Haastatteluvinkkejä

Sanahaastattelu itsessään on tuhoava asia uusille tai kokeneille työntekijöille. Huolimatta monien vuosien kokemuksesta, jolla voi ylpeillä, ja ahkerasta työstä, josta olla ylpeä, hän tuntee silti hermostuneisuutensa ja kiintymyksensä ajatuksesta valmistella ja haastatella uudestaan. Heidän kokemuksensa ja kokemuksensa ovat heidän positiivinen plussa, mutta haastattelusarjojen läpikäynti on edelleen hankala asia, koska yrittäjät etsivät kykyjä, jotka voivat tuoda lisäarvoa yritykselle, ovat säädettäviä, joustavia lähestymistavassaan ja asenteessaan ja ovat ammatillisesti sovittuja heidän kykynsä skaalata kaikki kertoimet.

Parhaat haastatteluvinkit työntekijöille

Esitän tässä muutamia haastatteluvihjeitä ja taitoja, jotka auttavat kaikkia kokeneita työntekijöitä pääsemään haastattelun läpi:

# 1 - Haastatteluvihjeitä - Kiillota ansioluettelosi

Sinulla on jo yksi vakio ansioluettelo valmiina ja sinulla on myös runsaasti kokemuksia, mutta on tärkeää päivittää sitä ja antaa sille ammattimaisempi ilme. Sen tulisi olla paras esitys ominaisuuksista ja ammattimaisuudesta. Ole mahdollisimman tarkka laatiessasi ansioluettelosi ja pohdi saavutuksiasi. Mainitse myös yhteiskunnalliset aktiviteetit, joihin olet osallistunut tai oletko ottanut hyväntekeväisyysjärjestön käyttöön tai oletko ollut aktiivinen alumni. Ajattele ansioluettelosi mainosvälineenä, koska se voi helposti kiinnittää ja kiinnittää käyttäjiä. Muista aina, että ansioluettelosi ei koske henkilökohtaista historiaasi, vaan on asiakirja, joka näyttää soveltuvuutesi työhön.

Muista, että tarvitset erilaisen ansioluettelon jokaisesta toiminnasta. Korosta panoksesi yrityksessäsi, jossa nyt työskentelet, ja ammatillisessa koulutuksessa jne. Painota yli kymmenen vuoden ikäisiä työpaikkoja, koska monet yritykset halusivat analysoida työllisyysprofiilisi, laatia luettelon yli viidentoista vuotta vanhemmista kokemuksistasi ja saavutuksistasi. vuotta ja pidä sama erillisen otsikon alla.

# 2 - Haastatteluvinkkejä ja -vinkkejä - Kehitä sosiaalisia linkkejä

Sosiaalisen verkostoitumisen sivustot, etenkin Linkedin, ovat lisäetu, koska sinut on lykätty toimistojen suuren työmäärän takia. Voit noutaa uusimmat päivitykset, seurata nykyisiä odotuksia tai ennakoida työpaikkoja ja vuokrauspäällikköä. On havaittu, että noin 60 prosenttia Fortune-yrityksistä käyttää Linkedin-palvelua työntekijöidensä etsimiseen. Joten tämä on mahdollisuus, johon voit laittaa itsesi.

 • Korosta saavutuksiasi
 • Lisää uusimmat ammatilliset valokuvat
 • Lisää kymmenen suositusta
 • Avainsanoille optimoidut otsikot
 • Saamasi palkinnot tai tunnustukset .

Muut sosiaalisen verkostoitumisen sivustot ovat myös parhaita alustoja paljastaa sinut seurauksellisena ja ammattimaisena henkilöinä, keskustella asioista asiantuntijoidesi kanssa ja osoittaa kuulumista, joka voi lisätä mahdollisuuksiasi uudelleenjärjestelyihin ja lopulta saavuttaa seuraavaksi paras työ.

Haastatteluun liittyy erityisiä vinkkejä ja temppuja seurusteluun, seuraamiseen ja menestyksen juurtumiseen

 • Kiinnostaminen ja sitoutuminen: Jos haluat seurustella, ota yhteyttä ihmisiin. Keskustele ja vastaa heidän kyselyihinsä, mutta älä anna automaattisia vastauksia. Kiinnostuksesi muiden kanssa näyttää sinulle seurusteluhenkilön, luonteen ja käyttäytymisen.
 • Jatka lähettämistä : Sosiaalinen verkostoituminen on myös paikka, josta saat ideoitasi ja paras tapa ilmaiseksi ilmaisuun ja ajatteluun. Se on tapa näyttää maailmalle ilmapiiriasi, mitä sinulla on, ja henkilö, joka on aina valmis jakamaan tietonsa.
 • Näytä joustavuus : Näytä itsellesi joustava henkilö, joka on aina valmis sopeutumaan muutokseen, olipa se sitten seurustelu tai ammattilainen. Missä tahansa sosiaalisen verkostoitumisen sivustoissa voit lyödä kerta-osoittaa itsesi vakavaksi henkilöksi ja toisella hetkellä viihdyttäväksi. Jatka tunnusteidesi muuttamista, jotka tekevät alustasta vilkkaan ja ihmiset olisivat kiinnostuneita puhumaan kanssasi.
 • Näytä hauska puoli teistä : Ihmiset tulevat sosiaalisen verkostoitumisen sivustolle virkistäytymään ja viihdyttämään. Yritä olla hauska ja viihdyttävä. Kerro vitsejä, anekdooteja ja jatka hauskojen kuvien lähettämistä, jotka saavat ihmiset nauttimaan, mutta älä koskaan julkaise mitään, mikä on luonteeltaan ärsyttävää.
 • Osoita huolenaiheesi sosiaalisista kysymyksistä : Keskustele ystäväsi kanssa vallitsevista sosiaalisista ja poliittisista kysymyksistä. Tämä osoittaa, että pysyt ajan tasalla nykyisistä ympäristön sosiaalisista ja poliittisista tapahtumista.

# 3 - Haastatteluvinkkejä ja -vinkkejä - Näytä toimeenpanovalmiutesi

Kyse on siitä, miten olet erilainen kuin muut. Sitä kutsutaan myös johtamistaitoksi. Ei ole mitään selitystä, joka voi rajoittaa toimeenpanoviranomaisen taipumukset tiettyyn tuotemerkkiin, mutta se on jotain mitä olet, ja se antaa sinulle mahdollisuuden kantaa sinua ammatillisessa maailmassa. Jos olet pienyrityksen omistaja, toimeenpaneva läsnäolo tekee sinusta kelvollisen. Se voi antaa sinulle lisäetu muihin nähden ja auttaa sinua rakentamaan yritystäsi sekä suhteita työntekijöihin, asiakkaisiin ja osakkuusyhtiöihin.

Tässä on joitain ominaisuuksia, jotka sinulla kaikilla on oltava, mutta jos päivität ja parannat samalla, se parantaisi kykyäsi:

 • Paranna keskustelutaitojasi

Henkilöt, jotka ovat koristaneet itseään toimeenpanevaksi henkilöksi, voivat saada ihmiset houkuttelemaan heitä kohtaan. Heidän menetelmä on erilainen, koska ne sallivat jokaisen ryhmään kuuluvan henkilön keskustella ryhmäasetuksessa. Tämä ominaisuus auttaa heitä haastattelun aikana. Kysy itseltäsi tämä kysymys, siirtyvätkö ihmiset pois vuorovaikutuksesta kanssasi, tuntuvatko he hyvältä vai halusivatko he sivuuttaa sinut. Tärkein osa johtajien läsnäolon rakentamista on se, että tiedät itsesi siitä, kuinka ihmiset suhtautuvat itseensä aina ollessasi läsnä. Toiseksi kaikina näinä vuosina työskennellyt saman profiilin kanssa, jossa on ollut erittäin laiminlyötyä tai ettei julkista kauppaa ole tapahtunut, voi tulla sinulle haittana, koska voit numerata tai et osaa puhua ennen haastattelupalloa. Sinun on ehdottomasti käytettävä aikaa parantamaan sellaista keskustelutaitoa, joka voi auttaa sinua murtamaan haastattelukierroksesi ja sinulle esitetyt kysymykset.

 • Näytä läsnäolo

On väärinkäsitys, että johtotehtävissäsi esiintyy arvovaltaista asennetta. Sinun ei pitäisi koskaan omaksua tätä asennetta, koska se saattaa haitata mahdollisuuksiasi saada hyvä työ. Mutta sinun on tehtävä läsnäolostasi tuntema, ja se ei tarkoita, että osoitat egoistista puolta, tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että pystyt kantamaan itsesi erittäin hyvin kollegoidesi ja muiden ihmisten kanssa. Voit ilmaista ajatuksesi ja mielipiteesi hyvin, mikä voi saada ihmiset houkuttelemaan sinua kohtaan.

Paras tapa ymmärtää on miettiä kolmea energiapiiriä, kuten Patsy Rodenburgin kirjassa ”Toinen ympyrä: Kuinka käyttää positiivista energiaa menestykseen jokaisessa tilanteessa” kuvataan. Rodenburgin mukaan kyse on taitojen siirtämisestä kohti toista energiakierrosta tapana saada läsnäolosi tuntemaan.

 • Ensimmäinen energiaympyrä on suunnattu sisäänpäin ja on keskittyminen itseensä, joka on saaristossa.
 • Toinen energiaympyrä on paikka, kun näet energiasi keskittyneenä kohti yleisöäsi.
 • Kolmas energiaympyrä näkyy kaikkialla ympäri, jokaisen henkilön kasvoissa, ja koette sen, kun ihmiset ovat puhumassa ja äänet ovat huomattavasti kovemmat. Se toistaa energiaa niiltä, ​​joilla on komentava asenne.

Rodenburg ehdottaa, että kun olemme läsnä paikassa, yritämme tehdä parhaamme ja pyrimme parhaamme mukaan tehdäksemme vaikutelman muille. Tässä vaiheessa emme kumpikaan ole keskittyneet liikaa itseemme tai olemme huolestuneita siitä, mitä muut tekevät oletuksia meistä. (Lähde: Bruna Martinuzzi, presidentti ja Clarion Enterprises Ltd: n perustaja avoimelle foorumille).

 • Näytä kypsyytesi

Näytä kypsyytesi jopa kaikkein raskaimmassa tilanteessa. Näytä kykysi säilyttää viileys ja pitää itsesi valmiina. Tiedät hyvin, mikä stimuloi sinua ja mikä voi pitää sinut rauhallisena ja itsensä säveltämänä. He tietävät, että olet taitava, mutta kuinka hyvin pystyt käsittelemään monimutkaista tilannetta, mitä haastattelupaneelit haluavat nähdä sinussa. He haluavat nähdä, kuinka suuri kypsyysaste sinulla on analysoimalla käyttäytymistäsi ja taitojasi käsitellä tilannetta, kun jokin menee pieleen tai ei tapahdu suunnitelman mukaisesti. Päätä valita, miten voisit vastata seuraavan kerran, jos jotain vikaa tapahtuu.

 • Kehyksen luonne ja aitous

Executive-läsnäolosi näyttäminen ei välttämättä tarkoita mitä pukeutumistasi pukeudut, kuinka äänesi on moduloitu tai miten käytät, kävelet ja toimit. Tietysti kaikki tämä merkitsee, että nämä taidot tulisi hankkia, mutta mitään ei voida verrata kehittämääsi luonteen tai aitouden kanssa, mikä tulee kehittämällä vahvaa sisäistä arvoa tai uskoa ja vahvaa selkeän näkemyksen tunnetta. Hanki luettelo siitä, mitkä arvot ovat sinulle tärkeitä, ja yritä mallintaa niitä, olipa kyse sitten suorakeskusteluista, luottamuksen osoittamisesta, hyvistä ajatuksista ja yksinkertaisesta visiosta.

# 4 - Haastatteluvinkit ja taidot - Ajattele tulevaisuutta

Hyväksy tulevaisuuden havainnointikyky ja aiempien virheiden toteutuminen. Jos olet sitoutunut roolisi, ammattitaidosi itsensä toteuttaminen riippuu valitsemastasi roolista. Mutta ottamaan askel eteenpäin urallasi, on aiheellista valmistautua henkisesti seuraavaan asemaasi ja roolisi. Monet haastateltavat eivät ajattele, mihin he menevät elämäänsä, ja tekevät siten virheitä markkinoinnissa ja itsensä asettamisessa itselleen nykyisellä portfolionsa ja nimensä kanssa. On erittäin tärkeää, että omaat kykysi määritellä seuraava urasiirto ja merkitä itsesi vastaavasti. Vastauksesi tulisi pohtia uutta roolia verrattuna nykyiseen rooliin, jota harjoitat. Jotta tämä olisi mahdollista, Gormon ehdottaa, että sinun tulisi miettiä seuraavia kysymyksiä ennen menemistä haastattelupaneelin eteen ja laatia vastaavasti vastaukset, jotka sinä voi helposti vastata palkkaavien johtajien tarpeisiin.

 • Nykyinen virkanne ja työprofiilisi
 • Taso, jonka aiot saavuttaa
 • Tärkeimmät osaamisalueet, jotka haluat sijoittaa uuteen rooliin
 • Jotain, joka on niin henkilökohtaisesti ainutlaatuinen sinussa

# 5 - Haastatteluvinkkejä ja -vinkkejä - Ajattele menneisyyttä

Kun ajattelet tulevaisuutta, analysoi myös menneisyyttäsi, ymmärrä saavutuksesi ja heikkoutesi ja esittämäsi rooli. Menneisyyden tunteminen auttaa sinua pääsemään tulevaisuuteen. Jos sinulla on ollut useita vuosia alalla, ymmärrät paremmin, että sinulla olisi tietoja, joista voi olla hyötyä näytölläsi ja jotka sopivat yhteen aikomuksesi kanssa ja saavuttavat tavoitteesi nykyisten vaatimusten kanssa. Ymmärrä myös, mitä kaikki ovat häirinneet sinua aikaisemman toiminnan aikana, ja yritä voittaa sama. Pienet parannukset voivat auttaa sinua olemaan parhaimmillasi haastattelun aikana.

Jokaisella meistä ei ole heikkouksia, mutta parempi ihminen on se, joka jatkaa yrittämistä. Kuinka paljon paras työportfoliosi on ollut ja olleet hyvissä kirjoissa työntekijän kanssa, mutta globalisaation, kovan kilpailun ja elämässämme tapahtuvien häiritsemättömien muutosten kanssa on erittäin välttämätöntä, jopa vanhimmalle henkilölle päivittää taitojaan ja näyttää hänen parhaat puolensa. On ollut väärää käsitystä, että johtaja syntyy, mutta itse asiassa johtajat tehdään, heillä on mahdollisuus tehdä riittävät taidot. Tätä vaaditaan nykyisessä yritysmaailmassa eniten ja sitä odotetaan johdolta. Mutta sen lisäksi sinun pitäisi myös olla helposti tavoitettavissa ja kiinnostava, ja se tekee sinusta parhaan. Seuraa tätä haastatteluvihjeitä ja -taitoja ja hanki jotain parasta.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas haastatteluvihjeisiin ja -vinkkeihin, joiden avulla kokeneet työntekijät pääsevät läpi haastattelun onnistuneesti. Nämä ovat seuraavat haastatteluvihjeisiin ja temppuihin liittyvät ulkoiset linkit.

 1. 12 suosituinta Jenkins-haastattelua koskevaa kysymystä ja vastausta
 2. 10 tärkeää ab initio -haastattelukysymystä ja -vastausta
 3. 25 hyödyllisintä Python-haastattelua koskevat kysymykset ja vastaukset
 4. Ohjelmistotekniikan haastattelukysymykset | Ylhäältä ja eniten kysyttyjä
 5. Mahtava opas Jenkins vs Bamboo -tapahtumassa
 6. Jenkins vs Travis CI: Parhaat erot