Ero SAS: n ja RapidMinerin välillä

SAS - Se tarkoittaa tilastollista analysointijärjestelmää, joka esittelee SAS: n liiketoimintatieto- ja analytiikkaratkaisua. kehittänyt SAS-instituutti. Yleisesti käytetty työkalu kaupallisessa analytiikkamarkkinoinnissa. Jopa ihmiset, joilla on perustiedot SQL: stä, voivat oppia sen helposti. RapidMiner - Se on avoimen lähdekoodin tiedon louhintaratkaisu. Sen avulla käyttäjät voivat luoda, toimittaa ennustavan analyysin, koska sillä on kattava koneoppimisalgoritmit (puhdistus, muuntaminen, esikäsittely, suodatus) algoritmeja ja toimintoja. He käyttävät asiakas-palvelin-mallisovellusta ohjelmisto-palvelun kanssa. Prosessirakennetta kuvaa XML sisäisesti ja kehittää graafinen käyttöliittymä. Heillä on vahvat aktivoidut visualisoinnit, kuten kolmiulotteiset kuvaajat, sirontamittarit ja itseorganisoituvat kartat.

Tutkitaan yksityiskohtaisemmin SAS: n ja Rapid Minerin yksityiskohtia:

Helppokäyttöinen:

Rapid Miner- Se on käyttäjäystävällinen visuaalisen työnkulun suunnittelijaohjelmisto, joka auttaa käyttäjiä tietojen valmistelussa ja mallinnuksessa.

SAS - Se voidaan oppia helposti ilman ohjelmointitietoa. Heillä on yksinkertainen koodauslauseke.

Tietoturva:

Rapid Miner - Heillä on 4-kerrosinen turvajärjestelmä. Käyttäjä voi kirjautua järjestelmään tai kannettavaan tietokoneeseen kertakirjautumisen avulla. Hadoopin avulla se ratkaistaan ​​Kerberos-todennuksella. Ne parantavat isojen tietojen tietoturvaa ja todennusta.

SAS-, koska se on suljettu lähde, yrityksen tiedot on suojattu. Suojaus estää tietoja manipuloimasta. Koska se toimii suljetussa ympäristössä, menettelyissä käytettäviä algoritmeja ei julkisteta.

Sovellukset:

Rapid miner- Jotkut sovelluksista ovat:

 • Kliiniset tiedot
 • Koneoppimisessa luokitteluun ja klusterointiin.

SAS - Jotkut SAS-sovelluksista ovat:

 • Faktorianalyysi (tuloksen eri tilastolliset muuttujat, esimerkki: hinnan, laadun, palautteen analysointi tuotteen ostamisen yhteydessä).
 • Minimoi ohjelmointitoimet ja säästä rahaa ja aikaa.
 • Ennustava analyysi (tulevaa työtä varten).
 • Lääketieteessä.

Ominaisuudet:

Rapid miner: Se kuvaa XML: ää kuvaamaan puun mallintaa ja sillä on joustava tiedostooperaattori tietojen syöttö- ja tulostiedostomuotoille.

SAS - 1. Tietojen haku ja hallinta.

 1. Raporttien kirjoittaminen ja grafiikat.

edut:

Rapid miner- 1. Koodausta ei tarvita. Heillä on useita käyttöönottovaihtoehtoja käyttäjän mieltymysten perusteella.

SAS - Se on analyysiyritysten markkinajohtaja, sillä on runsaasti työmahdollisuuksia aloilla. Sitä voidaan helposti virheenkorjata.

haitta:

Rapid miner: 1. Kalliset lisenssit on ostettava.

 1. He tarvitsevat tiedon käsittelystä.

SAS: Heillä ei ole hienoja graafisia mahdollisuuksia.

Head to Head -vertailu SAS: n ja RapidMinerin välillä (infografia)

Alla on kuusi parhainta eroa SAS: n ja RapidMinerin välillä

Keskeiset erot SAS: n ja RapidMinerin välillä

Sekä SAS vs. RapidMiner ovat suosittuja valintoja markkinoilla; keskustelemme joistakin suurimmista eroista SAS: n ja RapidMinerin välillä:

 • RAPID MINER on tehokas tiedon louhinnan työkalu ennustavien mallien rakentamiseen. He suorittavat satoja tietojen valmistelu- ja koneoppimisalgoritmeja tukemaan tiedon louhintaprojekteja käyttämällä yksinkertaisesti vetämällä ja pudottamalla -ruutua, joka edustaa operaattoreiksi kutsuttuja moduuleja. RAPID MINER on muistipohjaiset järjestelmät. He analysoivat tietoja niin kauan kuin se sopii RAM-muistiin.
 • SAS: n tärkein etu on, että ne on helppo oppia. Sopeutunut tehokkaasti sellaisella, jolla ei ole ohjelmointitietä. Heillä on potentiaalia käsitellä valtavia tietokokonaisuuksia ja tietojenkäsittelyä.
 • SAS toimii monissa käyttöympäristöissä. Sillä on vahva tiedonsaanti ja hyvä tiedon visualisointikyky. Jopa Rapid Miner on alusta-riippumaton ja toimii eri alustoilla. Heillä on rajoitettu graafisen käyttöliittymän kyky. Verkkotietopalvelua on parannettu Rapid Minerissä.
 • Asiakastuesta puhuttaessa Rapid minerillä on porrastetut tukitasot, Asiakirjat ja foorumit ovat julkisesti saatavilla, ja sillä on myös lisätukea maksullisessa versiossa. SAS: lla on prosessiparannuksia.
 • RapidMiner-päivitysten ylläpidettävyys on valinnainen, mutta helposti hallittavissa.

Esimerkkejä SAS: n ja RapidMinerin välillä

 • Seuraava esimerkki näyttää SAS: n toiminnan

TIEDON LUOKKA;

INPUT NAME $ 1-3 SEX 5 dollaria pituus 2 dollaria leveys 2 dollaria

kortit;

divya F 12 2

prabha M 4 4

Suma F 2 6

PROC KEHOT;

VARSEKSI, PITUUS, LEIKKAUS;

PROC PLOT;

ALUEEN PITUUS * LEIVÄ;

ENDSAS;

;

Syöttölauseet - muuttujat nimetään, sukupuoli.

Proc tarkoittaa menettelytapaa, laskee keskiarvon jokaiselle muuttujalle.

PLOT - piirrä pituuden ja hengityksen arvot.

 • Rapid Miner toimii:
 1. Rapid miner -studio (kiihdyttää prototyyppiä ja käyttöliittymää, voimme käyttää, ladata tietoja)
 2. Rapid Miner -palvelin (lisää tietotekniikan tuottavuutta).

SAS vs. RapidMiner -vertailutaulukko

Alla on yleisin vertailu SAS: n ja RapidMinerin välillä

Vertailun perusta SAS: n ja RapidMinerin välillä

RapidMiner

SAS

TyötasoRapid Miner on avoimen lähdekoodin alusta (Cross Platform- voidaan asentaa eri käyttöjärjestelmiin).SAS ei ole avoin lähdekoodi. siksi SAS-järjestelmässä määriteltyjä algoritmeja ei tehdä avoimiksi. Se on lisensoitu tuote. Täällä maksetaan lukuisia paketteja.
sijoitusSijoitus 4. tietotekniikassaSijoitus 5. tietotekniikassa
Käytetty kieli ja sen tyyppiRaid Miner käyttää Java-ohjelmointikieltä. Heillä on helposti ymmärrettävät kuvaajat ja kaaviotSAS on menettelykieli, jolla ei ole koodiriviä.

Helppokäyttöisyys

Helppokäyttöinen. Ei vaadi teknisiä käyttäjiä. Se sisältää paljon tiedon louhintakirjastoja ja algoritmeja, joiden kanssa työskennellä.Helposti saavutettavissa oleva web-pohjainen kehitys. Heillä on hyvä suorituskyky ja skaalautuvuus.
KäsittelyvaiheetSe toimii pilvialueen kanssa.

ASKELEET:

 • Tietolähteen asettaminen
 • Päätä parametrit
 • Suorita (kuvaajanäkymät)
SAS-prosessi koostuu kolmesta vaiheesta:

 • Datavaihe (uudet muuttujat määritetään)
 • Menettelyvaihe (käyttämällä 'PROC-nimeä')
 • Datan käsittely
KUSTANNUSMelko kallis ja se kuluttaa paljon muistia, mikä jäädyttää tietokoneen, ei toimi hyvin ison datan kanssa.SAS: n kustannukset ovat hieman rajoittavat. Koska kyseessä on suljetun lähteen henkilö, on vaikea päästä sovelluksiin ilman lisenssiä.

Johtopäätös - SAS vs. RapidMiner

SAS on hyvä mallikehitys, joka käyttää täysin SAS-pohjaista SAS: tä. Siihen liittyvä skaalautuvuusongelma johtuu RAM-muistin hidastumisesta. Tilastolliset analyysit SAS: ssä tehdään suoran ohjelmoinnin ja SAS-analyytikon avulla. Ne ovat johtavia markkinoilla edistyneiden ennustavien analyysien perusteella. Rapid miner on ainoa kielestä riippumaton työkalu. Niiden toiminnallisuutta laajennetaan lisälaajennuksilla. Tulokset esitetään useassa muodossa (taulukkona / tilastollisena). Siltä puuttuu markkinataso.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas SAS: n ja RapidMinerin suurimpaan eroon. Tässä keskustellaan myös RapidMiner vs SAS -erotietojen infografioiden ja vertailutaulukon kanssa. Saatat myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja -

 1. SPSS vs SAS -erot
 2. SVG vs Canvas
 3. Java EE vs Spring vertailu
 4. SASS vs. SCSS
 5. SASS ja CSS

Luokka: