Erot QlikView ja QlikSense välillä

QlikView tarjoaa -sovelluksen sovelluskehitysalustan. QlikView sopii hyvin data-analytiikan yrityssovelluksiin. QlikView on työkalu yrityssovelluksille, ts. Sovelluksille, jotka ovat luoneet kehittäjät, jotka ajattelevat paljon ajattelutapaa datamalliin, asetteluun, kaavioihin ja kaavaan ja toimittavat sovellukset loppukäyttäjille, jotka käyttävät sovelluksia. Tätä kutsutaan ohjatuksi Analyticsiksi.

QlikSenseis on itsepalvelun tiedonkeruutyökalu omien visualisointien ja sovellusten luomiseen. Loppukäyttäjällä on vapaus luoda omia asettelujaan, uusia visualisointeja, uusia kaaviokuvioita, joissa on paljon houkuttelevampia ja aktiivisempia ominaisuuksia itsepalvelun tietojen löytämiseen. QlikSense on paljon helpompi käyttää, kun sinulla on kosketusnäyttö, ja se on mukautuva näytön eri kokoihin ja muotoon.

Head to Head -vertailu QlikView: n ja QlikSense: n välillä

Alla on 15 parhainta vertailua QlikView: n ja QlikSense: n välillä

Keskeiset erot QlikView ja QlikSense välillä

QlikView on joustavin yritystietojärjestelmä alustaavan tiedon muuttamiseksi osaamiseksi. QlikView pystyy kirjoittamaan edistyneempiä lausekkeita. QlikView on nopeimmin kasvava BI- ja datan visualisointityökalu, joka on nopea ottaa käyttöön, helppo oppia ja täydellinen aloittaa tiedon visualisointi.

Qlik Sensen rakennus- ja käyttötapa helpottaa visualisointien luomista analyyttisten kykyjen laajentamiseksi ja lisäarvon tuottamiseksi. Voit luoda raportteja ja yksityiskohtaisia ​​kojetauluja heti QlikSense-ohjelmassa. Se on älykäs ja käyttäjäystävällinen.

  • QlikView tarjoaa muistin ominaisuuden, joka antaa meille paremman käsityksen. Tietoja on myös helppo tutkia ja valita, kun taas QlikSense tarjoaa joustavuuden muulle kuin IT-ratkaisulle, joka mahdollistaa nopeat markkinointiratkaisut.
  • QlikView: n ETL-, poiminta-, muuntamis- ja latausominaisuudet tekevät siitä erittäin hienostuneen itsepalveluyrityksen älykkyystyökalun kehittäjille ja analyytikoille, kun taas QlikSense on antanut meille näkyvyyden tietoihimme tietoisten päätösten tekoon.
  • QlikView'n komentosarjoilla on suuri etu, koska se toimii ETL: nä, kun taas QlikSense on helpottanut elämää visualisoimalla tietoja.
  • QlikView tarjoaa Google-kaltaisen haun, joka toimii assosiatiivisella tavalla, koota tuloksia kyselyyn sekä tietoihin, jotka yleensä liittyvät kyseiseen kyselyyn, kun taas QlikSense-ohjelmassa on hakupalkkitoiminto, jonka avulla käyttäjät voivat kirjoittaa lauseita ja avainsanoja raporttien löytämiseksi nopeasti, tietojoukot, kaaviot, kuvaajat ja paljon muuta.
  • QlikView pystyy yhdistämään tietolähteet, kun taas QlikSense antaa käyttäjien jakaa useita näkökulmia kerralla, kun he määrittävät kontekstin tiedoille.
  • QlikView on ensisijaisesti ohjattu analytiikkaratkaisu. Sen avulla käyttäjät voivat pohtia tietoja, analysoida niitä ja selata niitä tutkiakseen kysymyksiä ja vastauksia sen perusteella, mitä sovelluskehittäjä on ne kehittänyt, kun taas QlikSense on enemmän itsepalvelun tiedonkeruutyökalu, joka antaa yritysmarkkinoijille vapauden luoda omia sovelluksiaan. ja visualisoinnit.

QlikView vs. QlikSense -vertailutaulukko

Keskustelen tärkeimmistä esineistä ja eron QlikView ja QlikSense välillä

QlikViewQlikSense
Tuotteen ominaisuusDynaaminen BI-ekosysteemi ja vuorovaikutuksessa dynaamisten sovellusten, kojetaulujen ja analytiikan kanssaÄlyhaun ominaisuus, kuten Google, ja toimii assosiatiivisella tavalla
LiittimetOletus- ja mukautetut liittimetNopeat ja luotettavat yhteydet useisiin tietolähteisiin.
visualisointejaTietojen visualisoinnitVedä ja pudota-visualisointi
TuotetiedotBusiness Intelligence -tietojen etsintätuote, jota käytetään luomaan ohjattuja analytiikkasovelluksia sekä liiketoimintahaasteisiin suunniteltuja kojetauluja.Älykäs ja käyttäjäystävällinen analytiikkatyökalu, joka voi tuottaa henkilökohtaisia ​​raportteja ja erittäin yksityiskohtaisia ​​kojetauluja hetkessä.
MääritelmäQlikView on ohjattavalle AnalyticsilleQlikSense on tarkoitettu itsepalvelun tietojen etsimiseen
fokusSe on suunniteltu Advanced AnalyticsilleSe keskittyy yrityskäyttöön
SuodattaaOsa suodattimista on johdettava ja erillinen arkki on varattava suodattimilleSuodatinta ei tarvita
sopivuusSopii ohjattuun analytiikkaanSe on parasta sopia itsepalvelun visualisointeihin
foorumiTarjoaa laatikossa olevan sovelluskehitysalustanItsepalvelun tiedonkeruutyökalu
ValintaperusteinenVähemmän valinnanvaraa tehdä asioista hyviä ja toimia hyvinEdistyneempi näyttää asiat hallitusti
LisäominaisuudetKehittyneet raportointimallit ja mukautetut raportitTehokkaat avoimet ja tavalliset sovellusliittymät, joissa on monilähdedata, mukaan lukien iso data
Tuetut laitteetWindows, MAC, iPhone, iPad, Web-pohjainenWindows, MAC, iPhone, iPad, verkkopohjainen, Android
Kieli tuettuEnglantiEnglanti, Kiina, Saksa, Japani
Tietojen latausTietojen lataaminen on hitaampaa kuin QlikSenseTietojen lataaminen on nopeampaa QlikSense-sovelluksessa
Kerros kertooQlikView puuttuu Storey Telling -ominaisuudestaQlikSense-ominaisuudessa on tarinankeruu

Johtopäätös - QlikView vs. QlikSense

QlikView ja QlikSense ovat Qlikin kaksi suosittua tuotetta älykkyysohjelmistojen markkinoilla. Molemmat alustat on rakennettu samaan, patentoituun kehykseen: Qlik Associative Engine, joka tarjoaa tehokkaan yhdistämisen ja on-the-go-laskelmat, jotka yksinkertaistavat tiedon etsimistä. Sekä QlikView että QlikSense tekevät datasta helpon tutkia ja visualisoida. Vedä ja pudota -liittymän ja itsepalvelutoimintojen vuoksi QlikSense on kuitenkin todennäköisesti parempi valinta useimmille organisaatioille, jotka ovat uusia Qlik-ohjelmia. QlikView- ja QlikSense-järjestelmissä on erilaisia ​​vahvuuksia ja heikkouksia, jotka ovat yleisiä vertaamalla yritystietoratkaisuja. Vaikka QlikView on ihanteellinen opastettuun analyysiin, siinä ei ole reagointia. QlikSense puolestaan ​​on enimmäkseen vetämällä ja pudottamalla, mikä helpottaa muiden kuin kehittäjien työskentelyä.

Suositeltava artikkeli

Tämä on opas QlikView: n ja QlikSense: n eroihin, niiden merkitykseen, vertailusta pään ja pään välillä, keskeiset erot, vertailutaulukko ja johtopäätökset. Voit myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja -

  1. 9 tärkeintä vertailua Java-Pythonin välillä
  2. Selvitä 17 mahtavaa eroa Hadoop vs. Cassandra välillä
  3. Ennustava analyysi vs. kuvaava analyysi - mikä on parempi
  4. Selvitä 7 hyödyllistä vertailua Spark SQL: n ja Presnon välillä

Luokka: