Data Analytics -suuntaukset 2019

Tietoanalyysitrendit 2019 varoittavat. Yritysarkkitehdit vaihtavat nopeasti tuotemerkkien ja yritysten kasvot ympäri maailmaa. Asiakkaiden odotukset ja vaatimukset muuttuvat nopeasti, mikä tekee tehtävästä entistä jännittävän ja haastavamman. Mutta tekniikka, innovaatiot ja menot ovat aina olleet muuttuvia ja luonteeltaan aina muuttuvia.

Muutaman viime vuoden aikana on tapahtunut suurta ja nopeaa kehitystä aloilla, jotka liittyvät sosiaaliseen, mobiililaitteisiin, pilvipalveluihin, analytiikkaan ja suuriin tietoihin vain muutamien mainitsemiseksi. Tämä tarkoittaa, että teknologianhallinnan menot kasvavat nopeasti ja tämä tarkoittaa, että brändit käyttävät enemmän asiakkaiden säilyttämiseen ja sitoutumiseen.

Digitaalimaailma on siis epävakaassa tilanteessa, jossa asiat muuttuvat nopeasti ja kehittyvät. Teknologian kehityksen myötä myös brändien toimintatavat muuttuvat. Toisin sanoen digitaalinen areena on täysin muuttanut tapaa, jolla tuotemerkit muuttavat tapaa, jolla ne ovat vuorovaikutuksessa asiakkaidensa, työnantajiensa ja asiakkaidensa kanssa. Digitaalimaailma muuttuu, ja nopeaan tahtiin yritykset muuttavat tiedon jakamisen ja jakamisen tapaa.

Verkkomarkkinointi on nykyään olennainen osa minkä tahansa yrityksen markkinointistrategiaa. Internetin edistymisen ja kattavuuden ansiosta yrityksille on melkein mahdotonta sivuuttaa tätä tietovälinettä. Monilla tuotemerkeillä ja yrityksillä on taipumus sivuuttaa tämä väline ja unohtaa, että verkkomarkkinointi voi olla silta menestyksen ja epäonnistumisen välillä monille yrityksille. Joitakin syitä siihen, miksi tuotemerkit eivät harkitse verkkomarkkinointia ajan, ymmärryksen ja rahan puutteen vuoksi.

Tuotemerkkien on kuitenkin ymmärrettävä, että suuri osa heidän asiakkaistaan ​​ja kohderyhmästään on läsnä online-välineellä ja asiakkaat todella välittävät brändien ja yritysten online-läsnäolosta, koska se tarkoittaa välitöntä yhteydenpitoa ja brändin voimaantumista. Yli 85 prosenttia tuotteiden ja palvelujen hakuista tapahtuu verkossa, joten verkkomarkkinointiin sijoittaminen ei ole enää valinta, vaan tuotemerkkien välttämättömyys. Lyhyesti sanottuna, asiakkaat ovat verkossa, mikä tarkoittaa, että myös brändien on oltava siellä.

Tässä artikkelissa puhumme tärkeimmistä digitaalisen markkinoinnin suuntauksista, jotka todennäköisesti hallitsevat teollisuutta, ei vain vuonna 2019, mutta myös tulevina vuosina:

  1. Sisällön markkinointi on edelleen ensiarvoisen tärkeää ja pysyy kuninkaana:

Internetin keksinnästä lähtien sisältömarkkinoinnilla on aina ollut erittäin tärkeä ja tärkeä rooli. Sosiaalisen median nousu on lisännyt merkkien merkitystä, joka yhdistää asiakkaitaan / kohderyhmäänsä kiinnostavan sisällön kautta.

Olipa kyse kirjallisesta, visuaalisesta tai videomuodosta, tuotemerkit, joilla on aktiivinen blogi, tuottavat 67 prosenttia enemmän kuukausittain myyntimahdollisuuksia verrattuna niihin, jotka eivät ylläpidä blogia.

Siksi blogit ovat tärkeä osa minkä tahansa brändin markkinointistrategiaa. Lisäksi jokainen sisältöstrategiaa tunteva henkilö ymmärtää aina, että laadukas sisältö on erittäin tärkeää hakukoneoptimoinnille tai hakukoneoptimoinnille. Hyvän laadun linkittämisellä blogiisi voi olla paljon myönteisiä vaikutuksia brändin uskollisuuteen ja vaikutusvallan lisäämiseen.

Heikkolaatuisten artikkeleiden kirjoittaminen, jotka on täytetty vain avainsanoilla, ei enää auta brändillä saavuttamaan tavoitettaan. Siksi on erittäin tärkeää, että brändit sijoittavat kirjoittajiin, jotka voivat luoda laadukkaita artikkeleita, jotka tarjoavat tietoa ja ovat samalla kiinnostavia. Asiakkaat odottavat tuotemerkkejä ja kaikkia niihin liittyviä ihmisiä hallitsijoista kirjoittajiin toimittavan oivaltavaa, kiehtovaa ja viihdyttävää sisältöä.

He haluavat saada uskomattoman kokemuksen käydessään brändisivustossasi tai oleessasi osa sosiaalisen median alustojasi. Kaikki tämä auttaa tuotemerkkejä, ei vain säilyttämään nykyisiä asiakkaitaan, vaan myös laajentamaan heitä tehokkaasti. Sisämarkkinoinnilla, jolla on niin paljon potentiaalia, hallitaan edelleen markkinoita lähitulevaisuudessa, koska asiakkaat rakastavat tuotemerkkejä, jotka voivat tarttua heidän tarinansa tehokkaasti ja kiinnostavalla tavalla.

  1. Älypuhelimen aikakausi hallitsee täysin markkinoita ja tuotemerkkejä:

Aluksi tietokoneita pidettiin ensimmäisinä näyttöinä ja matkapuhelimia pidettiin toisina. Mutta tämä suuntaus on muuttunut dramaattisesti ja miten.

Älypuhelimen käyttö lisääntyy joka päivä, ja vuoteen 2020 mennessä puhelimen ympärillä odotetaan olevan yli 6 miljardia älypuhelimen käyttäjää. Myös vuoteen 2020 mennessä odotetaan, että lähes 80 prosenttia tiedoista tulee älypuhelimista ja niiden kokoonpanosta pöytään.

Maailma on tänään keskellä todellista mobiilitiedon räjähdystä. Ericssonin mukaan matkapuhelimien tietojen räjähdys kasvaa vähintään kymmenkertaiseksi seuraavan viiden vuoden aikana, kun Aasian ja Tyynenmeren osuus on yli 45 prosenttia. Tämän digitaalisen vallankumouksen jälkeen älypuhelimien käyttö on lisääntynyt nopeasti verrattuna pöytätietokoneisiin ja tietokoneisiin.

Tämä johtuu siitä, että Internetissä puhelimissa selailijoiden lukumäärä on ylittänyt hyvin kauan sitten tietokoneissa. Tämä puolestaan ​​johti nouseviin mobiililaitteisiin reagoiviin verkkosivustoihin ja kampanjoihin, jotka on kohdistettu erityisesti matkapuhelimille. Lähipäivinä myös mobiilimainosten ja kampanjoiden menot kasvavat tulevina päivinä. Toisin sanoen matkapuhelimet ovat tärkeä osa markkinointikampanjoita, jopa tulevina vuosina.

  1. Videomainosten suosio kasvaa tulevina vuosina:

Televisio esitteli ensin videomainosten aikakauden ja epäilemättä se auttoi tuotemerkkejä kasvattamaan tavoitettavuuttaan ja tulojaan merkittävästi. Digitaalisen aikakauden kasvaessa ja kehittyessä videomainokset ovat siirtyneet mobiililaitteisiin.

Matkapuhelinmainoksia voidaan räätälöidä käyttäjien mukaan, ja tämä on johtanut useiden kampanjoiden luomiseen, jotka on räätälöity asiakaskunnan mukaan.

Toisin sanoen videokampanjoista on tullut kiinteä osa verkkomarkkinointikampanjoita. Virallisista videoista suuriin tuotemerkkeihin, jotka investoivat miljoonia dollareita videomainoksiin, videon luominen on seuraava iso asia verkkomarkkinoinnin maailmassa. Lisäksi suuret toimijat, kuten Bing ja Facebook, tarjoavat jo videomainoksia, jotka avaavat tietä paremmalle hyväksymiselle tuotemerkkien ja yritysten keskuudessa. Tänään Youtube, Facebookin suoratoisto ja Snapchat tavoittavat yhä enemmän kuluttajia kuin koskaan ennen. Kun asiakkaat hyväksyvät videon kaikissa luokissa, videomarkkinoinnin odotetaan kehittyvän ja kasvavan seuraavaan vaiheeseen tulevina vuosina.

  1. Kannettava tietoanalyysitekniikka ja asioiden internet saavuttavat uusia korkeuksia:

Tulevaisuus on varmasti nyt. Kun kymmenen vuotta sitten älypuhelimet rajoittuivat vain muutamiin ihmisiin, nyt ihmisillä ympäri maailmaa on pääsy niihin. Siksi yritykset ja tuotemerkit siirtyvät nyt seuraavaan innovaatiovaiheeseen, joka on puettavat tekniikat.

Näitä vempaimia on nyt saatavana monissa muodoissa, kuten kellot, käsi- tai rannekepannat, jopa lasit muuttavat nyt tapaamme, jolla hoitamme päivittäisiä asioita. Nyt ihmiset voivat vastata viesteihin turhautumatta puhelimiinsa, tarkistaa sähköpostinsa, pysyä kunnossa ja jopa ottaa kuvia.

Puettava tekniikka ei ole enää enää tyylikäs lisälaite, mutta jotain, josta on tullut oma ala. Toisin sanoen, käytettävä tietojenkäsittely on uusi sanasana, ja se on valmis muuttamaan tapaamme, jolla elämme elämäämme. Kuten kaikessa isossa tekniikassa, on vielä joitain asioita, jotka on lajiteltava tästä suuntauksesta, mutta puhuvat puettavat laitteet muuttavat pian tapaa, jolla suoritamme päivittäisiä tehtäviä ja toimintoja.

Tulevina vuosina tämä tekniikka tuo vielä lisää tutkimusta ja kehitystä suurten yritysten kanssa, jotka haluavat sijoittaa resurssejaan, jotta ihmiskunta voi todella tehdä tästä tekniikasta osan heidän päivittäisestä olemassaolostaan.

  1. Automatisoitujen sähköpostien lähettäminen on aina olennainen osa markkinointia:

Koska monet tuotemerkit ja yritykset ovat siirtyneet mobiililaitteisiin, näihin laitteisiin pääsee nyt sähköposteihin. Tämä tarkoittaa, että automatisoidut sähköpostit ovat edelleen osa tuotemerkkien ja yritysten markkinointisuunnitelmia.

Automatisoiduilla posteilla on paljon etuja, kuten tehokkuus, ja ne voivat säästää aikaa ja vaivaa. Toinen automaattisen sähköpostin suuri etu on, että tietyt tapahtumat voivat laukaista sen ja lähettää tiettynä ajankohtana.

Koska automaattiset postit voivat laukaista tietyt tapaukset, ne ovat kustannustehokkaita, ja siksi ne pysyvät osana markkinointikampanjoita, etenkin pienille ja keskitason yrityksille. Tarjoamalla järjestelmiä ja etuja, automatisoidut sähköpostit auttavat brändejä tavoittamaan kohderyhmänsä myös tulevina vuosina. Toisin sanoen sähköposti on edelleen tärkeä merkitys markkinointiyritysten suunnitelmissa.

  1. Digitaaliset avustajat auttavat edelleen asiakkaita saavuttamaan tavoitteensa tehokkaalla tavalla:

Siri-kaltaisten digitaalisten avustajien lisääntyminen auttaa asiakkaita tavoittamaan asiakkaita ymmärtämällä heidän tarpeitaan ja huolenaiheitaan. Viime vuosina markkinoijat ovat käyttäneet lukuisia strategioita, kuten maksa napsautuksella ja SEO, yhteydenpitoon asiakkaidensa ja sidosryhmiensä kanssa.

Siksi on tärkeää, että tuotemerkit antavat avustajille pääsyn näihin tietoihin, jotta nämä voivat saavuttaa tehokkaasti myös kohdeyleisönsä. Lähivuosina markkinoijat keksivät uusia strategioita, jotta he pystyvät vastaamaan tehokkaasti asiakkaidensa odotuksiin ja vaatimuksiin tehostetulla ja innovatiivisella tavalla.

  1. Tallennetut sosiaalisen median mainokset edistävät suurta osaa digitaalisesta mainonnasta:

Nykyään verkkosivuston omistaminen ei riitä, koska brändien on oltava läsnä kaikilla sosiaalisen median alustoilla Facebookista Instagramiin. Digitaalinen vallankumous on tuottanut joukon markkinointityökaluja, kun maailma on kytketty lähes 24 tuntia vuorokaudessa. Tapa, jolla näistä alustoista on tullut olennainen osa elämäämme, on tärkeää, että brändit yhdistävät asiakkaitaan ja ostajia innovatiivisella tavalla näitä alustoja käyttämällä. Kun kuluttajat havaitsevat, tutkivat ja jakavat tietoa näiden alustojen kautta, sosiaalisen median alustalla tapahtuvat mainokset ovat erittäin tärkeitä ja brändien on edelleen keskityttävä niihin tulevina vuosina.

Viimeaikaisten tutkimusten mukaan sosiaalinen media on yksi henkilöiden tärkeimmistä toiminnoista verkossa, ja sitä lisäävät edelleen ihmiset, jotka käyttävät näitä sivustoja myös mobiililaitteillaan.

Toisin sanoen sosiaalinen media on suositeltavin liikenteen lähde yrityksille ja tuotemerkeille kaikissa luokissa. Lisäksi Facebook, jolla on yli miljardia käyttäjää ympäri maailmaa, on viime vuosina julkaissut useita tuotemerkkien mainontavaihtoehtoja. Tämä tarkoittaa, että jos brändit ymmärtävät sosiaalisen median mainonnan, heillä on aina hyvä paikka mainostaa tavaroitaan ja palveluitaan. Koska melkein suuri osa kohdeyleisöstä on läsnä sosiaalisessa mediassa, brändit voivat tehokkaasti toteuttaa kampanjoitaan ja mainoksia yhdestä paikasta, mikä tekee sosiaalisen median mainoksista tärkeitä tulevina vuosina.

  1. Big Datallä on edelleen suuri merkitys brändien markkinointistrategioissa:

Tiedot ovat kaikkien brändien ja yritysten menestysperusta. Tämä on jotain, joka on aina ollut totta jo kauan sitten. Kun tuotemerkit ja yritykset ovat alkaneet ymmärtää suurten tietojen analysoinnin merkityksen, tällä alalla jatketaan paljon tutkimusta. Tämä tarkoittaa, että isoilla tiedoilla on tulevina vuosina edelleen olennainen rooli autettaessa yrityksiä käsittelemään suuria tietomääriä yksinkertaisella ja tehokkaalla tavalla.

Uusien työkalujen ja alustojen kehittämisellä iso tieto voi auttaa yrityksiä seuraamaan asiakaskäyttäytymistä ja -malleja ja siten tarjoamaan heille arvokkaita oivalluksia, kuten koskaan ennen. Liiketoiminta pilvessä on suhteellisen uusi käsite ja tämä muuttaa hitaasti, mutta varmasti tapaa, jolla yritykset hoitavat asioitaan.

Brändit kehittyvät jatkuvasti ja muuttuvat nopeasti, ja joskus niiden on vaikeaa seurata päivitettyä tekniikkaansa ja suuntauksia tietoanalyysien maailmassa. Näiden kehityssuuntien seuraaminen on kuitenkin erittäin tärkeää, koska se voi julistaa suuria muutoksia ja auttaa tuotemerkkejä saavuttamaan tehokkaasti seuraavan kasvun ja kehityksen tason laajentamalla ja säilyttäen asiakaskuntansa oikeaan aikaan.

Aiheeseen liittyvä kurssi: -

  1. Kattava Data Analytics -paketti

Luokka: