Henkilökohtainen brändäys - Menet ostoksille ja käy ilmi, että suosikki tuotemerkkisi ei ole loppunut, ja lopulta pettytte. Miksi et voi tyytyä toiseen tuotemerkkiin? Mikä tekee kyseisestä tuotemerkistä niin tärkeän sinulle? Miksi pidät aina vain yhdestä tuotemerkistä? Tähän voi olla useita syitä. Mutta yksi asia on edelleen selvä, että kyse on yhdestä brändistä jotain, jota et löydä muista, ja se tekee siitä niin toivottavaa sinulle. Voi olla muitakin tuotemerkkejä, jotka toimittavat samanlaista tuotetta, mutta suosikkimerkkiesi tuottama tyytyväisyys ylittää kaikki muut merkit. Tämä on lopussa todella tärkeätä, tyytyväisyys, tunne parhaimmasta. Erottautuminen ja korkeiden erottelu kilpailijoista on pakollista.

Mitä merkit ovat?

Niin monet tuotemerkit niin monelle tuotteelle tarkoittaa vain, että siellä valtava kilpailu. Ja sinun on pystyttävä voittamaan kaikki muut kilpailijat ja saavuttamaan korkein piste, perustamaan jalkajäljet ​​ja jätä jälki muiden seuraamaan. Kun puhumme korkeimman pisteen saavuttamisesta, tarkoitamme epäilemättä, että sinun on vietävä paras jalkasi eteenpäin ja oltava moitteeton. Tästä brändäys on kyse.

Brändi on identiteetti, joka erottaa sinut muista. Se symboloi sitä, mitä puolustatte ja vahvistaa arvonne. On tiettyjä tuotemerkkejä, kuten esimerkiksi coca-cola. He ovat vakiinnuttaneet massat niin identiteetillä, että siitä on tullut yleinen nimi nyt. Sama tilanne on niin monien muiden tuotemerkkien kohdalla, kuten Nescafe, josta on tullut melkein kahvin synonyymi Nescafe. Tiesitkö jopa, että Band-aid on oikeastaan ​​tuotemerkki, joka tekee lääketieteellisestä käärinnästä? On niin monia muita tuotemerkkejä, joita on käytetty vuosien varrella, ja he ovat päteviä tulemaan suosituiksi nimiksi ja yleisiksi termeiksi. Nämä tuotemerkit ovat esimerkillisiä, samoin kuin heidän tuotteet.

Henkilöbrändäys

Ajat ovat sellaisia, että meidän on brändättävä myös itsemme saavuttaaksemme korkeimman mahdollisen listan jo pitkien potentiaalisten työntekijöiden luettelossa. Kun puhumme henkilökohtaisesta tuotemerkinnästä, meidän on ymmärrettävä, että ensimmäinen asia tähän suuntaan on tunnistaa alue, jonka haluat olla symboli. Sinun on tiedettävä missä näet itsesi 10 vuoden kuluttua. Tarvitset henkilökohtaisen tuotemerkin, jotta asetat itsesi poikkeukselliseen kapeallasi. Tämä helpottaa tehtävääsi jatkokehitykseen. Kun tiedät mitä olet ja mihin toivot, henkilökohtainen tuotemerkki ei vastaavasti ole vaikeaa.

 1. Anna ansioluettelosi vaikuttaa

Ansioluettelosi, portfolio, saatekirje, asiakirjat jne. Ovat jo valmiina luomaan vaikutuksia sinuun, mutta voit aina mennä perinteisen muodon ulkopuolelle ja antaa CV: n suorittaa puhumisen. Jos et ole vielä kehittänyt ansioluettelosi, voit kehystää sen nyt mielenkiintoisella tavalla. Sellainen, että ansioluettelosi luo vaikutelman, että olet valinta, jota työnantajasi ei unohda. Se ei tarkoita, että sinun on jatkettava sivujen ja sivujen lisäämistä ansioluetteloosi, se tarkoittaa pikemminkin sitä, että voisit tehdä hieman ylimääräistä. Sinun ei tarvitse vain kerskua siitä, anna jatkamisen puhua itseluottamuksestasi ja tietysti potentiaalistasi. Se on kuin ansioluettelosi on pääsylippusi mahtavaan mahdollisuuksien maailmaan. Henkilökohtainen tuotemerkki voi johtaa menestykseen vain silloin, kun pystyt myymään itsesi tavalla, jota kukaan muu ei tekisi. Sinun on erotuttava joukosta.

 1. Tee siitä mielenkiintoista

Henkilökohtainen brändäys nykyaikana on paljon helpompaa kuin se oli aikaisemmin. Sinulla on kaikki vaihtoehdot aivan ennen sinua. Sinun on vain tutkittava ja panostettava pyrkimyksesi saada taitosi tanssimaan työnantajan edessä. Voit omistaa blogin tai omistaa verkkosivusi, joka puhuisi kovemmin kyvyistäsi ja saavutuksistasi. Päivit kaiken itsestäsi. Sinulla on kokemusta ja asiantuntemusta. Se kaikki tarvitsee yhden alustan esitelläkseen mitä olet. Sinun on tuotettava materiaalia myydäksesi itsesi. Ajattele sitä tällä tavalla, kun aiemmin puhuimme suosimistasi tuotemerkeistä, et tyydy vähempään kuin vastaavaan. Samoin sinun on brändättävä itsesi siten, että työnantajat eivät tyydy kenellekään muulle kuin sinulle. Voit korostaa vahvuutesi hieman erilaisella tempulla. Ihmiset tuovat sen paperille, sinä otat sen itsesi kanssa. Henkilökohtainen brändäys on hyvin samankaltainen kuin brändäys markkinoilla. Vain täällä yrität myydä itseäsi tuotteidesi sijaan.

 1. Ole toivottava ja intohimoinen

Kaikki tulevat valmiiksi työhaastatteluihin, mutta kaikki eivät ole riittävän fiksuja hakemaan työnantajien huomioita. Olkoon yksi luku, jota työnantajat eivät voi ohittaa katselematta. Sinun on tehtävä itsesi toivottavaksi monien työnantajien joukossa. Voit mennä pois tieltä saadaksesi sen toimimaan puolestasi. Etsi kykyjä, jotka erottavat sinut muista kilpailijoista. Työskentele kykyjesi parantamiseksi potentiaalisesti. Jos pystyt, mikään ei voi estää sinua saavuttamasta korkeampia menestysstandardeja liiketoimintamaailmassa. Sitten on intohimo, kaikki mieluummin intohimoinen työntekijä, joten jos olet intohimoinen, näytä se. Työn intohimo helpottaa sinua ja myös työn laatua parannetaan. Joten hanki intohimo ja ole työnantajille lopullinen valinta. Henkilökohtainen tuotemerkkisi on myötätunnon ja asiantuntemuksen mitta. Käytä ansioluettelosi puhepisteenä auttaaksesi sinua myymään itsesi brändinä työnantajalle.

 1. Viestintä tekee teon

Viestintä on jälleen yksi tärkeä askel kohti menestystä henkilökohtaisen tuotemerkin avulla. Olet kehittänyt kaiken, joka vie sinut oikealle kuvakehykselle, mutta miten saada ihmiset tuntemaan tuotemerkkisi? Kommunikoi, niin se tehdään. Etsitkö työhaastattelua vai vain valmistaudut siihen, jatka harjoittelua ja kehitä viestintätaitojasi. Saatat olla todella hyvä missä tahansa työssäsi olet, mutta jos et pysty kommunikoimaan hyvin, olet pulassa. Sinun pitäisi voida kommunikoida ideasi työnantajallesi. Ja ei ole vain suullista viestintää, kaikkea mitä teet, jokaista tekemääsi elettä, silmäkontaktia, kehon kieltä, sitä, kuinka kehystät vastauksesi haastattelussa, jokainen asia laskee. Sinun on aina tiedettävä tämä, että haastattelun aikana kaikille toimillesi ja lauseillesi kohdistetaan potentiaalisi. Kuten tiedämme, haastattelijat etsivät aina heikkouksiasi, jos he löytävät sellaisen, jonka sinun on kyettävä puolustamaan itseäsi, ja itse asiassa sinun on voitava voittaa tilanne luottotietojesi mukaan. Jos teet kaiken hyvin, olet mukana ja kommunikoidessasi ystävällinen lähestymistapa on aina tervetullut askel.

 1. Ole voittaja

Kuten jokainen tuotemerkki, henkilökohtaisen tuotemerkkisi on oltava ainutlaatuinen. Kun on lukemattomia vaihtoehtoja valita miksi työnantaja palkkaa sinut? Tämä on tärkein tekijä. Kilpailu! Olet kilpailussa, eikä niillä, jotka tulevat toiseksi tai kolmanneksi, ei ole paikkaa. Kaikki puhuvat siitä, kuka seisoi ensimmäisenä, ei toisen, ei kolmannen, mutta vain ensimmäisen. Ole se ensimmäinen, ole voittaja. Sinun tulee aina muistaa, että menestykseen ei ole pikavalintaa. Menestys on pohjimmiltaan sarja vaiheita, joihin sitoutuu ja lopulta onnistuu. Sinun on jatkettava taitojen ja potentiaalisi vaalimista, jotta et jääisi jälkeen. Se on kilpailu, hullu tässä asiassa. Sinulla ei ole varaa menettää. Joten sitoit kovan työn ja liittyit klubiin voittajaksi. Sinun täytyy olla kunnossa.

 1. Houkuttele ihanteellinen yleisösi

Joten nyt olet valmis idealisoimaan ja parantamaan itseäsi, ja on aika etsiä ostajia omalle tuotemerkillesi. Tätä varten sinun on selvitettävä tapoja, joilla voit houkutella yleisöä. Yleisö, joka pitää sinusta ja suosii sinua muiden suhteen, aivan kuten viität tiettyyn tuotemerkkiin niin monien muiden kanssa. Se ei lopu tähän. Kun olet kehittänyt itsesi halutuksi brändiksi, jota kaikki haluavat, sinun on silti tehtävä paljon työtä. Sinun on kyettävä kertomaan tarinasi siten, että kaikki haluavat kuulla sinut. Sinun on otettava mukaan kohdeyleisösi ylläpitääksesi tasapainoa, jonka kanssa olet työskennellyt niin kovasti. Kyse ei ole vain yleisön rakentamisesta. Rakennat yleisön kerran, mutta silloin ylläpitäminen vaatii vaivaa. Siten vie sinut seuraavaan vaiheeseen.

 1. Ylläpito laskee lopussa

Kasvaat, kypsyt ja kiihtyy urallasi, mutta yksi asia, josta sinun on huolehdittava, on ylläpito. Esimerkiksi, jos suosikki tuotemerkkisi, esimerkiksi vaatevaatemerkki, ei tarjoa sinulle markkinoiden ja muotiteollisuuden viimeisimpiä suuntauksia, pudotat todennäköisesti kyseisen tuotemerkin ja siirryt seuraavaan. Tämä johtuu siitä, että heiltä puuttuu improvisointi. Et todellakaan halua olla sellainen tuotemerkki. Joten on pakollista, että säilytät viehätys ja kunnia, josta tunnet. Se tarkoittaa, että sinun tulee työskennellä kykyjen kiillottamisessa ja pysyä mukana uusimpien kilpailijoiden kanssa. Olet saavuttanut pitkälle työnantajien parhaan valinnan, joten et voi vain liukastua pois uneliaisuudesta tai muusta. Sinun on jatkettava keskittymistä pyrkimyksiisi pitää henki korkealla ja ylöspäin. Erityinen ja erinomainen on avain. Brändisi on kaikki, joka erottaa sinut muista, ainutlaatuisuus on brändisi. Joten sinun on säilytettävä tämä ainutlaatuisuus päästäksesi tavoitteisiisi.

 1. Luovuus ottaa johtoaseman

Ole luova, koska se saa sinut menemään. Luovaisuutta pidetään aina tärkeänä urakehityksessäsi. Tapa, jolla esität itsesi, ideasi, työsi, tekee sinusta luovan ihmisen. Mitä korkeampi luovuus on, sitä paremmat ovat mahdollisuudet menestyä. Luovuus on mitä kaikki etsivät. Jos olet luova, näytä se. Luovuutesi voi avata monia tapoja, jotka johtavat menestykseesi.

Tunne heidät kaikki

Tuttavuus on jälleen yksi askel lähellä menestyksen saavuttamista. Jos yrität tulla johonkin tiettyyn yritykseen, on tärkeää, että tunnet ihmiset, jotka työskentelevät jo siellä. Sinun on tunnettava työympäristö. Se helpottaa sinua ja työnantajaasi. Täysin outoon työympäristöön pääseminen voi olla epämukavaksi ja se voi myös vaikuttaa suorituskykyyn. Siksi on suositeltavaa, että seuraat yritystä ja sen työntekijöitä hyvissä ajoin etukäteen, jotta siitä tulee vahva kohta ja johtaa sinut menestykseen.

Edellä mainitut vaiheet ja neuvot voivat aina olla sinulle avuksi menestyksen saavuttamisessa henkilökohtaisen tuotemerkin avulla. Joten lähtökohtaisesti kyse on kaiken muuttamisesta. Kaikki eivät ole miellyttäviä, ja niiden, jotka ovat, on osoitettava se työnantajalle saavuttaakseen sen edut. Henkilökohtainen brändäys on erittäin tärkeä menestyksen saavuttamiseksi ja korkeampien menestystasojen saavuttamiseksi. Jos osaat myydä henkilökohtaisen tuotemerkkisi hyvin, olet kilpailussa kilpailijoiden keskuudessa ja juuri sillä lisäsyötöllä olet paras saavuttaja.

Aiheeseen liittyvät kurssit: -

 1. Brändinhallinnan kurssi: Vahvan brändin rakentaminen
 2. Kuinka nimetä tuotemerkki
 3. Online tuotemerkkien hallinnan koulutus