Puhumattakaan maailma tuntee lujuuden, joka sinulla on omaisuuden rakentamisessa itsellesi, ja sekin omalla nomadisella tavalla ja tyyliisi. Olet ilmaismies, jolla on rajattomat mahdollisuudet ja jotka voisivat tehdä kaikki unelmasi totta, kyllä! Puhun freelance-online-maailmasta, jossa ihmiset, jotka haluavat nauttia työelämästään lisätuloilla, voivat nähdä rajattomat mahdollisuudet. He vuokraavat verkkomaailman voimaa hoitaa ammatillisen uransa ja nähdä itsensä kasvavan.

Keskittyminen ja päättäväisyys ovat avainasemassa näille freelancereille, mutta enemmän kuin se, että verkkosivustojen tai alustojen muodossa olevat palvelut ovat saaneet nämä ammattilaisvapaat saamaan osuutensa piirakoistaan. On monia ammattimaisesti suunniteltuja verkkosivustoja, jotka tarjoavat työmahdollisuuksia. Siellä freelancerit eivät vain allekirjoita tai rekisteröidy, vaan perustavat liiketoimintapohjansa ja portfolionsa taitojen ja kykyjen osoittamiseksi.

5 suosituinta verkkosivustojen freelancereita ja hanki freelance-töitä verkossa

Jotkut näistä verkkosivustoista seuraavat:

  1. oDesk

Yli 1, 5 miljoonalla käyttäjällä Upworkilla on jotain kaikille. Se sallii lyhyen ja pitkän aikavälin hankkeet, tunneittain, projektikohtaisesti, asiantuntijoille ja myös uusille osallistujille. Alkaen oDesk-tapahtumana se jatkuu päivä päivältä, ja sen jälkeen kun se on nimetty uudelleen Upwork-ilmeeksi, siitä on tullut yritysyritysten premium-yritys etsimään maailman parhaita kykyjä.

Upwork-prosessissa prosessi on erittäin helppoa, rekisteröidy sivustollesi, selaa vastaavia luokkia ja projekteja, joissa haluat työskennellä, ja aseta tarjous ohjeiden mukaan. Jäsennelty maksujärjestelmä on erittäin turvallinen, koska Upwork ottaa ennakkomaksun asiakkaalta ja tallettaa sen. Kun projekti on jätetty ehtojen ja / tai asetettujen välitavoitteiden mukaisesti ja asiakkaan hyväksymä, mikä ei vie niin kauan, maksu talletetaan välittömästi tilillesi kymmenen prosentin vähennyksenä maksuina. Sulkutilipalveluita on kahta tyyppiä, tunti- ja kiinteitä, riippuen toimeksiannon perusteista. Voit myös luoda profiilisi ja näyttää sen. Se on yksi suosituimmista verkkosivustoista, joita ihmiset käyttävät sitä saadakseen paljon työtä ja saadakseen voittoa.

Upwork aloitti kaksi uutta maksullista palveluaan tämän vuoden 18. helmikuuta

  • Upwork Pro
  • Upwork Enterprise.

Upwork Pro -palvelut auttoivat yrityksiä käyttämään Upworksin korkeasti koulutettuja ja laadukkaita työntekijöitä. Tässä prosessissa yritykset sen sijaan, että selaavat tuhansien freelancereiden profiileja, voivat valita esiseulottujen työntekijöiden kautta. Vaikka Upwork-yritys saa yritykset tarjoamaan pääsyn kehittäjille, suunnittelijoille, kirjoittajille, kääntäjille, johtavien sukupolvien asiantuntijoille jne. Vuosittaisella liittymämaksulla, joka voidaan räätälöidä heidän tarpeisiinsa. Tämän työkalun avulla voidaan luoda oma mittakaava poolia ja auttaa yrityksiä noudattamaan urakoitsijoiden luokittelulakeja.

  1. Toptal

Jos olet kokenut ja lahjakas freelancer, voit luottaa Toptaliin, jolla on erilainen lähestymistapa ja tapa saada asiakkaita. Sinut ohjataan seulontaprosessin läpi, joka antaa sinulle välittömän pääsyn parhaiden asiakkaiden hankkeisiin kunkin tarjoamalla oikeudenmukaiset hinnat. Parasta on, että se tarjoaa sinulle alustan tapaamisiin ja teknologiatapahtumiin. Freelancerina saat rajoittamattoman mahdollisuuden.

Toptalin aloitti intohimoisten insinöörien ryhmä, joka työskentelee nyt huipputeknologian kykyjen ja yritysten kanssa ympäri maailmaa. Se on yksi niistä yrityksistä, josta Piilaakso ei koskaan halua puhua, koska se ei tuota rahaa kasaan, mutta se ei vaadi näiden tavaroiden tuottamista. Tällaisen kysynnän vuoksi Toptal's kerää 80 miljoonan dollarin liiketoimintaa ja se aloitti vasta vuonna 2010.

Toptaalinen tapa on erilainen. Se etsii erittäin lahjakkaita ja laadukkaita insinöörejä, jotka mistä tahansa syystä eivät halua työskennellä tuolla vanhalla tavanomaisella 9 - 5 työpaikalla. He tarkistavat heidät varmistaakseen erittäin lahjakkaiden ja asettavat palkkion palveluistaan. Samalla he ottavat yhteyttä yrityksiin ja työvaatimuksiin, neuvottelevat heidän kanssaan maksuista ja varmistavat, että molemmat ovat laillisia, että ne vastaavat niitä. Tämä prosessi vähentää yrityksen ja niin freelancerin aikaa ja vaivaa. Toptal lähettää vain 1, 7 freelanceria valitsemaansa ennen sopimuksen allekirjoittamista urakoitsijan ja asiakkaan välillä.

Toptal työskentelee nyt tuhansien insinöörien ja 2000 asiakkaan kanssa, mikä tekee koko prosessista riskittömän, nopean ja hyödyllisen sekä vuokraajalle että palkatulle. Kaksi ensimmäistä viikkoa asiakkaalle ovat koeaikaa, jolloin asiakas voi päättää olla maksamatta, mutta jos virkatyöntekijät eivät ole kelvollisia, he eivät voi olla kasvaneet niin nopeasti. Viite.

  1. Freelancer

Kun aloitat työnhaun, etunimi, joka mielesi kimppuun on Freelancer. Yhtiö on saavuttanut valtavan suosion mahdollisuuksista, joita se on tuottanut freelancereille. Yrityksen avulla voit kilpailla muiden freelancereiden kanssa todistaakseen heidän taitonsa. Jos olet varma ja kilpailukykyinen, voit näyttää taitosi, kykysi tai kykysi houkutella asiakkaita ja saada enemmän työtä.

Freelance.com perustettiin vuonna 1996, ja siitä lähtien se on ollut tärkeä foorumi sekä työnantajille että freelancereille liiketoiminnan luomiseksi ja vahvojen liikesuhteiden luomiseksi. Se on myös turvallinen alusta, jossa työntekijöiden ei tarvitse huolehtia laskutusosasta, koska sitä hoitaa freelanceri. Sen asiakkailla on vain yksi kaupallinen ja sopimuksellinen yhteyspiste. Sillä on suuri konsulttipohja, joka kattaa noin noin 230 000 profiilia. Hallinnollisten kustannusten vähentämiseksi ja suorituskyvyn parantamiseksi työnantajat ulkoistavat jatkuvasti hallinnollista ja laskutustukea palveluntarjoajien johdolle.

Vuonna 2015 Freelancer on myös avannut markkinapaikan paikallisille työntekijöille, kuten siivoojille, liesille, putkimiehille, kokille tai kuriirille, jotka voisivat tarjota palvelujaan toimintamaantieteellisen alueen vaatimusten ja kysynnän mukaisesti. Tätä säännöstä varten Freelancer.comin CEP Matt Barrie kutsuu uudeksi paikalliseksi palveluyritykseksi Uber for Local Jobs; Paikannin voi löytää haluamansa palveluntarjoajan sijaintiluokan kautta, jota ylläpidetään maantieteellisesti. Yrityksessä on kasvanut 15 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää, joka kattaa 73 000 kaupunkia ja kaksi miljardia ihmistä, jotka ovat tehneet tarjouksia työpaikoista tietyllä ajankohtana.

Kokoonpano helpottaa työntekijöitä myös asuttamaan yritystä offline-tilassa. Esimerkiksi valokuvaajaa tai suunnittelijaa avustetaan tapahtuman kuvaamiseen tai copywriter voi myös käydä asiakkaan toimistossa ja suorittaa tarvittavat tehtävät istuessaan toimistossaan. Tämä on jälleen yksi tapa täyttää ylimääräiset työtunnit ja ansaita tuloja, kun taas toiset katsovat tätä mahdollisuutta laajentaa näköaltaansa paikallisissa palveluissa. Maksun osalta se noudattaa palkkiojärjestelmää paikallisten palveluiden kanssa. Kymmenen prosenttia kaupasta menee maksuina freelancer.com -yritykselle, joka oli auttanut yritystä nousemaan kasvupotentiaaliin. Markkinakatto on tällä hetkellä 400 miljoonaa dollaria ja postimyynti 26, 7 miljoonaa dollaria.

  1. guru

Gurun avulla voit näyttää taitosi ja kokemuksesi sekä tarjoaa monia ominaisuuksia, jotka voivat auttaa sinua sopivien työpaikkojen löytämisessä. Siinä on myös työhuone, joka helpottaa toiminnallista aluetta ja auttaa sinua hallitsemaan työtäsi. Gurulla on laaja verkosto freelancereita ja yrityksiä, jotka tarjoavat palvelujaan, jotka vastaavat tarpeita, noin 1, 5 miljoonaa freelancereita, jotka etsivät aina enemmän ja enemmän projekteja.

Guru perustettiin vuonna 1998 ja se oli yksi ensimmäisistä online-freelance-markkinoiden kärjessä liiketoiminnan ja freelancereiden luomisessa ympäri maailmaa. Kuka tahansa aspirantti freelancer voi rekisteröidä tilinsä Gurussa yksilönä tai joukkueena ja aloittaa tarjouksen hankkeille, jotka täyttävät kriteerisi. Jos valitaan, voit aloittaa työskentelyn. Voit antaa yleiskuvan, korostaa portfoliosi, mainostaa palautetta ja keskittää huomion osaamiseen. Se on turvallinen tapa saada työ, koska Guru luo sopimuksia ja tarvittavia asiakirjoja asiakkaiden puolesta. Guru ottaa kuitenkin toimeksiannon palveluistaan. Sen palkkiot riippuvat valitusta jäsenyystyypistä, joka vaihtelee 4, 95 prosentista 8, 95 prosenttiin. Ilmaisesta jäsenyydestä peritään 8, 95 prosentin maksu, kun taas maksettu jäsenyys vie pienemmän prosenttiosuuden. Jotkut sitoutuneet jäsenet voivat ansaita tuhansia dollareita viikossa. Gurun freelancer voi mainostaa taitojaan ja kykyjään suoraan asiakkaille.

Asiakkaat lähettävät työt, joita freelancerit etsivät ja hakevat. Projektit voivat olla tunti- tai kiinteämaksullisia. Asiakkaat puolestaan ​​toimittavat arviointiraportin ja palautteen. Ja koska maksamasi projekti, jolla työskentelet, on escrow, olet varma sen julkaisemisesta heti, kun olet onnistuneesti suorittanut projektin.

Viitteet: http://www.moneycrashers.com/best-freelance-websites-find-jobs-online/

  1. Project4hire

Sillä on satoja projektiluokkia, joiden avulla voit helposti löytää taitoosi sopivia töitä ilman, että sinun täytyy skannata satojen viestien läpi. Project4hire on loistava paikka neuvotteluille, suunnittelijoille, koodaajille, kirjoittajille ja muille ammattilaisille saadakseen tarvittava työ ja ansaita. Tämä avoin freelance-alusta tarjoaa mahdollisuuksia ja paikka etsiä freelancereita toteuttamaan projektinsa. Alustalla oikeita työntekijöitä etsivät yritykset voivat skannata rekisteröityneiden freelancereiden luettelon, mukaan lukien heidän profiilinsa ja muut tiedot.

Profiilissa työntekijä voi kertoa osaamisalueestaan, tuntihinnasta, tilastot kaikista tarjouksistaan, joilla hänellä on jokin vastaava yksityiskohta. Mutta henkilökohtaisia ​​yhteystietoja ei tarjota yksityisyyden ja ammattimaisuuden varmistamiseksi. Asiakkaat eivät peri maksuja projektien lähettämisestä, itse asiassa yritys veloittaa viiden prosentin palkkiot freelancerin voittamasta tarjouksesta, ja tämä palkkio on maksettava ennen kuin asiakas voi antaa yhteystiedot. Asiakas voi myös maksaa palkkiot freelancerin puolesta, mutta hänellä ei ole velvollisuutta. Yhtiö tarjoaa myös asiakkaalle mahdollisuuden lähettää pysyvä työpaikkailmoitus, jossa hän vahvistaa palkan, jonka hän on valmis maksamaan. Asiakas voi valita työn freelancereiden luettelosta. Hinnoittelu ei ole sallittua tässä järjestelmässä, mutta vain 10 dollarin maksu peritään pysyvän työmainoksen lähettämisestä.

Luettelo freelance-mahdollisuuksia tarjoavista verkkosivustoista on tosin monia, mutta nämä ovat suosituimpia sivustoja, joita voidaan suositella vakavalle freelance-työntekijälle. Sinun on käynyt läpi nämä verkkosivustot, rekisteröitävä itsesi ja mennä. Mutta tämä ei tarkoita, että sinun ei tarvitse ponnistella. Freelancerina sinun on luotava profiili, noudatettava sääntöjä ja jatkettava hakemista sivuston asettamien ehtojen mukaisesti. Monet sivustot tuottavat raportin kaikista työhistoriastasi ja tekemistänne tilastoista, jotka esitetään julkisesti, joten työskennellessäsi sinun on myös säilytettävä kuvasi, esitettävä ammattimaisuus ja eheys työssäsi. Suorita projektit asiakkaiden haluamalla tavalla ja näe tulosi nousevan.