Käynnistys käynnissä - Tämä on vuosituhansien ikä. He rakastavat ottaa riskiä ja hypätä sängystä jännityksellä ajatellessaan yrittäjyyttä. Mutta kaikki eivät aloita yritystä heti. Suurin osa vuosituhansista alkaa työskennellä startupissa tunteakseen yrittäjyyden jännitystä ja jännitystä. Mutta jos olet yksi heistä, tiedätkö, että sillä on myös toinen puoli? Jos luulet joutuvasi kohtaamaan todellisuuden, tämä on pala, jonka sinun pitäisi ehdottomasti lukea.

Tässä artikkelissa puhumme käynnistykseen työskentelemisen haitoista ja eduista. Kyllä, käynnistämishyötyjen parissa työskentelee paljon, mutta on myös tummia kohtia. Tämän artikkelin tarkoituksena on auttaa sinua päättämään, tuleeko sinun liittyä käynnistykseen vai ei. Katsotaanpa ensin miinuksia ja sitten tarkastellaan valoisaa puolta.

Jatka lukemista. Jos sinut on valittu työhön käynnistyksen yhteydessä, tämä on luettava sinulle.

Käynnistyksen parissa työskentelemisen haitat

Aluksi puhutaan haastavimmista ja sitten päätetään pienten kanssa, joita voit käsitellä kovalla työlläsi ja omistautumisellasi.

 • Riski on jaettu sinulle yrityksen jäsenenä

Yrityksen perustamiseen liittyy suuri riski. Hyvin heikkoherkkä henkilö ei ole ihanteellinen käsittelemään yrittäjyyden aloittamisen aiheuttamaa stressiä. Mutta yritykset, jotka ovat pitkään markkinoilla, ovat jo ottaneet riskin ja hoitaneet sen hyvin, siksi niitä on edelleen olemassa. Startup-yritysten tapauksessa riski on edelleen olemassa ja yhtiön jäseniä on paljon vähemmän. Joten joukkueessa ollessaan otettavissa oleva riski, kuten uuden projektin rahoittaminen tai lainaamalla valtavan määrän rahaa velallisilta, saa myös vaikutuksen prosessiin. Jos olet valmis olemaan osa tätä riskinottoajoukkuetta ja epäonnistunut usein tekemässä jotain, voit valita liittymisen startupiin. Muista, että sinulla on vastasyntynyt vauva kädessäsi, joka on erittäin heikko. Jos et ole varovainen, vauva voi vaikuttaa sinuun ja myös itse prosessissa.

 • Raha

Käynnistys on yleensä paikka, josta ihmiset odottavat ansaitsevan enemmän. Mutta todellisuus on erilainen. Kaikilla startup-yrityksillä on pullonkaula itse rahoitukseen ja huolehditaan aina rahoituksen saamisesta. Jos käynnistystä ei rahoiteta hyvin, on vaikea suorittaa sitä tai edes olemassa. Kuinka voisit odottaa tässä tilanteessa, että sinulle maksetaan enemmän kuin alan standardit? Et tule. Enimmäismäärästä saat enemmän etuja, mutta jos etsit rahaa, tulet perusteellisesti pettymään. Jos harkitset mahdollisuutta liittyä käynnistykseen, ajattele kahdesti. Jos raha on tärkeä sinulle, sinun on ehkä tutkittava vaihtoehtoja muilla markkinoilla kuin startup-yrityksillä.

 • ponnistus

Suurin osa ihmisistä puhuu vaihtoehtoiskustannuksista, kun heidän täytyy sijoittaa rahansa johonkin. Mutta luuletko, että pyrkimyksillämme on myös vaihtoehtoinen hinta? Esimerkiksi, jos sijoitat kaikki vaivasi yhteen projektiin, niin sinulla ei jää mitään muihin asioihin. Ponnistelukykymme on rajallinen, ja voimme vain panostaa asioihimme, jotka ovat meille tärkeitä (tiedostamatta tai tietoisesti). Ajattele sitä, entä jos yrityksesi pystyisi tuottamaan parempia hedelmiä, jos olisit sijoittanut sen muualle?

Käynnistyksen aikana sinun on panostettava kaikin tavoin. Sinulla ei ole mitään muuta kuin päivän lepoaika. Se on kuin yrityksen rakentaminen, mutta et koskaan omista sitä. Joten, ennen kuin liittyt mihin tahansa käynnistysyritykseen, mietti miksi haluat liittyä ja pohdi myös vaihtoehtoisia kustannuksia vaivaa, joka sinun on kannettava samasta.

 • turvallisuus

Voit olla sellainen henkilö, joka ei ole riskinhaltija. Mutta on typerää laittaa kaikki vuodet johonkin, mikä ei anna sinulle tarpeeksi turvaa. Luuletko kukaan asiakas rakastavan yritystä, joka ei tarjoa asiakkaalle turvallisuutta takuiden ja erinomaisen asiakaspalvelun muodossa? Ei. Sama kanssasi!

Jos haluat liittyä startupiin, tarvitset ainakin työpaikan turvallisuuden, kiinteän palkan (koska sinä sijoitat suurimman osan elämästäsi siellä) ja hyvää työskentelyä startup-ympäristössä. Käynnistys voi tarjota sinulle hyvän työympäristön, mutta voi käydä niin, että tekemäsi tai tekemäsi työ ei ole turvassa. Mitä sitten?

Muista, että emme puhu täällä turvallisuudesta. On hyvä mennä turvavyöhykkeesi ulkopuolelle ja saavuttaa kaikki potentiaalisi. Kaikkien ammattilaisten ei pitäisi huolehtia siitä. Mutta kyse on turvallisuudesta, työelämän peruskriteereistä - palkasta kuukauden lopussa, pitkäaikaisesta sitoutumisesta ja hyvistä ihmisistä. Käynnistys ei aina pysty tarjoamaan kaikkia kolmea. Voit ottaa riskin, mutta ajattele ja valmistaudu ennen liittymistäsi.

 • Stressi

Stressin ottaminen ei aina ole huono asia, mutta jos se on tuskaa, sinun tulisi miettiä sen käsittelemistä etukäteen.

Kuten ymmärrät korkean intensiteetin olosuhteissa, liiallisen työtaakan aikana hätä on luonnollinen ilmiö. Joten, jos liität startup-yritystä, sinun on myös mietittävä, kuinka hoitaisit sivutuotteiden hätätilanteen.

 • Rakenteen puute

Hyvin harvoin käynnistyksellä on tarvittava rakenne toimiakseen voittoa tavoittelevalla tasolla. Mitkä ovat syyt? Ihmiset, jotka johtavat, ovat enimmäkseen kokemattomia eivätkä tiedä kuinka käsitellä ihmisiä koko ajan. Tämän seurauksena käynnistys alkaa intohimolla, mutta ei aina löydä oikeaa suuntaa.

Jopa ei ole komentoa, joka päättää, mitä pitäisi tehdä ja kenelle henkilö ilmoittaisi. Siten se luo kaaoksen ympäristöön ja asianmukainen työnkulku on häiriintynyt.

Jopa prosessit eivät ole aina koordinaatiossa. Koska asiat ovat vasta alkamassa ja perustajat ovat suhteellisen vähemmän kokenut.

Suositellut kurssit

 • Sertifiointikoulutus offline-markkinoinnissa
 • Joukkoviestinnän koulutus
 • Liikeviestinnän kurssi

Käynnistykseen liittymisen edut

Käynnistykseen liittymisellä on myös joitain etuja! Jättiläisjärjestöt eivät pysty tarjoamaan tällaisia ​​etuja. Ja siten saatat tuntea inspiraatiota liittyä startupiin, kun tunnet heidät.

Työskentely käynnistyksessä ei ole kaikkien kuppi teetä. Seuraamalla etuja ymmärrät miksi.

 • Olet vastuullisempi käynnistyksessä

Jos olet sellainen, joka sanoo: “En halua kenenkään kertovan minulle mitä tehdä aina. Haluan tehdä tavarani yksin. ”Jos olet sellainen, ehkä käynnistys antaa sinulle haluamasi autonomian. Joten luonnollisesti sinusta tulee vastuuntuntoisempi työskentelemään käynnistyksen yhteydessä.

Tärkeintä, kun työskentelet startup-yrityksessä, on organisaatiossa hyvin vähän jäseniä. Joten joudut käsittelemään yhden projektin yksin ja saat puhua heti ylimmän johdon kanssa. Jopa sinusta tulee vastuu tehdä paljon merkityksellisiä päätöksiä, jotka vaikuttavat organisaation tulevaisuuteen.

Kuvittele itsesi yrittäjäksi. Sinun on tehtävä kaikki itse. Jos unelma on yrittäjä tulevaisuudessa, tässä on mahdollisuuttasi! Liity startupiin, opi asiat ja aloita sitten itse.

 • vapaus

Yrittäjiksi tulevat ihmiset pitävät siitä usein, koska haluavat vapautta; vapaus luoda mitä he haluavat luoda, vapaus ansaita niin paljon kuin he haluaisivat ja vapaus ajoittaa aikansa omien mukavuuksiensa mukaan. Mutta totuus on, että voit saada tämän vapauden ottamatta riskiä yrittäjältä. Voit tehdä sen yksinkertaisesti liittymällä käynnistykseen.

Miten?

Tässä on miten.

Kun olet liittynyt käynnistykseen ja jos huolehdit sisällöstä, sinut nähdään sisällön strategiana, sisällön johtajana ja sisällön rakentajana. Jos kyse on sisällöstä, he tulevat luoksesi. Ja samalla voit olla joustava työssäsi. Voit valita työajat ja tehdä osasi saadaksesi organisaation hyötymään.

Joten kun olet liittynyt startupiin, sinulla on vapaus olla oman pienen nurkan omistaja, voit valita työaikasi ja auttaa samalla organisaatiota rakentamaan itsensä hyödyntämällä taitojasi ja liiketoimintakykyäsi.

Se on kaikki mitä yrittäjä haluaa. Etkö sinä?

 • Lisää haasteita

Kun liittyt startupiin ja sinusta tulee osa pientä dynaamista joukkuetta, sinulla on enemmän vastuuta. Jos sinulla on enemmän vastuuta, sinun on tehtävä enemmän päätöksiä. Ja teet usein virheitä. Virhe on osa ihmistä. Enemmän virheitä (ei samanlaisia), enemmän haasteita, jotta teet ne oikeiksi.

Ja nämä haasteet tekevät sinusta paremman ammattilaisen, opettaa sinulle tonnin ja valmistautuu mihin tahansa tilanteeseen.

Joten jos liittyt startupiin, yksi asia on selvä - sinusta tulee suuri kriisinhallinta. Jos et käsittele kriisiä, kukaan ei voi tehdä sitä. Joten opit nopeammin, paremmin ja siirryt vähitellen siihen, että itsestäsi tulee välttämätön organisaation työntekijä. Suurissa organisaatioissa mahdollisuudet tehdä virheitä ovat hyvin rajalliset. Yläosassa olevat ihmiset eivät salli sinun tehdä asioita haluamallasi tavalla, joten olet aina varovainen virheiden tekemisessä sekä edistymisessä ja oppimisessa.

Haasteet tekevät sinusta paremman ammattilaisen. Jos liittyt startupiin, sinusta tulee parempi ammattilainen.

 • Jyrkkä oppimiskäyrä

Kun sinulla on oikeus tehdä virheitä käynnistyksessä, kasvaa monipuoliseksi. Käynnistyksen yhteydessä, jos et opiskele, et voi päättää, mikä olisi hyödyllistä yritykselle tulevaisuudessa.

Joten tunnet pakko oppia lisää, oppia nopeammin ja paremmin ja asteittain muuttua oppimiskoneeksi. Sillä on monia hyviä sivuvaikutuksia. Sinusta tulee välttämätön yritykselle. Opit niin monia taitoja nopeammin kuin kukaan jättiläisyrityksessä työskentelevä ikäisensä. Alat käsitellä asioita paremmin. Alat tehdä hyviä päätöksiä, koska sinulla on alussa mahdollisuus tehdä kauheita päätöksiä. Ja viimeiseksi, saavut pian aseman, josta voit johtaa koko ryhmää valvonnassasi.

Käynnistysympäristö on jäsentämätön ja monimutkainen, joten opit paljon enemmän kuin mikään jäsennelty organisaatio.

 • Pääset korkeammalle puolelle helposti

Useimmat startup-organisaatiot noudattavat tasaista rakennetta. Joten parhaimmat ihmiset voittavat. Organisaatiossa on vähän byrokratiaa tai ei ollenkaan. Jos olet hyvä ja työskentelet ahkerasti, voitat päivän päätteeksi.

Käynnistyksessä on vähemmän tilaa peräkkäisyyssuunnittelulle, koska ihmisiä on hyvin vähemmän. Joten jos olet siellä käynnistyksen yhteydessä viimeisen 5 vuoden ajan, sinulla on mahdollisuus tulla osaston vanhemaksi johtajaksi tai varapuheenjohtajaksi erittäin helposti. Kyllä, sinun on todistettava kelvollisuutesi ammattilaisena ja johdonmukaisimmin osoitettava, että olet joku, johon voi luottaa ja jolla on enemmän vastuuta.

Siten käynnistyessä sinulla on aina parempia mahdollisuuksia kasvuun ja oppimiseen. Mutta siihen liittyy myös riski.

Jos kysyt nyt, tuleeko sinun liittyä käynnistykseen vai ei, se on väärä kysymys. Oikea kysymys olisi - ”Olenko valmis ottamaan riskin yrittäjästä ja haluaisin kasvaa monitahoiseksi?” Jos tämä on kysymys ja uskot, että olet täydellinen roolillesi luontaisen uskomuksesi ja tuntemuksesi jälkeen tietenkin sinun pitäisi liittyä startupiin ja polttaa unelmiesi.

Mutta kaikki eivät olisi valmiita uhraamaan palkkinturvallisuutensa ja liittymään startupiin. Tämä artikkeli on siis todellisuuden tarkistus niille, jotka ajattelevat liittyvänsä startupiin.

Jos et halua ottaa riskiä, ​​älä liity startupiin. Mutta jos sinusta tuntuu, että sinulla on kunnianhimo aloittaa jotain itsestäsi yhtenä päivänä ja tarvitset koulutuskenttää tekemään vain sen, voit sijoittaa 5-10 vuotta ensimmäiseen yritystoimintaan, joka auttaa sinua rakentamaan perustasi ja tarjoamaan sinulle mahdollisuuksia, jotka haastavat sinut ja tekevät sinusta paremman ammattilaisen.

Lopuksi sinun on päätettävä, mikä on sinulle parhaiten - liittyä startupiin tai mennä jättiläismäisemmän, jäsennellymmän yrityksen luo?

Suositellut artikkelit

Tässä on artikkeleita, joiden avulla saat lisätietoja käynnistyksen eduista ja haitoista, joten käy vain linkin läpi.

 1. 15 yleisintä yrityksen perustamisvirhettä, joita sinun tulisi välttää
 2. 9 hyödyllistä tapaa perustamisyrityksen rahoitusvaatimuksiin
 3. On tiedettävä 10 yritystoiminnalle haitallista käynnistysvirhettä