavat enemmän tallennustilaa, jos tarkoitamme ystäviä. Katsotaanpa joitain ilmaisia ​​pilvipalveluita.

8 parasta ilmaista pilvipalvelua

Alla on suosituimmat ilmaiset pilvipalvelut.

1. Google Drive

Monet meistä käyttävät tietoisesti tai tietämättä google-asemaa asiakirjan tai diojen tallentamiseen. Se tarjoaa 15 Gt tallennustilaa vapaasti. Google-asemaa on helppo käyttää, jos olemme synkronoineet mobiili- tai tietokonelaitteemme google-tiliin. Vaikka olemme offline-tilassa tai verkko on hidas, on helppo käyttää Google Drivea ja tarkistaa tarvittavat tiedostot. Tämä on yksi kuuluisimmista ilmaisista pilvitallennustiloista. Kansiot voidaan luoda google-asemaan ja jakaa muille käyttäjille. Tallennustila jaetaan muiden Google-sovellusten kanssa. Google-aseman avulla on helppo tehdä yhteistyötä muiden kanssa.

2. Pudotusrasia

Dropbox on kotitalousnimi, jolla on sekä mobiili- että työpöytäsovelluksia. Dropbox alkaa 2 Gt ilmaisella tallennustilalla, joka lisää jopa 18 Gt yksinkertaisilla tavoilla. Voimme jakaa tiedostoja dropboxin kautta kenellekään, vaikka heillä ei ole dropbox-tiliä. Dropboxissa on hyvät varmuuskopio-ominaisuudet. Dropbox tarjoaa etäpyyhkäisyn, joka auttaa poistamaan kaikki tiedostot tai asiakirjat, jos laite katoaa. Dropbox ei kopioi kaikkia tiedostoja automaattisesti, joten tiedostot on valittava ja kopioitava. Dropbox on suojattu skaalautuvalla infrastruktuurilla, joka on suojattu 256-bittisellä Advanced Encryption Standard (AES) -suojauksella. Dropbox tallentaa kopion tiedostosta tietokoneellemme, jos se on tallennettu dropboxiin.

3. OneDrive

OneDrive tunnetaan nimellä SkyDrive, jonka omistaa Microsoft. Se tarjoaa 5 Gt tallennustilaa käyttäjän kirjautuessaan. Tämä sovellus tarjoaa ylimääräistä tallennustilaa, jos ohjaamme ystävää tai teemme joitain muita tehtäviä. OneDrive tukee myös tiedostojen jakamista käyttäjien kanssa, jotka eivät käytä OneDrivea. OneDrive-laitetta voidaan käyttää sekä mobiililaitteissa että pöytätietokoneissa. Pudotuslaatikon jälkeen ihmiset pitävät OneDrive-sovellusta pilvitallennukseen. Aikaisemmin se tarjosi 15 Gt tallennustilaa. Käyttäjät voivat käyttää Microsoftin sovelluksia OneDrivessä. Varmuuskopiointi on saatavana OneDrivessä. Kansioiden suojausominaisuus on saatavana OneDrive-asetuksissa tiedostojen turvalliselle varastoinnille.

4. Mega

Mega tarjoaa 50 Gt tallennustilaa ilmaiseksi. Mega ei integroidu tiedostojärjestelmään, mutta tarvitsee verkkoselaimen tiedostojen lähettämiseen tai lataamiseen. Emme välttämättä saa alkuperäistä megaan tallennettua dataa, koska se lisää tai poistaa joitain tallentamiasi tietoja. Megastores vain salatut tiedostot. AES 128-bittistä avainta käytetään tiedostojen tai asiakirjojen salaamiseen ja salauksen purkamiseen. Voimme käyttää Megaa mobiililaitteissa ja pöytätietokoneissa. Mega on hidas verrattuna muihin sovelluksiin. Megatiedostot jaetaan julkisesti, jotta kuka tahansa voi ladata jaetun sisällön ilman lupaa.

5. Tulostusmateriaali

Media Fire tarjoaa 10 Gt tallennustilaa valokuvien ja asiakirjojen tallentamiseksi verkossa. Tätä on helppo käyttää. Tiedostojen synkronointi tehdään myös Media Fire -sovelluksessa. Media Fireä käytetään sekä mobiililaitteissa että työpöydällä. Tiedostot jaetaan sekä julkisesti että yksityisesti Media Fire -palvelun kautta. Se tarjoaa myös linkkejä, joita voidaan käyttää vain kerran tiedostojen lataamiseen. Media Fire on yksi nopeimmin kasvavista pilvisovelluksista. Se tukee suurimpaa osaa tiedostomuodoista ääni- ja videotallennusta sekä asiakirjojen tallennusta varten. Yhteystiedot tuodaan tiedostojen yksityiseen jakamiseen. Se tehdään myös sähköpostitse.

6. Sync.com

Sync.com tarjoaa 5 Gt ilmaista tallennustilaa, joka voidaan päivittää milloin tahansa. Synkronointi tarjoaa yksityisyyttä salausten välillä. Synkronointi auttaa käyttäjiä lähettämään tiedostoja kenellekään, vaikka heillä ei ole synkronointitiliä. Tiedoston varmuuskopiointi tapahtuu automaattisesti. Synkronointia käytetään sekä mobiililaitteissa että työpöydällä. Jaettuihin tiedostoihin pääsee synkronointikansion kautta. Poistetut tiedostot palautetaan Synkronointi-sovelluksessa. Sovellus päivitetään automaattisesti, jotta parempi suorituskyky varmistetaan. Tiedostot on suojattu käyttäjien tarjoamilla salasanoilla. Sovelluksen siirtonopeus voidaan asettaa käyttäjän mieltymysten mukaan. Edistys-välilehti näyttää siirrettävien tiedostojen etenemisen.

7. pCloud

pCloud tarjoaa korkeintaan 2 kt tallennustilaa elinaikanaan ja 10 Gt tallennustilaa perustileilleen. PCloud-sovelluksessa voimme työskennellä palvelimelle tallennettujen tiedostojen kanssa ja siten se toimii työnjakovälineenä. Se luo tietokoneeseen virtuaalisen aseman tiedostojen tallentamiseksi. pCloud-salaustekniikka tallentaa tiedostot turvallisesti salauksella. Integroitu tiedostojen jakaminen ja synkronointi tarjotaan pCloud-asemaan. Lataamisen tila näkyy ikkunan alareunassa. pCloudissa on sekä mobiili- että työpöytäsovelluksia. Tiedostohistoriaa seurataan 30 päivän ajan, vaikka se on poistettu.

8. Amazon-asema

Amazon Drive, aikaisemmin nimeltään Amazon Cloud Drive, on Amazonin pilvitallennustila, joka tarjoaa 5 Gt tallennustilaa ensisijaisille ja ei-tärkeille jäsenille. Lisäksi käyttäjä voi tilata valokuvatulosteita Amazon-asemaan. Sovellus on helposti muokattavissa. Tähän mennessä Amazonin asema on rajoitettu muutamaan maahan. Amazonin asemassa on sekä mobiili- että työpöytäsovelluksia. Sovellusta käytetään pääasiassa valokuvien tallentamiseen. Tiedostot varmuuskopioidaan ja ladataan automaattisesti. Jaettava tiedosto luodaan tiedostojen jakamiseksi muiden käyttäjien kanssa. Milloin tahansa käyttäjä voi katkaista linkin ja tehdä tiedostoista yksityisiä. Amazonin asemassa tuetaan monia kieliä. Jotkut muut ilmaiset pilvitallennussovellukset ovat iCloud, Zoho, planbox, box. Suurin osa näistä auttaa yhteistyössä ja projektinhallinnassa.

johtopäätös

Vaikka pilvisäilytys on hyödyllistä tietojen tallentamisessa ja käyttämisessä, on hyvä muistaa, että pilvi ei ole turvallinen tasolle asti. Joten on hyvä valita pilvisovellus, joka tarjoaa paremman salauksen ja turvallisuuden tiedostoillemme ja valokuvillemme. Jakamalla yksityisiä valokuvia pilvessä on oltava varovainen. Muut kuin tämä, pilvien varastointi on yksi parhaista asioista, jotka tekniikka on antanut meille.

Suositeltava artikkeli

Tämä on opas ilmaiseen pilvipalveluun. Tässä keskustellaan yksityiskohtaisesti parhaista ilmaisista pilvipalveluista, kuten google-asema, OneDrive, Mega, Media Fire jne. Voit myös käydä läpi muiden ehdotettujen artikkeleidemme saadaksesi lisätietoja -

  1. Pilvipalveluyritykset ominaisuuksilla
  2. Pilvilaskenta vs. ruudukkonäyttö | Suurimmat erot
  3. Pilvitietoteknologiat hyödyllisinä
  4. Cloud Computing -haastattelukysymykset, jotka sinun pitäisi tietää 10 parasta
  5. Cloud Computing -palvelun tarjoajat
  6. 3 menetelmät jQuery Slide -ohjelmoinnilla

Luokka: