Erot Power BI: n ja Tableau: n välillä

Power BI:

Microsoft Power BI on liiketoiminnan älykäs työkalu, joka käsittelee eri lähteistä tulevaa tietoa ja tarjoaa visualisoinnin puhdistuksen ja integroinnin jälkeen. Se mahdollistaa adhoc-raporttien luomisen ja auttaa tietojen analysoinnissa. Tehokkaat ja helposti ymmärrettävät hallintapaneelit luodaan, ja ne voidaan julkaista verkossa. Naiivit käyttäjät voivat käyttää sitä kokeneille käyttäjille. Sitä käytetään adhoc-kyselyiden tunnistamiseen malleja ja suuntauksia varten.

Kuvaelma:

Tableau on yritystietoväline, jossa houkutteleva käyttöliittymä tuottaa raportteja, kojetauluja ja analysoida valtavia tietoja useista tietolähteistä. Se tarjoaa interaktiivisen tietojen visualisoinnin datan ymmärtämiseksi ja oivalluksen tekemiseksi. Se saa käyttäjät ymmärtämään tiedot ilman teknistä tietämystä ja mahdollistaa jopa monimutkaisten prosessien ymmärtämisen yksinkertaisella ja tehokkaalla lähestymistavalla.

Head to Head -vertailu Power BI vs. Tableau (Infografia)

Alla on seitsemän parhaan vertailun Power BI: tä vs. Tableau

Keskeiset erot Power BI: n ja Tableau: n välillä

Power BI vs Tableau eroaa suuresti visualisoinnin näkökulmasta kyvyssä purkaa dataa eri palvelimilta. Alla on tärkeimmät keskeiset erot Power BI: n ja Tableau: n välillä

Tietojen käyttö

Power BI ei voi muodostaa yhteyttä Hadoop-tietokantoihin, kun taas se mahdollistaa tiedonpoiminnan Azure-, Salesforce- ja googles-analytiikoista.

Tableau mahdollistaa pääsyn tietoihin pilvessä ja yhteyden muodostamisen Hadoop-tietokantoihin. Se myös tunnistaa resurssin automaattisesti.

visualisointeja

Power Bi tarjoaa lukuisia datapisteitä visualisoinnin tarjoamiseksi. Sillä on noin 3500 tietopistettä, joiden avulla voidaan porata koko tietojoukko ja suorittaa analyysi.

Ilman mitään koodauskieltä ja vetämällä ja pudottamalla -menetelmällä käyttäjät voivat luoda kaavioita, sirontakaavioita taulukkoon, eikä se myöskään rajoita datapisteiden määrää.

Asiakaspalvelu

Power BI tarjoaa rajoitetun asiakastuen.

Tableaulla on vahva asiakastuki ja sillä on yhteisöfoorumeita keskusteluille. Se on luokitellut tuen online-, tietokone- ja palvelintukeen.

Perustaa

Power BI on saatavana kolmeen luokkaan. Pöytäkone, mobiili ja palvelu. Aivan perusasetus on Azure-vuokralainen.

Tableau mahdollistaa Tableau-työpöydällä tuotettujen tulosten jakamisen Tableau-verkon tai Tableau-palvelimen kautta.

käyttöönotto

Power BI on Saas-malli eli. Ohjelmisto palveluna

Tableau on saatavana sekä paikan päällä että pilvissä. Kun pilvessä on saatavana valtavaa tietoa, se tuottaa parhaan tuloksen.

Power BI vs. Tableau -vertailutaulukko

Alla on vertailutaulukko Power BI: n ja Tableau: n välillä

Virta BIKuvaelma
Power BI on yritystietojen analysointityökalu, jolla voidaan analysoida yritystä ja saada siitä käsityksiä.Tableau on liiketaloudellisen älykkyyden ja tietoanalyysityökalu raporttien ja datan visualisoinnin tuottamiseksi erittäin joustavasti.
Tietolähteet:
Rajoitettu pääsy muihin tietokantoihin ja palvelimiin
Verrattuna Tableauhun.
Esimerkki:
SQL Server -tietokanta, Access -tietokanta, SQL Server Analysis Services -tietokanta, Oracle-tietokanta, IBM DB2 -tietokanta, IBM Informix-tietokanta (Beta), IBM Netezza, MySQL-tietokanta, PostgreSQL-tietokanta, Sybase-tietokanta, Teradata-tietokanta, SAP HANA-tietokanta, SAP Business Warehouse -sovellus Palvelin, SAP Business Warehouse -viestipalvelin (Beta), Amazon Redshift, Impala, Google BigQuery, Lumihiutale, Exasol

Sillä on pääsy lukuisiin tietokantalähteisiin ja palvelimiin.
Esimerkki:
Excel, tekstitiedosto, käyttöoikeudet, JSON-tiedosto, PDF-tiedosto, paikkatiedosto, tilastotiedosto, muut tiedostot (kuten Tableau .hyper, .tds, .twbx), Yhdistä julkaistuun tietolähteeseen Tableau Online- tai Server-palvelimella, Actian Matrix, Actian Vector, Amazon Athena, Amazon Aurora, Amazon EMR, Amazon Redshift, Anaplan, Apache Drill, Aster Database, Box, Cisco Information Server, Cloudera Hadoop, DataStax Enterprise, Denodo, Dropbox, EXASOL, Firebird, Google Analytics, Google BigQuery, Google Cloud SQL, Google-taulukot, Hortonworks Hadoop Hive, HP Vertica, IBM BigInsights, IBM DB2, IBM PDA (Netezza), Kognitio, MapR Hadoop Hive, Marketo, MarkLogic, MemSQL, Microsoft Analysis Services, Microsoft PowerPivot, Microsoft SQL Server, MonetDB, MongoDB BI -liitin, MySQL, OData, OneDrive, Oracle, Oracle Eloqua, Oracle Essbase, Pivotal Greenplum -tietokanta, PostgreSQL, Presto, Progress OpenEdge, QuickBooks Online, Salesforce, SAP HANA, SAP NetWeaver Business Warehouse, SAP Sybase I, SAP ServiceNow ITSM, SharePoint Lis ts, lumihiutale, Spark SQL, Splunk, Teradata, Teradata OLAP-liitin, Web-dataliitin, muut tietokannat (ODBC)
Tietokapasiteetti
Jokainen työtila / ryhmä pystyi käsittelemään jopa 10 Gt dataa.
Jos tieto on yli 10 Gt, joko datan on oltava pilvissä (Azure), jos se on paikallisissa tietokannoissa. Power BI vain valitsee tai hakee tiedot tietokannasta eikä tuo.
Tableau toimii sarakepohjaisessa rakenteessa, joka tallentaa vain jokaiselle sarakkeelle yksilölliset arvot, jolloin on mahdollista noutaa miljardeja rivejä.
Koneoppiminen
Power BI on integroitu Microsft Azure -sovellukseen. Se auttaa analysoimaan tietoja ja ymmärtämään tuotteen / liiketoiminnan suuntauksia ja malleja.
Python-koneen oppimiskyky on integroitu Tableau: hon, mikä tekee siitä tehokkaan ML-toimintojen suorittamisessa tietojoukkojen yli.
Esitys
Se pystyy käsittelemään rajoitetun määrän tietoja.
Se pystyy käsittelemään valtavan määrän tietoja paremmalla suorituskyvyllä.
Kohdeyleisö
Naivit käyttäjät,
Kokeneet käyttäjät.
Vaikka pääsy on helppoa ja yksinkertaista, analyytikot ja kokeneet käyttäjät käyttävät analyyttisiä tarkoituksiaan.
hinnoittelu
Se on erittäin halpa verrattuna Tableauhun.
Tableau on kalliimpaa kuin teho BI. Se on maksettava enemmän, kun se on liitetty kolmannen osapuolen sovelluksiin.

Johtopäätös - Power BI vs. Tableau

Älykkäät liiketoimintatyökalut ovat tärkeässä asemassa liiketoimintapäätösten tekemisessä. Power BI vs. Tableau: n suhteen sekä Power BI: llä että Tableau: lla on omat ominaisuudet, edut ja haitat. Kaikki riippuu liiketoiminnan tarpeista ja vaatimuksista. Jos liiketoiminnan vaatimus on rajoitetun tietomäärän ja toiminnallisuuden analysointi, Power BI on paras tapa valita, koska se on halvempi kuin Tableau. Mutta kun kyse on valtavista tiedoista, jotka ovat peräisin eri lähteistä ja joiden on suoritettava kaikki tilastotiedot ja fantastinen tietojen visualisointi, taulukko tarjoaa paljon ja paljon toimintoja ja porausvaihtoehtoja. Samanaikaisesti sijoituskustannukset ovat korkeat. Joten se riippuu suuresti liiketoiminnan laajuudesta ja vaatimuksista. Molemmat Power BI vs Tableau -työkalut toimivat erinomaisesti, joten emme voisi päätellä, että vain yksi työkalu ylittää toisen. Koska ominaisuudet, kuten tietojen valmistelu, tietojen tallennus, tietojen validointi ja ETL, suoritetaan molemmilla työkaluilla tehottomasti ja ilman viivettä.

Suositeltava artikkeli

Tämä on opas Power BI: n ja Tableau: n eroihin, niiden merkitykseen, vertailusta pään ja pään välillä, keskeiset erot, vertailutaulukko ja johtopäätökset. Voit myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja -

  1. Hadoop vs Teradata - Mikä on paras
  2. SQL Server-tietokannan hallintatyökalut
  3. Power BI vs. QlikView-hyödylliset erot
  4. Azure Paas vs Iaas Hämmästyttäviä eroja
  5. Power BI -hallintapaneeli vs. raportti
  6. Visual Analytics vs. Tableau
  7. Excel vs. Tableau
  8. Liiketoimintatieto ja koneoppiminen
  9. Ero Tableau vs Power BI vs. QlikView välillä
  10. Kuinka suodattaa DAX-toimintoa Power BI: ssä?

Luokka: